Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-08, 14:13   #781
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
ja mam nadzieję, że szybko mi spadnie
Ja wątpie, żeby szybko spadł sam dlatego od razu po ciąży jak tylko będę już mogła biorę się za siebie i będę zrzucała zbędne kg
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:13   #782
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
(...)
coś dla tych którzy mieli ciężki dzień na zalączonym obrazku
Widziałam ten obrazek na drzwiach apteki Tylko oczywiście, zamiast tego tekstu z niecenzuralnym słowem był napis w stylu "Uwaga! Świńska grypa!"

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ze mną źle... całą noc się tak pociłam, że szok, mokra się obudziłam :/ jeszcze gorączka 40 stopni, nie wiem czy to po tym ferwexie, bo przed wypiciem miałam 38,6... ide do roboty tak jak obiecałam kierownikowi, zobaczę jak będę się czuła, bo teraz jest fatalnie, chodzę powoli, jakaś zdezorientowana... na szczęście nie boli mnie już w płucach, ale wystraszyła mnie gorączka
Do lekarza i na l4, a nie do pracy, bo sie wykończysz!

Cytat:
Napisane przez groszek80 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane kobietki Melduję się i ja !Troszkę mnie nie było, ale mam nadzieję, że mnie jeszcze ktoś pamięta Muszę nadrobić nowy wątek. Na szczęście tylko 25 stron Bardzo podoba mi się jego tytuł. Miłego dnia wszystkim. Ja niestety muszę uciekać do pracy
Witaj

stokrotka24, ja swój pierwszy jedyny wyjazd na lodowisko wspominam tylko tak, że miałam nieźle obtrzaskany tyłek

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czesc dziewuszki.... kurde ale ja sie leniem zrobilam na tym l4... codziennie wstaje o 10... a klade sie kolo 21 bo tz ma pierwsza zmiane i wstaje o 4 takze klade sie z nim... dzis to nawet ustawilam sobie budzik na 7.30 bo mialam zamiar duuuzo zrobic, ale nie wstalam bo bylam taka zmeczona... a wy tu produkujecie z predkoscia swiatla tak ze nawet chociaz jestem w domu nie jestem chyba w stanie tego nadrobic ehhh
Należy Ci się, moja droga! Nie miej w ogóle wyrzutów sumienia

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
(...)
jesteś kolekcjonerką?

(...)?
Właśnie o to chodzi, że nie Ale może zostanę Zawsze chciałam Tylko to dość kosztowne

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ten u koleżanki nauczył się lodówkę otwierać i wyjadać to, co go najbardziej interesuje, heheheh musieli pozakładać takie klipsy jak dla dzieci, tego bestia nie rozpracowała. Do tego kosz na śmieci, zawartość szuflad i to co dosięgnął - jego. Jak obejrzała film pt. "Marley i ja" to stwierdziła, że to o niej Teraz pies trafi na tresurę, bo już nie dają rady.
(...)
To na szczęście nasz nie ma takich pomysłów jego jedynym problemem jest to, że strasznie ciągnie na spacerach i nie da się z nim wychodzić w cywilizowany sposób

Strippi, witaj intensywnie ostatnio o Tobie myslałam Pokaż brzucholka Piekniutkie rzeczy kupiłaś dla córuni
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:22   #783
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
aha no ja mam ten wózek z fotelikiem i śpiworkiem

My zamowilismy 3czesciowy (gondola, spacerówka i nosidelko), spiworek tez dali gratis fajny jest ten wozeczek ile daliscie??My zamowilismy na allegro- 1200 zł

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:25   #784
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
aloha

zrobilam to ciasto, faaajne mokre, ale leciuutko zakalec sie zorbil hahaha, nie wyczuwalny
poczestowalam sasiada, bo wszedl z mezem zobaczyc dzrwi, a po chwili mysmy szli do nich bo im cos z wysylaniem poczty na neostradzie siadlo (notabene zeby neostrada do swoich klientow nie wyslala zawiadomienia ze zmieniaja porty pop to szok.) no i wzielam kawalek jeszcze cieplego na sprobunek, sasiadka tez zjadla i mowi ze baaardzo dobre

