Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-09, 07:23   #691
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Dzień dobry

miłego dnia i do wieczorka

---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ----------

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
mieszkam niedaleko
gdybyśmy mieli więcej kasy to tam byśmy chcieli zrobić wesele, ale niestety jest strasznie drogo.

torcicho wygląda tak:
i cholera o mały włos bym go nie miała na ziemi. zaniosłam go na balkon a przy samym końcu mi z podstawy z pojemnika zjechał. uf...
ślicznzy torcik TŻ bedzie zadowolony
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 07:45   #692
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

DZIEŃ DOBRY
Jak humorki? U mnie banan na twarzy tak jakoś mimo tej szarawo za oknem

Wczoraj był właściciel mieszkania, które wynajmujemy i chciałby je sprzedać za całkiem przystępną cenę. I mi się włączyła rozkminka - kupić to mieszkanie i narazie nie remontować, dopiero po ślubie. Dziewczyny by zostały w swoich pokojach i by nam płaciły tyle co normalnie, czyli wychodziłoby, że my nie płacimy za czynsz. Dziewczynom też by było na rękę, bo mieszkałyby ze znajomymi i nie musiałyby szukać mieszkania pod koniec studiów. Ale tylko jest kwestia kredytu i stałej pracy No i mieszkanie jest według mnie w stanie takim, ze trzeba wszystko wyremontować - zerwać wszystko do wylewek i cegły, wymiana okien i wszystkich instalacji
Mam nadzieję, że coś wymyślimy do wakacji, bo wtedy własciciel chce sprzedać to mieszkanie. I nam by pewnie trochę spuścił z ceny

MIŁEGO DNIA

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 08:24   #693
lusesita23
Zakorzenienie

hejo dziewuszki

podczytalam Was troche - wczoraj i dizs

kasiunialusia moze glupiowyskaczylam z tymi prezentamiwyszl o, ze jakimis bgaczami jestesmy;p na co dzien taksamo oszczedzamy itd tyko, ze odkad moja siotra zczela prace kupuje po prostu po kika przentow dla kazdego-ale nas to krepuje z mama i sis gdalysmy o tym i w tym roku ma byc inacej.no bo my tyle im(sis i szwagrowi)przentow nie dajemy ale najwazniesze przeciez, ze bediemy wszyscy razem

mabi

karolnusienka za pierniki

meg szybo sie pogodziciea depresja teraz kazdego dopada

cobra ajne mikolaje

niunia torcik wyglada pysznie

lece na zajecia- bede po poludniu

pappp milego dnia
Stary 2009-12-09, 08:25   #694
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

Dzień dobry Kochaniutkie.
Ja właśnie wstałam. Zjadłam śniadanko,połknęłam kwas foliowy i powoli się ubieram na uczelnię. Dzisiaj zaproszonka już przyjdą chyba.
Dobrego dnia
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 08:54   #695
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
mieszkam niedaleko
gdybyśmy mieli więcej kasy to tam byśmy chcieli zrobić wesele, ale niestety jest strasznie drogo.

torcicho wygląda tak:
i cholera o mały włos bym go nie miała na ziemi. zaniosłam go na balkon a przy samym końcu mi z podstawy z pojemnika zjechał. uf...
bardzo apetyczny

dzień dobry
kończe płatki jeść i uciekam... mogoda masakryczna 2 razy próbowałam wstać i nie wychodziło..teraz jeszcze wyprostuje włosy i spadam na zabiegi
o 18.30 mam to spotkanie z pania fotkograf zobaczymy czy tż sie zjawi..
miłego dnia
nie gońcie tak bo Was nie nadrobie później
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 09:02   #696
kasiunialusia
Zadomowienie

ehhh ja też dziś ledwo wstałam, tzn. w ogóle nie wstałam o tej godzinie o której miałam wstać, zaspałam godzine ale naszczęście udało mi się nie spóźnić do pracy....
tak sobie patrzę na te wasze piernikowe wypieki i chyba sama się na nie skuszę

---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Karolinusienka bardzo podobają mi się Twoje zaproszenia ślubne, powiedz mi, sama je robisz?
Stary 2009-12-09, 09:06   #697
bambusiek
Zakorzenienie

Akurat nadrabiam wczoraj, ale na razie wiadomość z ostatniej chwili:

