Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-09, 11:36   #871
kalka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie

Ja to chyba się będę musiała ewakuować z tego wątku. Nie dajecie mi szans na wypowiedź. Lecicie jak zakręcone i praktycznie mnie tu nie ma. Ostatnio zajełam się praniem, prasowaniem, sprzątaniem... Ktoś tu mówił o wiciu gniazda Zwłaszcza po przeprowadzce.
I dlatego wizaz w odstawkę ;(
Ale dziś byłam na wizycie. Malutka ma 2200 g, będzie mała wogóle, ale rozwija się książkowo. Mamusia 10 kg na +. Tylko gin powiedział, że mam robić wszytko żeby dotrwać do wigilii?!?!?!?!?! Pytam dlaczego? przecież mam termin 3 tyg później???? I nic mi nie odpowiedział, poza tym, że rożne rzeczy się zdarzają. Przeraził mnie na maxa
No więc bardzo możliwe że dołącze do mamusiek, które też mają możliwość porodu w tym roku. Acha. Ostatnio bardzo mnie denerwują ludzie (tak, nawet faceci), którzy dają rady jak przetrwać poród: oddychaj, nie krzycz, no będzie bardzo boleć, a ja zemdlałam, a ja uciekłam,.... wrrrrrrrrrrrrr aż mnie nosi i już nieraz krzyknęlam: "dajcie mi samej ocenić jak to jest!!!" i wychodzę

Edytowane przez kalka
Czas edycji: 2009-12-09 o 11:40
kalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:37   #872
malinka118
Rozeznanie

W końcu Was nadrobiłam.
Wczoraj Wam pisałam o mojej koleżance w ciąży, u której wykryto wirus AH1N1. Badali wczoraj synka i wszystko z nim w porządku. Ona też czuje się już lepiej, chociaż do grypy dołączyło zapalenie oskrzeli. Ale podobno najgorsze już za nimi. Lekarze tylko nakrzyczeli ją że w ciąży to się w domu siedzi na L4 w tym sezonie grypowym, szczególnie gdy pracuje się w Urzędzie, szkole, sklepach.

A ja wczoraj też miałam chwile grozy. Ostatnio moja zgaga sięg maxa, często kończy się . A wczoraj zwymiotowałam z krwią. Okazało się że kasy całkiem zniszczyły mi śluzówkę przełyku i stąd to było. Teraz musze pić siemię lniane i jeść kisiele, a po porodzie gastroskopia i dokładne badania. Więc jak nie urok to .... A co najlepsze na tą zgagę i problemy z przełykiem nie powinnam leżec, a dla dobra dzidzi leżeć jak najwięcej z nogami w górze. Jedno drugie wyklucza.

Mój tż wczoraj pojechał na zakupy przedświąteczne oczywiście sam. Ale ja to mam szczęście bo on lubi chodzić po sklepach i wszystko co kupił jest naprawdę fajne.

Pliwa spóźnione sto lat.
malinka118 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:38   #873
kalka
Zadomowienie

Patka ja mam podobny charakter. Zresztą lubię, że jak już Tż coś zawali, daje mi odczuć że żałuje. Przybiegnie ze stokrotką zerwaną przed blokiem, albo ugotuje budyń i poda przy świeecach Takiego mam wariata

Stary 2009-12-09, 11:38   #874
pysiamn
Zakorzenienie

za wszystkie wizyty

Dajcie znać co po wizycie

Madziulek miło CIę znowu widzieć

Idę malować pazurki.......