zalaczam moj prezent od mikolaja

A co do prezentow dla rodzinki, ksiazki sa w wiekszosci przypadkow trafione. Juz drugi rok z rzedu tesciowi dawalismy ksiazke ;] i nawet nam ostatnio o jednej opowiadal, bo doczytal ja do konca. Tesciowej szczerze nie pamietam co kupilismy o mąż mi podpowiedzial ze tez ksiazke
rodzenstwu yhm. po winku, slodyczachyhm... nie wiem co ta jeszcze bylo. My od nich dostalismy kosmetyki.
Dobrą rzecza jest drobny sprzed elektroniczny i agd, typu blender, maszynka do golenia, mp3, pendrivea, czytnik kart, w zaleznosci od tego co sie czym interesuje.Jak sie ktos zakchal w decupagu, to nawet szkatulka czy wieszak decupagowy bedzie dla niego spelnieniem marzen

madzialenka w okolicach berlina chyba. chyba ze jest jeszcze gdzies
http://www.tropical-islands.de/pl/goscie/ceny.html
piekny prezent.. a ciacho robilas to czekoladowe? ja zamierzam go zrobic.. w czwartek

strippi super ze jestes duzo zdrowka zycze
Stary 2009-12-08, 14:41   #785
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
My zamowilismy 3czesciowy (gondola, spacerówka i nosidelko), spiworek tez dali gratis fajny jest ten wozeczek ile daliscie??My zamowilismy na allegro- 1200 zł
My planujemy wózek tak do 400zł, widziałam już takie na allegro. W prawdzie bez nosidełka, ale mam je już po mojej siostrzenicy Niestety nie mamy zbytnio kasy, mąż sam pracuje i te 1200zł to by była połowa jego wypłaty. Mamy też nadzieję, że moja teściowa taki wózek nam zafunduje i w sumie też do tych 400zł będę szukała, no bo moja mama już powiedziała, że kupi nam łóżeczko
Stary 2009-12-08, 14:41   #786
anuulaa
Wtajemniczenie

Cześć gadułki!

Cytat:
też tam byłam fajnie co a jechałaś tą czerwoną zjeżdżalnią? widziałaś pokaz Ocelota?
Super, my już byliśmy tam drugi raz, ale teraz wzięliśmy rodziców. Pokaz ocelota widzieliśmy, naturalnie Pochodzą z miejscowości niedaleko mojej. Czerwona zjeżdżalnia jest najlepsza, ale obowiązkowo z pompowanym kołem, jazda na maxa Namówiłam moją mamę, żeby e mną zjechała, to tak piszczała, a ja nie mogłam powstrzymać się od śmiechu. Ale to był jej ostatni zjazd, bo potem już nie chciała hehe

Cytat:
Hej kochane
No heeej Wreszcie jesteś!

Cytat:
ja już 34 tc
Masz jakieś fotki brzuszka??

Cytat:
u mnie jakoś leci właśnie kompletuje pokoik małej

mam już to
wózek
wanienka
cały komplet tej pościeli i akcesorii do tego ręczniczek z kapturkiem
pościel do wózka

zakupiłam właśnie jejejeje
http://www.allegro.pl/item831498631_...kojny_sen.html
Wow,przepiękne zrobiłaś zakupy, a te łóżeczko, brak słów, rozmarzyłam się
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:45   #787
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć kobitki kilka dni mnie nie było a tu 20 stron więcej
Madzialenka,fajnie że masz neta, a na święta nie będziesz sama z tżem bo my jeszcze jesteśmy My w zeszłym roku byliśmy sami w NL,szczerze powiem że się popłakałam, tak mi smutno było.
Ja już też lada chwila będę kupowała prezenty, tżowi chcę kupić golarkę.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:51   #788
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
szybko zleci ciąża to niesamowity okres - co miesiąc nowe doznania
ja mam na 24 stycznia ale najprawdopodobniej urodzę w 38tc tak mówili w szpitalu...zobaczymy
już mam skurcze więc się oszczędzam i łykam magnez
jejku Stripi jak fajnie Cię czytać kupe lat! jak zobaczyłam że Ty na styczeń się szykujesz to moja reakcja to już tuż, tuż! jak to szybko minęło

