|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Dzięki Tadzia
![]() dziekuję dziewczynki... nie umiem się jeszcze cieszyć.... |
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Wtajemniczenie
|
Zuzia jeszcze raz gratuluję. Nie chciałaś nam wierzyć, że to może byc ciąża a jednak
![]() Teraz trzymam kciuki za Was, żeby Wam się wszystko ładnie ułożyło, teraz jest powód, żebyście razem zamieszkali. Wiem, że Ci ciężko, bo M. już pojechał, ale tulam Cię mocno ![]() Dwie kreseczki jak malowane ![]()
#4444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytam Was regularnie ale nie czuje się jakoś z Wami zgrana więc nie pisałam wcześniej. A właśnie do napisania pobudziła mnie ta cała sytuacja miedzy Domi a Blondi. Skoro antypatii nie można wyrażac czemu wyrażacie swoją sympatie do kogoś. Komplementy się łatwo czyta i przyjmuje a krytykę już nie bardzo. Normalne. A ja należe do takich osób, którym jak coś nie pasuje to mówie lub piszę. Ja nie sieje ziarna niezgody już dawno zasiane było tylko nie kiełkuje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No jakos bedzie trzeba poukładać... ale obstawiam że to w tym cyklu zaszłam... bo ostatnia @ to był potop, dawno takiej obfitej nie miałam... zamieszkać zamieszkamy, tylko trzeba mieszkanka poszukać... ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- A teraz fluidki od fasolki: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
Darianno a który u Ciebie w ogóle tydzien?
![]() Zuzia dwie kreski jak namalowane...az normalnei mi sie lezka zakrecila, bo tak samo kiedys opisywalam i wklejalam moj test a teraz musze Was puscic...czuje jakbym juz odchodzila na emeryture ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4447 |
Zadomowienie
|
Jakby mnie ktoś wnerwiał, to bym napisała. Na szczęście narazie tak nie jest
![]() A co do sytuacji między Blondi i Domi, to miałam wczoraj napisać, ale pitok mi padł ![]() Może i Blondi jest bogata, nie wiem, nie wnikałam nigdy. Mnie to nie interesuje. uważam, że nie powinno się kłócić na ogólnym, jak już coś do siebie mamy to na Pw bym prosiła, bo później jest jak jest, Już z jednego wątku uciekłam przez kłótnię i nie chciałabym z kolejnego. Tym bardziej, że już się przywiązałam. ![]() aha..... coś tam było, że Blondi to bogata panienka czy cuś tam. Nie chce mi się tego odszukiwać. Uważam, że statut nie powinien być brany wogóle pod uwagę przy ocenie osoby. Ktoś równie dobrze mógłby napisać, że jestem księżniczką, która nic nie robi, że nie mam ambicji i jestem na utrzymaniu męża. ![]() Kulturę się ma albo nie ma. Myślę, Darii, że Jane chodziło nie o to, że skrytykowałaś Blondi, tylko to w jaki sposób to zrobiłaś. Ot i tyle w tym temacie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zuzia a kiedy powiecie rodzicom ?
![]() |
#4449 |
Zakorzenienie
|
Oj skonczcie ten tamte miedzy Domi a Blondi...
Gadalam z Blondi jakis czas temu, wtedy co byla afera z bravurka...ale to nie byla jakas klotnia czy cos tylko gatka szmatka normalna, ale ja sie wkurzylam ona sie wkurzyla i przestalysmy pisac... a mi sie juz nie chce na ten temat gadac.... cieszmy sie ze ZUZIA nam zaciazyla a nie to samo, bo kazdy juz zaczyna pisac swoje zdanie i to roznie wychodzi, a znajac zyciem oze sie zrobic megaawantura z tego... mówie koniec tematu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Yyyyyy nie wiem ![]() na razie sami musimy to przetrawić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zakorzenienie
|
to ja tez wysyłam moje STARE fluidki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 |
Zadomowienie
|
Ja siem cieszem, jak nie wiem co. Bo Zuzia jest zafasolkowana. A nawet wczoraj, jak Wężusiowi opowiadałam o forum ( tak, tak obgaduję Was
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | |
BAN stały
|
Stare czy nowe, ważne aby skuteczne...
szczególnie życzę dziewczynkom co już długo się starają ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zadomowienie
|
Ja jeszcze wrócę na moment do tego feralnego tematu.
Dariii, z tą kulturą to nie jest przytyk do Ciebie. Nie chciałabym, zebyś mnie źle zrozumiała. Poprostu uważam, że albo się ją ma albo nie. Jak się ma to ok, a jak nie to już tej osoby problem. Buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4455 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i dziwia go posty Jane a raczej ich dlugość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4456 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
Zadomowienie
|
No właśnie Tadzisiu
![]() ![]() Dari - ale po co o tym pisać? Takie coś to na priv. ew. się nadaje, nie na public, no i w ogóle: ja nie potrafię oceniać ludzi po pozorach, po zewnętrzych "walorach" czy info, które pojawiają się na forum ..., w ogóle staram się nie oceniać, bo tak jak Tadziuesz napisała, czesto można byłoby do banalnych wniosków dojść i tak dzikiej oceny jak ta, którą dla przykładu Tadziusz napisała, siebie "ofiarując" ![]() ![]() ![]() A co do sympatii, hm - no to nie wiem jak Ty, ale ja np., a pewnie i wiele innych osób, wchodzi tu bo tak naprawdę szuka miłych dla siebie doznań, wrażeń, szuka zrozumienia, wsparcia, przyjaźni..., a skoro to znajduję, skoro pisuje na danym forum dzień w dzień tzn., że jednak to znalazł, prawda? Jeśli nie lubi tych osób, źle mu, to pewnie nie zagląda, to logiczne wszak? A w życiu realnym mamy często już tyle problemów, że nie wiem po co na necie jeszcze pisać sobie, że ktoś to jest taki bee...? No i czemu to miało służyć? Bo wyszło jakoś tak, że temu by tej osobie zrobiło się niemiło, dopiąć jej? A w ogóle - lepiej szukać sympatii i czegoś dobrego i o tym pisać niż o złych rzeczach i tych w kimś wyszukiwać..., mówi się nawet, że "dobre do nas wróci", nie? ![]() Lepiej się wspierać, Dari - słyszysz? I fajnie znaleźć coś w kimś drugim co można skomplementować, nie sądzisz? Aha - i krytyka to też coś innego jednak, bo krytykuje się dane zachowanie, a nie osobę w całości, bo to już ocena i o to mi chodziło, że zamieszczanie jej tutaj było po prostu nieporozumieniem... I hope, że kumasz o co chodzi, chodźby gdzię w głębi duszy ![]() Zuzia, Domi - bo ja wchodzę tu rzadziej dużo, bo jakoś czasu brak, wic jak już piszę to do Wszystklich i globalnie o wielu rzeczach+co u mnie ![]() Domi - a teraz to piszemy tylko o tym właśnie żeby sobie nie "dokładać", bo to właśnie z niemiłych zdań i ocen robią się awantury, wię to tylko prośba na przyszłość była, by tak nie pisać ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę na`zajęcia - Pa Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-12-09 o 13:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 |
Wtajemniczenie
|
Takie "stare" też łapię, a co - może w końcu któreś poskutkują
![]() A ja wiedzę, że chętnych do łapania jakoś mało - bo wszystkie zabiorę ![]()
#4459 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Zadomowienie
|
paw wpadł na moment do domu a ja do niego "jedna z dziewczyn na forum zaciążyła" a on "która?" Mowię "Zuzia", a on na to " no przecież wczoraj to mówiłem"
![]() ![]() A ja sądzę, że Jane to stara ropucha bo jest panią doktor ![]() A i tak ją kocham, choć buzi nie dam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
lapie wszystkie jak leca mnie tylko jeden malutki potrzebny do jajeczka zeby dobiegl
![]()
#4462 |
Zadomowienie
|
A Misia to mi się wczoraj z jabłuszkiem skojarzyła. Z takim błyszczącym, czerwoniutkim. Do schrupania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najwazniejsze miec dystans do siebie ![]()
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
Tadzia a ja z czym Ci sie koajrze, z jakim owocem? z maliną
![]() Dzwonila do mnie ta polozna co ja spotkalam w tamtym tygodniu...ze chce przyjsc do mnie. Chciala dzis, ale powiedzialam, ze nie, to jutro o 11 mi powiedziala ze przyjdzie.... Dziwne, nie? I zadzw do mojej mamy, ktora badz co badz tez jest pielegniarka i mowila zeby jej odmowic....ze one szukaja pacjentek sile i kasiore z tego maja....bo co ona juz teraz?opieki mi jeszcze nie potrzeba:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Wtajemniczenie
|
A ja jestem zła, mam ochote bluźnić...zaniosłam swoją nową kurtkę do reklamacji, bo po wyjściu na dwór i wejściu do pomieszczenia śmierdziała ( jak mokra sierść psa ), aż wstyd było spotkać kogoś w sklepie i dziś pani mi zadzwoniła, że reklamacja nie została uwzględniona. Noż ku*** mać, jestem taka zła, 500 zł za nią dałam
![]() ![]() Boże jaka jestem zła, porozrywałabym ich tam a kurtkę mam ochotę spalić ![]()
#4467 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaka to nazwa sklepu?mozesz ja spokojnie podac, to nei jest reklama... ale czemu tak smierdzi? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O Ty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
no i jeszcze masz pałe w rece, jak Pani Frau z Czesia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:48.