![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MDCh EdP, Rock'n'Rose Couture, Habanita, Nirmala, Gucci by Gucci, Organza, Maro
Proponuję organza + 5m addict + 5ml Theo za angella rose takjak widać na fotce (miedzy 25 a 30ml) + jak znajdę to próbeczka lana aliena jeżeli masz ochotę mogłoby tak być?
![]() Edytowane przez kisssek Czas edycji: 2009-12-02 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MDCh EdP, Rock'n'Rose Couture, Habanita, Nirmala, Gucci by Gucci, Organza, Maro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Zadomowienie
|
witaj, podoba mi się gucci, theorema oraz pleasures. Czy znajdziesz coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Ajj zagwiazdkowało mi link
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() -Clinique color surge impossibly glossy , nr 102 prettiest pink -błyszczyk dający mega plastikowe usta ![]() -Gosh effect powder cien sypki, [jaki kolor?] -Bourjois ombre strech, nowy cien jasne złoto -RIMMEL full volume - błyszczyk powiekszajacy usta nr 120 jak nowy -hol liss loreal zalezy co bys za to chciala... ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
No możemy pokombinować, zwłaszcza, że ja coraz mniej mam ochotę na Halloween...
![]() ![]() Trouble jak najbardziej pragnem, a znowu pozwolę sobie pokusić o całego Gucia ![]() Jeszcze R'nR bym capnęła... ale to nawet nie pytam ![]()
![]() |
#129 |
Zakorzenienie
|
ja chyba mam jakiś 10ml..hmm zabieram się za szukanie atomka i próbki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Raczkowanie
|
u mnie może coś za Lancome Fatale tusz, kolor PRUNE, moim zdaniem wyglada jak czarny z fioletowym metalicznym połyskiem, użyty kilka razy, otwarty końcem października
Paulina WYMIANA Ciuszki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post15658051 WYMIANA kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post15488226 PROSZĘ ODPISUJ U MNIE A JA U CIEBIE ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pooglągaj mój wątek i napisz za co byś chciała joy'a i 24ke wymienic ![]() ![]() ![]() ![]() Ok. to idziemy na PW. Ty wysyłasz pierwsza ze wzgl na atomek, ja już odpsikuję... addicta czy theoremę chcesz moim 5ml atomku? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Kochana, znalazłam atomek 10ml to Ci podeślę a próbki obcego za cholerę nie mogę znaleźć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma problemu, może być mentafollia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
chyba jeszcze dzis wyślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Zakorzenienie
|
taka czesciowa fotka jest tutaj
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1240765859 a ktore kosmetyki bys chciala na fotke? Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No więc proponuję: odlewka Ambre, 24, Jay za Trouble i Gucia ![]() W tej chwili jedynie Gutka i Trouble widzę, ostatnio bardzo zawęziła się moja wish-lista ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oddac calego gucia ... o boze boze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Zakorzenienie
|
Hehe, nie no, nie chcę naciągać... bo będzie tak jak i ja miałam, oddałam perfumy a potem chodziłam i tęskniłam jak głupia, żałowałam ponad miesiąc aż w końcu poszłam i kupiłam nową flaszkę... bosze
![]() Spokojnie myśl Marei, ja też jeszcze pomyślę, zwłaszcza, że mam możliwość wymiany Faubourga na Pythona... i już głupiejem ![]() Buziaczki i dobrej nocki, jutro siem odezwem a teraz zmykam do łózia bo ostatnio mam ciężkie dni ![]() ![]()
![]() |
#140 |
BAN stały
|
kurcze dzieki, ale to jest miniaturka i nic nie widze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Marei, no więc wymieniłam Hermesa na Pythona
![]() Jednak okazało się, że Python jest dla mnie zdecydowanie za słaby, tekże teraz pyton jest na wymianę ![]() Daj znać, czy nadal jakoś widzisz naszą wymiankę i jeżeli tak to jak ![]() ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Witaj Marei, a może Demona edp 45ml za Gucci by Gucci??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 | |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | |||
Zakorzenienie
|
przepraszam, długo mnie tu nie było, teraz padam na pysk
![]() Cytat:
demona mam 90/100ml więc długo nie będę go szukać ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie mam ielkich oczekiwań za trouble, ale nie wiem czy nie wymienię z kociag, wieczorem odp ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 | |
Zakorzenienie
|
Lancome T-Controle Gel - baza pod makijaż i jednocześnie jako żel matujący stosowany na makijaż - poprawek makijażu w ciągu dnia. 30 ml, ubytek ok.10 ml.
podoba mi sie bardzo ![]() wybacz, pisałyśmy posta w tym samym czasie. L oddalam juz jakiś czas temu i nie tęsknię ![]() Cytat:
Z ubran nic niestety, ja to tylko XXL ![]() z kosmetyków to tylko tonik migdałowy, może za niego coś? raczej nic ![]() kolciu, a u Ciebie nadal widze joy. co ty na to? za trouble? bo od razu mowie, flakonu gbyg nie oddam, ale moge dodac odlewke ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Kisssku droga, niestety angel się wylał, nie był zaklejony atomizer i całe pudełko jest mokre, folie pachną nim wszystkie. Zostało go do napisu "theirry Mugler" ukośną czcionką ![]() Teraz już trudno, ale następnym razem zaklejaj taśmą, ponieważ jak w transporcie rzucają paczkami (a tak robią na bank) to naciska się atomizerek i wypływa płyn, jak nie ma zatyczki. Albo po prostu jak lezy to wypływa, nie wiem, ale w każdym badz razie mam pachnące folie do pakowania ![]() Jutro wysle paczke do Ciebie. Pozdrawiam! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Sie rozumie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:22.