|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
lepiej jakby nic nie mówili w myśl zasady 'mileczenie jest złotem' Marta też nas olała i to pewnie dlatego, ale wróciła niedawno ![]()
![]() |
#4262 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie smuc się ;* edit: wchodzę na nk a tam zaproszenie : WOS wszyscy zdający maturę z WOSu ![]() Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-12-08 o 19:18 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie.
![]() |
#4264 |
Wtajemniczenie
|
Pewnie i tak będzie chciał do mnie wracać, ale nie wiem czy to ma sens..
Muszę znaleźć jakiegoś partnera na studniówkę..
#4265 | |
Wtajemniczenie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15744462]
edit: wchodzę na nk a tam zaproszenie : WOS wszyscy zdający maturę z WOSu ![]() ooo cholerra to konieecznie musze dolaczyc do znajomych ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() chlopaki z wiekiem glupieja o co chodzi z tymi czołowkami? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Konto usunięte
|
a mnie jeszcze czeka nocna randka z historią, rano bedę wyglądac tak---->
![]() ![]() także do jutra ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na swoim przykładzie wiem, że nie warto ![]() w ogóle dlaczego to zrobił, jeśli to nie tajemnica? ;* Cytat:
u mnie też tego nie ma i dowiedziałam się o tym dopiero od dziewczyn tutaj. u mnie czołówką nazywa się pokazanie każdego z osobna, najczęściej na jakiejś lekcji ![]() idę spać Absztyfikanty ;* głowa mnie boli :/ jeszcze pokój wywietrzę tylko.. bo strasznie gorąco tu jakoś. ![]() cycki mi zmalały ![]() dobranoc ;* PS. Jutro historia ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4268 |
Zadomowienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15746340]a mnie jeszcze czeka nocna randka z historią, rano bedę wyglądac tak---->
![]() ![]() [/QUOTE] Łaaa, ja jutro będę wyglądać równie wspaniale, bo czeka na mnie biologia i zaległy referat z religii pisany ręcznie ( 3 strony A3 ![]() Jestem już teraz wykończona, bo miałam kolejny maraton matematyczny, o 20 wróciłam z korków. ---------- Kurde. Jestem spłukana, a tu święta... W sumie zaraz rozpocznę kolejny etap dnia - nauka bezpośrednio do matury. Co z tego, że jestem padnięta... Kawka i do przodu ![]() Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja byłam kilka miesięcy strona, która chciała wrócić, choć wiedziałam, że to nie ma sensu, ale chciałam coś jeszcze uratować. teraz wiem, że nie było warto się ośmieszać. i nigdy już tego nie zrobię.
![]() |
#4270 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() znowu dopadłam do komputera, ale już bez latającego pulpitu. Aż się dziwię, że w bibliotece nie zablokowali dostępu do forum, jak to zrobili wcześniej. ![]() Maleństwo, baran z tego Twojego byłego. Faktycznie, faceci głupieją. Uciekłam z fakultetów. ![]() Byłam wczoraj u orto, kły mnie bolą. ![]() Poza tym coraz poważniej zastanawiam się nad rezygnacją z biologii. Nie wiem czy chcę iść na kosmetologię, bardziej jestem za zarządzaniem. I myślę, że ciężko jest się przygotować dobrze do dwóch przedmiotów. ![]()
#4271 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas też są czołówki, ale mnie na mojej nie będzie, bo wtedy mnie nie ma w szkole jak będą kręcic.. ![]() ![]() Też kiedyś jak zerwaliśmy bardzo chciałam wracać i też żałuję, że wtedy się ośmieszałam, bo powinnam już wtedy odpuścić..
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam z czołówki, ale kwas ![]() Chyba fajnie nam wyszło. Oczywiście zaraz zdjęcie Marioli na nk ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() kurde jutro i piatek mam przerąbany jutro : sprawdzian z polskiego , sprawdzian z bio piątek : sprawdzian 2 h z matmy, sprawdzian z chemi , kartkówka z fizyki (wszystko po koleji bo 2 pierwsze lekcje to matma, potem mamy chemie a potem fizyke ![]() a w przyszłym tygodniu 2 sprawdziany z polskiego , a dzisiaj mieliśmy czytanie z polskiego . oczywiście prócz polskiego są inne sprawdziany ale boz ileż mozna pisać z tego polaka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4274 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aha aha ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja dziś historia ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-09 o 13:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
♥
|
w 2 klasie musieliśmy napisać referat na wybrany temat z 5 podanych wszyscy wybrali ten sam i to samo ściągnęli z neta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4276 |
Wtajemniczenie
|
hehe no i bardzo fajne ma podejście
![]() przynajmniej nie musicie 'uczyć' się religii, kiedy macie inne problemy :P
![]() |
#4277 |
Zadomowienie
|
dzień dobry ;*
melduję się, chociaż u mnie nic ciekawego.. dzisiaj luźniejsze popołudnie, więc zrobię sobie mały seansik z dr house'em ![]() widzę uczycie się, nie ma kto spamować ;*
#4278 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, Laleczki.
![]() Szok, dostałam dziś 5 z polskiego! Maksymalną liczbę punktów miałam. ![]() ![]() I ... 5 z matmy. Również maksik. ![]() Pochwaliłam się, no. ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15741835] ![]() to ja miałam podobnie, byłam w aptece, chciałam kupic maśc i mówię do niej : ja: po proszę maśc ...... F :8 czy 10 % ? ja: tak ,tak ![]() ![]() Ja też kiedyś w aptece zrobiłam coś podobnego. Kupowałam jakieś tabletki przeciwbólowe. Farmaceutka: Duże czy małe opakowanie? Ja: Tak. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Może się wydawać, że taka pracowita. Raz mam mega lenia, raz cały czas coś robię. Widocznie trafiasz na to drugie. ![]() Cytat:
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15744462]edit: wchodzę na nk a tam zaproszenie : WOS wszyscy zdający maturę z WOSu ![]() Znasz tę osobę? ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie też się coś sypie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To idź się łuczyć, takie przydatne rzeczy z pewnością ![]() ![]() -------- Od paru dni się kłócimy miedzy klasami o studniówkę, a to zespół, a to wystrój sali ![]() ![]() Idę to Przedwiośnie czytać... ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-09 o 14:43 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A niech Ci będzie ![]() ![]() A ja za to, że byłam na czołówce i nie poszłam na spr z anglika dostałam dodatkową stronę słówek na jutro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() nieeeeee ![]() Dzień dobry ;* ![]() poprawa z historii , żal.... wzięła mnie do przodu a Kamila myślała że koleżanka jej pomoże a tu d... ![]() ![]() no ogólnie to przeżyłam te 8 lekcji. także git. mam postanowienie że nie będę uciekac przez Adwent ![]() ![]() ![]() a kurde jutro nie dosc że dowalili nam na pierwszą lekcje historie, ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4282 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() 4 lata to szmat czasu. Pewnie się pogubił, chce sprawdzić czy można żyć jeszcze bez Twojej obecności. też mi się wydaje, że będzie chciał do Ciebie wrócić... Rozumiem Cię, bo też jestem ze swoim 4 lata i domyślam się jak możesz się czuć... Psuło się coś między Wami, czy powiedział to tak nagle? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4283 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, no to w sumie nie są głupie powody.. raczej bardzo poważne, ale pewnie tak powiedział na odczepnego bo już nie wiedział co wymyslić. głupek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (teraz jest kobieta w raju bo mamy nauki przedmałżeńskie).. iii np. z trzech tematów robi pracę klasową. na koniec półrocza ocenia zeszyt. i szóstka. dzień dobry Żbiki ;* dzisiaj mam dobry dzień. nie było mnie na polskim i religii, wychowawczyni zwolniła mnie, G. i A. żebyśmy wystroiły salę na święta ![]() i całe dwie godziny lekcyjne wieszałysmy łancuchy, lampki..itd.. haha. a poza tym, uśmiałam się dzisiaj ![]() schodzę po schodach, zaczepia mnie koleś z 1 LO. "cześć <podaje mi rękę> jestem Karol, a Ty?" a ja taki dezorient :"eeee.. Martyna" on się pyta w której jestem klasie, a ja takie :"G. w której klasie jesteśmy?" , G. :"zapomniałam..", ja:" zapomniałyśmy".. a gościu się pyta czy bym nie chciała go lepiej poznać i żebym się zastanowiła to on mnie jeszcze złapie ![]() ale się roześmiałam i poszłam z G. do sklepu ![]() śmieszny koleś. (Beata, to ten co na zdjęciu, które Ci pokazywałam był Świąteczną Atmosferą ![]() no, także.. spiżdżam sobie ![]()
![]() |
#4284 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
haha eejj to jest całkiem słodkie ![]() odważny chłopaczek.. wali prosto z mostu na 'pierwszym spotkaniu' ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak tak to powiem, że chcę go bliżej poznać ![]() hahaha.
![]() |
#4286 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Na każdej lekcji opowiadał dlaczego seks przed ślubem jest zły-oczywiście jest to wina kobiety bo się nie szanuje. Antykoncepcja jest zła, bo kobieta katuje się chemią (o dziwo na temat prezerwatyw się nie wypowiadał) Rozwody to wymysł szatana, bo jak to możliwe, żeby kobieta chciała rozwodu jak ją mąż bije. W tym wypadku jest tez wina kobiety, bo była ślepa przed ślubem. A jak już mu się znudziły tematy seksu, bo już nikt nie chciał z nim dyskutować- opowiadal jakie to złe rzeczy działy się w jakimś tam domu, jak chodził po kolędzie. Ale on przecież nie plotkował, tylko nas przestrzegał :d W czerwcu nam powiedział, że niestety odchodzi a cała moja klasa: "w końcu" ![]() Teraz mamy w miarę fajną katechetkę. Rozumie, że przecież nie będzie nam mówiła, że seks i alkohol to zło bo i tak zrobimy swoje. Poprosiła nas tylko o napisanie wypracowania (tzn informacje mogą być spisane z internetu, bylebyśmy mieli swoją opinię) na jakikolwiek temat. Nie narzuca nam swojego zdania, tylko chce byśmy podparli swoja opinię w miarę racjonalnymi argumentami. I tacy powinni być katecheci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4287 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() :F ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio mówiła, że czytała książkę jakiegoś tam zakonnika, na temat związków między kobietą a mężczyzną, seksu itd. i stwierdziła, ze to najlepszy poradnik na ten temat. my się wzburzyliśmy, że jak jakiś zakonnik może cokolwiek o tym wiedzieć, skoro nigdy sam nie miał rodziny, żony, dzieci (teoretycznie).. że przecież nie może opisać stosunków damsko-męskich tylko na zasadzie obserwacji i konfesjonału (bo baba od rel twierdzi, że on wiedzę czerpał właśnie z konfesjonału).. i jak tak się oburzyliśmy to stwierdziła, że ona jednak tej książki nie czytała.. tylko przeglądała ![]() wykorzystam tego pierwszaka, zgwałcę. ![]() haha.
![]() |
#4289 | ||
Zakorzenienie
|
Przeczytałam tę książkę, o której mówiłam z Martyną i smutno mi się zrobiło.
![]() Cytat:
![]() chwalipięta. ![]() ![]() A właściwie to dlaczego 'pięta', a nie palec, oko, stopa itp? ![]() Dziś czytałam tekst na polskim i było coś w stylu : 'jesteśmy jak marionetki? Właściwie dlaczego 'mario-' a nie 'kaśkonetki' ? " Spodobało mi się. ![]() Cytat:
![]() ![]() Martyna! Nie poznaję Cię. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4290 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale i tak Ci zazdroszczę, że zwalczasz tego lenia ![]() Cytat:
![]() ![]() o rany ![]() ile on ma lat ? żeby Cie nie posądzili o pedofilie ![]() ______ obejrzałam 7 odcinków Dr House'a z drugiego sezonu (nadrabiam od początku ![]() ahhhh ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:52.