|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
problem z forum
Korzystam z przeglądarki Konqueror i nie mogę korzystać z większości
funkcji na forum np. monitoruj, odpowiedź itd. Czyzby problemem był fakt, że korzystam z linuxa? Bo zauważyłam, że jeszcze kilka innych funkcji nie działa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Re: problem z forum
Hi!
Nie sądzę, że Linux i Twoja przeglądarka mają coś wspólnego z problemami o których pisałaś, ponieważ: - sama korzystałam z Konquerora i wchodziłam na wizaż i wszystko było ok - stronka jest zrobiona w pehape ![]() no chyba że masz jakąś starszą i to wina wersji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Re: problem z forum
Rozwiązaniem problemu może być zainstalowanie Sun'owskiej wersji Java VM - wiele z poleceń korzysta z Javy
![]() Sam nie używam Linuxa, więc nie za bardzo wiem, jak mogę dalej pomóc... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Dot.: problem z forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
coś takiego pojawia mi się kidy chcę odpowiedzieć komuś na forum nie wiem o co chodzi. tymbardziej ze wczoraj nie miałam z tym problemu a mój angielski nie jest za dobry. czyzby za długie były moje wypowiedzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jestem tu nowa, nie chcę się jeszcze panoszyć na forum, więc podpinam się pod wątek z innym problemem, mam nadzieję, że mi wybaczycie ;-)
Otóż nie chciałabym wyjść na wariatkę, bo być może jestem po prostu ślepa, ale gdzie w swoim profilu ja mogę znaleźć wątki z moimi wypowiedziami? Trafiłam na to przez przypadek, ale teraz zniknęło i nie mogę znaleźć... Pomóżcie! I czy gdzieś też można przejść do odpowiedzi na dany mój post? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2009-11-30 o 17:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Ci bardzo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja się chciałam spytać czy tylko ja mam zmutowane podręczne menu??
Widoczny uklad pojawia sie na mozili i operze. I tak trochę dziwnie sie na tym wizazuje. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mi chodzi o to co dodajecie pod swoją wypowiedzią :
,,http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082901801830.pn,g .... żona Zofia, zasadniczo ![]() ![]() ![]() popsuł mi się suwaczek ![]() ![]() Żonki gastronomicznie '' jak ustawić własne zlote mysli pod wypowiedzia?? błądziłam po ustawieniach profilu i nic ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- o już mi się pojawiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mam dziwny problem, edycja postów kończy się jego cytowaniem
![]() Czyli nie mogę edytować bo pojawia się info o zbyt lakonicznej wypowiedzi. Łatwo to oczywiście obejść, no ale jakby nie było wcześniej nie występował taki błąd.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
Jaki program antywir? Kiedy czyściłaś dysk z cookies i plików tymczasowych? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Mam Firefox-a z automatycznym czyszczeniem danych w tym ciasteczek, czyli dziś. System Win XP z service packiem 3, Avira AntyVir.
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Czyszczenie ciasteczek: automatycznie Ciebie wylogowuje, tak? To dobry zwyczaj
![]() A czyszczenie plików (zawartości) offline uda się przeprowadzić? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś problemu już nie ma. Jak zwykle problem leżał po mojej stronie ![]() Dzięki Złoś. Samo przeczytanie Twojego nicka naprawia wszystkie błędy ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o logowanie to mnie czasem wylogowuje również i w ogóle nie chce mnie zalogować z powrotem , dopiero po jakimś czasie np. dwóch godzinach długo mnie loguje ,ale w końcu jestem zalogowana
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Też mam dziś z tym problem, zawsze miałam włączone automatyczne logowanie, a dziś po otwarciu przeglądarki muszę się na nowo logować.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.