|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubi± aktywno¶æ fizyczn± i chc± spaliæ zbêdne kalorie. Wejd¼, poznaj ¶wiat fitnessu i ró¿ne rodzaje aktywno¶ci fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#481 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 998
|
Dot.: Kluby Fitness w Krakowie-które polecacie???
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#482 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 712
|
Jak na poziomie podstawowym w Parku Wodnym za du¿e tempo to niestety takie tañce nie dla mnie, bo jesli chodzi o pamiêæ ruchow± , choreografiê to ja jestem noga...
a jak wygladaj± sztuki walko w Parku Wodnym? Chodza tam kobiety czy g³ównie mê¿czy¼ni. Nigdy nie chodzi³am na Sztuki walki. Chcia³am siê wybraæ z T¯ tem ale najpierw pojdê sama przetestowaæ jak to wygl±da... interesuje mnie Tajski Boks i MMA"Mieszane Sztuki Walki” By³ kto¶? wie kto¶ co¶? |
|
|
|
|
#483 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 473
|
Cytat:
Cytat:
. Ogó³em nie jest ¼le, du¿o starszych roczników, pañ w ¶rednim i starszym wieku, sympatycznie. Za to uwa¿ajcie na starszego pana instruktora, bo bêdzie was goni³ za nie od³o¿enie sprzêtu na miejsce, czy nie domkniêcie drzwi...![]() Cytat:
. Nie lubiê lansu, a czasmai mo¿na go tam spotkaæ, to du¿o fajnych i ciê¿ko pracuj±cych ludzi![]() Pozdrawiam
|
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 430
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#485 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 023
|
Cytat:
a nie wiesz czy istnieju u nich karnet na si³ownie i fitness razem i czy sa jakies znizki dla studentow dziekuje za informacje Moze przy okazji przejde sie tam i sama zbadam co i jak;D
|
|
|
#486 | |
|
Matka Smoka
Wiadomo¶ci: 11 930
|
Cytat:
Nie mia³am czasu tam podej¶æ i siê dowiedzieæ i w koñcu jako¶ wyl±dowa³am w si³owni Eden. Ale jak co¶ bêdziesz wiedzieæ to daj znaæ koniecznie.
|
|
|
|
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 67
|
Czy która¶ z Was chodzi³a lub chodzi do klubu r&k przy al. Mickiewicza (wejscie od Krupniczej)? Zastanawiam siê jak tam wygl±da si³ownia/urz±dzenia cardio... i ogólnie klimat
|
|
|
|
|
#488 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 516
|
Dot.: fitness w Krakowie
ja polecam IdealBody na Dobrego Pasterza. niedrogo i przjemnie.
|
|
#489 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 734
|
Cytat:
|
|
|
|
#490 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.femme-fatale.pl/
s³ysza³y¶cie mo¿e o tej si³owni??
zapuszczam w³osy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() bêdzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam siê! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do wrze¶nia) |
|
|
|
|
#491 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
jestem równie¿ bardzo ciekawa opinii na temat tego klubu, szczególnie chodzi mi o fitness. Proszê o opinie
|
|
|
|
|
#492 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 2
|
reklama
Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2010-01-06 o 17:23 |
|
|
|
|
#493 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 395
|
Trochê dalej ni¿ Sprint, ale ma si³owniê, squasha i mam nadziêjê, ¿e ju¿ przebudowali saunê. Klub Atlantic na Stradomskiej. Ja "chodzê" tam od roku, ju¿ z pó³roczn± przerw±, ale znów siê zapisujê od lutego. Polecam ;]
|
|
|
|
|
#494 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 126
|
A co my¶licie o energym? Wybieram siê tam na si³ownie, fajnie jest? Czy co¶ lepszego polecacie? Bo ja nigdy nie by³am na si³owni i nawet nie wiem, na co patrzeæ przy wyborze.
