|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Cytat:
![]() Miłej pracy kochana
|
|
#1352 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Miłego dnia Cytat:
|
||
|
|
|
#1353 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i na Twoim miejscu bym się tak nie martwiła, jesteś w NY gdzie na 100% szybciej znajdziesz odpowiedni rozmiar w sklepach niż my w PL ![]() ja najczęściej kupuję staniki właśnie jak jestem za granicą, bo przez Internet to cięęężko... a u nas w sklepach też rzadko jeszcze można spotkać coś odpowiedniego... ![]() zmierz się dokładnie, jak dziewczyny pewnie tam pisały, idź i szukaj odpowiednich staniczków w sklepach. na pewno w NY znajdziesz coś odpowiedniego miłej pracki życzę
|
|
|
|
|
#1354 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=358303 Pierwsze kilka postow to skarbnica wiedzy Cytat:
Tylko wszystkie firmy z odpowiednimi rozmiarami, sa europejskie - glownie brytyjskie, a tutaj takich niet.... Amerykanki chyba sa nieuswiadomione ![]() Cytat:
![]() Zapomnialam wszesniej napisac, ze podziwiam za taki wyczyn. Slodycze to moja milosc, i nawet gdy jestem po pelnym lunchu/obiedzie, miejsce na deser zawsze mam ![]() Cytat:
A NY, hmm, nie wiem czy jest czego zazdraszczac. marzenie kazdego turysty, tak wiem, ale miejsce do zycia.... niekoniecznie
|
||||
|
|
|
#1355 |
|
Rozeznanie
|
dziewczynki samego rwania nie ma się co bać, znieczulenie robi swoje, nie czuje sie absolutnie nic. ja niestety teraz trochę cierpię. nie mogę nic jeść, mam lekko opuchnięte dziąsło, no i cały czas mnóstwo śliny z krwią
a do tego przy połykaniu też bardzo boli
|
|
#1356 | |
|
Zakorzenienie
|
100-150 zł. Drogo ale jeden biustonosz wytrzymuje spokojnie 3 lata i nadal wygląda jak nowy (przynajmniej moje tak wygladaja
)Cytat:
|
|
|
|
|
#1357 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem przez co przechodzisz, bo ja nie tak dawno mialam usuwane 2 zeby madrosci Spuchnieta bylam przez tydzien, plukac musialam z woda ze sola, no i w buzi trzymac gaze przez pierwsze kilkanascie godzin po zabiegu - i czesto ja zmieniac. Ufff, az mnie dreszcze przechodza na sama mysl. Ja jestem z tych co krwi sie boja ![]() trzymaj sie, nie przemeczaj sie, bo wysilek fizyczny teraz nie wskazany ! |
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby powinnam nosić 60C lub 60D. Wczoraj kupiłam M&S 65C - szeroki jak diabli, gorszy niż 75 ryneczkowe (ale oczywiście mierzyć mi się nie chciało - oddam mamie i tak miałam jakiś kupić)Dziś kupiłam Mimi Holliday 60C - to samo - tak rozciągliwy jak jasna cholera, a miseczki spłaszczają mój i tak płaski cyc. Ale był piękny - nie mogłam się powstrzymać. Kupiłam też Caprice 65B I na szerokość jest idealny ![]() Chrzanie to jeszcze tylko coś freyowego wypróbuję i żegnam się ze stanikami za 30F bo mnie już nie stać a i tak nie są dobre. A co do tych "bed bagsów" to tu w Anglii też niemal u każdego są. Doszło nawet do tego, że jak kogoś nie gryzą, to nic z tym nie robią, no szokA nasi sąsiedzi niereformowalni, jak się znowu nam zalęgną to oni będą nam kupować nowy materac ![]() Ja właśnie wróciłam z zakupów i oprócz wspomnianych staniczków ( za które btw mogłabym kupić całkiem ładne buty ) kupiłam prześcieradło. Czarne właśnie podziwiam efekt
|
|
|
|
|
#1359 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja śpię w "trumiennej"- jak to określa moja mama- pościeli... trumiennej = ciemnej, brązy i czernie i też jestem zachwycona efektem
|
|
|
#1360 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Ja niedawno dopiero wróciłam do domu ogólnie dzień fatalny, pogoda do d... i dowiedziałam się, że jednak moje maleńkie nadzieje na jakieś stypendium naukowe mogę sobie wsadzić... wiecie gdzie Zła jestem na siebie, że mimo wszystko gdzieś tam po cichu liczyłam na uśmiech losu i jak zwykle się przeliczyłam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Miłego wieczoru
|
|
#1361 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama by chyba na zawał zeszła w czym ja śpię (chociaż już pewnie się przyzwyczaiła). A co do "miłych" pań Ile ja się nasłuchałam właśnie na temat dziecięcej rozmiarówki, albo, że takim małym piersiom nie trzeba stanika... Znaczy co? Z wiekiem mają mi jeszcze opaść, żeby w ogóle wyglądać płasko i obrzydliwie? Niedoczekanie ich. Zresztą, jeśli będę miała za co, to mi nigdy nie opadną ![]() Się nie dziwię, że kumpelę dobiło - ja bym panią dobiła, że nawet w rozmiarówce jaką mają cyc jej do kolan zwisa ![]() Mnie kiedyś dobiła prababcia: "Paulina, co z ciebie za baba - ani brzucha, ani cycek" ![]() (tylko po cholere mi ten brzuch niby miał być? )---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
A efekt świetny - b. romantyczny ![]() ![]() Się TeŻet nie wywinie
|
||
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehh najgorsze jest to, że przez ostatnie wydarzenia moja samoocena kuleje mocno ![]() Szkoda gadać, mam nadzieję, że skoro ten rok się już kończy a ja prawdopodobnie wyczerpałam limit złych zdarzeń na kolejne dwa lata co najmniej, to przyszły rok będzie lepszy ![]() No i bardzo dobrze, że TŻ się nie wywinie Skoro wygląda romantycznie to trzeba to wykorzystać ![]() A co do tych odzywek pań w sklepie to brak mi słów
|
|
#1363 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam dość duży biust i jak coś kupuje dla siebie to w biuście musi być duże a jak w biuście jest duże to jest w ramionach jak na pływaka... nie lubię tego :-/
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, ale spójrz jak dużo pracujesz! To wszystko będzie procentować w przyszłości i to oni będą żałować, że nie dali Ci stypendium, a nie Ty!
Cytat:
A w ogóle to nasuwa mi pewne skojarzenie. Bo ja w ogóle się nasłuchałam "błyskotliwych" żartów na temat mojego biustu. Teraz odpowiadam, że nadrabiam twarzą. I wiecie co? Taka odpowiedź, a raczej reakcja na nią wykazuje całą hipokryzję otoczenia. Jak jestem w dołku i garb na moim nosie urasta do rozmiarów Mount Everest'u, i w ogóle, to każdy mówi: No coś Ty, taka ładna jesteś. A jeśli powiem sama, że jestem ładna wszyscy mówią - no, brzydka nie jesteś, ale bez przesady, nie bądź taka próżna. I weź tu zrozum Czyli mam na co dzień być skromną myszką i z fałszywą kokieterią odpowiadać na komplementy? Ludzie są dziwni
|
|
|
|
|
#1365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się śmiać chciało, jak mój luby przedstawił mnie swoim kumplom no i parę dni później doszły do mnie "głosy", że jeden z nich powiedział swojej dziewczynie, że jestem PONĘTNA (cokolwiek to oznacza i ponoć nawet się pokłócili o to, co on uważa za pociągające...p.s. właśnie dostałam maila z oceną mojej prezentacji iiiiii zostałam zwolniona z egzaminu z oceną bdb yes yes yes...
Askin' nothin', leave me be, takin' everything in my stride Don't need reason, don't need rhyme Ain't nothing I'd rather do Goin' down, party time, My friends are gonna be there too [...]" Edytowane przez teofano86 Czas edycji: 2009-12-08 o 19:38 |
|
|
|
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zresztą zawsze miałam problem z samoakceptacją ( pewnie z powodu słuchania pół życia docinków jaka to ja chuda i płaska ), ale do cholery - wiem, że mimo wszystko nie powinnam narzekać. Ale jak powiem koleżance, że podobają mi się moje oczy, to słyszę, że mają dziwny kolor, a jak mówię, że lubię moje nogi, to słyszę, że są krzywe (no, to akurat prawda, ale i tak je lubię). Dlatego olać trza, olać, sikiem prostym. Jezu, jak mi się nic nie chce. TŻet mnie znielubi - dziś chyba będą mrożone pierogi zamiast obiadu
|
|
|
|
|
#1367 | ||
|
Zakorzenienie
|
jojla
Cytat:
tak jest, że ludzie na odwrót wszystko i wychodzi że i tak źle i tak nie dobrze Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję spotkania z takimi ekspedientkami... Ja na szczęście na takie nie trafiłam choć biust mam spory i nie narzekam
Ale Pavlinecko jak to nie chciało się mierzyć biustonosza? Przecie to oczywiste, że przymierzyć trzeba bo inaczej kasa w błoto pójdzie.Co do pościeli to ja ostatnio nabyłam brązową i się w niej zakochałam. Coraz bardziej podobają mi się właśnie ciemne pościele. Jojla kiedyś szczęście się do Ciebie uśmiechnie. Uszy do góry ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
Fajne masz podejście... zdrowe. Chyba każda kobieta ma jakieś kompleksy i czasami czuje się beznadziejna. Ale najważniejsze, żeby szukać też dobrych stron. Ja się cieszę, że mam nos po mamie a nie po tacie bo bym w kominiarce musiała chodzić. Oczy mam trójkolorowe więc wyjątkowe itp. itd. itp.
|
|
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masz trójkolorowe oczy |
|
|
|
|
#1370 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() podejście zdrowe... mnie też za bardzo nie interesuje, że ktoś ma problem z czymś tam w moim wglądzie.. .co operacje mam sobie zrobić? bez przesady poza tym jakby każdy był ideałem to jaki świat byłby nudny Cytat:
dopóki jakiś facet czegoś miłego nie powie ja mam osobistych 3 od komplementów i to jest najlepsza terapia jeden jest mistrzem... on wyciągnąłby kobietę z głębokiej depresji , drugi może komplementów nie potrafi prawić, ale głupi sms od niego i , a trzeci to już w ogóle jest świetny "jadłaś już śniadanko, a może mam Ci coś podrzucić" ![]() ![]() pierogi też dobre powiesz, że byłaś z dziewczynami na plotach to wybaczy
|
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W środku są brązowe, później zielone i szara obwódka. Najczęściej wyglądają na brązowe ale w słońcu są zielone. Uwielbiam je |
|
|
|
|
#1374 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
Cytat:
kochana, czy chciałoby Ci się kiedyś zrobić kilka zdjęć, ale nie "zabytków" tylko takiego "zwyczajnego, codziennego życia" tego miasta, np. ulic itd. i wkleić tutaj albo przesłać mi na maila jeśli tak byłoby Ci wygodniej? baaaardzo chciałabym takie zdjęcia pooglądać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1376 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja i tak wiem, że są ładne ![]() Cytat:
Gratuluję ![]() Cytat:
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1379 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A grunt to zdrowe podejście właśnie, doceniać swoje atuty a na bezpodstawną krytykę stosować taktykę "olewczą" ![]() Cytat:
![]() Sweet bo Ty masz śliczne oczy Zresztą kiedyś się na wątku zachwycałyśmy nimi pamiętam ![]() ![]() Antunka trójkolorowe oczy są bardzo ładne ![]() Cytat:
![]()
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziękuję kochana Ja już się zawijam powoli do łoża. Jeszcze tylko włosy jako tako doprowadze do ładu Więc do jutra dziewczynki. Śpijcie dobrze.![]()
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Kupuję dość drogie biustonosze firmy Samanta. Muszę się naprzymierzać ale warto. W dodatku właścicielką sklepu jest kolezanka mojej mamy więc zawsze jakąś zniżkę dostanę a i oddać mogę gdy coś nie pasuje. Ale przez neta bym w życiu nie kupiła. Chyba, że model który już bym wcześniej przymierzała.

Tylko wszystkie firmy z odpowiednimi rozmiarami, sa europejskie - glownie brytyjskie, a tutaj takich niet.... Amerykanki chyba sa nieuswiadomione 

Ile ja się nasłuchałam właśnie na temat dziecięcej rozmiarówki, albo, że takim małym piersiom nie trzeba stanika... 

klask i: