|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: FILMIKI "urodowe" na youtube. czy ktos tez jest ich fanka??
No troszkę bardzo
![]() Widzę ogromny wzrost ilości filmików polskich dziewczyn. Niestety jakość większości jest katastrofalna. Po co robić makijaż jak i tak zupełnie nic nie widać?? |
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi o polskie dziewczyny to mi na nerwy działa candymamba - wydaje mi się, że ma nieco za wysokie mniemanie o sobie.
Często oglądam filmiki BlackCougar0 chociaż w sumie nic z nich nie wynoszę, bo KWC i Wizaż dały mi całą wiedzę jaką potrzebuję. Jednak wolę ją od candy, chociaż też co mi w niej nie do końca pasuje ![]() Aliczkę lubię, sympatyczna kobieta, natomiast nisia nie przypadła mi do gustu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Przyczajenie
|
oprocz nissia (jest sliczna!) lubie ohmykat. smieszna laska i sie nie przejmuje niczym.
ale fatycznie, makijaze w polskiej wersji sa slabe... |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Lady of Harley-Davidson
|
nie jestem spacjalna fanka takich filmikow, ale dzis obejrzalam kilkanascie, bo trafilam wlasnie na ten watek... te Polki to odpadaja w przedbiegach... BlackCougar0 czy ta candy-costam... przeciez one maja wady wymowy, gdzie do ludzi z czyms takim? niech sie do logopedy najpierw zapisza...
poza tym nic nowego czy tworczego nie mowia, po co takie filmiki nagrywac zeby mowic np jak malowac usta... wiekszosc kobiet to wie, a jak nie, to przeczyta... no chyba ze to dla tych co nie umieja czytac, to sory ![]()
#125 |
Wtajemniczenie
|
o ożywil sie znow moj watek
![]() ja ciagle uzalezniona od filmikow, w subskrypcji mam chyba ok 30 osob ale podam moje ulubienice -kandeejohnson- utalentowana, nauczyla mnie malowac oczy eyelinerem, robic makijaz na megan fox, do tego tanczy w filmikach, stosuje fajne podklady muzyczne, zawsze poprawia mi humor, ma tez filmiki pocieszajace po rozstaniu. rewelacyjna dziewczyna. jej blog tez jest super ![]() -ChanelBlueSatin- śliczna, bardzo fajna, ladnie mowi, ciekawe filmiki -CosmeticsCharlotte72 i -lollipop26 dwie brytyjki z pieknym akcentem, warto je sluchac chociazby dla pieknej brytyjskiej wymowy, bardzo fajne sa, super filmiki robia, lollipop wyprowadzila sie teraz z londynu do Dubaju, wiec fajnie sie oglada bo tam goraco i slonecznie ![]() -fafinettex3- wiadomo ![]() -MakeupbyMel- super dziewczyna z Nowego Jorku, sliczna, zadbana, zabojczo wesola i charyzmatyczna, bardzo lubi kosmetyki INGLOTA !!! bo inglot otworzyl sklep na Times Square. jest rewelacyjna -VanityMakeup- Australijka, piekny akcent, fajnie opowiada. jestem fanka Australii wiec mam slabosc do niej ![]() -EnvytoEnergy- niedawno odkryta, przemila, pieknie mowi, tak jakos wolno i delikatnie ale przynajmniej mozna angielski pocwiczyc do polskich nie moge sie przekonac, jedynie ciasteczko25 w miare daje rade ![]() zniechecilam sie do siostr Elle I Blair czyli juicystar07 i allthatglitters, mam wrazenie ze troche im slawa odbila, kiedys byly naturalniejsze w filmikach, plus przestalam ufac w gust Blair, nieustannie nosi ciezkie, zbyt proste wlosy, ktore jej kanciastej twarzy nadaja wiecej kanciastosci i powiekszaja nos, kiedys na prosbe internautow przestala prostowac wlosy i miala fale wygladala przeslicznie, niestety wrocila do drutow, nie wyglada ladnie wiec zaczynam watpic w jej gust i rady. tak to jest ze chetniej korzysta z uslug fryzjerki ktora ma piekna wlosy i kosmetyczki ktora ma piekna cere....
WAŻNE ! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA ! Filmik o zaginionej Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc Edytowane przez klaustrofobia007 Czas edycji: 2009-11-09 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeynie mam wątpliwości co do MakeupbyMel. Owszem jest śmieszna i zakręcona, ale jej styl mi nie odpowiada. Jest sztuczna, doczepiane włosy i teatralne rzęsy wyglądają ciężko i nienaturalnie. A widziałaś jej nagrody do zimowego konkursu?? Ekstra, dziewczyna się wykosztowała! Muszę sobie sprawdzić te dziewczyny o których pisałaś bo ich nie znam. Polecam obejrzenie kanału xrubyredlips. Może nie dal makijaży, ale żeby zobaczyć jak wyglądają niektóre 13 w Anglii!! Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2009-11-09 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() widzialam nagrody ![]() ![]() ![]() zaraz oblukam te Brytyjke o ktorej napisalas ![]() ![]()
WAŻNE ! SZUKAMY IWONKI WIECZOREK Z GDAŃSKA ! Filmik o zaginionej Wątek o Iwonce, zajrzyj, może jesteś w stanie pomóc Edytowane przez klaustrofobia007 Czas edycji: 2009-11-09 o 17:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Raczkowanie
|
Ja nagrałam niedawno filmiki z kosmetykami, ktorych można użyć zeby uzyskać dobry efekt na zdjęciach. W sumie nie mam takiego talentu jak Kandee czy Michele Phan, ale coś tam próbowałam nagrać.
Możecie obejrzeć, ale nie oceniajcie mnie zbyt surowo, bo to i tak pewnie jednorazowa przygoda z filmikami http://www.youtube.com/user/SexiPistol88
... Edytowane przez Sexi_Pistol Czas edycji: 2009-11-19 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
odswiezam watek
![]() jako ze jestem chora i mam duzo czasu swoim zwyczajem ogladam(a raczej ogladalam wczoraj) filmiki Aubrey,dzisiaj wchodze znowu,wielu nie ogladalam,a tu co?"film usuniety przez uzytkownika", "to konto jest zamknięte" ciekawe co sie stalo? osobiscie zaluje,tutoriale byly ciekawe,Aubrey zabawna. czyzby zrezygnowala z nagrywania? ale po co zaraz usuwac...szkoda.
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Ona jest chyba profesjonalną makijażystka, dlatego jej makijaże sa tak dobre.
|
![]() ![]() |
![]() |
#134 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
właśnie kuknęłam na jej profil na twitter i napisała: "i doubt youtube closed my account cos my account was in good standing, someone defnitely hacked it ![]() więc teraz już wszystko jasne...szkoda... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Wtajemniczenie
|
mimo ataku hakerów Aubrey nie daje sie i zaczyna od nowa
![]() http://www.youtube.com/watch?v=cZR7Kq04d-k uffffff ![]()
#137 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
też zauważyłam, że zaczyna od nowa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Przyczajenie
|
A co myślicie o polskich dziewczynach z YT?
Przeglądałam parę filmików i większości nie da sie oglądać bo po prostu nic nie widać ![]() możecie kogoś polecić? |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
lubię od czasu do czasu pooglądać takie filmiki ,najczęściej odwiedzam kanał DulceCandy87
![]() co do polskich dziewczyn jakoś nie przepadam za ich filmikami
#142 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() Podoba też mi się dziewczyna n yt,która jest w USA,bardo ladna dziewczyna ale nie pamiętam jej nicku. ![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- OMG jak słodka 3 latka ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ma bardzo fajne pomysły na makijaże ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#145 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a polecicie mi jakąś kobitke z jasno niebiesmi oczami, która nagrywa fajne tutoriale makijażowe na youtube?
Bo wszytskie które znam mają brązowe, albo ciemno niebieskie/zielono-niebieskie/szaro-niebieskie.... A ja mam typowo jasno niebieskie oczy i chciałam poszukać jakiejś inspiracji.... ![]()
![]() |
#146 |
BAN stały
|
moja ulubienica http://www.youtube.com/user/Foxylock...10/UX8SdjOoQ1I
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zadomowienie
|
Przepraszam, ale jak słyszę te zdrobnienia z ''filmiku o bucikach''
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.