|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
a no humorek dopisuje
hehe ![]() Kurde dziewczyny ... msuze spadać Trzeba się wziąć za nauke Wpadne tu może za godzinke Więc czekajcie na mnie![]()
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
ja taki pół-weekend miałam dzisiaj
ale weekend mógłby już być, mógłby... ![]() aaa no to już wszystko wyjaśnione. już wiem, co mnie tam tak ciągnie ![]() ![]() też wrócę za godzinę. bo oczy bolą xp
Edytowane przez trucizna007 Czas edycji: 2009-12-08 o 20:03 |
|
|
|
#603 |
|
Raczkowanie
|
Ech dziewczyny ależ miałam zabiegany dzień.
Dopiero teraz mogę paść i odpoczywać. A za chwilę czeka mnie kucie do poprawy sprawdziamu z brzydkiego niemieckiego... ![]() ![]() Zjadłam kolacje i dalej głodna ![]()
Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2009-12-08 o 20:57 |
|
|
|
#604 |
|
Zadomowienie
|
Zanim poczujesz sie pełna to mija ok. 20 minut
![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Hmm... widze, że teraz pustka tutaj. No a mi sie w sumie nudzi... to poćwicze sobie
|
#605 |
|
Raczkowanie
|
Również się przyłączam
Mam wzrost 164 cm, i ważę 50 kg
|
#606 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#607 |
|
Zadomowienie
|
a ja dzisiaj cały dzień pozadomem
(... te wagi które udało mi się wyhaczyć w postach zanotowałam![]() mi waga jeszcze nie doszła.. za tydzien się zważe.. a dzień dietkowo dzisiaj do duuupy !
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
ćwicz, ćwicz. to ci nie zaszkodzi
![]() a ja siedzę na tyłku i robię jakieś pierdoły na kiermasz
|
|
|
|
#609 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj dzień jeżeli o diete chodzi zaliczam do udanych, natomiast jestem tak padnięta
uczyłam się przez 2,5h na WOS, teraz pisze referat na fizyke (mała przerwa), a potem jeszcze opowiadanie na francuski ;//
|
#610 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja tez zabraniam
tyle zawsze mam do nadrobienia...Cytat:
jeden ma tylko ok 100kcal... przynajmniej na paru stronach tak podaja ale oczywiscie bez sosu ze smietanka i maka![]() Cytat:
raz tylko zauwazyla(jak sie odchudzalam drastycznie) ze jedzenie wypluwam do woreczka i wyrzucam...ale pozniej juz mnie nie pilnowala![]() niestety....2kl Lo...jeju...ale juz chce kooniec ![]() Cytat:
moze nie koniecznie do poprawienia...ale oceny na ten semestr beda najgorszymi ocenami w dotychczasowym moim cyklu nauczania![]() Cytat:
a w ogole to kiedys bylam na historia-wos-niemiecki..ale po 1 sem. zmienilam klase...mialam nerwice, depresje a do tego 4 przedmioty do zaliczenia w 2 miesiace a moje zycie wygladalo cos jak: szkola>korki>nauka>spanie >szkola... i takie kolko![]() Cytat:
jutro jade nawet na jakies wyklady do krakowa za to nie lubie angola...tzn..na korkach jest fajny...ale w szkole... a na dodatek nauczycielka mnie nie lubi![]() ufff...poodpisywalam juz wspominalam ze jutro jade do krk wiec prosze za duzo nie pisac bo planowany powrot ok 23 a dzisiaj pokrecilam troche hh i generalnie dzien udany oby tak dalej
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
rany...
podziwiam, że odpisałaś na tyle postów... ![]() ja postanawiam poprawę, pokutę już sobie wymyśliłam, za wszystkie grzechy przepraszam ![]() trzymajcie kciuki za moją fizykę i plastykę x[ |
|
|
|
#612 |
|
Zadomowienie
|
3mamy kciuki 3mamy
![]() ja żeby odpokutować te dni grzeszne moje.. przez 3 najbliższe dni.. oczyszczam się )) a potem wracam do dietki.. i rezygnuję z pieczywa, przynajmniej do świąt! i słodyczy do świąt też nie tkne! o nie! nigdy więcej nie zgrzesze na diecie! (a teraz zmykam na uczelnię ) buzia
|
|
#613 |
|
Zadomowienie
|
witam dziewczyny
dzisiaj stanęłam z rana na wagę i o,5kg mniej (mam taka nadzieje )
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
Nie pisać tak dużo!
Też bym tu chętnie częściej siedziała ale zawsze tyle do zrobienia jeszcze @ i samopoczucie do d*** Skoro już można tu sobie ponarzekać to: ja IV rok studiów i i też zaczęłam od października francuski już od dawna się przymierzałam. No i dzisiaj pierwszy sprawdzianik i wypracowanko do oddania, jutro normalnie na studiach z niemieckiego (a mam kończący egzamin ustny w tym semestrze ;/ ), a w przyszłym tygodniu więcej kolokwiów niż dni, w tym już zaliczenie wykładu czyli w sumie egzamin tylko wcześniejszy blee (( Dzisiaj przed śniadaniem waga pokazała 53,3 kg, a po śniadanku 53,5kg, więc tak sobie myślę, że może i dobrze waży<?> Tylko dziwne było to, że wczoraj na czczo ważyłam więcej niż po uczelni (choć byłam niesamowicie głodna wtedy z drugiej strony) - jak myślicie? |
|
|
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam dzisiaj dzien z rosmyślaniem
ogolnie nie grzesze... tylko ze kupilam platki w biedronce FIT i sie okazuje ze sa pszenne;/ co mnie jakos nie cieszy... no ale niech juz bedzie.... przezyje a dzisiaj po sniadanku (musli z platkami fit z mlekiem i jabłko) na obiad zupa warzywna.. a na kolacje pol wiesniaka z papryka i bedzie git dotego zaliczam godzine tanca i finessu
|
#616 |
|
Wtajemniczenie
|
A propo wszelkich płatków właśnie typu FIT i tych w saszetkach to własnie moja dietetyczka powiedziała, żeby wystrzegać się tego jak ognia. Bo tak naprawdę musli, które każda z nas może zrobić sama ewentualnie kupić gotowe: płatki owsiane, rodzynki, suszone owocki itp. jest NAJZDROWSZE. A w tych typu FIT to tylko takie gadanie... Poza tym spójrzcie na kalorie.
|
|
|
|
#617 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() U mnie z dietka ok, jestem po sniadanku, kolo 15-stej zjem obiadek, potem kolacja... Waga rano pokazuje 49 kg a wieczorem 49.5 kg.Tak rygorystycznie zamierzam trzymac sie mojej dietki do 18-stego bo tego dnia wyjezdzamy do Polski na swieta, a u mamy to wiadomo jak jest... ![]() Serio, serio ![]() gagateczkaaa - ja mam takie same informacje i juz od baaardzo dawna nie jem platkow kukurydzianych, ani Fit ani zadnych, bo sa z maki kukurydzianej wiec raczej ciezko na tym schudnac chyba, zeby tylko to jesc i nic wiecej! ![]() Najlepsze sa platki owsiane, tzn. moze nie w smaku ale na pewno na odchudzanie bo maja bardzo duzo blonnika.Pozdrawiam Edytowane przez Lija28 Czas edycji: 2009-12-09 o 13:12 |
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, u mnie do d....
Wczorajszy wieczór z koleżankami polegał głównie na drinkowaniu niestety . Impreza zakończyła się tragicznie , miałam wczoraj takie przeżycia , że dziękuję Bogu, że jestem cała , zdrowa i bezpieczna. Mam uraz do jakichkolwiek wyjść i postanowiłam na jakiś czas zupełnie zrezygnować z życia towarzyskiego . Dziewczyny , uważajcie na siebie . U mnie nic nie zapowiadało takiego przebiegu wydarzeń... Miałam dużo szczęścia, że wyszłam ze wszystkiego bez szwanku . Z dietką również do d... , z tego całego stresu nie jestem w stanie nic w siebie dzisiaj wmusić . Od rana zjadłam dwa plasterki szynki i na razie apetytu nie widać...
|
|
#619 |
|
Raczkowanie
|
Sunsett współczuję Ci! Trzymaj się mocno i zjedz coś, chociaż coś małego.
A ja właśnie tęż coś dziś nie w sosie. Ale to po szkole mnie dopadło booo rano....... rano się ważyłam i ok. 1.5 kg mniej! wiem wiem to chyba dopiero woda ale fajnie widzieć jak wskazówka już tak nie pędzi do 70-tki
|
|
|
|
#620 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
|
|
#621 |
|
Wtajemniczenie
|
joł
2/50 ))) a ja mialam isc na taniec na 17 ale w polowie drogi sie wrocilam;l) jestem masakryczna.... zato o 20:15 ide na fitness... a o 18:30 wyciagnelam kolezanke na miasto na jakas kawe czy cos... byla taka pyszna karmelowa ostatnio... ale wiadomoz e takich nie mozemy pic;/;/---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- ja mam dzisiaj GŁÓD!!!!!!!!! zjadlam tyle ze masakra.... brawie cala paczke tych płatków FIT;/ niepotrzbnie kupowalam je;/;/
|
#622 |
|
Zadomowienie
|
Heeeej
Dzisiaj znowu nagrzeszyłam, bo w klasie robiliśmy sobie ... mikołajki... ( a już 9.12. ) I było tyle żarełka, że szok! No ale teraz zabieram się za ćwiczenia, żeby chociaż trochę spalić tego, co zjadłam (a było tego .. dość.. )
|
#623 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Ehhh...widze ze nietylko ja mam zrypany dzień .Dzisiaj byłam u lekarza i dowiedziałam sie taki rzeczy,ze zyc sie odechciewa i nie wiem co z dietą.Nie chce jej przerywac ale jak bede musiała to trudno...Narazie ciagne ja Dzisiaj przez to wszystko poszlalam i zjadlam nadptrogramowego lizaka i kanapke z dzemem i łyżka lodów,ale obiecuje sie poprawic .Chociaz nie wiem czy mam siłe.Mowie Wam,ryczec sie chce i jeszcze zostalam sama z tym wszytskim bo wszystcy sie wypeli na mnie.Przepraszam za ten monolog;o
Edytowane przez Nowa_Nadzieja Czas edycji: 2009-12-09 o 17:47 |
|
|
|
#624 |
|
Wtajemniczenie
|
No i cala paczka poszła:|((((((((((( 700 kcal
((((
|
#625 |
|
Raczkowanie
|
Oooj dziewczyny zgrzeszyłam xD
Zjadłam 2 kromki BIAŁEGO chleba jedną z szynką a drugą z serem a do tego ketchup ![]() A do babci dzalej nie dotarło że nie jem drugich dań..... I była wielce zdziwiona że nie zjem jutro mielonych. A wiecie jej mielone jest takie, że jak się naciśnie widelcem to się smalec obficie wylewa no ale cóż ![]() Postawiłam na swoim i jutro robię pierś z kurczaka na parze + warzywka z przyprawą włoską też na parze. A do tego kaszka kus kus.
|
|
|
|
#626 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Ale miałam dziś beznadziejny dzień Cieszyłam się, że już niedługo weekend a teraz wcale go nie chcę
|
|
|
|
#627 |
|
Zadomowienie
|
Ooo widze, że nie tylko ja grzeszyłam dzisiaj
Ale laski...KONIEC ŻARTÓW ![]() Naprawde musimy się postarać.. A w szczególności ja, bo chyba najbardziej grzesze ![]() Trzeba sie zmotywować.. hmm... kupie sobie chyba jakies za ciasne spodnie I bede codziennie je przymierzać i patrzeć ile brakuje mi, żeby się zapiąć
|
#628 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taki ze mnie niedowiarek. Ale jak ty sobie kupisz to ja też! A jakże. Daj tylko znać jak się zdecydujesz
|
|
|
|
|
#629 |
|
Zadomowienie
|
cherrylady94 Właśnie wygrzebałam z szafy za ciasne spodnie!
Więc Ty też poszukaj jakiś, może znajdziesz coś. Albo znajdź jakąś sukienke obcisłą albo bluzke... I patrz codziennie jak w niej wygladasz
|
#630 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobry pomysł. Przynajmniej bezpieczeństwo że pieniądze za spodnie nie pójdą na darmo. Mam takich ubrań kilka w szafce a jeszcze więcej na strychu w workach. Dzięki za pomysł. Jutro pobuszuję i znajdę przynjamniej o numer za mały. ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Eech znowu pustki. Czy już naprawdę nikt nie ma nic do powiedzenia? A ja mam naukowstręt. Wiem, że mam się uczyć ale ciągle odstawiam to na potem.....---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Aach wszamam właśnie wafle ryżowe nuudy <- i tak mi dobrze
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.

hehe 

Dopiero teraz mogę paść i odpoczywać. A za chwilę czeka mnie kucie do poprawy sprawdziamu z brzydkiego niemieckiego... 

(... te wagi które udało mi się wyhaczyć w postach zanotowałam

mama wzięła wolne i zaczęło się... podsuwanie żarcia pod nos, częstowanie słodyczami, co kilkusekundowe pytania: chcesz frytki ? zrobić ci jajecznicę ? kupiłam ciastka, weź sobie ! 

podziwiam, że odpisałaś na tyle postów... 
i jutro robię pierś z kurczaka na parze + warzywka z przyprawą włoską też na parze. A do tego kaszka kus kus.