|
|
#4981 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VII
Cytat:
Pewnie dojdzie jak pomady znikna z promocji
|
|
|
|
|
#4982 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jedyny plus to taki że będzie sobie można sprawdzioć kolor przed ewentualnym zakupem na Tru (chociaż mnie to i tak nie dotyczy, ja mam tylko Rossmana i Naturę u siebie ) Cytat:
Toś zaszalała
|
||
|
|
|
#4983 |
|
PIP.
|
Novotna, no musisz tego konkretnego - przeciez tam chodzi o konkretna wartosc
|
|
#4984 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z drugiej strony ja się ostatnio pomyliłam i wysłałam im fakturę od innego zamówienia i gdybym nie sprostowała to by się nie kapnęli tylko ilość sztuk musi Ci się zgadzać |
|
|
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze dziewczyny nie śledzę wszystkich postów i umknęło mi, która z Was zamawiała paskowańca shimmera z Bobbi brown?
Myślę nad tym różem ze świątecznej promocji bo wychodzi za 75zł. Brąz ponad 80. Nie wiem na który się zdecydować i czy w ogóle. |
|
|
|
#4987 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde to teraz naskrobałam do Truskawy, żeby wysłali mi kopie tego maila (niewiem jak ja to zrobiłam że go skasowałam
|
#4988 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]() wlasnie mialam Ci pisac, zebys do nich napisala
|
|
|
#4989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() bo moją ksmetyczkę Zenek szyje dopiero ale mu nie idzie i sie obejde smakiem a nie dostanę mój mega nabytek za zawrotną kwotę 30 zeta
|
|
|
#4990 | |
|
PIP.
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#4991 |
|
Zakorzenienie
|
Kasuję ten wątek z subskrypcji, mam już tego dość.
![]() Wczoraj rano postanowiłam, że teraz zużywam co mam, a nie szwędam sie po truskawie w poszukiwaniu cudów na kiju i już się z tym pogodziłam, kiedy przeczytałam opis cholernej 28 YSL i do tego zdjęcia Denny, nie daję rady, po prostu MUSZĘ mieć tego maliniaka, jesteście okropne!!!!! ![]() Na cienie Givenchy naprawdę było sporo narzekań swojego czasu, mnie tez nie powaliły w trakcie testów, także odradzam
Edytowane przez majade Czas edycji: 2009-12-09 o 14:24 |
|
|
|
#4992 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moge jeszcze po francuski bo znam perfekt a niewiem czy oni znaja ![]() Wogóle to mam taki dzisiaj dzień, że od rana łzy w oczach i wielki dół ![]() oprócz Wizażu
|
|
#4993 |
|
Wtajemniczenie
|
ilios - widzę że próbujesz nam tu lato wprowadzić
|
|
#4994 | |||
|
Zadomowienie
|
Aaa to jeszcze wszystko przed Tobą
Za jakiś czas bedziesz się zastanawiać czy sobie kufra nie kupić na kosmetyki Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przyszla dzisiaj moja sukienka z allegro i niestety jest za mała ![]() Kot przyglądał mi się zalosnie kiedy próbowałam ją dopiąć po czym padł zrezygnowany na dywan w pozycji "kot zdechł"
|
|||
|
|
|
#4995 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny dotarł dziś mój kufer który ostatnio wam pokazywałam - któraś nazwała go kombajnem i zastanawiała się co w niego włożyć - no więc informuję że JEST ZA MAŁY! wcisnęłam w niego ten cały mój dobytek zajmując najmniejszą nawet lukę, zmieściłam się prawie ( bo jedne pełnowymiarowe meteoryty już nie dały rady) no i tak sobie myślę że jak coś kupie nowego to już mi normalnie nie wejdzie;
pozostaje jedyna słuszna decyzja a jednocześnie w jakiś sposób opanowanie mojego szaleństwa truskawkowego - kupuję jedną rzecz jak inna sie kończy i ląduje w śmietniku; tylko, kurka, przecież te kosmetyki sa tak obrzydliwie wydajne że opakowanie "czegoś" kończy mi sie raz na 3 miesiące ;( i co teraz????????????
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
nienawidzę Was...własnie kliknęłam bazę guerlain i tusz fatale....normalnie porażka!
jedyne usprawiedliwienie,ze mam dziś urodziny, liczy się taka motywacja?
|
#4997 | |
|
Przyczajenie
|
]
Cytat:
Sto lat A baza i tusz to taki mały przezent Nawet usprawiedliwienia nie trzeba. Ja też klinknęłam wczoraj bazę. I zielonego fatale, no bo przecież za taką cenę to można eksperymentować |
|
|
|
|
#4998 | |
|
Wtajemniczenie
|
że oni sory i że oni mi refundną ale kosmetyczek brak i już nawet ten kufer tak nie cieszy ja sie cieszyłam że tyle nowych "zabawek" za takie małe pieniążki i że będzie fajnie a to co - JAK ONI MOGĄ TAK ROBIĆ - normalnie napiszę im że mam straty moralne i żądam bazy guerlina i pomadki YSL gratis jako zadośćuczynienie ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Cytat:
przy takiej okazji można klikać śmiało
|
|
|
#4999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
STO LAT STO LAT ....... truskawkowego szaleństwa Wszystkiego co najlepsze oraz spełnienia marzeń Truskawkowa Koleżanko ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
#5001 |
|
Wtajemniczenie
|
a jeszcze wam tylko napisze że oni naprawde niekumaci
ja mu pisze ( temu winniemu) że mogę poczekać na ten produkt i nie muszą mi tak od razu kasy oddwac jesli mają cynka że jeszcze kosmetyczki będą a on mi na to pisze maila że właśnie potwierdził z bankiem ze już przelane i mam sie nie denerwować bo to zajmie ok. 14 dni; i gadaj tu z chińczykiem tłumaczy go tylko to że u niego jakoś koło północy jest - swoją droga zauwazyłyście że oni walą całodbowo??? jak któras zobaczy znów kosmetyczki pisac mi smsa albo robić OC dla mnie ![]() KONIECZNIE!! bo sie naprawde zeźliłam aż mi sie bazy odechciało ![]() sorrryyyyy że tak wam truje ale człowiekowi smutno a mąż nie zrozumie ![]() i co gorsze nie pocieszy tylko sie śmieje pod nosem
|
|
#5002 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma to jak się p"delikatnie" upomnieć o życzenia!stawiam polewać!Cytat:
![]() proponuję, zeby z okazji moich urodzin wszystkie sobie cosik kliknęły acha..nie dostałam oc chyba pierwszy raz w zyciu co mam czynic?
|
|
#5003 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ilios - co robimy z tą baza?? ![]() ennkaa - pisz do nich - ja raz nie dostałam i nie wiedziałam ile zapłacić, napisałam i po godzinie OC było
|
|
|
#5004 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#5005 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ja juz się nie mogę traktować innymi pędzlami, EDM jest idealnie miękki i każdy inny mnie drapie![]() Cytat:
Ale widze ze rzucili Maximizer DIora i błyszczyki Shiseido więc sie czymś pocieszę Cytat:
100 lat, tfu, paczek z truskawy ![]() Cytat:
|
|
#5006 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kupić- nie kupić - oto jest pytanie
|
||
|
|
|
#5007 |
|
Wtajemniczenie
|
no czasem sie coś kończy - ale nieczęsto
w tym roku skończyło mi się jak pamiętam : 2 tusze, baza pod makijaż, cień beżowy matowy, 1 bronzer i z 5 błyszczyków; a cała reszta rośnie i rośnie....
|
|
#5008 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny od razu z góry przepraszam za OT
![]() Ale wiem, że tutaj znajdę najwięcej użytkowniczek paypala Otóż walczę z tym cholerstwem od paru godzin, utknęłam w martwym punkcie i ni cholery nie wiem co dalej.Słyszałam, że teraz nie trzeba mieć już karty kredytowej żeby korzystać z tego systemu, że można przelewać na konto w paypalu pieniądze ze swojego rachunku bankowego, a potem płacić np. za zakupy. Tylko jak to zrobić ? ![]() Założyłam sobie konto w paypalu, podałam swoje dane (imie, nazwisko, adres zameldowania, adres mejlowy i hasło). Mam status "niezweryfikowany". Żeby się dać zweryfikować to trzeba podpiąć kartę, a ja nie chcę nic podpinać tylko przelewać sobie odpowiednie kwoty z rachunku. Z drugiej strony, na żadnym etapie rejestracji nie kazali mi wpisywac nr swojego rachunku bankowego...To jak mam zniego robić przelewy na paypal ? Pomóżcie Bo nic już nie kumam...Można na PW jak nie chcecie zaśmiecać wątku |
|
|
|
#5009 | ||
|
Zakorzenienie
|
tam jest taka informacja w zakładce moje konto> dodaj środki:
Cytat:
Nie wiem tylko, na którym etapie werfikacji się pojawia ta informacja... Kto zakłada nowy wątek?? ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
Edytowane przez majade Czas edycji: 2009-12-09 o 17:05 |
||
|
|
|
#5010 |
|
Rozeznanie
|
Dobre, dobre, padłam, mi chyba tylko baza pod cienie się skończyła, kupiłam nową - zuzyłam moze polowę a tu Guerlaina sie napatoczyła, phi, za taką cenę, i cały czas czegoś potrzebuję, wypatruję, kupuję , bo promocja, eh...szkoda pisać, przeciez tez tak macie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

Pewnie dojdzie jak pomady znikna z promocji

)
Ja wybrałama 21, bo gdzieś czytałam, że taki ładny czerwony
Toś zaszalała