*** -12,5kg***
pysiamn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:44   #875
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
Ja to chyba się będę musiała ewakuować z tego wątku. Nie dajecie mi szans na wypowiedź. Lecicie jak zakręcone i praktycznie mnie tu nie ma. Ostatnio zajełam się praniem, prasowaniem, sprzątaniem... Ktoś tu mówił o wiciu gniazda Zwłaszcza po przeprowadzce.
Ale dziś byłam na wizycie. Malutka ma 2200 g, będzie mała wogóle, ale rozwija się książkowo. Mamusia 10 kg na +. Tylko gin powiedział, że mam robić wszytko żeby dotrwać do wigilii?!?!?!?!?! Pytam dlaczego? przecież mam termin 3 tyg później???? I nic mi nie odpowiedział, poza tym, że rożne rzeczy się zdarzają. Przeraził mnie na maxa
No więc bardzo możliwe że dołącze do mamusiek, które też mają możliwość porodu w tym roku. Acha. Ostatnio bardzo mnie denerwują ludzie (tak, nawet faceci), którzy dają rady jak przetrwać poród: oddychaj, nie krzycz, no będzie bardzo boleć, a ja zemdlałam, a ja uciekłam,.... wrrrrrrrrrrrrr aż mnie nosi i już nieraz krzyknęlam: "dajcie mi samej ocenić jak to jest!!!" i wychodzę
No wiesz, generalnie mimo że wszystko ok jest z ciążą i dzidziusiem to nie każda kobitka rodzi w 40 tygodniu ciąży - można w 36 lub 37... niepotrzebnie lekarz tak mówił, ale jak już powiedział to sie nie zamartwiaj Będzie co ma być Ty się tylko oszczędzaj i nie nadwyrężaj organizmu za nadto

Cytat:
Patka ja mam podobny charakter. Zresztą lubię, że jak już Tż coś zawali, daje mi odczuć że żałuje. Przybiegnie ze stokrotką zerwaną przed blokiem, albo ugotuje budyń i poda przy świeecach Takiego mam wariata
ja też lubię jak ten mój chłop żałuje, wtedy jest dla mnie mega miły i zrobi wszystko co będę chciała hehehe.

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:44   #876
syla2311
Raczkowanie

Hej dziewczyny:ro za:

Ja tez tylko na chwileczke
Wstalam zjadlam sniadanko i szykuje sie na ta wizyte jak wroce to dam znac co i jak

P.S dziekuje za kciukaski napewno sie przydadza:cmo k:
syla2311 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:47   #877
aldii
Zakorzenienie

Kocurazab i bardzo dobrze robisz trzeba korzystac ze swoich praw
Celka jednym slowem troche Cie olali co za kraj.....
Patinka
Lila ja nie bede kupowac nic na kolki
Stary 2009-12-09, 11:51   #878
zebra666
Zakorzenienie

A ja sobie sprzątam Piore zasłony następne, powycierałam kurze i mam jakieś chęci...

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:52   #879
brzoskwinia82
Zadomowienie

kapi - właśnie zaskoczona jestem tą szkołą rodzenia, bo koleżanka dzwoniła i jej powiedzieli że jest odwołana...hmm dziwne, albo to ona ściemnia, ale po co?
A co do zakazu odwiedzin, to w całym szpitalu są kartki porozwieszane, że zakaz ale jedna osoba może jednego pacjenta odwiedzić, jeszcze wypytam dzisiaj gina dokładnie o to i o porody rodzinne i do kiedy to może potrwać.
Mój brzuch kilka razy na dzień twardnieje, ale na kilka - kilkanaście sekund i puszcza. Na pewno nie trzyma mnie długo, więc może Cię wzdęło albo coś takiego.
Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty - ja też mam dzisiaj zobaczymy jak tam Mały i jak się moja szyjka trzyma Mam nadzieję, że dobrze...
Pogoda faktycznie dzisiaj paskudna.
Pysiamn - ja też mam tak z moim tż - nie umiemy się długo kłócić, bo zaraz tż mnie rozśmiesza a ja nie umiem być "twarda".

brzoskwinia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 11:59   #880
oliviaoO
Rozeznanie

jejku, wróciłam ze szkoły niecałą h temu, krótko byłam, ale jestem jakaś padnięta. Plecy mnie bardzo bolą, już nie mam siły nosić tego mojego słodkiego ciężarku Ale powiedziałam jej dzisiaj, że najwcześniej może wyjść za 3 tygodnie i 2 dni (1.01) Dobrze, że jeszcze tylko 8 dni i mam wolne bo już nie mam siły.. Wreszcie bym się chciała porządnie wyspać

Jak patrzę na tempo w naszym wątku to stwierdzam, iż będziemy się rozpakowywać w trzech częściach łącznie z tą Dzisiaj pewnie stuknie 1000 postów a wątek ma dopiero 5 dni

Julia

walka z kg:
81- 78 - 76 - 74 - 72- 70 - 68 - 66 - 64

oliviaoO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 12:00   #881
zebra666
Zakorzenienie

Ja też szubko sie godzę z Tż przeważnie, bo mnie rozsmiesza i się przymila... i nie wytrzymuję...

trzymam kciuki za wszystkie wizyty

Edytowane przez zebra666
Czas edycji: 2009-12-09 o 12:01
Stary 2009-12-09, 12:01   #882
lila12
Zadomowienie

Dziewczyny, trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty
Stary 2009-12-09, 12:07   #883
ula 87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pola25 Pokaż wiadomość
Ula "Między Mamami". ale się wczoraj śmiałam z tej śmietany
ja lepszy ubaw miałam z jogurtu naturalnego nie mogłam opanować smiechu
Cytat:
Napisane przez lila12 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy słyszałyście o maści na kolki WINDSALBE firmy Tamany? Ponoć jest rewelacyjna ale dostępna tylko w Niemczech.
nie słyszłam a jak ona małaby działać?
Cytat:
nie przemęczaj sie kochana
super że Mała zdrowa
a co do lekarza to myślę że chce Cię przygotować do wcześniejszego porodu ... w końcu nie wiemy kiedy nastąpi
Cytat:
Napisane przez malinka118 Pokaż wiadomość
W końcu Was nadrobiłam.
Wczoraj Wam pisałam o mojej koleżance w ciąży, u której wykryto wirus AH1N1. Badali wczoraj synka i wszystko z nim w porządku. Ona też czuje się już lepiej, chociaż do grypy dołączyło zapalenie oskrzeli. Ale podobno najgorsze już za nimi. Lekarze tylko nakrzyczeli ją że w ciąży to się w domu siedzi na L4 w tym sezonie grypowym, szczególnie gdy pracuje się w Urzędzie, szkole, sklepach.

A ja wczoraj też miałam chwile grozy. Ostatnio moja zgaga sięg maxa, często kończy się . A wczoraj zwymiotowałam z krwią. Okazało się że kasy całkiem zniszczyły mi śluzówkę przełyku i stąd to było. Teraz musze pić siemię lniane i jeść kisiele, a po porodzie gastroskopia i dokładne badania. Więc jak nie urok to .... A co najlepsze na tą zgagę i problemy z przełykiem nie powinnam leżec, a dla dobra dzidzi leżeć jak najwięcej z nogami w górze. Jedno drugie wyklucza.

Mój tż wczoraj pojechał na zakupy przedświąteczne oczywiście sam. Ale ja to mam szczęście bo on lubi chodzić po sklepach i wszystko co kupił jest naprawdę fajne.

Pliwa spóźnione sto lat.
dobrze że z koleżanką i synkiem lepiej
a z tym przełykiem to współczuje
Cytat:
Napisane przez brzoskwinia82 Pokaż wiadomość
Dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty - ja też mam dzisiaj zobaczymy jak tam Mały i jak się moja szyjka trzyma Mam nadzieję, że dobrze...
".
trzymam kciukole za wizytę

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 12:08   #884
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez oliviaoO Pokaż wiadomość
jejku, wróciłam ze szkoły niecałą h temu, krótko byłam, ale jestem jakaś padnięta. Plecy mnie bardzo bolą, już nie mam siły nosić tego mojego słodkiego ciężarku Ale powiedziałam jej dzisiaj, że najwcześniej może wyjść za 3 tygodnie i 2 dni (1.01) Dobrze, że jeszcze tylko 8 dni i mam wolne bo już nie mam siły.. Wreszcie bym się chciała porządnie wyspać

Jak patrzę na tempo w naszym wątku to stwierdzam, iż będziemy się rozpakowywać w trzech częściach łącznie z tą Dzisiaj pewnie stuknie 1000 postów a wątek ma dopiero 5 dni
jejku ja swojej Małej też zapowiedziałam, że najwcześniej może wyjść 1.01 ale dopiero jak napisałaś że to za 3 tygodnie i 2 dni to normalnie aż mi włosy stanęły dęba!!! Kurcze normalnie szok!!! To już niedługo...

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty Na pewno wsio będzie ok

Ta moja Mała Kluska tak mi się rozpycha w brzuchu, że czasami myślę że mi skóra pęknie... Mała Złośnica lubi sobie wyprostować swoją nóżkę i trzymać tak dobre kilka sekund a ja muszę ją smyrać po stópce co by zechciała ją schować i mi ulżyć

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-12-09, 12:15   #885
majkela12
Zadomowienie

Dzień dobry
lila12 ale z Ciebie śliczna mamusia
ula 87 brawa dla teściowej
oliviaoO gratulacje za zaliczenie semestru i zaczętego 36 tyg super że z Wami wszystko ok
fleurdelacour
piękny sweterek
pliwa najlepszego 100 lat
elcia0787 ładny brzuszek i mamusia
PatkaM i ja tez bym się wkurzyła. Nie lubię jak mi ktoś łaskę robi albo udaje że nic się nie stało
celka2000 no to kciuki za dobre wyniki
xmila pochwal się później fryzurką
addicted to wizaz na poprawę humorku
patinka_ gratki za 34 tydz
kalka super, że z niunią wszystko ok no niestety poród nas nie ominie
malinka118
eudaimonia, patinka_, brzoskwinia82 czekamy na relacje.
------------
Coś mi się poprzestawiało. Sukces poszłam spać po 24 a wstałam przed 11. Chyba coś za długo śpię
Wczoraj wyprałam firany i zasłony. Jedne firanki musiałam pocerować i siedziałam chyba z nimi 2h, no ale już wszystko pięknie pachnie. Tylko zostały mi firanki do salonu, ale je muszę zaprać ręcznie A u nas jest brzydka pogoda. Szaro buro i siurka Deprecha jak nic
Stary 2009-12-09, 12:15   #886
Kacha79
Raczkowanie

Jak zwykle opóźniona w rozwoju,ale to z powodu tych przedświątecznych porządków

No i prania ubranek,szykowania wszystkiego na ten wielki dzień
pozatym wczoraj miałam bilans 2latka u Synka-wszystko ok!
Ale lepiej późno niż wcale!

Witam wszystkie Ciężaróweczki w IV cześci!

Trzymam kciuki za wizytujące się-mam nadzieję że będzie dobrze!

My już 33tydzień-jakoś się turlamy
Kacha79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 12:25   #887
Agape007
Zadomowienie

Kalka w Wigilię pewnie ciąża będzie uznana za donoszoną... Może to miał lekarz na myśli.

58 57,5 57 56,5 56 55,5 55!!
Agape007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 12:28   #888
youyou
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja też dziś wstałam grubo po 10 i do tego w nocy tylko dwa razy się budziłam na siusianie, co jest u mnie wyjątkowe

Zjadłam śniadanie i leżę plackiem a TŻ majstruje z półkami w kuchni. Ech jak ja go kocham

syla, patinka, brzoskwinka trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na relacje

Cytat:
Napisane przez kocurazab Pokaż wiadomość
Ja mam taki komfort, że w tym laboratorium, co chodzę jest kartka, że kobiety w ciąży są przyjmowane poza kolejnością. Więc ja podchodzę do pierwszej osoby przy okienku gdzie zapisują na co kto przyszedł i się płaci kasę, i niby w żartach, ale stanowczo pytam, czy mnie przepuści, różne są reakcje, raczej nikomu się to nie podoba, ale mam to w d... Druga kolejka jest do drzwi, gdzie pobierają krew, tam już bez pytania czy mnie przepuszczą staję na początku, tylko jak jest jakaś dziewczyna, która może być w ciąży to pytam, czy jest, a jak nie, to mówię, że teraz moja kolej Nie raz słyszałam komentarze, że każdemu się spieszy, a ja się wpycham, ale olewam to ciepłym moczem do mnie nikt nie powiedział tego bezpośrednio, tylko sobie pod nosem, to niech sobie gada, jak ma komuś ulrzyć.
to mi się podoba

Cytat:
widzę, że niektóre z Was mają problemy z bezsennością, ja na szczęście budzę się tylko na siusiu i śpię dalej.. mam nadzieje, że mnie nigdy bezsenność nie dopadnie bo ja uwielbiam spać

a u nas dziś 36tc (czy tam 37 dla liczących inaczej niż ja )

ale bym sobie jeszcze pospała.. ale niestety trzeba iść na uczelnię dobrze, że tylko na trzy godzinki
gratulacje, to ciąża już donoszona

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Kacha79 Pokaż wiadomość
Jak zwykle opóźniona w rozwoju,ale to z powodu tych przedświątecznych porządków

No i prania ubranek,szykowania wszystkiego na ten wielki dzień
pozatym wczoraj miałam bilans 2latka u Synka-wszystko ok!
Ale lepiej późno niż wcale!

Witam wszystkie Ciężaróweczki w IV cześci!

Trzymam kciuki za wizytujące się-mam nadzieję że będzie dobrze!

My już 33tydzień-jakoś się turlamy
gratulacje
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 12:29   #889
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
Kalka w Wigilię pewnie ciąża będzie uznana za donoszoną... Może to miał lekarz na myśli.
Też tak mi się wydaje pewnie to miał na myśli, ze po 38 wszystkiego można się spodziewać.
Jak tam mamusia i córusia???
Stary 2009-12-09, 12:42   #890
mamaidy
Raczkowanie

Cześć wszystkim. Ja to nawet nie mam co pisać, bo u mnie każdy dzień jest identyczny

Patinka, Brzoskwinia i Eudaimonia trzymam kciuki za wizyty

Patka to jakby pisał mój mąż On zawsze trzyma focha, a ja po prostu nie potrafię, bo mi po dwóch minutach przechodzi, a on może i tydzień A powiem Ci, że gdyby choć raz odpuścił to bym była przeszczęśliwa i bardzo mu wdzięczna.
mamaidy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 12:47   #891
Kacha79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez youyou Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ja też dziś wstałam grubo po 10 i do tego w nocy tylko dwa razy się budziłam na siusianie, co jest u mnie wyjątkowe

Zjadłam śniadanie i leżę plackiem a TŻ majstruje z półkami w kuchni. Ech jak ja go kocham

syla, patinka, brzoskwinka trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekamy na relacje

to mi się podoba

gratulacje, to ciąża już donoszona

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

gratulacje
Ja też rzadziej biegałam do wc -może się dziecko ulitowało?

zmykam z Synkiem na spacerek

Pozdrawiam i ściskam Wszystkie Mamunie!
BŁAGAM O LITOŚĆ BO NADROBIĆ CZYTANIA NIE MOGE!
Kacha79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 12:49   #892
kalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agape007 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że macie racje. Ale to jest nawet bardzo prawdopodobne. Mógł chociaż powiedzieć o co mu chodzi, a tak to muszę się radzić koleżanek na wizażu Dobrze że was mam...

Agape właśnie jak się czujecie??? Oleńka rośnie? Całusy dla was

Stary 2009-12-09, 12:49   #893
lila12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
lila12 ale z Ciebie śliczna mamusia
ula 87 brawa dla teściowej
oliviaoO gratulacje za zaliczenie semestru i zaczętego 36 tyg super że z Wami wszystko ok
fleurdelacour
piękny sweterek
pliwa najlepszego 100 lat
elcia0787 ładny brzuszek i mamusia
PatkaM i ja tez bym się wkurzyła. Nie lubię jak mi ktoś łaskę robi albo udaje że nic się nie stało
celka2000 no to kciuki za dobre wyniki
xmila pochwal się później fryzurką
patinka_ gratki za 34 tydz
kalka super, że z niunią wszystko ok no niestety poród nas nie ominie
malinka118
eudaimonia, patinka_, brzoskwinia82 czekamy na relacje.
------------
Coś mi się poprzestawiało. Sukces poszłam spać po 24 a wstałam przed 11. Chyba coś za długo śpię
Wczoraj wyprałam firany i zasłony. Jedne firanki musiałam pocerować i siedziałam chyba z nimi 2h, no ale już wszystko pięknie pachnie. Tylko zostały mi firanki do salonu, ale je muszę zaprać ręcznie A u nas jest brzydka pogoda. Szaro buro i siurka Deprecha jak nic
Dziękuję Ci baaaardzo
Stary 2009-12-09, 12:59   #894
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez mamaidy Pokaż wiadomość
Patka to jakby pisał mój mąż On zawsze trzyma focha, a ja po prostu nie potrafię, bo mi po dwóch minutach przechodzi, a on może i tydzień A powiem Ci, że gdyby choć raz odpuścił to bym była przeszczęśliwa i bardzo mu wdzięczna.
Ja generalnie też zaraz odpuszczam ale wczoraj tak mi się ciśnienie podniosło, że nie wytrzymałam

Dominiś - 20.05.2012
Stary 2009-12-09, 13:13   #895
addicted to wizaz
Zadomowienie

Madziulka - fajnie, że już wróciliście i że pobyt się udał

Cytat:
Napisane przez kapi Pokaż wiadomość
A zapomniałam się zapytać: dziewczynki jakie to jest uczucie jak twardnieje brzuch? Bo mój od wczoraj jest taki jakby napięty, jakbym cały czas wciągała mięśnie, albo jakbym się tak bardzo bardzo najadła. Jak dotykam to nie jest jakoś specjalnie twardy tylko taki właśnie napięty...Nie wiem czy coś nie tak, czy znów sama się nakręcam.
Ja mam podobnie jak pisała brzoskwinia

kalka , a lekarz pewnie miał na myśli to co pisały dziewczyny, że potem to już donoszona ciąża

malinka - dobrze, że z koleżanką i z synkiem jest nieźle, ale w dalszym ciągu trzymam kciuki
A zgagę
syla, brzoskwinia i patinka - kciukaski za wizyty
olivia - to teraz kawusia i poodpoczywaj

Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dzięki kochana, już mi trochę lepiej
A widzę, ze porządki pełną parą, ja też mam dziś dzień firanowo-zasłonkowy

Kacha
- dla 2-latka

Idę się bawić z synkiem
addicted to wizaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 13:24   #896
kalka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez addicted to wizaz Pokaż wiadomość

kalka , a lekarz pewnie miał na myśli to co pisały dziewczyny, że potem to już donoszona ciąża
Dzięki. Następna wizyta p oświętach, jak dotrwam i jak znów będzie mówił półsłówkami to mu nakopie do

Stary 2009-12-09, 13:27   #897
kolka222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Zaslona Pokaż wiadomość
Nie kupuję komody z prostej przyczyny: nie mam miejsca. Może łóżeczko turystyczne kupię z przewijakiem.

---------------
Przytyłam 7kg. Wczoraj zaczęliśmy 30tc A w piątek idę na USG i wreszcie podglądnę co tam u mojego Skarbka słychać i się upewnię na 100% czy to rzeczywiście chłopczyk
Pozdrawiam
Tez zazdroszcze wagi, bo ja 32 , a na wadze już 10 plus!Niestety wszystko przez słodycze!
Nie martw się,że jeszcze prawie niczego nie kupiłas, ja też mam niewiele- raptem kołderkę, poduszkę, pościel i trochę ubranek.Pociesza mnie fakt, że zostało mi jeszcze trochę czasu do wielkiego "wyjścia"
kolka222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 13:28   #898
mamaidy
Raczkowanie

Malinka tak mi przykro bidulkoTo siemię i kisiele na pewno pomogą. Tylko z leżeniem to lipa, bo ja też ciągle mam zgagę.
mamaidy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 13:34   #899
zebra666
Zakorzenienie

O zgadze to ja mogłabym już książkę napisać Mam ją codziennie po wszytskim i o karzdej porze... No i też czasami kończyła się wiszeniem nad wc...

Stary 2009-12-09, 13:37   #900
kolka222
Raczkowanie

Cytat:
fleurdelacour ale zdolniacha z Ciebie śliczny sweterek

pliwa najlepszego

no to byłam sobie u lekarza.. i za dużo to nie wiem tzn. wiem, że główka już powoli schodzi w dół, ale jeszcze jestem pozamykana powiedział, że mogę już odstawić Fenoterol z czego się cieszę bo to chyba po nim się tak pociłam i miałam uderzenia gorąca usg nie miałam, bo za tydzień mam jechać do szpitala na usg z przepływami i na ktg a teraz kolejna wizyta nie za trzy, a za dwa tyg no, ale cóż się dziwić, w końcu to coraz bliżej..

pościel już uprana i schnie, sukieneczka też, także jak poprasuję i 'ubiorę' łóżeczko (w pościel, nie w kiecuszkę ) to wstawię fotki
Czy łykałas cos osłonowo z tym fenoterolem?Jak po tych tabletkach Twoje serducho? Jaką dawkę miałaś? Pewnie już pisałas o tym ,ale za dużo postów, aby sie przekopaywać..No i fajnie,że juz lepiej!
kolka222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości