|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
co to jest ten puder propolisowy?
to sie pod/na podkład nakłada?
|
#3902 |
|
Moderator
|
Kosztuje do 10 zł, dostępny w aptekach. On jest jak puder sypki i ja używałam do aplikacji starego puszku od normalnego pudru.
A coolasana widać masz pecha do kosmetyczek/ stylistek paznokci. A i jeśli wierzysz w to że ty masz jakieś dziwne paznokcie i dlatego ci się tak dzieję to sama na pewno nie dasz rady lepiej zrobić niż profesjonalna stylistka - chociaż ja myślę że trafiłaś na jakieś partaczki i być może sama dasz radę lepiej to zrobić. Ja swoje pierwsze żelki robiłam u babki która miała własny salon od kilku dobrych lat. Na ścianach pełno dyplomów. Ok 40 lat - czyli nie młoda siksa co się dopiero uczy a paznokcie zaczęły odpadać zarówno mnie jak i mojej przyjaciółce. Więc praca w salonie i dyplomy też nie gwarantują fachowości.
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja, przeciwniczka paznokci sztucznych ide zalozyc przed wigilią -zeby na wyjazd sie nie martwic ze mi lakier odprysl, musze pomalowac.. ![]() puder jutro kupie. |
|
|
|
|
#3904 | |
|
Moderator
|
To leczniczy puder na różne dolegliwości skórne - ropne, zaczerwienienia, otarcia. Również na grzybice, owrzodzenia. Sprawdza się tez przy wypryskach po depilacji.
Nakłada się go na czystą twarz i z makijażem nie ma on nic wspólnego. ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
Tak więc przemyśl wybór stylistki abyś na wyjeździe nie została tylko z połową paznokci zrobionych
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czytam o tym pudrze na necie- same pozytywy, jutro kupuje Nie moge straszyc kolegi pryszczami w nocy ![]() Idę na Kubę W. i spac, jutro znowu o 4 wstaje aaa ![]() ale w czwartek jade na zakupy kosmetyczne, co mnie cieszy niezmiernie
|
|
|
|
|
#3906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3907 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() I mam nadzieję że puder ci pomoże. Jak dla mnie jego wadą jest to że się obsypuję i nie chce za bardzo trzymać w 1 miejscu i średni zapach - trochę miodowy. Tylko najpierw zrób próbę bo propolis może uczulać.
|
|
|
#3908 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to strasznie krótko. mi trzymały się 6 tygodniale już nie robię, bo strasznie niszczą paznokcie |
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę się zaopatrzyć w ten puder skoro taki tani, może on sobie wreszcie poradzi z moim czołem
Jutro mam zamiar zrobić ten domek od Neheszty bo mi smaka narobiła (hehe ah ta moja dieta) ale ciekawa jestem czy jutro też bedę miała takie chęci.
|
|
|
|
#3910 |
|
Rozeznanie
|
Dzień Dobry
Myślałam, że zdołam wszystko nadrobić, ale niestety, to nie na jeden wieczór... Może na weekend coś mi się uda i się znowu do Was przyłącze ![]() ![]() A teraz biorę się za naukę, a tak mi się nie chce
|
|
#3911 |
|
Raczkowanie
|
neheszta ja tam zadna ekspertka nie jestem, ale naczytalam sie troszke i z tego co pamietam to syntetykow bym nie polecala. chyba ze to maja byc jednorazowki.
renatka89 powaznie pomaga ci szare mydelko? kurcze nigdy nie probowalam, a teraz niestety mam na twarzy koszmar ;/ wiesz ja szczerze polecam puder propolisowy taniutki i jak dla mnie calkowicie transparentny wiec mozna stosowac nawet w dzien, a buzka po tym taaaka fajna musze sobie go znow zakupic bo poprzednie opakowanie wykonczylam jakis czas temu :p |
|
|
|
#3912 |
|
Wtajemniczenie
|
wyedytowałam, bo to pijacki post był (bardzo gorszący)
Edytowane przez ichii Czas edycji: 2009-12-09 o 10:01 |
|
|
|
#3913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno wypróbuje, tani jest, na necie są same pochlebne opinie. Aaaalleee.. juz znam przyczyne tak nagłego pogorszenia sie cery.. TEŻ MAM OKRES od teraz![]() Cytat:
dziekuje za opinie co do pudru
|
||
|
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja dopiero wstałam, ale dalej jestem taka zmęczona że chętnie bym do łóżka wróciła. Wypiłam kawke i mam nadzieje ze zaraz się robudzę
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() zyskowa ja mam czesto takie akcje ze widze kogos kontem oka, ostatnio przed impreza urodzinowa mojego brata szykowalam sie przed lustrem i kontem oka widzialam jak "Tż", stal w drzwiach i tak przestawal z nogi na noge jakby sie niecierpliwil, az w koncu odwrocil sie i wszedl po ciemku do kuchnii, zdenerwowal mnie tym ze tak stal i wstalam za nim i poszlam do kuchni a tam... ciemno , nikogo nie ma odwracam sie a w laziehnce pali sie swiatlo i tz sie kapie, jak mu to opowiedzilam to mowil ze tez czul jak ktos za nim stal dzisiaj i myslal ze to ja a ja w tym czasie bylam gdzie indziej. Do tej pory tylko mi sie takie sytuacje dzialy a on sie smial z tego ale uwierzyl mi 6 grudnia ![]() aha a dodam ze tz mial czarna koszulke i jasne jeansy a ten ktos jasna moze zolta albo kremowa i ciemne spodnie a po filmie paranormal activity to juz nie nie chce sluchac o tym moim duchu ![]() ![]() witam suzik
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wpadłam na zupke na szybko, od 8 miałam wykłady. na 16 jeszcze 2,5h ćwiczeń z maty...maskara bedą wyniki z kolosa, pewnie oblałam ale mega zła na siebie jestem, zrobiłam jedno zadanie z zespolonych które umiałam na ank, myslalam że wynik jakis dziwny skreśliłam wszystko i zoribłam na nowo....a ten "dziwny" wynik jak się okazało wyszedł osobom które umieją tą mate lepiej niż ja ![]() ehh bede pisac egzamin, super no i dalej chora, wczoraj jeszcze współlokatorka namówiła mnie na wieczorny wypad chyba mnie przewiało i dziś katarrrr mega i czuję się gorzej niż wczoraj ehhh |
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho sie pytam? ;>
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie;>
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
żadnej nie ma :|
Renatko jak sie spisuje ten puder propolisowy masz go już? zapycha? |
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po zajęciach
Renatka takiego mi smaka tymi bułeczkami czosnkowymi narobiłaś,że wracając z uczelni wstąpiłam do Tesco po dwie bagietki czosnkowe Właśnie się robią
|
#3925 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wróciłam wykończona i śpiąca
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
ja wrocilam wlasnie z tz z miasta, po drodze bylismy w naturze, kupial tusz do rzes rimmel i kredke essense
chcialam jeszcze cien do oczu taki intensywny fiolet coby ladnie moje oczka podkreslil ale byly tylko jakies blade a po pudrach ani sladu, w ogole polka wymieciona byla
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-12-09 o 16:42 |
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
I znow cisza
|
|
|
|
#3928 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
?Kochanie przyszły mi moje włoski, może trochę za jasne, ale to nie problem pomalować, a nawet jeśli nie pomaluję to jak będę miała loki na studniówce to nie będzei widać, bardzo błyszczą, ale jestem zadowolona, czyli moje pieniążki nie poszły w błoto kupiłam ostatnio leginsy lateksowe, a teraz stwierdziłam, że jestem za gruba jednak do nich
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3930 |
|
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item838713911_...a_prezent.html
Chcę to pod choinkę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

-zeby na wyjazd sie nie martwic ze mi lakier odprysl, musze pomalowac.. 

to strasznie krótko. mi trzymały się 6 tygodni

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)