|
|
#3871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
znowu przespalam cale popoludnie :/
ide robic peeling i zrobie parowke, wycisne co sie da Nie kupiłam dzis butow, za to kupiłam jeansy
|
|
|
|
#3872 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziewczynki, macie wyniki matury z matmy tej z operonu, u nas już są ![]() Cytat:
?
|
|
#3873 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny!
powiedzcie jaka to jest wartość w przeliczeniu na pieniądze? bo kompletnie się nie orientuje demeter pina colada 2ml a Sephora, Capricieuse? Vanille Chocolat 1ml Sephora, Envoutante? Vanille Vanille edt 1,5ml voluspa tobbaco vanille 0,5m Aquolina, Acqua Corpo Profumata Canditi al Cioccolato 1ml Demeter, Sugar Cane EDC 1ml Comptoir Sud Pacifique, Vanille Mokha EDT 1ml Aquolina, Acqua Corpo Profumata Latte Di Mandorla 5ml w atomizerze Comptoir Sud Pacifique, Amour de Cacao EDT 1ml Sephora, vanille monoi 1ml
|
#3874 |
|
Wtajemniczenie
|
Anusiu w albumie
![]() Zyskowa aaa ty mnie niestrasz bo dzis niezasne
|
#3875 | |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny w ten pochmurny, deszczowy dzien
![]() dzięki ![]() ja juz zaopatrzylam sie w farbe, czeka i zerka na mnie na poleczce w lazience i zamierzam farbowac w weekend, ale nie wiem czy wczesniej sie nie zlamie ![]() Cytat:
ja czasem leze w lozku i mam wrazenie, ze ktos na przedpokoju stoi, wkrecam sobie, niekiedy musze drzwi az zamknac brrrrrrrr...ja tez chce zobaczyc ja tez wyslalam zaproszenie
|
|
|
|
|
#3876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja się boję wejść do mojego pokoju ![]() jak dziecko
|
|
#3877 |
|
Zakorzenienie
|
Nie gadajcie o takich rzeczach bo poki co tez sama w domu jestem
|
|
|
|
#3878 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, zna sie któras na tych perfumkach??
|
#3879 |
|
Moderator
|
Ja każdej nocy w tygodniu (w weekendy nie) jestem samiuteńka. Jeszcze jedyni polscy sąsiedzi wrócili do Polski więc nawet nikogo z kim mogę się dogadać w ojczystym języku nie mam pod ręką.
I bardzo często w nocy oglądam horrory ![]() ---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Aniu jak chcesz się dowiedzieć czegoś na temat tych zapachów popatrz na kwc. Tam też masz ceny podane więc łatwo sobie obliczysz ile ma wartość np. 1ml danego zapachu
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-12-08 o 20:38 |
|
|
|
#3880 |
|
Wtajemniczenie
|
matkoa le się dzis duzo os bie dowiedziałam - od komietetu organziacyjnego studniówki, zę ja i moje koleżanki to gnoje, które jeszcze nie wyrosły z pieluch, nieodpowiedzialne... jak przyszłam do domu to wyznałam rodzince miłość, bo tma ludzie tka po sobie krzyczeli, jak zwierzaki
a potem od parki z klasy na nk ze jestem konfidentem, kozakiem, który nie ma co kozaczyć, osoba która zawsze ma problem i chodzi na zielone imprezki, a na dodatek nie wychodzi ze skzoły i szuka to coraz nowych zajęć w skzole i jak mam z tym żyć?? dobrze, zę mam chociaż dobre kumpele ![]() ach, i dostałam @ w koncu |
|
|
|
#3881 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bo mi smaka na nie narobiłaś ![]() Cytat:
Witam Cytat:
co sie coś poprawi i mam wrazenie ze juz lepiej bedzie to znowu sie maskra robi i nawet nie wiem od czego to
|
||||
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
poszlam w Twoje slady i juz siedze z maseczka na twarzy
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3883 |
|
Wtajemniczenie
|
ale za to kupiłam dziś http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ka-do-oczu.htm i http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...grubiajacy.htm i dobre
kupiłam ten sam puder, który mam,a chciałam ciemniejszy ach i u mnie są mineralki essence jeszcze, zapraszam |
|
|
|
#3884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja myślałam o dobrewlosy.pl czy jakoś tak ale syntetyki Zyskowa mniej więcej coś takiego http://kuchniadzioszki.blox.pl/2009/...-Puchatka.html |
|
|
|
|
#3886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3888 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie są jeszcze w naturze
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Wtajemniczenie
|
no są tak na resztówce ale są, ale nie dopadłam tego tuszu co chciałam
|
|
|
|
#3891 |
|
Zadomowienie
|
Ja także mam @
![]() Dziewczyny wpadłam na pomysł, żeby zakupić zestaw do robienia paznokci żelowych, cały komplecik i robić sobie sama. Jak idę do kosmetyczki to takie paznokcie trzymaja mi sie max 7 dni. Więc wole popróbować sama najpierw, a nuż się uda. I nie będę sobie tak mocno piłowa paznokci, tak jak robia to kosmetyczki bo potem moje paznokcie sa w opłakanym stanie ![]() Przeczytałam już dużo artykułów i obejrzałam kilka filmików i wiem o co chodzi, także jakoś sobie chyba poradze. Myślicie, ze warto to kupić?
|
#3892 | |
|
Zakorzenienie
|
a ciekawe czemu je wycofali:/ tez musze jutro leciec zobaczyc
---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jutro musze robic nowe dobrze że wolne mam Też jestem w szoku że tylko 7 dni ci się trzymają, a próbowałaś u innej kosmetyczki? Bo mi się trzymają ponad miesiąc a raz nawet prawie 2. |
|
|
|
|
#3895 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cera.. brak slow:/ Stawiam na minimalizm. Cytat:
mojej gębie nawet maseczki nie pomoga
|
||
|
|
|
#3896 |
|
Moderator
|
coolasana zmień stylistkę paznokci po to nie jest normalne że tak krótko ci wytrzymują. 7 dni to standardowo termin w którym stylistka naprawia ubytki jeśli jakieś nastąpią - oczywiście za darmo w ramach kosztu usługi.
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Renatko a próbowałaś tego pudru propolisowego?
|
|
#3897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba po prostu podlecze to co juz sie pojawiło, i wroce do minimum: szare mydełko i zero makijażu w 3 tygodnie zawsze mi sie w ten sposob cera leczy |
|
|
|
|
#3898 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Kosztuje parę groszy w ma rewelacyjne opinie jeśli chodzi o leczenie wyprysków czy na buzi czy po depilacji. Mnie nie raz uratował!
|
|
|
#3899 |
|
Zadomowienie
|
Byłam już u 2 różnych.
Za pierwszym razem na studniówkę, laska robiła mi na tipsie mlecznym. Ślicznie wyglądały, ale po studniówce czyli jakoś może miałam je 6 dni( trochę przesadziłam z tym 7 dni, max to moze 2 tyg ale to już z poprawkami oczywiście) Zaczął mi odpryskiwać żel, poszłam na uzupełnianie i tak co 1-2 dni mi się co drugi paznokieć psuł. Oczywiście co chwile dopłacałam za te usługi. Nie było za darmo, za każdy paznokieć chyba 2-3 zł a troche tego było. Następna mi robiła...to robiła na tipsie clear i nakładała biały żel na końcówkę i zwykły na cały paznokieć. Ale na drugi dzień na weselu odpadł mi tips i razem z nim żel. także musiałam sobie w łazience domalowywać białe końcówki praktycznie. A potem reszta zaczela sie łamać i to samo juz nie czekałam dalej i poszłam zdjąć, bo sie wkurzyłam Prawie 200 zł wyrzuciłam w błoto przez te paznokcie
|
#3900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

?

ja czasem leze w lozku i mam wrazenie, ze ktos na przedpokoju stoi, wkrecam sobie, niekiedy musze drzwi az zamknac brrrrrrrr...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i nawet nie wiem od czego to