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
nie no na urlopie bylismy 14 dni ale wczesniej juz wziełam sobie wolne, dlatego tez łącznie 3 tyg nie było mnie w pracy
A nasza podróz poslubna odbyła sie na Kanary.
Dostalismy do pokoju szampan i cały pokoj obsypany płatkami płatków a na łóżku wielkie płatkowe serducho
ekstra, jak romantycznie a masz jakieś foteczki z wysp bo tu tak zimno...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 14:53   #789
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja wątpie, żeby szybko spadł sam dlatego od razu po ciąży jak tylko będę już mogła biorę się za siebie i będę zrzucała zbędne kg
no ja tak samo
do tego spacerki z wozkiem
karmienie piersia
moze uda sie schudnac

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Strippi, witaj intensywnie ostatnio o Tobie myslałam Pokaż brzucholka Piekniutkie rzeczy kupiłaś dla córuni
no u mamy nie mam fotki brzusia ale zrobie i dodam nowosc

kochana a Ty pokaż swój
ja ostatnio pokazywałam w 28tc to dopiero zaczynał być widoczny

Cytat:
my tak samo
na allegro 1200zł
gondola, spacerówka i nosidełko gratis śpiworek moskietera i osłonka przeciwdeszczowa

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

strippi super ze jestes duzo zdrowka zycze
dziękuję to ważne, bo ostatnio przeziębiona byłam

Cytat:
My planujemy wózek tak do 400zł, widziałam już takie na allegro. W prawdzie bez nosidełka, ale mam je już po mojej siostrzenicy Niestety nie mamy zbytnio kasy, mąż sam pracuje i te 1200zł to by była połowa jego wypłaty. Mamy też nadzieję, że moja teściowa taki wózek nam zafunduje i w sumie też do tych 400zł będę szukała, no bo moja mama już powiedziała, że kupi nam łóżeczko
nam rodzice dali połowę i teściowie połowę...więc wózek dzidziuś ma od dziadków

my też nie mamy kasy
maż tylko pracuje, wynajmujemy mieszkanie i płacimy sporo
budujemy się...do tego dzidziuś...w tym miesiącu odszedł mi wydatek za konia bo koń zaczął sam na siebie zarabiać

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

No heeej Wreszcie jesteś!

Masz jakieś fotki brzuszka??

Wow,przepiękne zrobiłaś zakupy, a te łóżeczko, brak słów, rozmarzyłam się
no właśnie nie mam fotki zrobię dzisiaj i dodam jak tylko znowu przyjadę do rodziców
dodawałam w 28tc jak był jeszcze mały
teraz to już wielgachny
Stary 2009-12-08, 15:00   #790
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
my też nie mamy kasy
maż tylko pracuje, wynajmujemy mieszkanie i płacimy sporo
budujemy się...do tego dzidziuś...w tym miesiącu odszedł mi wydatek za konia bo koń zaczął sam na siebie zarabiać
My wprawdzie nie płacimy dużo za mieszkanie, ale jednak jakieś opłaty są. Szukamy teraz mieszkania bliżej mojej rodzinki, żeby gdzieś w marcu się przeprowadzić. Mąż będzie miał troszkę dalej do pracy, ale rodzina zawsze jakoś pomoże
Stary 2009-12-08, 15:02   #791
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tak samo
do tego spacerki z wozkiem
karmienie piersia
moze uda sie schudnac
spoko, dziewczyny... moja szczupła siostra po 2 porodach i karmieniu piersią wazy jeszcze mniej niż przed ślubem (ta, to zawsze dobrze miała...)
Stary 2009-12-08, 15:13   #792
kasiaher
Wtajemniczenie

hej
jestem, jestem cały czas czytam was non stop tylko jakos nie mam siły pisać.
strippi witaj słońce
śliczny pokoik, taki różowiutki
fajnie że dobrze się czujesz, ja tak sobie no m=ój pierwszy termin na 19 styczeń a teraz niby na 30 grudzień , także już tuż, tuż, ale jak dziewczyny będą mocno trzymać kciuki to mam nadzieje na 1 styczeń chociaż
domi bo będzie jeszcze tak że odbydwie trafimy na porodówkę kurcze obym ja jednak wytrzymała
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 15:27   #793
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

Podobno nawet taki zwyczaj, ze jedni dziadkowie kupuja wózek a drudzy lozeczko u nas, niestety sami wszytsko kupowalismy...
Cytat:

my tak samo
na allegro 1200zł
gondola, spacerówka i nosidełko gratis śpiworek moskietera i osłonka przeciwdeszczowa

no my identiko i pewnie jeszcze u tego samego sprzedawcy
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej
jestem, jestem cały czas czytam was non stop tylko jakos nie mam siły pisać.
strippi witaj słońce
fajnie że dobrze się czujesz, ja tak sobie no m=ój pierwszy termin na 19 styczeń a teraz niby na 30 grudzień , także już tuż, tuż, ale jak dziewczyny będą mocno trzymać kciuki to mam nadzieje na 1 styczeń chociaż
domi bo będzie jeszcze tak że odbydwie trafimy na porodówkę kurcze obym ja jednak wytrzymała

wytrzymasz...zobaczysz popatrz na mnie, ja lezalam w szpitalu i mnie lekarz nie chcial jeden wypuscic, a tu d wyjscia ponad miesiac minal i ani widu ani slychu jesli chodzi o porod

Stary 2009-12-08, 15:30   #794
*Agatek*
Zakorzenienie

Cześć...
Miło, że tak się o mnie troszczycie Ja byłam w pracy na 2 godz, bo strasznie słabo się czułam i mi zimno było, a raz gorąco... jeszcze mnie zastępca kierownika wku.....rzył bo powiedział, że idą święta, gdzie jest dużo roboty, i sobie to wymyśliłam... ręce mi opadły...
no i co? grypa... płuca mnie strasznie bolą i plecy, a teraz doszedł kaszel z flegmą.. oczywiście strasznie się pocę poszłam na chorobowe do 12.12, co miałam zarażać innych pracowników czy ludzi...? a miesiąc pracuje, mam nadzieję, że mnie przez to nie zwolnią...

Cytat:
To ja czuje się trochę smarkata przy Was W dniu ślubu miałam skończone 21 lat i za 7 miesięcy będę mamusią ło matko jaka ja młoda
Ja miałam też 21 a mój 25, teraz skończył 26.
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
kwiatuszek ja też miałam 21 dopiero 4 miesiące później 22 urodziny a mój tż w dniu ślubu od dwóch dni miał 33
duża różnica wieku po moim nie widać tego, dają jemu 22-23 lata
Cytat:

mam już to
wózek
wanienka
pościel do wózka

witaj ponownie śliczne rzeczy dla córki cudne, zakochałam się w nich

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 15:38   #795
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
jejku Stripi jak fajnie Cię czytać kupe lat! jak zobaczyłam że Ty na styczeń się szykujesz to moja reakcja to już tuż, tuż! jak to szybko minęło
no zleciało szok
już się boję porodu!

Cytat:
My wprawdzie nie płacimy dużo za mieszkanie, ale jednak jakieś opłaty są. Szukamy teraz mieszkania bliżej mojej rodzinki, żeby gdzieś w marcu się przeprowadzić. Mąż będzie miał troszkę dalej do pracy, ale rodzina zawsze jakoś pomoże
my za wynajęcie i czynsz 1050zł :/
do tego opłaty...
budowa też pochłania sporo kasy :/ masakra

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
spoko, dziewczyny... moja szczupła siostra po 2 porodach i karmieniu piersią wazy jeszcze mniej niż przed ślubem (ta, to zawsze dobrze miała...)
hehe może i mi się uda

Cytat:
strippi witaj słońce
no zobaczymy jak to będzie ze mną, bo co USG to nowa data...
mam nadzieję, że jednak połowa stycznia
będziesz prosić o znieczulenie?
ja chyba niee
ale strasznie boję się porodu
chcę siłami natury
i mam nadzieję, że nie będę na sali porodowej z kilkoma innymi krzyczącymi mamami tylko uda się na salę rodzinną

Cytat:
Podobno nawet taki zwyczaj, ze jedni dziadkowie kupuja wózek a drudzy lozeczko u nas, niestety sami wszytsko kupowalismy...

to mamy pewnie u tego samego sprzedawcy hehe

no my łóżeczko sami sobie kupowaliśmy
mama kupiła mi płytkę z kołysankami prenatalnymi i obrazek z dziećmi i aniołem stróżem nad łóżeczko - dzisiaj

Cytat:

witaj ponownie śliczne rzeczy dla córki cudne, zakochałam się w nich
dziękuję kochana
Stary 2009-12-08, 15:43   #796
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:

wytrzymasz...zobaczysz popatrz na mnie, ja lezalam w szpitalu i mnie lekarz nie chcial jeden wypuscic, a tu d wyjscia ponad miesiac minal i ani widu ani slychu jesli chodzi o porod
my sobie sami kupiliśmy w końcu zebraliśmy sporo na wózek na weselu i te pieniążki są własnie na to przeznaczone . Ja kupuje takiŁ
http://www.coneco.pl/index.php?go=mustang
i do tego Ł
http://www.coneco.pl/index.php?go=pioneer_plus
mocuje sie go na stelazu wozka
kolor 03
mam nadzieje ze sama urodze bez znieczulenia

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2009-12-08 o 15:45
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 15:47   #797
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
już się boję porodu!

no zobaczymy jak to będzie ze mną, bo co USG to nowa data...
mam nadzieję, że jednak połowa stycznia
będziesz prosić o znieczulenie?
ja chyba niee
ale strasznie boję się porodu
chcę siłami natury
i mam nadzieję, że nie będę na sali porodowej z kilkoma innymi krzyczącymi mamami tylko uda się na salę rodzinną

to mamy pewnie u tego samego sprzedawcy hehe

no my łóżeczko sami sobie kupowaliśmy
mama kupiła mi płytkę z kołysankami prenatalnymi i obrazek z dziećmi i aniołem stróżem nad łóżeczko - dzisiaj

dziękuję kochana
ja tez sie boje porodu jeny i pomyslec, ze to lada chwila....jakby juz nie moglo byc PO

a lozeczk mamy takie: http://www.allegro.pl/item831733663_...f_materac.html
a Ty jakie masz?

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
my sobie sami kupiliśmy w końcu zebraliśmy sporo na wózek na weselu i te pieniążki są własnie na to przeznaczone . Ja kupuje takiŁ
i do tego Ł
kolor 03

tez super

Stary 2009-12-08, 15:54   #798
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
ja tez sie boje porodu jeny i pomyslec, ze to lada chwila....jakby juz nie moglo byc PO

a lozeczk mamy takie: http://www.allegro.pl/item831733663_...f_materac.html
a Ty jakie masz?
ja mam zwykły taki sam kolor
z wyciąganymi szczebelkami

piękne te Twoje łóżeczko

mi się już 2 razy śnił poród
no masakra jakaś

Cytat:
i do tego Ł
kolor 03
no też rozmyślałam nad coneco ale wybrałam Tako
Stary 2009-12-08, 15:56   #799
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:

no też rozmyślałam nad coneco ale wybrałam Tako
Tako to chyba nawet taki bardziej dziewczecy

strippi a USG sie nie sugeruj...za kazdym razem wychodzi co innego, jednak najbardziej prawdpodobna data to zawsze ta wg OM

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 16:16   #800
martucha84
Zakorzenienie

ale ciązowy klimat

moja przyjaciolka (dzieczyna swiadka) wlansie mi napisala ze jedzie na porodowka i mam trzymac kciuki wiec trzymam

wogole to mam dziwny dzien slodkiego mi sie chce
Stary 2009-12-08, 16:28   #801
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie kochane kobietki Melduję się i ja !Troszkę mnie nie było, ale mam nadzieję, że mnie jeszcze ktoś pamięta Muszę nadrobić nowy wątek. Na szczęście tylko 25 stron Bardzo podoba mi się jego tytuł. Miłego dnia wszystkim. Ja niestety muszę uciekać do pracy
Pamiętamy Cię jeszcze pewnie, że tak

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
czesc dziewuszki.... kurde ale ja sie leniem zrobilam na tym l4... codziennie wstaje o 10... a klade sie kolo 21 bo tz ma pierwsza zmiane i wstaje o 4 takze klade sie z nim... dzis to nawet ustawilam sobie budzik na 7.30 bo mialam zamiar duuuzo zrobic, ale nie wstalam bo bylam taka zmeczona... a wy tu produkujecie z predkoscia swiatla tak ze nawet chociaz jestem w domu nie jestem chyba w stanie tego nadrobic ehhh
odpoczywaj ile się da, przemęczona jesteś, więc ci się nalezy wstawanie nawet po 12

Cytat:

mam już to
wózek
wanienka
pościel do wózka

http://www.allegro.pl/item831498631_...kojny_sen.html
śliczności, wózek bardzo mi się podoba. O o tej płycie z muzyką prenatalną to pierwsze słysze, ciekawe czy działa
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 17:06   #802
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
witamy

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Oj chyba widocznie umknęło...tak wie, ze się tu udzielam...nawet jeśli mnie podczytuje to trudno...W tym momencie, to chce już jak najszybciej zakończyć temat z moim "mężem" i być wolną !!!

Ooooo...mój 1000 post
bo tak sobie ostatnio pomyslalam ze pewnie Cie podczytuje i zeby nie wykorzystal w sprawie rozwodowej tego co piszesz ... bo nie wiadomo co takiemu odbije

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość

te gifty w USA to boska rzecz, szkoda ze u nas nie jest praktykowana

no zebys wiedziala ze to chyba najlepsze prezenty sa

Cytat:
To ja czuje się trochę smarkata przy Was W dniu ślubu miałam skończone 21 lat i za 7 miesięcy będę mamusią ło matko jaka ja młoda
ja tez w dniu slubu mialam 21 miesiac wczesniej skonczone

Cytat:

slodkie rzeczy

ja wlasnie zarezerwowalam bilety na sylwka a zaraz ide dekorowac dom .. znowu sama

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 17:13   #803
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
witamy

bo tak sobie ostatnio pomyslalam ze pewnie Cie podczytuje i zeby nie wykorzystal w sprawie rozwodowej tego co piszesz ... bo nie wiadomo co takiemu odbije

:
niestety to samo przyszło mi do głowy z takim typem to nigdy nic nie wiadomo
Stary 2009-12-08, 17:22   #804
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
niestety to samo przyszło mi do głowy z takim typem to nigdy nic nie wiadomo
no wlasnie ... a tam pisala AgatkaL o jakims faceci tzn nie doslowanie ... ale on moze przedstawic ze to ona rozwalila ich malzenstwo ... ja bym chyba nie ryzykowala

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 18:15   #805
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Tako to chyba nawet taki bardziej dziewczecy

strippi a USG sie nie sugeruj...za kazdym razem wychodzi co innego, jednak najbardziej prawdpodobna data to zawsze ta wg OM
no to 24 styczeń tak wychodzi

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ale ciązowy klimat

moja przyjaciolka (dzieczyna swiadka) wlansie mi napisala ze jedzie na porodowka i mam trzymac kciuki wiec trzymam

wogole to mam dziwny dzien slodkiego mi sie chce
trzymam za nią kciuki

oj nie mów mi o słodkim, bo ja normalnie codziennie muszę coś zjeść

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

śliczności, wózek bardzo mi się podoba. O o tej płycie z muzyką prenatalną to pierwsze słysze, ciekawe czy działa
ciekawe właśnie
zobaczymy jak to będzie
mama kupiła więc warto wypróbować

Cytat:

slodkie rzeczy

ja wlasnie zarezerwowalam bilety na sylwka a zaraz ide dekorowac dom .. znowu sama
dzięki
a ja sylwek w domku
choć może gdzieś się wybierzemy do rodzinki męża zobaczymy
ja pewnie nie dam rady się ruszać przed wykluciem
Stary 2009-12-08, 18:18   #806
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam też 21 a mój 25, teraz skończył 26.
Cytat:
ja tez w dniu slubu mialam 21 miesiac wczesniej skonczone
no teraz, to się chyba zacznę czuć jak stara panna

*Agatek* - zdrowiej szybciutko
Stary 2009-12-08, 18:27   #807
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
no teraz, to się chyba zacznę czuć jak stara panna
ja miałam 24 lata a tż 23

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-08, 18:54   #808
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:

ekstra, jak romantycznie a masz jakieś foteczki z wysp bo tu tak zimno...
Popatrzcie, rok temu o tej porze az wrzało na wątku PM nt. przygotowań slubnych itd a teraz gorąco o bobaskach Ale i bardzo dobrze, taka kolej rzeczy

Nam tez powiekszyła sie rodzinka w niedziele Kupilismy 7 tygodniowego szczeniaka owczarek niemiecki długowłosy i rozczulamy się nad nią jak nad dzieckiem Jeszcze marzy mi sie drugi kotek - brytyjczyk tym razem
Nie wiem kiedy ja zechcę byc mama.... chyba jak za pozno bedzie a 33 stuknie w 2010

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 19:44   #809
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Muszę się Wam czymś pochwalić. Umówiliśmy się z mężem, że nie robimy sobie prezentów pod choinkę, bo wiadomo trzeba odkładać pieniądze na dzidzię i w dodatku tylko mój mąż pracuje więc kasy tym bardziej brakuje. No, ale do rzeczy więc mieliśmy sobie nic nie kupować, a on wygadał mi się pare dni temu, że zamówił mi w avonie taką biżuterię, która mi się bardzo podobała i powiedział, że skoro się wygadał to teraz jak tylko przyjdzie zamówienie od razu ją dostane Powiedział mi jeszcze, że zasłużyłam na ten prezent, bo nosze naszego dzidziusia i jak to usłyszałam to aż mi łezki popłynęły. Nie ważne, że nie mamy zbytnio kasy najważniejsze, że jesteśmy ze sobą szczęśliwi i wiem, że dzidziuś będzie miał wspaniałego tatusia No to tyle w końcu komuś o tym powiedziałam
Cudowna niespodzianka

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczyny, co kupujecie bliskim pod choinke
u nas stanelo na tym, ze kupuje sobie prezenty parami, tzn. my tesciom 1 prezent, tescie nam 1 prezent itd. Tylko my sie przeprowadzilismy i nam naprawde latwo cokolwiek kupic, tesciom tez sie cos wymysli, ale co my mamy siostrze tz, ktora ma narzeczonego, ale nie jest jeszcze jej mezem i nie mieszkaja nawet razem jak im kupic jeden wspolny prezent bo mnie na mysl przychodzi tylko sex shop tesciom zrobie chyba jakas paczke zywieniowa, bo nie mam koncepcji-limit 50zl!
no i nie mam tez koncepcji dla meza-on to by pewni chcial jakies narzedzia, ale ja sie na tym kompletnie nie znam i pomyslalam, ze kupie ekspres do kawy i moze jakies wdzianko dla niego, chyba ze wybierze sobie jakies narzedzia.... te chlopy to jakies dziwne-ja to moge sypac z rekawa tym, co chcialabym dostac
My już mamy pomysły dla wszystkich, tylko jeszcze musimy to wszystko kupić. Teściom i szwagierce z mężem kupujemy tylko upominki bo tak było wcześniej ustalone. Tylko dla chrześniaka kupiliśmy coś większego. A u mnie w domu będą już większe prezenty - dla mamy kolczyki, dla taty kosmetyki i płyta, dla brata książka, dla bratowej szalik i czapka. Dla męża jeszcze do końca nie wiem, na pewno kupię mu książkę, ale nie wiem co jeszcze.

Kiedyś rodzicom na gwiazdkę czy na rocznicę ślubu zafundowaliśmy bilety do teatru, bo bardzo lubią chodzić, a zawsze szkoda im czasu i pieniędzy. Ich mina - bezcenna

Dziewczyny jak tak piszecie o swoich maluszkach to aż się ciepło w sercu robi. Ja też już bym bardzo chciała mieć dzidzię i mąż też (chyba nawet jeszcze bardziej), ale powstrzymuje nas zbliżający się remont, no i ja najpierw muszę trochę schudnąć przed ciążą.
Stary 2009-12-08, 20:30   #810
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Popatrzcie, rok temu o tej porze az wrzało na wątku PM nt. przygotowań slubnych itd a teraz gorąco o bobaskach Ale i bardzo dobrze, taka kolej rzeczy

Nam tez powiekszyła sie rodzinka w niedziele Kupilismy 7 tygodniowego szczeniaka owczarek niemiecki długowłosy i rozczulamy się nad nią jak nad dzieckiem Jeszcze marzy mi sie drugi kotek - brytyjczyk tym razem
Nie wiem kiedy ja zechcę byc mama.... chyba jak za pozno bedzie a 33 stuknie w 2010
Ja tez jeszcze nie mysle o baby moze tak za dwa lata,jak skoncze kolejne studia .... a jestem tylko 3 lata mlodsza od Ciebie

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości