Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-09, 16:10   #811
kasiunialusia
Zadomowienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

bardzo wam dziękuje za informacje dotyczące wizyty u gina

a teraz się zbieram już do domu, bo koniec pracy się zbliża

TŻ po mnie wyjedzie na przystanek, więc o 18 się zobaczymy, ma dzis wolne i zrobił dla mnie moją ulubioną sledziową sałatke

miłego wieczoru!

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
a Twój Tż to specjalista jest? Albo ma doświadczenie z ginekologiem? Wybacz ale mnie krew zalewa jak coś takiego słyszę.... To Twoje ciało i zadbaj o nie - nikt inny tego za Ciebie nie zrobi A Twój Tż niech się doszkoli bo ma braki ...

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------
nie wiem skąd on ma takie informacje
Stary 2009-12-09, 16:11   #812
MiciaKicia
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
a mój TŻ twierdzi ze do gina powinno się pójśc po pierwszym razie
jak kiedys czytalam Bravo to zawsze pisali, ze wizyta powinna byc jak sie dostanie pierwszą miesiączkę hehe no a jak sie rozpoczelo wsplzycie to juz tym bardziej powinno sie isc to juz tak ostatecznie. Spoko mam kilka kolezanek, które za moją namową dopiero pare miesiecy temu (w wieku 19 lat) poszly 1 raz do gina

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 16:11   #813
lusesita23
Zakorzenienie

kurde, dzwoni do mnie teraz M. i mowi, ze idzie do babci na kawe(mieszka obok) bo ma imieniny-a mi oczywiscie glupio, bo oni nic takego w sumie nie obchodza, tylko najblizsza rodzina przychodzi i tak dziwnie mimoj narzeczony, a z jego strony to tak dziwnie.u mnie wszystkie imieny sa z "pompa"tzn przychodza goscie i w ogole.i wiadomo, ze M. tez. a u nich...najpierw mi to odpowiadala, ale ciagle czuje sie tam obco - nic dziwnego, ze raz w roku przyjezdzam to tak jest.i jestem sztywna jak kolek
Stary 2009-12-09, 16:13   #814
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo wam dziękuje za informacje dotyczące wizyty u gina

a teraz się zbieram już do domu, bo koniec pracy się zbliża

TŻ po mnie wyjedzie na przystanek, więc o 18 się zobaczymy, ma dzis wolne i zrobił dla mnie moją ulubioną sledziową sałatke

miłego wieczoru!

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

nie wiem skąd on ma takie informacje
To go nie słuchaj tylko uświadom że głupoty gada i do lekarza marsz

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
kurde, dzwoni do mnie teraz M. i mowi, ze idzie do babci na kawe(mieszka obok) bo ma imieniny-a mi oczywiscie glupio, bo oni nic takego w sumie nie obchodza, tylko najblizsza rodzina przychodzi i tak dziwnie mimoj narzeczony, a z jego strony to tak dziwnie.u mnie wszystkie imieny sa z "pompa"tzn przychodza goscie i w ogole.i wiadomo, ze M. tez. a u nich...najpierw mi to odpowiadala, ale ciagle czuje sie tam obco - nic dziwnego, ze raz w roku przyjezdzam to tak jest.i jestem sztywna jak kolek
Ja też jestem u niego w domu sztywna jak kołek a do babci też chodzę - mimo że prócz mnie to tam tylko Tż z bratem i rodzicami Bo jego babcia to mnie jak wnuczkę traktuje - jedyną
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 16:14   #815
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
to ja miałam tak samo prawie Bo postanowiłyśmy z kumpelą mieć to za sobą pojechałyśmy do przychodni, a ona dopiero na miejscu mnie poinformowała że pójdzie innym razem jednak ale chciałam jej pokazać jaki ze mnie kozak i poszłam
No to podobnie jak u mnie,ona mi zaproponowała bym się też zbadała,troche mnie nastraszyła,noi że trzeba się badać co jakiś czas,co oczywiście miała racje.

Cytat:
No to nie ma racji,no bo lepiej do ginekologa iść zanim rozpocznie się współżycie.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 16:14   #816
lusesita23
Zakorzenienie

kasiunialusia idz do gina1 a TŻ ci moze co najwyzej towarzyszyc ja jak pierwszy raz poszlam to wlasnie z M. a jak wyslam (czekal za drzwiami)to mu sie rzucilam na szyje i stalismy tak z 5 minut chyba;p
ale serio-idz jak najszybciej gin nie gryzie
Stary 2009-12-09, 16:14   #817
cobra115
Zakorzenienie

kasiunalusia TŻ to chyba nigdy nie słyszał o ginekologu
dotta ja dlatego staram sie być taka samodzielna, bo na początku naszego zwiazku nie pracowaliśmy, dlatego wszystko płaciliśmy po połowie i teraz nie umiem sie od tego odzwyczaić
Stary 2009-12-09, 16:17   #818
lusesita23
Zakorzenienie

dotta jego babcia tez mnie w sumie lubi-bezposerednia jest...z kolei jak rodzice sie poznawali to bylam dusza towarzystwa...ale to dlugo trwalo wszystko.z jego bratem jestem na duzy dystans, a z sisotra dopiero od nidawna sie czesciej spotykamy...po 7 latach w zwiazku to marny wynik.wkurza mnie to ,ze jestem tak niesmiala z kolei czasem jak mowie, zeby zabral mnie do siebie to sie dziwi co my tam robic bedziemy (mieszka na wsi)0no to latem to mu mowie ze spacery,ognisko itd.ale to wszystko natkie naciagne...eee moze zostawic to tak jak jest...i tak sie rzadko bede widywac z rodzina jego
Stary 2009-12-09, 16:18   #819
cobra115
Zakorzenienie

Cytat:
Oj ja np. TŻ w ogóle nie biorę na urodziny do babci czy dziadka, albo rodzeństwa od taty, bo go nie zapraszają. Zła jestem na nich no ale przeciez nie powiem im zapraszajcie nas razem i koniec kropka... (Oni trochę starej daty sa moze dlatego)

Jestem głodna jak wilk zmykam coś zjeść

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-12-09 o 16:19
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 16:21   #820
lusesita23
Zakorzenienie

cobra z jeden strony to cie doskonoale rozumiem-u nas tez tak jest, ze staram sie byc samowystarczalana,ale z drugiej strony nie obrazalabym sie o ten "zart" my czesto tak mowimy do siebie z drugiej strony - a wlasciewie z trzeciej hehe- skoro jestes tak czula na tym punkcie to TŻ powinien to uszanowac.ale mysle, ze dlugo w tej obietnicy nie wytrwasz chyba, ze masz silna wole;p bo ja tak z 50 razy chyba juz mowilam i coz... nadal jezdzimy do maca lub idziemy na pizze z mojej inicjatywy.choc musze sie pochwalic, ze ostatnio to on inicjuje te wyjscia

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

no widzisz cobra - to u nas jest odwrotnie-on jest zaproszany na wszystko i czuje sie z moja rodzina super,a ja...z jeden strony bym chciala, ale z drugiej
Stary 2009-12-09, 16:24   #821
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
kasiunalusia TŻ to chyba nigdy nie słyszał o ginekologu
dotta ja dlatego staram sie być taka samodzielna, bo na początku naszego zwiazku nie pracowaliśmy, dlatego wszystko płaciliśmy po połowie i teraz nie umiem sie od tego odzwyczaić
No jak myśmy zaczęli byc razem to Tż pracował już ja nie. Na początku pamiętam że było mi głupio bo jechali ze znajomymi na sylwestra (coś koło 600zł od osoby) i ja nie miałam tyle kasy na wydanie (tzn miałam ale oszczędzałam na coś tam) a w domu też się nie przelewało za bardzo więc od mamy wziąć nie mogłam więc powiedziałam że nie jadę Powiedziałam mu to a on wydusił ode mnie dlaczego nie chcę jechac - a potem powiedział tylko że mam się nie martwic o kasę tylko o kieckę

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Oj ja np. TŻ w ogóle nie biorę na urodziny do babci czy dziadka, albo rodzeństwa od taty, bo go nie zapraszają. Zła jestem na nich no ale przeciez nie powiem im zapraszajcie nas razem i koniec kropka... (Oni trochę starej daty sa moze dlatego)

Jestem głodna jak wilk zmykam coś zjeść
Mój wszędzie ze mną łazi - od początku Nawet się nie pytałam czy zapraszają czy nie - po prostu mówiłam że przyjadę z facetem i tyle Teraz to moja druga połówka - jak nie zapraszają to jego też i w drugą stronę jest tak samo jak nie przyjdę z nim do babci czy do rodziców to jest wielka obraza i "co się stało?"
Stary 2009-12-09, 16:29   #822
lusesita23
Zakorzenienie

dotta to fajnie masz...sle z drugiej strony jak bym miala co chwile wydawac kase na jego rodzine:rodzice, babcia, ciotka i 3 rodzenstwa, 4 bratankow i siostrzenica do bym umarla e tam, co bedzie to bedzie...najwyzej bedziemy sie po slubie spotykac z jego rodzina i tyleoby nie za czesto hehehe

ide na m jak m bo wczoraj od polowy ogladalam, bo sie zagadalysmy z kumpela

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

a i dzieki za rady co do gina i usg
Stary 2009-12-09, 16:52   #823
T'ai
Zakorzenienie

ledwo to wszystko przeczytałam ale nie ma jeszcze gości więc zdążyłam

Karolinusienka pierniki piękne
Jolka ja też dziś @ dostałam i nici z igraszek A co ty tak z tym odchudzaniem? Na naszej klasie wylukałam, bardzo ładnie wyglądasz
Cobra to sobie popatrzyłam , trzymam kciuki za rozmowę
a kolegi to należy współczuć ale tylko mnie
Bambusiek za umowę
madziaz witaj
Elunka tylko grzecznie tam z Grzesiem

Do ginekologa poszłam jak miałam 19 lat z prostego powodu-chciałam zacząć współżycie i przedtem się przebadać i poprosić o tabletki
Podpytałam mamę do którego mam pójść i mi poleciła
Tylko tatuś biedny myślał że jestem chora na coś poważnego i się przejął biedak
Ginekolog był miły, odpowiedział na wszyskie pytania i przebadał jak trzeba. A na cytologie zaprosił już po pierwszym razie
I zawsze sama chodzę

Co do odwiedzin - u Piotrka obowiązkowo wszystkie urodziny muszę być, więc jego rodzinę znam i jestem wyluzowana a nawet jak nie jestem to sobie i wtedy już jestem
U nas tylko imieniny moich rodziców i urodziny babci i Piotrek oczywiście przychodzi

Mały nie zainteresował się jeszcze rybką, mama mu pokazała a on ją olał

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
no widzisz cobra - to u nas jest odwrotnie-on jest zaproszany na wszystko i czuje sie z moja rodzina super,a ja...z jeden strony bym chciala, ale z drugiej
a to chyba jest lekkie zaniedbanie ze strony Twojego TŻ-ta
sam powinien powiedzieć żebyś przyszła i wcale nikogo nie pytać o zdanie
skoro to twój przyszły mąż itd to sam powinien nalegać żebyś była z nim na ważniejszych spotkaniach
Piotrek właśnie tak uważa i czasem aż miałam dość tego chodzenia ale powoli się przyzwyczajam
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 16:54   #824
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny a kiedy pierwszy raz poszłyście z wizytą do gina?
ja mialam chyba 19 a poszlam z jakies tam powodow no i przy okazji okazalo sie ze mam nadzerke, potem bylam ja wyleczyc i tak sobie teraz chodze od czasu do czasu
Cytat:
a jak mi powie że co tak późno do niego przychodze???
miałyście jakies przykre sytuacje związane z wizytą?
ja tak ja Dotta miałam kilka krępujących ale tak ogólnie to jest spoko za pierwszym razem to w ogóle dowiesz się czy jesteś proawidłowo zbudowana (z macicą jest ok) i w ogole wywiad z Tobą zrobi o pierwszą miesiączke itp.
Pierwszy gin do którego poszlam mial dobre opinie w internecie a zalatwilam wszystko sama i poszlam prywatnie jeszcze Tż zapłacił bo bez kasy byłam ale nie mam wyrzutow sumienia z tego powodu zdrowie przede wszystkim
z mama do disiaj nie gadam o ginie ona mi czasem opowiada jak byla ale ja jej nie powiedzialam zre bylam w ogole i ze nadzerke mialam, bo nie czuje takiej potrzeby

a wygląda to wszytsko tak jak dziewcyny mówią- najpierw romowa, potemdoktor prosi zeby sie rozebrac, potem jest ten fotel do badania i tyle nawet te badanie nie jest zle tylko trzeba sie zrelaksowac zeby miesni nie zaciskac... ja ostatnio sie poskarylam ze troche mnie czasem jajnik jeden boli to doktor od razu zrobil usg i wszystko w porzadku
Cytat:
na pewno jak sie wspolzyje powinno sie isc przebadac, nawet wczesniej zeby sprawdzic czy z nasza budowa jest ok
Cytat:
No jak myśmy zaczęli byc razem to Tż pracował już ja nie. Na początku pamiętam że było mi głupio bo jechali ze znajomymi na sylwestra (coś koło 600zł od osoby) i ja nie miałam tyle kasy na wydanie (tzn miałam ale oszczędzałam na coś tam) a w domu też się nie przelewało za bardzo więc od mamy wziąć nie mogłam więc powiedziałam że nie jadę Powiedziałam mu to a on wydusił ode mnie dlaczego nie chcę jechac - a potem powiedział tylko że mam się nie martwic o kasę tylko o kieckę
fajne haslo

ja na poczatku tez nie mialam swoich pieniedzy wiec naturalnym sie stalo ze za nic nie place bo jakby ja placila tobysmy nigdzie nie chodzili nawet czasem jak mi sie jakas bluzeczka podobala to Tomas kupował, ale bez mojego namawiania...
za to odkad pracuje to zaczyna mnie czasem denerwowac jak mi ciagle wypominal ze teraz ja tez pracuje to mam sie dokladac do remontu itp. ostatnio stwierdzil ze zarabiam tyle co on chyba w pół roku to co on na miesiac ale mial wtedy zly dzien i teraz juz tak nie mowi

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 16:55   #825
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
kurcze, ale wiesz - część chorób nie boli a jak już zaczyna to może byc za późno. Lepiej się zbadać i mieć pewność. Mi robiła usg nawet jak mnie nie bolało ale miałam jednodniowe plamienie w cyklu
własnie,właśnie może enie boleć a być już rozwinieta choroba. tak więc kasiunialusia marsz do doktora. nie badź sierota jak ja ja sie bałam panicznie ginekologa. mój tż już mnie na siłe wyganiał a ja potrafiłam pod gabinetem zrezygnować. Tak sie bałam.ale nei wiem czego. bo ginekolodzy są fajnymi ludźmi, mimo że robote mają nie do pozazdroszczenia - ja bym teskniła za twarzami kobiet a nie za cipk* na ich miejscu . ja poszłam 1 raz nie dawno-niecały rok temu i co: nic nie bolało,raczej normalny brzuch miałam, a tu mi mówią,że ups guz jajnika pani ma i to raczej GUZIOR DUZY. a mi nigdy nic nie było. zebym miała okres zachwiany, bolesny. a ja idealnie. i się bałam głupia lekarza nie wie czego. w sumie jak sie potem okazało to guzy miałm od urodzenia,no ale zawsze lepiej by było je wykryc wczesniej a nie jak juz miały po 15 cm... WIEC MARSZ DO DOKTORA BO BĘDĘ DALEJ CIE STRASZYĆ. A METODA SKUTECZNA Już pare koleżanek i pół rodziny tak postraszyłam,że poleciały i do gina i na usg odrazu przynajmniej sie przyczynilam do zadbania o zdrowie innych

jezu....ide pisac te prace....ale i sie nie chce. realizm i idealizm w stosunkach miedzynarodowych. mam wstęp póki co 6 zdań
Stary 2009-12-09, 16:56   #826
Stysik
Zakorzenienie

ale sie rozpisalam

Lusesita Twój Tż powinin powiedziec rodzinie ze chcialby z Tobą przychodzic....

Stary 2009-12-09, 17:01   #827
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Jolka ja też dziś @ dostałam i nici z igraszek A co ty tak z tym odchudzaniem? Na naszej klasie wylukałam, bardzo ładnie wyglądasz
ło matko.... zdjęcia to pozory ja waże prawie 70 kg (68)! Mam ciężkie kości chyba i dużą trzydrzwiową d *** na dwóch nabitych nogach ... ehehe.
a schudnąć nie zaszkodzi do tych 60 kg prawdaaaaa i wyczytalam ze łatwiej zaciążyć jak się zacznei lepiej odżywiać a wręcz zgubi pare kilogramków więc zdrowo jem-oprócz wczorjszych chipsów
Stary 2009-12-09, 17:05   #828
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
ale poszłyście tak po prostu czy z jakiegoś powodu??

to głupie ale ja nigdy nie byłam u ginekologa, nie wiem jak takie badanie wygląda i w ogóle
ja poszłam pierwszy raz w wieku 18 lat jak miałam nadżerkę, a teraz od początku studiów chodzę co pół roku na badanie i co rok na cytologię, na usg muszę iść jeszcze

idź, idź jak najszybciej sprawdzić czy wszystko ok

Cytat:
To mój jest tak wychowany (trochę w starej dacie) że nigdy nie pozwolił mi płacić na randkach Jakoś kasa niegdy nie była u nas problemem - tak naturalnie nam wszystko przychodzi.
Mój TŻ też zawsze za mnie płaci i kupuje mi róźne rzeczy i jakoś nie mam wyrzutów sumienia, no.. może czasami

wróciłam z wykładu, a drugiego żeśmy nie mieli
coś zjeść trzeba

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 17:05   #829
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
ło matko.... zdjęcia to pozory ja waże prawie 70 kg (68)! Mam ciężkie kości chyba i dużą trzydrzwiową d *** na dwóch nabitych nogach ... ehehe.
a schudnąć nie zaszkodzi do tych 60 kg prawdaaaaa i wyczytalam ze łatwiej zaciążyć jak się zacznei lepiej odżywiać a wręcz zgubi pare kilogramków więc zdrowo jem-oprócz wczorjszych chipsów
to po zdjęciach tego nie widać
widziałam różne duże kobietki ale ty naprawdę wyglądasz dobrze
Stary 2009-12-09, 17:07   #830
lusesita23
Zakorzenienie

Stysik, T'ai z moim TŻ to ten problem, ze ona sie czasem zachowuje jakby sie swojej rodziny wstydzil i wkurza mnie toale tak jak mowie:czasem chce tam isc, a czasem sie boje i wrecz ciesze, ze nie musze...poza tym na poczatku jak zaczelismy sie spotykac, to ja trajkotalam o tym wkolo jak najeta, a On z kolei nic nie mowil nikomu i prawie rok bylam "jego tajemnica".co wiecej - on przez dluzszy czas uwazal, ze nie powinnismy byc razem, ze on nie jest dla mnie odpowiedni, kiedys mi nawet powiedzial, ze to mezalians!i dlugo trwalo zanim go uswiadomilam, ze to nieprawda...on z kolei wyprowadzil mnie z niewiary w siebie czy jak to ujac ale z ta jego rodzina tak juz zostalo, ze jestesmy na duzy dystans.az nie wiem jak on sie zdobyl na to, ze w tydzien po zareczynach sie nasi rodzice spotkali

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-12-09 o 17:09
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 17:08   #831
T'ai
Zakorzenienie

zdrowe odżywianie to rozumiem ale katować się dietami już nie...hehe

dziewczyny ile u mnie na stole żarcia czeka o matko
mój żołądek już mi się odzywa na sam widok tego wszystkiego
Stary 2009-12-09, 17:10   #832
lusesita23
Zakorzenienie

u kolegi te zdjecia wyczailam demotywatory of course
Stary 2009-12-09, 17:13   #833
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Stysik, T'ai z moim TŻ to ten problem, ze ona sie czasem zachowuje jakby sie swojej rodziny wstydzil i wkurza mnie toale tak jak mowie:czasem chce tam isc, a czasem sie boje i wrecz ciesze, ze nie musze...poza tym na poczatku jak zaczelismy sie spotykac, to ja trajkotalam o tym wkolo jak najeta, a On z kolei nic nie mowil nikomu i prawie rok bylam "jego tajemnica".co wiecej - on przez dluzszy czas uwazal, ze nie powinnismy byc razem, ze on nie jest dla mnie odpowiedni, kiedys mi nawet powiedzial, ze to mezalians!i dlugo trwalo zanim go uswiadomilam, ze to nieprawda...on z kolei wyprowadzil mnie z niewiary w siebie czy jak to ujac ale z ta jego rodzina tak juz zostalo, ze jestesmy na duzy dystans.az nie wiem jak on sie zdobyl na to, ze w tydzien po zareczynach sie nasi rodzice spotkali
znaczy jakiś niedowartościowany się czuł
to ja bym mu chyba powiedziała wprost że chciałabym pójść, bo później będzie ci coraz trudniej się do nich przyzwyczaić i niepotrzebnie będziesz się stresowała
Stary 2009-12-09, 17:32   #834
lusesita23
Zakorzenienie

my oboje bylismy niedowartosciowani chyba

mam nadzieje, ze moze w swiet amnie zaprosi albo cos...ostatni raz bylam u niego na wielkanocy! I w wakacje raz...ech ten moj M.
Stary 2009-12-09, 17:36   #835
MiciaKicia
Zakorzenienie

Wiecie co ja Wam powiem... ostatnia cytologie mialam chyba z 2 lata temu

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 17:38   #836
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
dotta to fajnie masz...sle z drugiej strony jak bym miala co chwile wydawac kase na jego rodzine:rodzice, babcia, ciotka i 3 rodzenstwa, 4 bratankow i siostrzenica do bym umarla e tam, co bedzie to bedzie...najwyzej bedziemy sie po slubie spotykac z jego rodzina i tyleoby nie za czesto hehehe

ide na m jak m bo wczoraj od polowy ogladalam, bo sie zagadalysmy z kumpela

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

a i dzieki za rady co do gina i usg
Nie ma sprawy a te prezenty to takie symboliczne i wspóle - od nas obojga.. Np. kwiatek jakiś, coś słodkiego
Cytat:
Ech.... faceci... Ja się też na początku trochę wstydziłam mojej rodziny (tej dalszej) bo nawet mnie ich zachowania czase mkrępowały a co dopiero kogoś "obcego".... Np. wszechwiedzący wujek który tak naprawdę gó.wno wie i głosi takie tezy jakby był totalnym kretynem, albo ciotka pod 50tkę której się wydaje że jest podlotkiem i na widok faceta zaczyna szczebiotać i cofa się w rozwoju Ale się zebrałam w sobie, uprzedziłam go jak to wygląda i teraz razem się z tego śmiejemy

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Cytat:

mam nadzieje, ze moze w swiet amnie zaprosi albo cos...ostatni raz bylam u niego na wielkanocy! I w wakacje raz...ech ten moj M.
ja mam teściową 100m ode mnie to często tam jestem
Stary 2009-12-09, 17:40   #837
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

no ja bym mu gadała wprost
a co do świąt można się umówić że jeden dzień u ciebie, drugi u niego
mój ostatnio sam się garnął do mojej rodzinki jechać bo się boi biedak żeby na weselu dopiero wszystkich nie poznawać
Stary 2009-12-09, 17:51   #838
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
no ja bym mu gadała wprost
a co do świąt można się umówić że jeden dzień u ciebie, drugi u niego
mój ostatnio sam się garnął do mojej rodzinki jechać bo się boi biedak żeby na weselu dopiero wszystkich nie poznawać
My już praktycznie całe rodziny znamy. Nawet chrzestnego Tż który mieszka w Niemczech i jakiś przyjaciół rodziny na drugim końcu Polski Tż nigdy mnie nie ukrywał - raczej się chwalił
Stary 2009-12-09, 17:54   #839
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:

o kurcze to dawno... chyba za rzadko sie widujecie... a potem nie matematow do rozmowy... jak sie od czasu do czasu kogos widzi to zawsze sie jakis temat znajdzie a tak jest sztywno...
chyba trzeba przekonać Tż żeby Cię częściej zapraszał

Stary 2009-12-09, 17:57   #840
T'ai
Zakorzenienie

idę się gościć
miłego wieczoru
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości