|
|
#91 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tauer (prawie wszystkie zapachy) ok 5zł/1ml styczeń/luty
Proszę 10 ml Reverie au jardin i jeszcze 5 ml vetivera
I jeszcze proszę o wypisanie z 5 ml incense rose, wpisalam sie kilka razy, wiec pewnie stad pomyłka w 1 poście, tylko 10 ml proszę
Poszukujesz kota/psa? Nie zależy ci na rodowodzie? Nie kupuj w pseudohodowlach Zajrzyj TU i TU ----- Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij.......... Edytowane przez iloneczka1 Czas edycji: 2009-12-08 o 15:34 |
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#93 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Kilka postów temu prosiłam o zmianę na 10ml Intense Rose, ale w pierwszym poście nie ma zmiany, a widzę że inne zmiany naniesione to tak delikatnie przypominam się
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie, patrze na 1. post
mam chetnych na 21 flach ![]() Ja chciałam kupic tylko 9, ew drugi rzut (razem 18) poza tym, bank w ktorym jest moj tata to milenium, ma niestety limit na karcie kredytowej- 1500zł. A jeden rzut, dopiero podliczyłam Moja propozycja jest taka, zbiore zamowienia, do max 3 rzutow (choc przyznam najszczerzej, ze wolałabym max 2) Wszyste rozliczenia, przelewy, przyjme ja, nastepnie przeleje którejs Wizażance (z Warszawy) pieniadze. nie powinnam przesyłać nie swoich pieniedzy ktorejs wizazance dlatego czekam na Wasze potierdzenie. Bylam niedawno w millenium i wiem, ze limitu nie da sie powiekszyc, tylko trzeba zakłdac nowa karte, ale moi rodzice nie chca zakładac 100000 kart ![]() Napisze do Kameny, jest z Warszawy, spotykałam sie juz z nia. Mogłaby klikanc paczki, a ja bym odebrała od niej osobiscie. Poza tym, milenium jest niesamoiwice dziwinym, problematycznym bankiem, boje sie ze beda problemy przy kliknieciu. za to siwetnie działa PayPal, ktorego jak widze nie ma na stornie Tauera. No cos na pewno wymysle ![]() Oczywiscie wszystko kontynujemy )chciałabym miec swoja akrte kredytowa ale jest to totalnie niemozliwe w moim przypadku (trzeba miec dochody... )
|
|
|
|
#95 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mówiłam że troszkę za dużo tych flach...przecież można zorganizować osobne zakupy,moze kto inny ...Baśku ....żeby Ciebie tak bardzo nie obciążać...
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie zależy glównie na incense extreme i ktorymś rose, albo desert, dostosuję się. Na poczatek mogę spółkować w dwóch flachach, trzech? Nie ma problemu
, też nie wiadmomo jak z clem, zeby tylu pak nie zatrzymali
|
#97 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
) i zorganizować równolegle rzut. Ale do rozważenia.
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałąbym tylko, aby nie było sytuacji, ze ktos ma odlewki u mnie i u drugiej organizatorki.
zamawianie flach, u każdej organizatorki odbedzie sie mniej wiecej w tym samym tyg. Mam nadzieje, ze wszyscy rozumieja sytuacje, a podziałka bedzie wygladac tak (grupa cbr) L'Air du desert Marocain mettemarit 25ml f seneka JJK 5ml passeroL 10ml Ondyna 5ml kisssek 5ml Lonestar Memories mettemarit 25ml +f rapatang 10ml Dominkab 5ml seneka JJK 5ml Korzenna 5ml Lonestar Memories ewikk 20ml +f kriss_de_valnor 10ml Ondyna 10ml Vetiver Dance em-jani 25ml + f seneka JJK 5ml passeroL 2ml Le maroc pour elle KasiaxQ 25ml+f em-jani 15 ml seneka JJK 10ml passeroL 2ml Incense Rose cbr 25ml+ f Dominkab 10ml marylisek 5ml kolciag 5ml seneka JJK 5ml Incense Extreme rapatang 20ml seneka JJK 5ml marylisek 5ml Korzenna 5ml kolciag 5ml Incense Extreme cbr 30ml + f trigonella 10ml Dominkab 10ml ______________________ (grupa Basiek93) Le maroc pour elle Basiek93 10 LouLou25 1ml iloneczka1 10ml Agnieszka32 5 ml Lonestar Memories Basiek93 1ml Rywka 5ml imeshih 1ml iloneczka1 10ml L'air du desert marocain Basiek93 30ml iloneczka1 10ml tigrinha 10ml L'air du desert marocain skarbiatko 30ml +f LouLou25 5ml Rywka 5ml incesne rose Basiek93 24ml iloneczka1 5ml Rywka 1ml iloneczka1 10ml Daffodilka 10ml incesne rose mettemarit 25ml +f LouLou25 1ml imeshih 5ml passeroL 2ml Incense Extreme skarbiatko 30ml +f iloneczka1 5ml LouLou25 5ml incense extreme Basiek93 15ml imeshih 5ml et-ka 10ml Rywka 5ml Daffodilka 10ml Iloneczka1 5ml Vetiver Dance 2) Agnieszka32 20ml+f LouLou25 1ml iloneczka1 5ml Rywka 5ml Reverie au jardin Agnieszka32 15-20 ml - z f czy tak wszystkim pasuje ?nie wiem tylko co z: L'Air du desert Marocain Soso 30ml zgadzasz sie na cała flaszke (watek kameny) czy zbierasz chetnych KasiaxQ 25ml incense rose (pytanie tak jak wyzej) Incense Rose 4) -> do watku pełnoflaszkowcow [?] rapatang 50ml NIkogo juz nie przyjmujemy
wróciłam do perfum sprzedam lub wymiana perfumy niszowe - tu Edytowane przez Basiek93 Czas edycji: 2009-12-08 o 22:03 |
|
|
|
#99 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mnie się zgadza
![]() Baśku podopisuj moze pod flaszkami gdzie tam jeszcze jakies wolne mililitry,żeby widoczne to było i bedzie git
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2009-12-08 o 22:04 |
||
|
|
|
#100 |
|
|
Ja mam tylko jeden mały problem, bo prosiłam już 2 razy żeby mnie zapisać na 10ml Incense Rose, a teraz już się ta moja druga piąteczka nie zmieści chyba
![]() edit: juz widze że poprawione
Czy ty nigdy nie miewasz takich dni, kiedy nie chcesz spotykać nikogo miłego? Żebyś nie musiał się zachowywać jak cywilizowany człowiek? (R. Russo "Prawy człowiek") elska flickr Moment Uchwycony Edytowane przez Dominkab Czas edycji: 2009-12-08 o 22:05 |
|
|
|
#101 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
i ten, się zgramy tak, że zbieramy kasiorę do ustalonego przez Ciebie terminu i konkretnego dnia razem zamawiamy
|
|
|
#102 |
|
|
To będzie niezłe logistyczne przedsięwzięcie
Możecie to sobie spokojnie potem do CV dopisać Ja podziwiam, bym się nie podjęła
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Super dziewczyny
Pojdzie wszystko szybciej i sprawniej. Dziękuje cbr za pomoc ![]() W 1. poscie umieszcze ten spis. I dopisze co czego zostało. |
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Basiek, popraw mnie na 5 ml Incense Rose, skoro tak wszyscy chwalą
(co bym se w brodę później nie pluła )
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Basiu ja byłabym chętna na 5 ml L'air du desert marocain i 5 ml Lonestar Memories (właśnie doczytałam o tym dziegciu
)jeśli jest jeszcze możliwość
Edytowane przez Vilga Czas edycji: 2009-12-09 o 01:25 |
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
Baśku bardzo dziękuję za dopisanie mnie do listy
To może jeszcze dopiszę sie też na 5 ml Incense Rose. Jutro potwierdzę na 100% (będę po wizycie w galilu), które zapachy kupuję.
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
połączenie kościelnego kadzidła z różą - tylko dla odważnych z czasem rózia ucieka i zostaje wiercące w nosie frankincense |
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
Bardzo proszę o opinię, poki nie jest za późno, jak z trwałością tych wszystkich używek?
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Baśku, to mi wykreśl Incense Rose, nad którym miałam się zastanowić. Zostaje tylko Le Maroc Pour Elle 25ml + F w grupie cbr
Przygarnę Meharees Edytowane przez KasiaxQ Czas edycji: 2009-12-09 o 00:06 |
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę jeszcze powiedzieć o Vetiverze, w którym tak naprawdę mało jest wetiweru - to raczej jakaś wariacja na temat...już raczej powiedziałabym, że to zapach zielono-kwiatowy, pachnie badylami i słodkimi kwiatkami - daję słowo! trzeba by go przetestować, bo w ciemno to duże ryzyko, tym bardziej jeśli liczy się na klona np. encre noir - nic z tego testowałam też Incense extreme i jak dla mnie to mało tam kadzidła, a morze żywicy i dymu ![]() Chypre rose to szyprowa róża i nic ponad to - wytrawna i najmniej urodziwa ze wszystkich jego zapachów aha, no i L'Air du desert marocain ponieważ zawiera w sobie aż trzy typowo męskie składniki: kolendrę, wetiwer i paczulę to nie wszystkim, rzecz jasna, będzie się podobał, mnie się nie podobał, zbyt mocny i nachalny ale zapachy Tauera mają charakter - tego nie można im odmówić
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2009-12-09 o 00:11 |
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
do usług
z całej rodziny Tauera najbardziej podoba mi się Lonestar Memories wg mnie jest solą jego twórczości, to zapach prosty jak siodło nie jest przekombinowany i to jego największa zaleta, skóra ma być skórą, bez dodatków i upiększeń. zaznaczam, że to nie jest ładna skóra w stylu kwiatowego Dzinga (od razu mam przed oczami kożuch i kwiatek) ale taka bardziej śmierdząca i realna, no jak siodło leżące obok ogniska, a nie Cepelia
Edytowane przez kriss_de_valnor Czas edycji: 2009-12-09 o 01:16 |
|
|
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Baśku, Cbr, gdyby vetiver nie chciał się rozebrać (przy paniach
), to, proszę, nie wyrzucajcie go z listy - zaopiekuję się wszystkimi niechcianymi mililitrami.Vetiveru rzeczywiście w nim nie ma - 100% racji w opisie Kriss: Cytat:
|
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
To ja jeszcze chcieć mieć Vetiver Dance 5ml
![]() Edytowane przez marylisek Czas edycji: 2009-12-09 o 08:43 |
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Da radę załapać się na 10ml L'air du desert marocain?
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Baśku mam zbierać chętnych poza tym wątkiem? czy jak miałoby to wyglądać? Bo jeśli nikt się nie zgłosi, to ewentualnie moge się podpiąć pod czyjąś flaszkę, ale wtedy z 5-10 ml.
|
|
|
|
#117 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Pozdrawiam |
|
|
|
|
#118 | ||
|
Zakorzenienie
|
Baśku ja chętnie zwolnię trochę ml L'air du desert marocain ,obawiam sie ,ze nie podołam 30-tce...więc jakby ktoś jeszcze chciał ,to dopisz
![]() w sumie jeszcze dużo czasu i pewnie milion przetasowań będzie...a wszystko biorę w ciemno ![]()
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2009-12-09 o 10:49 |
||
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Baśku/Cbr dopiszcie tych chętnych na odlewki L'air du desert marocain do mojej flaszki
![]() Chciałabym tez o ile to możliwe 5 ml Incense Rose (ale jak nie to przeżyję
|
|
|
|
#120 |
|
Rozeznanie
|
Nie było mnie dwa dni w wątku, a tu takie ilości się porobiły
![]() wiecie, ja nawet zastanawialam się, czy nie zrobic jakiegoś napadu na Tauera, bo lonestar memories chodzi za mną od dawna, ale bałam się, że nie zbiorę chętnych.. ![]() co do mojego zamówienia- jakby się nikt nie zgłosił na reszte 10ml do "mojej" flachy lonestar memories to moge wziąć tak, żeby zamknąć flachę- ale może poczekajmy, bo to jeszcze miesiąc został. Jednoczesnie widzę, że l'air du desert Soso, jestw rzucie CBR-ka, ja jestem w rzucie CBR-ka i idąc tym tropem niczym sherlock , chcialabym, jesli można podpiąć się z na 5ml marokańskiej pustyni ![]() pzdrawiam ewikk
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.

dlatego czekam na Wasze potierdzenie. 
ale jest to totalnie niemozliwe w moim przypadku (trzeba miec dochody...

) i zorganizować równolegle rzut. 

)jeśli jest jeszcze możliwość ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)