|
|
#3751 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Cytat:
Moim zdaniem, wina leży po stronie Twojego TŻta, powiedział jej jak jest między wami, bo niby skąd by wiedziała o awanturze? Może szukał jakiegoś współczucia czy co. Nie byłabym z takim chłopakiem, przykro mi. Cytat:
|
||
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj klocic to ja sie z nim juz na pewno nie bede. masz racje karolajna. on jej nie odpisywal bo zawsze takie ignorowanie dzialalo. zarowno jak do niego ktos pisal jak i do mnie. no nie przypuszczalam. boje sie tego co bedzie jak pojedzie w nastepny weekend na studia. moge jechac z nim ale przeciez nie bede za nim krok w krok chodzila. wytargalabym ja za te czarne kudly jakbym tylko ja spotkala. |
|
|
|
|
#3753 |
|
Rozeznanie
|
podczytuję Wasz wątek od jakiegoś czasu
![]() co do rozmowy byłabym wściekła, bo z jakiej racji TŻ opowiada o tym, że mu awanturę zrobiłaś? biedaczek wyżala się jej, że na niego nakrzyczałaś? zresztą dziwna ta rozmowa, taka .. gimnazjalna. a mam pytanie do Was wszystkich: chciałabym sobie uszyć taką sukienkę, tylko bez tych ozdobników u góry i chciałabym żeby była tuż za kolano. w paincie zrobiłam prowizoryczną wersję, można się śmiać co o tym myślicie, czy sukienka nie straci swojego uroku ? na zdjęciu z nogami wydaje mi się, że nie jest źle
|
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg mnie ta długa sukienka jest piękna. |
|
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przepraszam za słownictwo ale nie moge się powstrzymać co za dziwka ******* !!!! jak jej się wydaje że jest taka za***ista że może z tobą konkurować to ja jestem zakonnicą ![]()
|
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w szoku, co za babsztyl
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w kwestii wygladu na pewno moze. w kwestii charakteru na pewno nie bo zaden facet nie wezmie sobie takiej laski na stale. swoja droga to ja sie zastanawiam.... zeby chociaz kase z ato brala ze spi z polowa uczelni... no ale dac sie ze tak powiem posuwac za darmo i dziwke z siebie robic to niepojete jak dla mnie... ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- ja jak z nia pisalam to mna trzeslo. |
|
|
|
|
#3760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
melleczka a Ty weź tego chłopa ustaw, bo co się jej bęzie żalił, jakiś taki niedojrzały moim zdaniem, to on powinien zakończyć sprawe z tą czarnuchą raz na zawsze, a jak nie to jedź i wyrwij jej te kudły, aj Ci pomoge, chuda jestem ale we dwie damy rade ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez EwelinQsia Czas edycji: 2009-12-08 o 20:48 |
|
|
|
|
#3761 |
|
Rozeznanie
|
Melleczka nie daj się, musisz jej pokazać że jesteś o wiele od niej lepsza, bo z tego co widzę to ona się uważa za jakiś 7 cud świata
Mam nadzieję że Twój TŻ nie będzie idiotą i też ją przejrzy bo naprawdę stracę wiarę w facetów!
|
|
|
|
#3762 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny.... kochane jestescie
swoja droga to ja tez czarna jestem... i cholera wiem ze jego tylko brunetki kreca.................... ...... nie mogla sie blondyna napatoszyc???????? bez obrazy dla blondynek |
|
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będzie dobrze |
|
|
|
|
#3764 |
|
Zadomowienie
|
melleczka Zrobimy na nia napad, oblejemy ją blond farbą do włosów, może TŻ przestanie z nią pisać
![]() masz w nas pomoc, przyjedziemy ze wszystkich stron Polski na tą dziewuche, takie są najgorsze, tupeciary...
|
|
|
|
#3765 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki wam wielkie
![]() ukradne pistolet chyba.,... a wtedy to lepiej dla niej zeby mnie na ulicy nie spotkala albo lepiej.... nozem ja zalatwie.... bedzie powolna i bolesna smierc.... ![]() bylam wczoraj u spowiedzi. wiedzialam ze jeszcze nagrzesze. nawet pokuty nie zdarzylam odmowic. no kurde. |
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Mell matko boska ta panna to jakaś masakra kompletna jest
Szczęki z podłogi nie mogę pozbierać po przeczytaniu tej rozmowy, skąd się biorą takie idiotki od "kolekcjonowania" cudzych facetów...
|
#3767 |
|
żona
|
od godziny 16 6 stron do nadrobienia
no dziekuje wam:Pbiore sie za czytanie
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Miejmy nadzieję,że ona nie podczytuje tego forum..
|
|
|
|
#3769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
btw. nie zamierzacie może bawić się w wybielanie zębów przed studniówką? bo potrzebuje grupy wsparcia
|
|
#3770 |
|
Zadomowienie
|
melleczka ja tam bym naprawde tak poprostu tego nie zostawiła, pokaż lasne kto tu rządzi, wiadomo że nie taki perwers jak noże i pistolety ale jakies łagodniejsze bardziej skuteczne środki, nie masz jakiś znajomych szpiegów co by TŻ w szkole pośledzili?
![]() miałabyś dowody ![]() ![]() przepraszam, że pisze głupoty ale gadam z kumpela i mi poprawiła dziewczyna humor i teraz na Was się odbije ![]()
|
|
|
|
#3771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Tak, mialam wam zrobic zdjecia ale nie bylo jeszcze za bardzo czego uwiecznic ;p ogolnie zrobila taka biala forme z moimi wymiarami, ale z bialego materialu narazie, no i ja ta forme zalozylam a ona sobie poupinala tak zeby byla idealnie na mnie ;p W poniedzialek juz przymiarka mojej sukieneczki
A w tej formie wygladalam jak w sukni slubnej, no normalnie super ![]() Cytat:
![]() Mell, nie obraz sie, ale twoj facet nie jest w porzadku wobec ciebie. Tutaj lezy wina tylko i wylacznie po jego stronie, bo powinien sie odciac od tej laski gruba krecha, a wyglada na to ze on jej jeszcze wylewa swoje zale...
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Karolajn, a jak wybielasz?
Bo ja sie zakwalifikowałam do testowania pasty 3d white
|
|
|
|
#3773 |
|
Zadomowienie
|
ja wybielam jestem w trakcie drugiej tubki BP
|
|
|
|
#3774 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3775 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie, u dentysty nie, bo dużo mi do białych nie brakuje jakiś 1-2 tony czy jak to się nazywa na tych paseczkach, a to jednak kosztuje
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-12-08 o 21:13 |
|
|
|
|
#3777 | |
|
Zakorzenienie
|
niestety jedyny moj znajomy stamtad to tżta kolega. a jego nie zapytam przeciez.
ale moj facet jest taki uparty ze chce zawsze wszystko sam zalatwic. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrr Lucka91: ja tam mysle ze jej twarz obleje kretem zeby jej juz zaden nie chcial. ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
a podasz dokladna nazwe specyfiku? ![]() i ile kosztuje?
|
|
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, jakbyś chciala, to ja mieszkam praktycznie w Krakowie, więc zbiorę moją "mafię" i ją załatwimy
. Bezczelna laska, ja nie wiem jak tak można ...Gdzie można tą białą perłę kupić, za ile, jak to działa i czy nie szkodzi zębom? To jest pasta do zębów, czy jakiś szczególny preparat?
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
o tak.... ten kret bedzie najlepszy...
tak jej sie bedzie seksu chcialo a tu zaden facet jej nie bedzie chcial. coz to musi byc za cieprienie dla takiej pindy. franca jedna. zaraz dostane bana za slownictwo. |
|
|
|
#3780 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
na opakowaniu jest napisane że nie niszczy szkliwa, jeśli się nawet nie mylę to regeneruje.. zęby i dziąsła mogą być jakiś czas nadwrażliwe, poza tym wad nie znalazłam
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-12-08 o 21:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

co o tym myślicie, czy sukienka nie straci swojego uroku ? na zdjęciu z nogami wydaje mi się, że nie jest źle

Mam nadzieję że Twój TŻ nie będzie idiotą i też ją przejrzy bo naprawdę stracę wiarę w facetów!