|
|
|
|
|
#495 |
|
Przyczajenie
|
A ja chodzê do Magic Fitness na Rusznikarskiej, niedaleko spalonego Giganta. Super atmosfera i niedrogo. Ostatnio wprowadzili zajêcia ze spiningu chyba czasem na to mówi± Indoor Cycling, niez³y wycisk, zajêcia ze sztangami te¿ polecam. Grafik na magicfit
Edytowane przez zulus Czas edycji: 2010-01-08 o 09:52 |
|
|
|
|
#496 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 712
|
Cytat:
co do si³owni, nie podoba mi siê to, ¿e ¿eby przejsc na fitness, trzeba przespacerowaæ siê przez ca³± si³owniê, mnie osobiscie denerwowa³oby gdyby co trochê przez salê przewija³y siê coraz to nowe osoby, które czekaj±c na fitness przygl±daj± siê ludziom æwicz±cym na si³owni. Ale trzeba przyznaæ, ¿e si³ownia jest bardzo dobrze wyposa¿ona. Edytowane przez olla83 Czas edycji: 2010-01-08 o 10:06 |
|
|
|
|
|
#497 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Witam! Chcia³abym wykupiæ karnet w PURE w Galerii Kazimierz. By³am ju¿ zdecydowana, ale po przeczytaniu kilku wypowiedzi na temat si³owni zacze³am siê mocno zastanwiaæ. Niepokoi mnie sposób dokonywania p³atno¶ci- polecenie przelewu. Czy która¶ bywalczyni tej si³owni mo¿e mi dokladnie wytlumaczyc na jakiej zasadzie oni pobieraj± pieni±dze z konta? Czy muszê byc posiadaczk± karty kredytowej? Proszê o POMOC!!
|
|
|
|
|
#498 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 002
|
A cos na Biezanowie czy Prokocimiu?
moglaby mi kotras z Was polecic?
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 053
|
Cytat:
![]() DLa mnie niestety odpadl ten klub chwilowo, bo po pracy dojazd tam jest gehenna - wszyscy wracaja z pracy, sa mega korki. ![]() Ja nadal chodze do Sempre na Joselewicza. Ale mam juz mala uwage. Czesto sa zastepstwa na moich zajeciach i o ile babka, ktora zwykle prowadzi jest super, o tyle np. ostatnio przyszla jakas zielona dziewczyna z irytujaca maniera i poprowadzila zajecia tak, ze mialam ochote wyjsc w polowie. Zobaczymy, co bedzie w nastepnym tygodniu. Chodze tam teraz 2 razy w tygodniu i do konca stycznia sprawdze czy podejscie (ktore mi bardzo odpowiadalo) sie nie zmieni.
|
|
|
#500 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie,wypowiem sie na temat klubu PURE w Galerii Kazimierz. Moja znajoma dosta³a darmowe zaproszenia wiec poszlam z nia. Przez 5 minut czekalysmy az ktos znajdzie czas i nam pokaze gdzie jest szatnia, gdy juz tam dotarlysmy tlum w szatni byl taki ze masakra, ciezko bylo znalesc wolna szafke. Po przebraniu sie poszlysmy na sale i tam dopiero byl dramat. Na sali ok 30 osob doslownie step kolo stepu i pod sciana jeszcze z pare osob ktore nie mialy gdzie polozyc stepow!!!! Na co instruktorka mowi prosze wszyscy przesowamy sie do przodu miejsce sie znajdzie. W zamieszaniu wogole nie wiedzialysmy skad wziasc stepy maty i sztangi. Po paru minutach zamieszania wspolnie z kolezanka stwierdzilysmy ze rezygnujemy. A najlepsze na koniec, gdy zaczely sie zajecia bez rozgrzewki kazdy zarzucil sztange na barki i zaczeli wszyscy robic przysiady. Kazdy robil inaczej, wiginajac plecy i pupe w rozne strony oraz nie pilnujac kolan. Domyslam sie ze tam bylo wiele osob z zaproszenia czyli poraz pierwszy tak jak my, instruktorka nie zwracala uwagi kto jak cwiczy przeciez to moze sie skonczyc nawet urazem kregoslupa!!!! Fizycznie poprostu nie byla w stanie dojrzec kazdego bledu. Chodze do innego klubu 2 lata, poszlam tam z ciekawosci i powiem szczerze za takie pieniadze spodziewalabym sie czegos innego ,przede wszystkim mniejszych grup i instrukcji dla ciwczacych jak powinno sie cwiczyc prawidlowo. Polecam mniejsze kluby gdzie instrukotrzy bardziej angazuja sie w prowadzenie cwiczen. Co do silowni z tego co widzialam sprzetu jest duzo, ale za taka kase jezeli ktos nie ma czasu chodzic wiecej niz 2 razy w tygodniu lepiej wybrac mniejsza osiedlowa silownie. Cennik ktory podano nam to 215zl za miesiac przy czym z gory trzeba placic za 3 miesiace + 150zl wpisowe. Jezeli chcecie chodzic tam wiecej niz 3 razy w tygodniu ujdzie, jezeli nie strata czasu i pieniedzy. A jeszcze konsultant 100zl za godzine odnosnie diety itd. Pozdrawiam , radze zeby ktos przemyslal sprawe zanim tam pojdzie !!
|
|
|
|
|
#501 |
|
Raczkowanie
|
Cze¶æ, pierwszy raz zagl±dam na to forum. Do tej pory przez rok chodzi³am na fitness do M³yna, by³am bardzo zadowolona, blisko uczelni, mi³a atmosfera, co prawda do¶æ drogo, ale ze zni¿k± studenck± da siê prze¿yæ. Niestety zrezygnowa³am, dlatego ¿e ci±gle by³y odwo³ywane zajêcia przed po³udniem. Efekt by³ taki ¿e ca³y dzieñ chodzi³am z torb± z rzeczami a na zajêcia nie sz³am bo siê grupa nie zebra³a, chc±c i¶æ na pó¼niejsze nie by³o szans bo by³ ju¿ komplet, o wyd³u¿eniu karnetu za te zajêcia które odwo³ali te¿ nie by³o mowy, tak wiêc pó¼niej musia³am chodziæ na cokolwiek albo zostawaæ po dwie grupy pod rz±d ¿eby wykorzystaæ karnet.
Teraz szukam jakiego¶ innego klubu, zastanawiam siê nad Lady Fit na Dietla, Multifitness na Krakowskiej, albo Ideal Body na Dobrego Pasterza. Zale¿y mi na zajêciach przed po³udniem, najlepiej step albo TBC. By³abym bardzo wdziêczna gdyby¶cie mog³y mi co¶ poleciæ?
|
|
|
#502 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Witam
Odkrylam ost fajny klubik fitness , gdzie jest tez kameralna silownia, jets to dosc nowy lokal wiec nie trzeba sie rozpychac lokciami na zajeciach, jets luzno na sali a na silowni nie trzeba stac w kolejce do sprzetow:p aa i jeszcze masazyki tam oferuja.... nigdy nie bylam a cena takiej przyjemnosci jest bardzo dostepna , wiec czemu nie ![]() opisze pozniej jak bylo ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Ztego wszystkiego zapomnialam napisac gdzie to jest, klub nazywa sie"1906" i miesci sie przy al,3maja11a na terenie parku jordana
|
|
|
|
|
#503 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 602
|
Ja równie¿ odradzam PURE.
Takiegor rozczarowania i zmarnowania pieniêdzy dawno nie prze¿y³am.
|
|
|
#504 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 998
|
A ja chodzê do PURE od listopada 5 razy w tygodniu i mi ca³kiem odpowiada
Wiêc po prostu ka¿dy musi wypróbowaæ
|
|
|
|
|
#505 |
|
Przyczajenie
|
Ja osobiscie polecam femme-fatale. to na kazimierzu wiec mam po drodze z pracy. Klub tylko dla kobiet. No i nie ma tam tlumow, chyba nie za dlugo istnieje. No i tanie karnety. Jak dla mnie fajnie.
Wczesniej chodzilam do MultiFitnesu na krakowskiej bo to tez po drodze do domu, ale dlugo czekalam na bieznie. Poza tym mam problem z nadwaga i nie lubilam cwiczyc z facetami na sali. |
|
|
|
|
#506 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 602
|
Cytat:
Jak tam maj± sprzêt. Na stronie nie ma zdjêæ.
|
|
|
|
#507 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jak wiekszosc kamienic na kazimierzu ![]() sprzet? hmm .. jak wszedzie .. aerobow troche .. orbitrek, steper, rowery i dwie bieznie no i normalny sprzet do cwiczen .. trenerka ich mi ulozyla plan i wedlug niego cwicze. |
|
|
|
|
|
#508 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj by³am siê rozejrzeæ w Lady Fit i multifitness. Wra¿enia..., no có¿ je¶li chodzi o wystrój, wielko¶æ szatni, wygl±d sali a przede wszystkim czysto¶æ ³azienki i natrysków niestety jest du¿o gorzej ni¿ w m³ynie gdzie wszystko by³o nowiutkie, czyste, funkcjonalne, a ³azienki tak czyste ¿e nie mia³o siê oporów ¿eby z nich korzystaæ. W m³ynie po ka¿dych zajêciach bra³am prysznic, w tych klubach chyba siê nie odwa¿ê na to.
Co do Lady Fit, mi³a dziewczyna na recepcji, chêtnie mi wszystko pokaza³a, oprowadzi³a, odpowiedzia³a na wszystkie pytania. Nienatarczywie, sympatycznie, ogólnie du¿y plus. W multititness od samego wej¶cia czu³am siê jakbym im przeszkadza³a, recepcjonistka jedynie pokaza³a mi kartkê z rozpisem zajêæ i typem zajêæ i zajê³a siê plotkowaniem ze znajomym. Kiedy poprosi³am o pokazanie sali, powiedzia³a ¿e jest zamkniêta i nie da siê jej zobaczyæ. Poprosi³am ¿eby mi pokaza³a ³azienkê, niechêtnie siê zgodzi³a, czeka³am a¿ powie mi gdzie ona jest ale niestety nie wpad³a na to. Okaza³o siê ¿e ³azienka jest na górze, wesz³am po schodach a tam 4 drzwi, znalaz³am pomieszczenie o które mi chodzi³o tylko dlatego ¿e pozosta³e 3 drzwi by³y zamkniête. Szatnia by³a ma³a i nie wygl±da³a na czyst±, gorzej by³o w ³azience która jest jakby pokojem przechodnim do wej¶cia na salê. Ubikacja odstrasza, prysznic jeszcze bardziej, ciemno i niezbyt czysto. Kiedy wesz³am dalej znalaz³am salê do æwiczeñ, oczywi¶cie by³a otwarta. Wiêc po prostu Pani z recepcji nie chcia³o siê ruszyæ i mi jej pokazaæ. Tak wiêc mimo ¿e multifitness jest tañszy i ma wiêcej zajêæ zdecydujê siê na Lady Fit ze wzglêdu na mi³± obs³ugê i sympatyczn± atmosferê (przynajmniej w recepcji). Jak ju¿ pisa³am w multifitness czu³am siê jakbym im przeszkadza³a, tak wiêc ja i moje pieni±dze postanowili¶my "poprzeszkadzaæ" gdzie indziej. Zapisa³am siê na zajêcia jutro, napiszê pó¼niej jak by³o
|
|
|
#509 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 023
|
Cytat:
Choc karnet jak dla mnie ejst toreche drogi( 180zl studencki jak dpobrze pamietam) to wszytsko jest ok szczegolnie ejsli chodizsz rano Nigdy nie zdarzylo mi sie zby zajecia byly odwolane, prowadzace trafialymi sie sympatyczne i pomocne, czysciutko i wszytsko ok wiec polecam O
|
|
|
#510 |
|
BAN sta³y
|
nieop³acona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2010-02-02 o 08:55 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

A czy która¶ z Was mog³aby mi poleciæ jak±¶ si³ownie w okolicach centrum, Nowego Kleparza lub Woli Justowskiej? Kiedy¶ chodzi³am na Koronê i by³am bardzo zadowolona, ale niestety jest to dla mnie stanowczo za daleko..

a nie wiesz czy istnieju u nich karnet na si³ownie i fitness razem i czy sa jakies znizki dla studentow
Nie mia³am czasu tam podej¶æ i siê dowiedzieæ i w koñcu jako¶ wyl±dowa³am w si³owni Eden. Ale jak co¶ bêdziesz wiedzieæ to daj znaæ koniecznie.

moglaby mi kotras z Was polecic?
.