Właśnie odebrałam umowę na czas nieokreślony

Wiem, że większość w pracy, ale stawiam na
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 09:25   #698
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
to jest kuźwa nie możliwe!
laska sie poszła kąpac i urodziła sama do wanny! sama sobie odebrała poród! i to jest na faktach...[COLOR="Silver"]
No to ładnie

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
skonczylam pierniki ehh zostaly jeszcze jedne ale za nie sie biore za 1,5 tyg w zalaczniku zdjecia dla zachety dla tych, ktore jeszcze sie nie zdecydowaly albo sie wahaja
Pysznie wyglądają

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
ma.ko fajna bluzeczka ale nie umiałabym jej poprasować
mam podobny golf i jakoś mi się udaje go prasowac hehe

Cytat:
A i uwaga postaram sie przebić Mikołaja elunki
niezłe

Cytat:
torcicho wygląda tak:

Ale mnie Tz zdenerwował. Wczoraj Wam pisałam, że nic mu nie wyszło wczoraj, więc dzisja jecsze mu coś robią i chceli mu tez jutro robić na Paracetamol, a tej głupol nie chce się zgodzić. Chce sięjutro wypisać na własne żądanie i będzie miał wpisane, że leczenie nie zakończone alez jestem wściekła

---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

bambusiek gratki

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 09:29   #699
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
To co zawsze na dogo Psie tragedie, zbliżająca się zima, głupota i okrucieństwo ludzi
Nawet nie ma jak pomóc, nie mam warunków aby robić chociaż tymczasy a tak bym pomóc chciała Przynajmniej sobie postanowiłam (już dawno i Tż sie zgodził) że na ślub zamiast kwiatów karmę chcemy dla psów i kotów - pojedzie do któregoś schronu Bo kwiaty i tak uschną a z tego przynajmniej pożytek będzie - KILKA PEŁNYCH BRZUSZKÓW
Takich ludzi to bym przywiązała nago do drzewa w najgorszy mróz, żeby cierpieli bardziej niż te biedne zwierzątka

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
uciekam laseczki, bo tato chce mikrofalę zamówić, póki mamy nie ma bo ona jets przeciwna.
A u mnie w domu są dwie przypadkiem

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
mialam sie uczyc ale chcialam sie jeszcze zapytac Was o zdanie
otóż w przysły wtorek ode mnie z pracy jest bardzo wazne spotkanie... niestety popoludniu, ale naprawde wazne...
tyle ze wtedy Tomas ma urodzinki... mam rozterki moralne... wiem ze Toms ważniejszy ale on sam mi mowi zze mam isc bo my we dwojke bediemy swietowac jego urodziny w sobote a we wtorek rodzina przyjdzie... no ale ja bym byla dopiero najwcesniej o 8.30...
raczej nie pojde na to spotkanie bo wole spedzic ten jeden dzien w roku z Tomasem no ale ciezko bede miec potem w pracy...
Rozumiem Cię bo ja też tak często mam jak w głównym biurze robią jakie imprezy a ja stamtąd mam około 90 km do domu. I albo jadę się pokazać na pół godziny albo mówię wprost że bardzo mi przykro (kłamstwo na 102 oczywiście) ale to nie moja wina ze tak daleko mieszkam i nie dam rady, ewentualnie bardzo Ci przykro ale akurat ten jeden jedyny dzień w roku nie możesz. Sama powiedziałaś że to nieobowiązkowe. A szef się spije i nawet nie zapamięta czy ta Justyna to była czy nie
Cytat:
Spoko, w ogóle ta firma ma wypas ubrania. Często oglądam na allegro.

Cytat:
Raczej nie bo ja mało koleżanek na żywca mam - kobiety mnie nie lubią za bardzo nie łapią mojego poczucia humoru chyba (przynajmniej te co znam)
Jakieś dziwne te laski

Cytat:
Jesteś moim idolem!! Kłaniam się w pas!!!

Cytat:
mieszkam niedaleko

torcicho wygląda tak:
Wow, zjadłoby się

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość

Super Kałolinko
Cytat:

Ale mnie Tz zdenerwował. Wczoraj Wam pisałam, że nic mu nie wyszło wczoraj, więc dzisja jecsze mu coś robią i chceli mu tez jutro robić na Paracetamol, a tej głupol nie chce się zgodzić. Chce sięjutro wypisać na własne żądanie i będzie miał wpisane, że leczenie nie zakończone alez jestem wściekła
Przegadaj go ile się da, strzel focha, nie wiem! Bez sensu jak już się wyleżał tyle żeby teraz to zmarnować i przerwać leczenie....

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 09:38   #700
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Takich ludzi to bym przywiązała nago do drzewa w najgorszy mróz, żeby cierpieli bardziej niż te biedne zwierzątka

A u mnie w domu są dwie przypadkiem

Rozumiem Cię bo ja też tak często mam jak w głównym biurze robią jakie imprezy a ja stamtąd mam około 90 km do domu. I albo jadę się pokazać na pół godziny albo mówię wprost że bardzo mi przykro (kłamstwo na 102 oczywiście) ale to nie moja wina ze tak daleko mieszkam i nie dam rady, ewentualnie bardzo Ci przykro ale akurat ten jeden jedyny dzień w roku nie możesz. Sama powiedziałaś że to nieobowiązkowe. A szef się spije i nawet nie zapamięta czy ta Justyna to była czy nie

Spoko, w ogóle ta firma ma wypas ubrania. Często oglądam na allegro.

Jakieś dziwne te laski

Jesteś moim idolem!! Kłaniam się w pas!!!

Wow, zjadłoby się

Super Kałolinko

Przegadaj go ile się da, strzel focha, nie wiem! Bez sensu jak już się wyleżał tyle żeby teraz to zmarnować i przerwać leczenie....
Chyba sobie zamówię coś z ich kolekcji
Aha, to co robisz to nie jest kłamstwo, tylko jak mawia moja mama "prawda w zalezności od sytuacji "

Qrcze denerwuje mnie ten mój Grzesiek uparciuch jeden

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 09:46   #701
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Zamów sobie to mi powiesz jak się nosi i jaka jakość
Możemy to nazywać "prawdą w zależności od sytuacji" ja i tak z szefostwem się nie umawiam na imprezy integracyjne
A że się denerwujesz to się nie dziwię. Ciężki przypadek. trzeba coś wykminić. Poproś go o zamianę miejsc. I co on by zrobił jak Ty byś leżała w szpitalu i chciała nagle wyjść bo Ci robaki weszły do du.py....

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-09, 10:06   #702
madziaz19
Przyczajenie

hejka dziewczyny znalazłam wasz wątek i chcę dołączyć ślub 22.10.2011
madziaz19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 10:13   #703
bambusiek
Zakorzenienie

No to nadrabiam

Cytat:
zjadlo by sie hot doga z czosnkiem
Ona wtedy stwierdziła, że jak nie zje hot-doga, to padnie. No, ale ciężarnej się nie odmawia zachcianek

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
nie brałam pod uwagę przesądów kiedy wybieraliśmy datę
jakoś nawet nie przyszło mi to do głowy

moja babcia na wieść o maju od razu powiedziała że to piękny miesiąc
a wydawałoby się że starsza osoba będzie bardziej znała jakieś przesądy
My wybieraliśmy tak: 30 lipca, bo to optymalny termin dla obojga, a 30 kwietnia.... Miała być wiosna i jakoś tak rzuciłam w ciemno tą datę, sprawdziliśmy w kalendarzu, a to sobota, na dodatek tydzień po Wielkanocy, a na dodatek przed długim weekendem.

A co do maja, to jest to miesiąc maryjny, więc tymbardziej szczęśliwy

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
a ja grzesze. jem chipsy z biedonki serowo-cebulowe.
mam jakis zły dzień...brrr.... z tż sie pokłóciłam. Pacan jeden mnie wnerwił,bo o cos mnie prosił a ja zrobiłam to dzis a nie wczoraj. i stwierdził,że nie mozna na mnie polegac. wiec mu powiedziałam,że skoro nie można na mnie polegać to żeby sie do mnie o nic nie zwracał do pomocy,bo skoro ja zawsze chce mu w czymś pomóc a mu nie pasuje to teraz się przekona jak to jest zostać samemu z problemami. Miał anioła pomocnego,to obudził własnie diablice. tak mi to na ambicj wjechało,że szok. popamięta teraz. Przepraszał ze 3 razy już ale niech się wali dzisiaj Będę taka wredziocha niech ma za swoje
Oj... Facetów zrozumieć... Byłoby zbyt prostu w życiu

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
ja w tym roku wyjątkowo nie czekam na święta będą jak narazie chyba najgorsze w moim życiu? tyle pięknych prezentów w sklepach i co z tego jak w tym roku nie mogę sobie pozwolic na żadne zakupy na koncie zostało niewiele po tym jak straciłam pracę a za to co zostało będę musiała opłacic szkołę i to jeszcze muszę kombinowac jak zebrac tą sumę bo jeszcze mi braknie..
wogóle to był najgorszy rok w moim 25letnim życiu
Nie smutaj Oby nowy rok był lepszy... Życie daje w kość, ale jest mimo wszystko piękne...

Cytat:
mój pierścionek zdrożał o kilka stów od kiedy go zobaczyłam z rok temu
Mój też, jak to zobaczyłam to Jak powiedziałamo tym B. to bardzo się ucieszył

Cytat:
wlasnie ono sie popoludniu dopiero zaczyna... najpierw jest czesc oficjalna a potem ta nieofcjalna... na oficjalnej mi nie zalezy... w sumie ja nie mam obowiazku jakiegos tam byc ale wiesz jak to jest potem beda mowic o imprezie i co tak kto mowil/robil i lepiej sie poznaja a ja zostane na boku...tylko to mnie martwi bo szef na pewno nie bedzie mial nic przeciwko eby mnie nie bylo...
hmm...
No nie wiem co Ci poradzić Te spotkania firmowe czasem są brane pod uwagę przy różnych okazjach ale przyszły mąż ważniejszy No nie wiem

Cytat:
Faaajna, takie lubię
G. 9.1O.18
Stary 2009-12-09, 10:15   #704
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez madziaz19 Pokaż wiadomość
Cześć !! Opowiedz nam coś o Was

Dziewczyny, kurcze pieczone, Grześ już wraca do domu!! Dzisiaj u mnie będzie wieczorem!!

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-09, 10:20   #705
kasiunialusia
Zadomowienie

Cytat:
zapraszamy serdecznie
Stary 2009-12-09, 10:34   #706
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Wczoraj był właściciel mieszkania, które wynajmujemy i chciałby je sprzedać za całkiem przystępną cenę. I mi się włączyła rozkminka - kupić to mieszkanie i narazie nie remontować, dopiero po ślubie. Dziewczyny by zostały w swoich pokojach i by nam płaciły tyle co normalnie, czyli wychodziłoby, że my nie płacimy za czynsz. Dziewczynom też by było na rękę, bo mieszkałyby ze znajomymi i nie musiałyby szukać mieszkania pod koniec studiów. Ale tylko jest kwestia kredytu i stałej pracy No i mieszkanie jest według mnie w stanie takim, ze trzeba wszystko wyremontować - zerwać wszystko do wylewek i cegły, wymiana okien i wszystkich instalacji
Mam nadzieję, że coś wymyślimy do wakacji, bo wtedy własciciel chce sprzedać to mieszkanie. I nam by pewnie trochę spuścił z ceny
To musicie jak najszybciej się zorientować, jak ceny takich mieszkań stoją i ile on chce może wam z remontem wyjdzie droźej trochę, ale będziecie mieli tak poukładane jak chcecie

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15751578]Dzień dobry Kochaniutkie.
Ja właśnie wstałam. Zjadłam śniadanko,połknęłam kwas foliowy i powoli się ubieram na uczelnię. Dzisiaj zaproszonka już przyjdą chyba.
Dobrego dnia[/QUOTE]

Pokaż jak przyjdą

Cytat:

Gratulacjeklas ki: i dla ciebie

Cytat:
Witaj opowiedz coś o was

Cytat:
Dziewczyny, kurcze pieczone, Grześ już wraca do domu!! Dzisiaj u mnie będzie wieczorem!!
Super

Ja właśnie wstałam Dzień dobry

A jaki sen miałam o uczelni, masakra
Śniło mi się, że biłam i kłóciłam się z jedną laską, która taki beznadziejnie zajęcia odwołała, a ja jej nie za bardzo lubię i jej się wykrzywiłam, a ona mi rękę wykręca, to ja jej i wygrałam w końcu, ale potem mnie prawie cała grupa nie lubiła

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 10:38   #707
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
skonczylam pierniki ehh zostaly jeszcze jedne ale za nie sie biore za 1,5 tyg w zalaczniku zdjecia dla zachety dla tych, ktore jeszcze sie nie zdecydowaly albo sie wahaja
Pięknie wyszły A reniferek uroczy

Cytat:
torcicho wygląda tak:
Wow

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Wczoraj był właściciel mieszkania, które wynajmujemy i chciałby je sprzedać za całkiem przystępną cenę. I mi się włączyła rozkminka - kupić to mieszkanie i narazie nie remontować, dopiero po ślubie. Dziewczyny by zostały w swoich pokojach i by nam płaciły tyle co normalnie, czyli wychodziłoby, że my nie płacimy za czynsz. Dziewczynom też by było na rękę, bo mieszkałyby ze znajomymi i nie musiałyby szukać mieszkania pod koniec studiów. Ale tylko jest kwestia kredytu i stałej pracy No i mieszkanie jest według mnie w stanie takim, ze trzeba wszystko wyremontować - zerwać wszystko do wylewek i cegły, wymiana okien i wszystkich instalacji Mam nadzieję, że coś wymyślimy do wakacji, bo wtedy własciciel chce sprzedać to mieszkanie. I nam by pewnie trochę spuścił z ceny
Mam nadzieję, że uda się coś wymyślić Chociaż w sumie przyszłe mieszkanie i tak trzeba remontować, to lepiej od razu od podstaw.

Cytat:

Super Kałolinko
Hmmm, chyba mnie przechrzciłaś
Ma.ko, Elunka, Joanwi - dzięki

Cytat:
Nie no, ale dlaczego on chce tak nierozsądnie postąpić? Ma jakiś konkretny powód?
Bo jak nie to musisz go koniecznie przekonać, bo to dla jego-waszego dobra

Cytat:
Witaj

Cytat:
No to super
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2009-12-09 o 10:40
Stary 2009-12-09, 10:56   #708
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

ehh nikogo nie ma to idę grać w Simsy

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:00   #709
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, ale sie załatwiłam weszłam na dogo (dawno tam nie byłam a zaglądałam jak psa szukałam) i znów siedzę i wyję jacy ludzie są posrani Dobrze że Tż'ta nie ma bo bym znów opierdziel dostała - bo później mam kilka dni z życiorysu wyjętych
Cytat:
Schudnąć

To co zawsze na dogo Psie tragedie, zbliżająca się zima, głupota i okrucieństwo ludzi
Nawet nie ma jak pomóc, nie mam warunków aby robić chociaż tymczasy a tak bym pomóc chciała Przynajmniej sobie postanowiłam (już dawno i Tż sie zgodził) że na ślub zamiast kwiatów karmę chcemy dla psów i kotów - pojedzie do któregoś schronu Bo kwiaty i tak uschną a z tego przynajmniej pożytek będzie - KILKA PEŁNYCH BRZUSZKÓW
ojjj jak ja na to wchodze tez rycze.. i TZ sie pozniej drze na mnie, ze kase trace na jakies cegiełki i wogole On tego nie rozumie
Cytat:

A ceny w aparcie są zabójcze. Teraz podskoczyły-na przestrzeni pół roku- kiedys upatzylam srebrny pierscioek za 40 zł-fajny,prosty z cyrkoniami-poszłam go kupic po jakis 3 miesiącach i co-okazało sie ze cena 80 zł tego samego pierscionka! zrezygnowałam.
i teraz do jubilerów sieciówek z centrach hadlowych stram sie nie zaglądać. polecam raczej sklepy jesli chodzi o warszawę- jubilerów w mennicy polskiej np.lisiewski group,brylanty.pl,diament y.pl byłam osobiście i pierscionki o 30-40 % tansze. a w ogóle to lubie jubilerów takich złotników,co mają małe saloniki i sa nie pozorni,bo ceny mają bardzo korzystne a zrobić potrafią prawie wszsytko na zamówionko
dokladnie, dlatego np obraczki zamowie sobie u zwyklego jubilera
Cytat:
bardzo ladna bluzeczka. Super kolor takie proste bluzki do jeansow idealnie pasuja. Apropo oni tez na Allegro sprzedaja ciuchy

karolinusienka ale pierniki mmm pysznie wyglądaja

Cytat:
ohh
Cytat:
ślicznzy torcik TŻ bedzie zadowolony
ooo tak smakowicie wyglada
Cytat:

super!

My wczoraj zjeslismy kolacje, gralismy znowu na PS2, napilismy sie szampana pozniej ta niecenzuralna czesc wieczorku hihi i polozylismy sie spac to bylo cos kolo 2 w nocy hehe teraz ide ogladac "Na wspolnej" a pozniej biore sie za sprzatanie

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:01   #710
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Bambusiek nie przechrzciłam Cię, to było takie moje pieszczotliwe przemienienie Twojego imienia...ale już nie będę Karolinko

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-09, 11:13   #711
kasiunialusia
Zadomowienie

ja nigdy nie byłam na tej stronie dogo o której mówicie, może to i lepiej? potrafie się rozpłakac z byle powodu to co dopiero tu
Stary 2009-12-09, 11:40   #712
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Bambusiek nie przechrzciłam Cię, to było takie moje pieszczotliwe przemienienie Twojego imienia...ale już nie będę Karolinko
Ojej, jeszcze nikt tak do mnie nie mówił
G. 9.1O.18
Stary 2009-12-09, 11:41   #713
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

ja postanowiłam do zaproszeń dołaczyć karteczkę z napisem:

Goście Drodzy, Goście Mili.
Radość byście Nam sprawili
w szczęście nasze inwestując
kupon totka nam darując,
oszczędzacie kwiatów moc,
co by zwiędły w jedną noc.

lub

Zamiast kwiatów do wazonów,
które uschną w naszym domu,
propozycje mamy taką:
byście serca uchylili,
konwenanse odrzucili,
dali spokój z kwieciem w dłoni
i przynieśli: misie, pieski, koraliki,
malowanki, kredki, farby,
może wielbłąd być dwugarbny,
nakręcany samolocik
albo cały stos łakoci.
Może słodkich krówek worek,
może mały być traktorek.
Cukiereczki, czekoladki
dla dzieciaczków z Dziecka Chatki.

moze jednej cześć damy ten pierwszy a drugiej części ten drugi
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:49   #714
jolkajp
Rozeznanie

hej w ten paskudny deszczowy dzień.

Cytat:
ale seria Mikołajów. Biorę trzeciego tych na plaży jak bym zobaczyła to bym zwiała z przerażenia wywołanego stringami

Cytat:
juhu!!!!!

Cytat:
hej.zapraszamy. jaka piękna data -moje urodzinki

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
dokladnie, dlatego np obraczki zamowie sobie u zwyklego jubilera
my też. już mamy upatrzone. proste złote soczewkowe i wzór gładkie z 3 paseczkami takimi rowkami. są dosyć grube i za 2 sztuki zapłacimy coś około 1200 zł ze zniżką stałego klienta 10 % bo mój tż u tego pana kupił zareczynowy

A TERAZ PRZEPRASZAM..... MUSZĘ SIĘ WYŻYĆ... ZACZYNAM.....

Dobra...może ulzy dostałam @

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2009-12-09 o 11:51
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:54   #715
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

A TERAZ PRZEPRASZAM..... MUSZĘ SIĘ WYŻYĆ... ZACZYNAM.....

Dobra...może ulzy dostałam @
ojejku Joluś to przykre.

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:57   #716
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Jolka mamy podobny gust też mi się najbardziej trzeci spodobał i też jak zobaczyłam te stringi to się zaczęłam śmiać a co do @ do nie przejmuj się, proszę w końcu się uda, zobaczysz.

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-09, 12:12   #717
cobra115
Zakorzenienie

bambusiek no to gratuluję umowy
madzia hejka
joanwi no przynajmniej w śnie mogłaś się na niej wyżyć
jolka już my się postaramy żeby w przyszłym miesiącu ten dziad sie nie pojawił :magia :
Stary 2009-12-09, 12:14   #718
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Jolka mamy podobny gust też mi się najbardziej trzeci spodobał i też jak zobaczyłam te stringi to się zaczęłam śmiać a co do @ do nie przejmuj się, proszę w końcu się uda, zobaczysz.
przeżyje jakoś tan @. tyle że niewiem ak tz psychicznie wyrobi ze mną
a gust podobny napewno. do daty ślubu też

Dzięki dziewczyny ale idzie sie załamać jak sie próbuje z 5 miesięcy i lipa. ale tak to jest,ze jak sie chce to sie na złość nie udaje. a jak sie oleje to nagle niespodzianka. ale jak to olać ??

ide zjeść coś i zaraz wrce tu

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2009-12-09 o 12:17
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 12:26   #719
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

To może faktycznie spróbuj o tym nie myśleć... ale nawet się zabezpieczaj a wtedy okrutny los Ci zrobi na przekór i zaciążysz

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-09, 12:35   #720
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
To może faktycznie spróbuj o tym nie myśleć... ale nawet się zabezpieczaj a wtedy okrutny los Ci zrobi na przekór i zaciążysz
jakbym lekarza swojego slyszala Jolu nie mysl o tym i sie zrobi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości