|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Troszkę z innej beczki.....
http://www.avon-forum.ru/4images/det...image_id=11231 oto link to HT do 03.2010 rosyjskiego, jest w nim peelingujący żel do skórek, miałam identyczny....ale go wycofali, teraz wygląda na to, że znowu powróci,... o ile nasze HT będzie takie samo ![]() I oferta netto: http://www.avon-forum.ru/4images/det...image_id=11516 Miłego oglądania...
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I katalog.
|
|
|
|
|
#3063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Rozeznanie
|
Katalog 3/20101 i netto znalazłam w katalogowym, ale po HT do 03/2010 ani śladu
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3066 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wrzuciałam zdjęcia demo do k03 na katalogowym Edytowane przez mazia84 Czas edycji: 2009-12-09 o 11:59 |
|
|
|
|
#3068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Składałm zamówienie wczoraj więc chyba uzupełnili. Brak: - pędzel do pudru Mam zafakturowane też torebki na podarunki brązowe. Nie ma żadnych torebek alternatywnych Zresztą wszystkie torebki zą tak zafakturowane jak idą w zestawach. Mam nadzieje, że tez tak przyjdą.
|
|
#3069 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jak to dobrze że od Was mogę uzyskać takie info zaraz drukuje fakture a za 5 godzin rewolucja w coku
|
|
|
#3071 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3072 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3073 |
|
Zadomowienie
|
U mnie braków brak
Tylko torebki alternatywne, chociaż ostatnio torebki tez mi powkładali jak im się podobało a nie do konkretnych zestawów - tylko ilość się zgadzała Już drugi raz mam zamówienie na 800 zł chyba nie mam szans na te prezenty od 1000 zł ![]() Dziamdziak z avatarka pozdrawia
Edytowane przez farmamozg Czas edycji: 2009-12-09 o 12:59 |
|
|
|
#3074 |
|
Raczkowanie
|
dodzwonić sie do COK-u z pytaniem czy maja szaliki i zestawy BST graniczy z cudem :/a nie chcialabym jechac w ciemno i jeszcze tracic kase na podoz bo niestety zbyt blisko to tam nie mam :/
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
OT
farmamozg hipnotyzujący ten Twój avatarek
|
#3076 |
|
Raczkowanie
|
dodzwonić sie do COK-u z pytaniem czy maja szaliki i zestawy BST graniczy z cudem :/a nie chcialabym jechac w ciemno i jeszcze tracic kase na podoz bo niestety zbyt blisko to tam nie mam :/
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- dodzwonić sie do COK-u z pytaniem czy maja szaliki i zestawy BST graniczy z cudem :/a nie chcialabym jechac w ciemno i jeszcze tracic kase na podoz bo niestety zbyt blisko to tam nie mam :/ |
|
|
|
#3077 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy macie coś na 100% pewnego w brakach ze stron 73 do 96.?
Klientka zamowiła jedną sztukę z tych stron i strasznie mnie prosi o kosmetyczkę czarną za 4,90. Brakuje mi do zamówienia więc jeszcze jednego kosmetyku. Ja już nic nie potrzebuję, reszta klientek też już wcześniej pozamawiała co chciała. Trochę mi jej szkoda, bo sporo zamawia i chciałabym jej iść na rękę ,ale nie chcę się ładować w koszty i zbędną rzecz. Zamawiam jutro.Jeśli ktoś coś wie, proszę o pomoc.Liczyłam,że nie będzie pędzla, ale już przychodzi.
|
#3078 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tym pedzlem, to jakieś cuda, bo ja mam na fakturze z wczoraj prod zakończona, a dzis ktos pisał, że jest. Chyba że mamy na mysli 2 różne pędzle - ja mam na mysli ten większy za 19,90 z dzwoneczkiem |
|
|
|
|
#3079 |
|
Raczkowanie
|
a ja wczoraj rano składałam zamówienie wieczorem dostałam faktor i pędzel z dzwoneczkiem za 19,90 jest
|
|
|
|
#3080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A swoją drogą ankoro u mnie odwrotnie - babki pozamawiały sporo rzeczy z tych stron z kosmetyczką a kosmetyczki nikt nie brał..
|
|
#3081 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam ta czaerną kosmetyczkę, dostałam ja kiedyś gratis w jakimś zestawie ale kiedy ją zobaczyłam to byłam rozczarowana, ona jest bardzo maciupka, nie powinna się nazywać kosmetyczka tylko mini kosmetyczka
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#3082 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3083 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mozesz sama sobie sprawdzac, powpisuj sobie do zamowienia, pozniej bedziesz miała światełka , to co jest w braku zostawisz a reszte usuniesz. Troche roboty ale lepiej tak niz kupowac cos bez sensu |
|
|
|
|
#3084 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3085 |
|
Raczkowanie
|
Nie wszystkie ale część
A poza tym tak patrze, że podwójna emperówka ze strony 83, kosztuje 6 zł, z upustem wyniesie Cie to nieduzo, a jak dorzucisz klientce to bedzie zadowolona i ze dostała tą kosmetyczke mimo iż nie spełniła warunków i z temperówki. Edytowane przez Iza1801 Czas edycji: 2009-12-09 o 13:44 |
|
|
|
#3086 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakoś u mnie nie ma swiatełek przy żadnym z tych stron
|
|
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie.
Od katalogu 16 rozszerzamy zakres działania Świateł w Internecie, aby umożliwić monitorowanie dostępności produktów do wyczerpania zapasów. Dotychczas, kolorowe światełka działały tylko dla Oferty Netto i Internetowej. Teraz obejmują również ofertę wyprzedażową z katalogu i wybrane produktów z mini katalogu. |
|
|
|
#3088 |
|
Raczkowanie
|
U mnie tak pol na pol sie pokazywaly, ale przy jakich produktach to nie wiem, za duzo do zapamietania xP Te swiatelka to jeden wielki niewypał. Kiedyś przy ofercie netto, miałam światełko czerwone, nie wycofałam produktu i co, dostałam go . xP
|
|
|
|
#3089 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam pytanie. Przy zestawie Black Suede Touch mam rozdział na poszczególne składniki a przy żelu pod prysznic nie ma ceny ani napisu że "brak". Czy tego nie będzie w paczce czy o co chodzi? Zliczyłam koszt składowych i wychodzi mniej niż za cały zestaw:|
|
|
|
|
#3090 |
|
Rozeznanie
|
mazia84, a czy mogłabyś, jeśli są podane w HT, napisać nuty zapachowe Eternal Magic?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.

I katalog.
A tym bardziej sprzedawać drożej!!!
teraz już raczej mi się nie przydadzą