Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek! - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-08, 22:26   #2731
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!

m0na no to super, ze czujesz, ze mu zalezy.
Ale niech kolejny ruch nalezy do niego

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 22:33   #2732
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Znalazłam cos o swoim znaku zodiaku... w wielu kwestiach to prawda, która w oczy kole

"Takt i wdzięk
zjednują przyjaciół osobom urodzonym pod znakiem Wagi.

Znakiem tym włada planeta Wenus, kojarzona z boginią miłości i piękna.

Zgoda i uprzejmość to najważniejsze wartości zodiakalnych Wag. Przedstawiciele tego Znaku nade wszystko nie lubią sporów i kłótni. Posiadają nieprzeciętną zdolność wyszukiwania kompromisowych rozwiązań, godzenia zwaśnionych stron, wskazywania nowych możliwości. (z tymi kompromisami to łatwiej komuś doradzić niż sobie)

Waga to znak prawdziwych dyplomatów i negocjatorów - spokojnych, delikatnych i bardzo cierpliwych. Nikogo nie urazić - to dewiza urodzonych pod tym Znakiem. (chyba przekleństwo)

Wadą Wag bywa tendencja do przedstawiania swych pragnień w zbyt subtelny sposób. Tak naprawdę czasami trudno Wagom podjąć decyzję czego rzeczywiście chcą - sytuacja wyboru, gdy jedną z możliwości trzeba zwyczajnie odrzucić, przeraża niektóre Wagi. (absolutnie tak!! niestety)

Przedstawiciele tego Znaku chcą być postrzegani jako osoby idealne, bardzo dbają o swój publiczny wizerunek. Z trudem przyjmują krytykę, martwią się opiniami innych, a przede wszystkim plotkami na swój temat.

Powinni uważać, aby wpływ otoczenia nie pokrzyżował ich własnych marzeń i planów, ćwiczyć się w asertywności i zdecydowanym wyrażaniu pragnień. W codziennym życiu ludzie często zbyt wiele pozwalają sobie w stosunku do Wag, którym trudno zdecydowanie powiedzieć "nie". ()"

nie wierze w horoskopy, ale osoba o takich cechach jest niestety skazana na porażkę, niejedną
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 22:34   #2733
blondyna789
Zakorzenienie

to ja tylko powiem, że zadzwonił do mnie Tż i przeprosił za swoje zachowanie... jak to ujął - nie potrzebnie się rozzłościł, bo przecież 'niektóre rzeczy są dla mnie ważniejsze niż dla niego' skumał, kurde, skumał hehe...

dobranoc laseczki
Stary 2009-12-08, 22:35   #2734
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
Ślicznośći (szkoda, że mam uczulenie oraz mamę, która nie lubi gryzoni....)

Wczoraj rano myłam i już od czubka są przetłuszczone , a że z przodu i na czubku głowy ich mało to takie lizaki zwisają
Dzięki Moi na szczęście już się przyzwyczaili że jakieś zwierze musi być w domu, muszę mieć chociażby właśnie chomika, bez zwierzaka byłoby tak pusto

Ja codziennie myję, ciekawe jak to będzie jak pójdę do pracy, chyba będę musiała przestawić się na inny tryb bo nie wyobrażam sobie codziennie przed pracą myć włosów

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 22:37   #2735
Smerfetkaa
Zakorzenienie

ale te horoskopy to brednie, hahahah
przeczytałam dopiero jedno zdanie czy dwa o znako TŻ i mało nie spadłam z krzesła, ze śmiechu
"Silna wola i wytrwałe dążenie do celu to cechy Koziorożca.
Planeta Saturn, która patronuje temu Znakowi, obdarza Koziorożca poczuciem obowiązku i dojrzałością życiową."

---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
to ja tylko powiem, że zadzwonił do mnie Tż i przeprosił za swoje zachowanie... jak to ujął - nie potrzebnie się rozzłościł, bo przecież 'niektóre rzeczy są dla mnie ważniejsze niż dla niego' skumał, kurde, skumał hehe...

dobranoc laseczki
i tak postąpił facet!! niedowierzanie!! ale to dobrze!! więcej takich kumatych facetów
śpij słodko
Stary 2009-12-08, 22:42   #2736
19agusia91
Zakorzenienie

Jednak się nie ucze,

Blondi, widzisz jaki mądry facet

---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

Mój tez dziś przeprosił,ze wczoraj mi sie dostało przez jego humor zły
Jeszce dojść w tej sprawie, w której chce, do kompromisu i będzie idealnie
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 22:43   #2737
201607180946
Konto usunięte

dobranoc
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
mnie zdychanie z powodu @ czeka jakoś między świętami a sylwestrem, a raczej bliżej sylwestra i w sylwester... ibuprom obowiązkowy...
weź cos przeciwbólowego co na Ciebie działa, żebyś mogła usnać... bo ból często przeszkadza usnać
to nieciekawie, będziesz się męczyć w sylwestra, bidulka
ja niestety nie mogę brać przeciwbólowych oprócz APAPU, który i tak na mnie nie działa
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 22:47   #2738
19agusia91
Zakorzenienie

Tata przyszedł do pokoju i odechciało mi się uczyć

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

ale poczytam sobie jeszcze trochę podręcznika przed snem

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Dzi się udałam na lekcji. Nudziło mi się, zdjęłam w pewnym momencie okulary i doznałam jakiegoś szoku, ze prawie nic nie widzę bez nich i tak na cały głos "ło matko,ale ja ślepa jestem" Ale naprawdę, zaszokowałam się, mój wzrok zdecydowanie się pogorszyl. Teraz to juz pewnie z -6 będę nosić
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-08, 22:51   #2739
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Smefretka, nie wiem czy to tylko zbieg okolicznosci, ale u mnie tez sie wszystko zgadza!! Tez jestem Waga

"Takt i wdzięk zjednują przyjaciół osobom urodzonym pod znakiem Wagi.
Znakiem tym włada planeta Wenus, kojarzona z boginią miłości i piękna. (dokladnie COS przyciaga do mnie chlopakow mimo, ze nie jestem zadna boginia,)

Zgoda i uprzejmość to najważniejsze wartości zodiakalnych Wag. Przedstawiciele tego Znaku nade wszystko nie lubią sporów i kłótni. Posiadają nieprzeciętną zdolność wyszukiwania kompromisowych rozwiązań, godzenia zwaśnionych stron, wskazywania nowych możliwości. (DOKLADNIE, nawet kazda kolezanka radzi sie mnie w prawach sercowych!!)

Waga to znak prawdziwych dyplomatów i negocjatorów - spokojnych, delikatnych i bardzo cierpliwych. Nikogo nie urazić - to dewiza urodzonych pod tym Znakiem. (tez prawda, np nigdy nie poklocilam sie z zadna dziewczyna;/)

Wadą Wag bywa tendencja do przedstawiania swych pragnień w zbyt subtelny sposób. Tak naprawdę czasami trudno Wagom podjąć decyzję czego rzeczywiście chcą - sytuacja wyboru, gdy jedną z możliwości trzeba zwyczajnie odrzucić, przeraża niektóre Wagi. (Dokladnie!! Kazda wieksza decyzja mnie przeraza i nie wiem czy robie dobrze;/)

Przedstawiciele tego Znaku chcą być postrzegani jako osoby idealne, bardzo dbają o swój publiczny wizerunek. Z trudem przyjmują krytykę, martwią się opiniami innych, a przede wszystkim plotkami na swój temat.
(ojj tak czasem, az za bardzo zwracam uwage na swoj wizerunek. zawsze siedze dlugo przy makijazu i fryzurze;// )

Powinni uważać, aby wpływ otoczenia nie pokrzyżował ich własnych marzeń i planów, ćwiczyć się w asertywności i zdecydowanym wyrażaniu pragnień. W codziennym życiu ludzie często zbyt wiele pozwalają sobie w stosunku do Wag, którym trudno zdecydowanie powiedzieć "nie". (oj tez prawda, duzo ludzi mnie wykorzystywalo, bo nie umialam jasno powiedziec NIE. Teraz z tym walcze)"

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:
ale te horoskopy to brednie, hahahah
przeczytałam dopiero jedno zdanie czy dwa o znako TŻ i mało nie spadłam z krzesła, ze śmiechu
"Silna wola i wytrwałe dążenie do celu to cechy Koziorożca.
Planeta Saturn, która patronuje temu Znakowi, obdarza Koziorożca poczuciem obowiązku i dojrzałością życiową."
Ejj moj TŻ tez jest koziorozcem Ale akurat te cechy u niego sie zgadzaja Ide poczytac o nim wiecej

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-08, 22:51   #2740
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
dobranoc

to nieciekawie, będziesz się męczyć w sylwestra, bidulka
ja niestety nie mogę brać przeciwbólowych oprócz APAPU, który i tak na mnie nie działa
u... to może trzeba wybrać się do lekrza, zwłaszcza jeśli odczuwasz bóle nie tylko w @, a wiesz co mi gin poradził na moje bóle?? żebym zaczęła brać prochy już pare dni przed @
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Tata przyszedł do pokoju i odechciało mi się uczyć

---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

ale poczytam sobie jeszcze trochę podręcznika przed snem

---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ----------

Dzi się udałam na lekcji. Nudziło mi się, zdjęłam w pewnym momencie okulary i doznałam jakiegoś szoku, ze prawie nic nie widzę bez nich i tak na cały głos "ło matko,ale ja ślepa jestem" Ale naprawdę, zaszokowałam się, mój wzrok zdecydowanie się pogorszyl. Teraz to juz pewnie z -6 będę nosić
oj to musisz się wybrać do oklulisty na kontrolę...
Stary 2009-12-08, 22:54   #2741
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Dzięki Moi na szczęście już się przyzwyczaili że jakieś zwierze musi być w domu, muszę mieć chociażby właśnie chomika, bez zwierzaka byłoby tak pusto

Ja codziennie myję, ciekawe jak to będzie jak pójdę do pracy, chyba będę musiała przestawić się na inny tryb bo nie wyobrażam sobie codziennie przed pracą myć włosów
Ja nie chciałabym myć codziennie- słabo schną, nie chcę ich psuć szusarką (bez niej się końcówki łamią), a jak pójdę spać z mokrymi to mam pogniecione (gorzej niż szopen po koncercie)

Też chciałabym mieć jakiegoś gryzonia- kiedyś dostałam mysz, ale musiałam oddać... teraz mam groźnego ratlerka i obawiam się, że gryzoń byłby zagrożony...

Agusia- ja też mam robić przeklęty projekt na zaliczenie BHP i uczyć się :pała: i uczyć się fizjologii, ale ten wątek przyciąga jak magnes i jakoś nie mogę usiąść porządnie i coś narysować
Wczoraj też się nie brałam do nauki, zostawiłam na rano- rano nic, tylko spanie do 9 i się okazało, że niepotrzebnie się stresowałam- wystarczyło wcześniej poczekać na wyniki

Chyba wykorzystam resztę oleju kokosowego (nie uwierzycie, ale tak rzadko używałam, że moje pudełko 200 ml niedługo miałoby rok)
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 22:55   #2742
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
Smefretka, nie wiem czy to tylko zbieg okolicznosci, ale u mnie tez sie wszystko zgadza!! Tez jestem Waga

"Takt i wdzięk zjednują przyjaciół osobom urodzonym pod znakiem Wagi.
Znakiem tym włada planeta Wenus, kojarzona z boginią miłości i piękna. (dokladnie COS przyciaga do mnie chlopakow mimo, ze nie jestem zadna boginia,)

Zgoda i uprzejmość to najważniejsze wartości zodiakalnych Wag. Przedstawiciele tego Znaku nade wszystko nie lubią sporów i kłótni. Posiadają nieprzeciętną zdolność wyszukiwania kompromisowych rozwiązań, godzenia zwaśnionych stron, wskazywania nowych możliwości. (DOKLADNIE, nawet kazda kolezanka radzi sie mnie w prawach sercowych!!)

Waga to znak prawdziwych dyplomatów i negocjatorów - spokojnych, delikatnych i bardzo cierpliwych. Nikogo nie urazić - to dewiza urodzonych pod tym Znakiem. (tez prawda, np nigdy nie poklocilam sie z zadna dziewczyna;/)

Wadą Wag bywa tendencja do przedstawiania swych pragnień w zbyt subtelny sposób. Tak naprawdę czasami trudno Wagom podjąć decyzję czego rzeczywiście chcą - sytuacja wyboru, gdy jedną z możliwości trzeba zwyczajnie odrzucić, przeraża niektóre Wagi. (Dokladnie!! Kazda wieksza decyzja mnie przeraza i nie wiem czy robie dobrze;/)

(ojj tak czasem, az za bardzo zwracam uwage na swoj wizerunek. zawsze siedze dlugo przy makijazu i fryzurze;// )

Powinni uważać, aby wpływ otoczenia nie pokrzyżował ich własnych marzeń i planów, ćwiczyć się w asertywności i zdecydowanym wyrażaniu pragnień. W codziennym życiu ludzie często zbyt wiele pozwalają sobie w stosunku do Wag, którym trudno zdecydowanie powiedzieć "nie". (oj tez prawda, duzo ludzi mnie wykorzystywalo, bo nie umialam jasno powiedziec NIE. Teraz z tym walcze)"

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Ejj moj TŻ tez jest koziorozcem Ale akurat te cechy u niego sie zgadzaja Ide poczytac o nim wiecej
o masakra.... a słyszałaś że podobno waga i koziorożec to fatalne połączenie ... związki trudne itp, uparcie sie z tym nie zgadzałam, jednak u mnie wychodzi to wszystko... ale w horoskopy nie wirze
tu masz pełny horoskop dla wagi:
http://magia.onet.pl/2843,2689,214,h...html?spin=9753
i dla koziorożca też tam znajdziesz
Stary 2009-12-08, 23:02   #2743
19agusia91
Zakorzenienie

Inteligencja i systematyczność cechują osoby urodzone pod znakiem Panny. ( taa, systematycznosć, ale chyba tylko jeśli chodzi o szóstkę weidera )
Planeta Merkury, która patronuje temu znakowi, daje Pannom bystry umysł i zdolność logicznego myślenia.( No nie zaprzeczę )

Panna jest bardzo zdolna i szybko się uczy. Umie ciekawie i przekonująco pisać oraz dyskutować. Za pomocą rozumu i logiki pragnie poznać świat. Analityczne myślenie przeszkadza jej jednak nieraz spojrzeć na świat z szerszej perspektywy. (a bo ja wiem )

Jest bardzo krytyczna wobec siebie i innych, niełatwo sprostać jej wymaganiom. Ma skłonność do perfekcjonizmu, musi pamiętać, że trudno osiągnąć ideał. Nauki ścisłe, biologia, medycyna wyznaczają obszar jej zainteresowań.(racja )

Głównym pragnieniem Panny jest doskonalenie własnego umysłu, dlatego przeważnie jest ona specjalistą w kilku dziedzinach wiedzy. Analizowanie zjawisk oraz wyjaśnianie ich przyczyny jest jej pasją. (To bardziej pasuje do dr House )

Panna przywiązuje dużą wagę do porządku i czystości. Przesadnie dba o swoje zdrowie, a szczególnie przejmuje się swoją wątrobą. Odżywia się prawidłowo, kupuje żywność z ekologicznych upraw. (po części prawda. Ale w pokoju zawsze bałagan.Jednak w brudnej bluzie z domu nie wyjdę, czy z brudnym uchem i wkurza mnie to u innych.)

Interesuje się medycyną, także niekonwencjonalną. Jest świetnym organizatorem. Zanim zabierze się do działania, sporządzi szczegółowy plan. Przewidzi również wszystkie możliwości pomyłek i błędów, jest więc zawsze dobrze przygotowana na każdą ewentualność. (Niestety, nie miałam szansy sprawdzić.)

Nie lubi się spóźniać, robi wszystko z zegarkiem w ręku. Panna ma praktyczne podejście do życia. Jest oszczędna, zadawala się rzeczami niezbędnymi do życia. Ubrania kupuje rzadko, wybiera rzeczy dobrej jakości i na każdą okazję. (no pewnie ,ze 5 odżywka do włosów jest niezbędna do życia )

W miłości ceni prostotę i stałość uczuć. Wybiera partnerów, z którymi będzie cieszyć się codziennością życia. Do innych ludzi odnosi się raczej z rezerwą i chłodną uprzejmością, dopiero gdy kogoś bliżej pozna, jest swobodna i bezpośrednia. (Racja )

Panna odpoczywa najchętniej na łonie natury, z dala od zgiełku i tłumu miasta. Uwielbia rozwiązywać krzyżówki i szarady, oglądać telewizyjne teleturnieje. Pasjami czyta książki z różnych dziedzin. (Nie lubię krzyżówek )

Ech, bzdury

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Do okulisty idę w lutym Nosze okulary chyba od 4 roku życia, jak nie wcześniej więc nie dziwię się

---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

http://demotywatory.pl/554748/Krzyk-lamie-prawa-filmowe

Dziewczyny, jaki jest tytuł tego filmu? Jak byłam mała to bałam sie go!

Trinee, aj sie sporo pouczyłam dziś, z chemii, ale cały czas czuje,ze to jednak za mało robię. A więcej mi sie nie chce
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-08, 23:03   #2744
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Głównym pragnieniem Panny jest doskonalenie własnego umysłu, dlatego przeważnie jest ona specjalistą w kilku dziedzinach wiedzy. Analizowanie zjawisk oraz wyjaśnianie ich przyczyny jest jej pasją. (To bardziej pasuje do dr House )

-
Do okulisty idę w lutym Nosze okulary chyba od 4 roku życia, jak nie wcześniej więc nie dziwię się
hehe, a propo House'a, mam zamiar jeszcze dziś obejrzeć kolejny odcinek, ósmy dzisiaj
kurcze, jeśli nosisz okulary od dziecka to chyba powinno to pomagać na wzrok, no ale ja sie nie znam... w końcu medycyna to Twoja domena i House'a

EDIT: Agusia, ten film to Krzyk, czyli Scream czy jakoś

Edytowane przez Smerfetkaa
Czas edycji: 2009-12-08 o 23:05
Stary 2009-12-08, 23:04   #2745
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Coś w tym jest

Entuzjazm i wiara w nowe idee to atuty urodzonych pod znakiem Wodnika.
Znakowi Wodnika patronuje planeta Uran - symbol nowoczesności i technologii.

Wolność i niezależność to dewiza Wodników. Mają wielkie marzenia i dalekosiężne plany. Nie jest łatwo zrozumieć Wodnika i nadążyć za jego pomysłami. Prawda!

Wodniki muszą uważać, aby ich przedsięwzięcia nie okazały się zamkami na piasku i miały również materialne podstawy! W kłopotach pomogą Wodnikom przyjaciele.

Przedstawiciele tego Znaku, choć są uznawani za indywidualistów i rewolucjonistów, chętnie pracują i znajdują oparcie w przyjaciołach. Jeśli znajdą swoje miejsce w społeczności, gotowi są służyć i pomagać innym - nawet kosztem własnych interesów.Prawda niestety

Wodniki nie patrzą na wykształcenie czy pochodzenie - cenią ludzi za to, kim są i jacy są. Nie mają uprzedzeń, chętnie poznają inne systemy i religie. W głębi duszy są przekonane o równości wszystkich ludzi. Prawda

Wierzą w sprawiedliwość i triumf dobra. Wiara ta pozwala im przetrwać trudne chwile. Wzruszają się cudzym nieszczęściem, chętnie niosą bezinteresowną pomoc i działają w organizacjach charytatywnych. Aktywnie protestują przeciwko wykorzystywaniu innych, działają aby urzeczywistnić swoje ideały. To nieprawda, sprawiedliwości nie ma

Sprawy ekologii i zwierząt także nie są im obojętne. Główne zainteresowania Wodników krążą jednak wokół przyszłości. Cenią literaturę science fiction i opowieści o wizjach i innych światach. Tak!

Wszystko co nowe i niezbadane pociąga je i intryguje. Często mają prorocze sny, są genialnymi wynalazcami czy konstruktorami. Chętnie otaczają się nowoczesną technologią, kupują wszelkie nowinki - zawsze starają się być krok "do przodu". Prawda

Zajęcia domowe nużą je i drażnią, w sprawach codziennych bywają irytująco zapominalskie i niezorganizowane. Z radością spychają na innych męczące, przyziemne obowiązki. Prawda prawda prawda

Chwilami trudno dogadać się z Wodnikami, szczególnie, gdy się zamyślą, tracą kontakt z rzeczywistością. Trudno też mówić im o uczuciach, choć kochają szczerze. Też prawda

Wszystkie Wodniki mają talent do języków obcych i zdolności artystyczne - pociąga je jednak awangardowy styl, który szokuje osoby konserwatywne. Prawda, ale to mnie trochę zszokowało, bo to dwie rzeczy, z którymi wiążę przyszłość

Wodniki nie przejmują się swoim wyglądem, z ochotą testują nowe style i trendy. Opinie innych osób nie mają dla nich większego znaczenia, nie przejmują się plotkami i przyziemnymi sprawami. Półprawda

Ten horoskop jakiś mądry jest

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 23:05   #2746
19agusia91
Zakorzenienie

A, juz wiem. To "Krzyk".

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

http://demotywatory.pl/554735/--Lesiu-slyszales

Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-08, 23:06   #2747
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
( taa, systematycznosć, ale chyba tylko jeśli chodzi o szóstkę weidera )

Trinee, aj sie sporo pouczyłam dziś, z chemii, ale cały czas czuje,ze to jednak za mało robię. A więcej mi się nie chce
Brakuje mi akurat w sprawach ćwiczeń systematyczności...

Nie mówię, że nic nie robiłam... ale nie mogę się zmotywować żeby coś więcej zrobić i dłużej nad czymś przysiąść. Brakuje mi towarzystwa

Świąt chcę!!! Te piosenki- Last Christmas i świecidełka na mieście

Dobrze, że już ten tydzień leci (szybciej niż się spodziewałam) i zostanie tylko jeden (na uczelni) i jeden zjazd

Edytowane przez trinee
Czas edycji: 2009-12-08 o 23:07
Stary 2009-12-08, 23:07   #2748
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
A, juz wiem. To "Krzyk".

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

: hahaha:
Widzę, że nie tylko licealiści w to grają

A ciekawe, czy politycy grają w "kto powie głośniej "dupa" na obradach sejmu"

Stary 2009-12-08, 23:09   #2749
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
o masakra.... a słyszałaś że podobno waga i koziorożec to fatalne połączenie ... związki trudne itp, uparcie sie z tym nie zgadzałam, jednak u mnie wychodzi to wszystko... ale w horoskopy nie wirze
tu masz pełny horoskop dla wagi:
http://magia.onet.pl/2843,2689,214,h...html?spin=9753
i dla koziorożca też tam znajdziesz
Tak wlasnie przeczytalam. I widze w tym prawde
Bo mimo, ze wlasnie jestem osoba ugodowa, nigdy nie klocilam sie z zadna kolezanka, przyjaciolka to z TŻ przynajmniej raz w miesiacu mam powazna klotnie

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-08, 23:09   #2750
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Aby zdobyć Pannę trzeba ją najpierw ośmielić.
Rozmowy o zdrowym odżywianiu, problemach ekologicznych
czy o nowinkach medycznych sprawią, że każda Panna ożywi się
i nabierze zaufania do rozmówcy. Warto zabrać ją na randkę w niecodzienne miejsce - może to być restauracja wegetariańska lub egzotyczne kuchnie wschodu. Wolą rzeczy proste, ale eleganckie
i w dobrym gatunku.
Faktycznie, neicodzienne miejsce

Tego jeszcze brakowało,zeby mnie faceci podrywali tekstem "segreguje śmieci Bejbiiii "
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-08, 23:10   #2751
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Bliźnięta szybko się nudzą, chociaż lubią siedzieć u kosmetyczki i pitolić o farmazonach. Skrupulatne, szczególnie w liczeniu pensji małżonka/i. Łatwo nawiązują kontakty z płcią przeciwną. Mają masę przyjaciół, którzy lubią z nimi pójść na wódkę. Cholerycy - jeżeli nadepniesz im na odcisk zemszczą natychmiast wywołując burzę. Nie lubią dzieci, chociaż mają skłonności pedofilskie. Mają w szafie kolekcje beretów, niezależnie od płci lubią chodzić do kościoła i mają w nim swoje stałe miejsce. Są świetnymi harcerzami w młodości i oddają się swojej pracy, jeżeli są godziwie opłacani, w innym wypadku kradną spinacze. Baran, Bliźnięta i Lew to kumple od kieliszka, ale kiedy się rozśpiewają, Bliźnięta łatwo ich porzucają.
KOBIETA BLIźNIęTA
Kobieta Bliźniak jest szczególnie narażona na męskie spojrzenia - w kościele ślini się nawet ksiądz lubieżnik. Warto trzymać ja pod kluczem - doskonała pani domu jest skarbem każdego faceta. Niedoceniana rzuca wszystko, zostawia dzieci na głowie skunksa będącego jej mężem i jedzie w poszukiwaniu przygód. Uwielbia truskawkowe lody i misie.

można się zgorszyć
Stary 2009-12-08, 23:10   #2752
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
A ciekawe, czy politycy grają w "kto powie głośniej "dupa" na obradach sejmu"
gracie w takie coś?
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-08, 23:10   #2753
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Coś w tym jest

Ten horoskop jakiś mądry jest
no jeśli chodzi o kilka znaków zodiaku to tak!! ale o znak TŻ, nie....
Cytat:
A, juz wiem. To "Krzyk".

Stary 2009-12-08, 23:12   #2754
19agusia91
Zakorzenienie

Trinee, to ja lubie misie i truskawkowe lody!!

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ----------

Smerfetko, ten horoskop też nie pasuje do mojego TŻ

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ----------

Cytat:
Są pilnymi czytelnikami poradników erotycznych - uczą się ich na pamięć
i potem praktykują na partnerze. Z czasem stają się doskonałymi kochankami. Są przewrażliwione na punkcie higieny. Zastosują wszelki możliwe środki antykoncepcyjne, a później w trakcie namiętnej nocy i tak będą miały rozterki, czy może naturalne metody nie są lepsze... I myślą cały czas o tym, że muszą wziąć prysznic.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-08, 23:16   #2755
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
Mam jeszcze takie pytanie dotyczące toniku: mam teraz tylko 6 tabletek aspiryny. W jakiej ilości wody mogę je rozpuścić?

Kurczę, ile osób jest teraz na wątku - chyba wszystkie czekałyśmy na Monę

ja ostatnio robiłam 10 tabletek na 50ml wody destylowanej

teraz zrobię mocniejszy

a co do tego horoskopu to ja się medycyną nie interesuje, widać po kierunku na którym jestem ja ( mój TŻ na tym samym- też 'panna' )

niektóre rzeczy mi się zgadzają

dobrej nocy

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 23:17   #2756
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
gracie w takie coś?
No Na polskim jest modyfikacja, kto głośniej powie "Jezus" bo facet jest ultrakatolikiem

Agusia, też jestem "przewrażliwiona na punkcie higieny i zapobiegania ciąży"

Dobra, ja idę, bo matka oczywiście nie da mi spokoju. Co z tego, że jutro mam na 11, przecież się nie wyśpię, 10 godzin snu to za mało. Ale pewnie i tak mnie o 5 obudzi, bo chyba jednak mnie nienawidzi.

Stary 2009-12-08, 23:19   #2757
19agusia91
Zakorzenienie

Ja nie czytam poradników erotycznych

Lecę, poczytam podręcznik od biologii jeszcze pa!
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-08, 23:19   #2758
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

O kurczę, widzę, że z bykami mam trudne związki. Mój były jest bykiem i było nam cholernie trudno

Dobra, idę, branoc

Stary 2009-12-08, 23:20   #2759
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
A, juz wiem. To "Krzyk".

Też się bałam jak oglądałam ten film, nie lubię horrorów, później mam styki jak jestem np sama w domu

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-08, 23:24   #2760
piotrkowalolitka
Zadomowienie

TŻ stwierdzil, ze polaczenie wagi i koziorozca jest perfekcyjne, a nie takie jak pisza w horoskopie

życie jest piękne

19/11
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości