|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!
witam serdeczznie
![]() bardzo dlugo zastanawialam sie nad wyborem sukni slubnej i wkoncu juz jest ta jedyna,moja...... moj wybor padl na Suknie Maggie Sottero Samantha.Juz nie moge sie doczekac nastepniej wizyty w sal0nie i przymiarki.Teraz tylko pozostalo dobrac odpowiedni welon bo ten ktory dobrala mi Pani w salonie zabil mnie cenowo i czekac na ten najpiekniejszy dzien w zyciu![]() a oto i zdjecie mojej wymarzonej![]() http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=J1258B |
|
|
|
#632 |
|
Przyczajenie
|
MOJA!!!!!!!!!! udało się, suknia jest moja od soboty 5. grudnia!!!!!
całą sobotę przeznaczyłam na chodzenie po salonach, jako pierwszy wybrałam ten z sukniami mori lee i moja wymarzoną. Okazało się, że suknia wisi i czeka na przymiarki. Gdy ja tylko ujrzałam, od razu wiedziałam, że to "TA". nie chciałam oglądać już nic więcej! A gdy ją przymierzyłam - ech Suknia kosztuje 3 tys!! przeceniona z 4200 ![]() teraz czekam do połowy kwietnia, gdy pojadę na przymiarkę. |
|
|
|
#633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mi się góra podoba taka koronkowa i bez obaw można w niej iść do kościoła. dół mi osobiście nie leży ale to kwestia gustu. dużo dziewczyn na forum wybiera sukienki z bufkami na dole i to jest dopiero masakra |
|
|
|
|
#634 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#635 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
No, ale mnie sie też wydaje że jest niezbyt ;d
|
|
|
|
#636 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)nie wygladalabym lepiej, ale potem staram sie sobie przypomniec jak sie czulam kiedy pierwszy raz zalozylam mojego Bagdada i wtedy mi przechodzi ta niepewnosc.AntenkA ja tez niestety nie jestem milosniczka twojej sukienki... Edytowane przez woda sodowa Czas edycji: 2009-12-08 o 01:08 |
|
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
AntenkA mnie też twoja suknia nie przypadła do gustu. według mnie strasznie skraca sylwetkę, a przynajmniej nogi.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#638 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam.Ja już się chyba zdecydowałam...Maggie Sottero model Sabelle wygrała
tak na 98%Biję się jeszcze z myślami w sumie do sierpnia dużo czasu ![]() Wprawdzie marzyła mi się "księżniczkowa"i nawet widziałam takie na widok, których miękną kolana np:firmy Jasmine, ale....niestety dobrze wyglądają tylko na modelkach Niestety sukienki w takim stylu nadają się dla dziewczyn o wąskich biodrach lub braku bioder najlepiej wzrost 180cm. Moją MG widziałam w kilku wydaniach na przeciętnych "figurowo"dziewczynac h i bomba.Nie kupuję prosto ze sklepu tylko szyję więc wszelkiego typu poprawki i udoskonalenia da się zrobić ![]() Jedno czego jestem pewna to koloru...będzie czysto biała a do tego bukiecik z ciemnych bordowych róż. Co Wy na to? ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Anteka szyjesz czy kupujesz?Jeśli szyjesz to dobra krawcowa doradzi Ci jak można ją udoskonalić.Spokojnie głowa do góry.Dasz kilka cm mniej gorsetu suknia bedzie równie ładna a efekt wizualny znacznie lepszy
Edytowane przez fatal21 Czas edycji: 2009-12-08 o 10:17 |
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
Ja stawiam na tą i tą biżuterie co Wy na to???? Tylko z biżuterią to nie wiem czy same koraliki czy kolczyki same???
|
|
|
|
#640 |
|
Zadomowienie
|
mmmm carrera to też moja faworytka
ale bielusieńka
|
|
|
|
#641 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i wcale nie uważam, że jest brzydka. Wiele dziewczyn wybiera tą suknie. Wrzucam parę fotek.
|
|
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#643 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny młode 2010 -pokazcie swoje suknie!
Cytat:
---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- nie wiem czy wybrałaś już , ale żadna z tych na fotkach nie pasuje do twojej figury ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- śliczna , podobna do swetheart 5882 ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
fistaszek24 wydaje mi sie, ze te wieksze krysztalki z przodu naszyjnika sa za duze, jesli bylyby mniejsze, tak jak reszta naszyjnika, to moglabys zalozyc i naszyjnik i kolczyki
![]() swoja droga piekna suknia, elegancka
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
a przymierzaąłś już woalki?
|
#646 |
|
Zakorzenienie
|
tak i właśnie taki model mi pasuje ale żeby wszystko się zgrało to kupuję podtawę toczka i sama robie toczek z materiałów takich jak jest suknia. Te materiały dostane od krawcowej.
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- kryształki właśnie nie są duże bo już je otrzymałam. muszę poprzymierzać i zrobie najwyżej zdjęcia i wrzuce tutaj. |
|
|
|
#647 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za wyrażenie zdania.
Pewnie na dniach pójdę ją przymierzyć i się okaże czy ją wybiorę ![]() Jesli bym się na nią zdecydowała to gorset chce bardziej zabudować, albo całkiem go przerobić. Się zobaczy, ogólnie to mało sukien mi się podoba, i mam nie lada problem
|
#648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wiecie co jest najśmieszniejsze? Szukałam czegoś całkiem innego. Po pierwsze chciałam suknię muślinową, z ramiączkami - byle nie gorsetowa, no i skromną bez falban i innych zbędnych ozdobników... Ale kiedy tak je przymierzałam to wyglądałam fatalnie. Jestem bardzo chuda... 163 cm i 43 kg ... kości mi wystawały i wyglądałam bardzo smukło. Carrera nie była kompletnie w moim stylu, ale kiedy ją przymierzyłam oniemiałam - po prostu wiedziałam, że to jest ta właśnie suknia. Tak samo moi rodzice...oszaleli i cena już się dla nich nie liczyła I oto przykład, że czasem warto zmierzyć coś o czym nawet byśmy nie śniły bo może nam być w tym wyjątkowo ładnie. Od siebie jeszcze dodam, że zdjęcia kompletnie nie oddają uroku tej sukni - a szkoda bo w końcu to też wielka pamiątka z ślubu Suknię będę miała białą. Dodaję zdjęcie w niej oraz w jednej muślinowej...zdjęcia słabej jakości dlatego suknie nie prezentują się łądnie, a zwłaszcza ta druga...ale byął naprawde ładna, z boku miała taka falbaneczkę no i początkowo mysłałam o dorobieniu do niej ramiączek, ale takich grubszych, motylek coś w tym stylu...W każdym bądź razie wybrałam CARRERE z trenem, ale odpinanym.
"Wyjdź ze swojej strefy komfortu. Możesz wzrastać tylko, jeśli jesteś gotów czuć się dziwnie i nie komfortowo próbując czegoś zupełnie dla Ciebie nowego." Edytowane przez elly2 Czas edycji: 2009-12-09 o 21:57 |
|
|
|
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem niska ale uwież mi jak zobaczyłam ją na wystawie to się rozpłakałam wziełam numer do właścicielki (to była sobota i było zamknięte) i zamówiłam w ciemno. W poniedziałek przymierzyłam i zapłaciłam. Też chciałam inną taką księżniczkowatą i jak przymierzyłam to nie było nic widać tylko ją a ja byłam niewidoczna a to mój dzień a nie sukni
|
|
|
|
|
#650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
druga jest nijaka. Tz. moim zdaniem największy bląd drugiej sukienki polega na tym, ze ktos polaczyl ciężka gorę z za lekkim dołem i wyszło co wyszlo :/ A poza tym do tej sukienii trzeba miec biodra...
|
|
|
|
|
#651 |
|
Wtajemniczenie
|
elly2 moim zdaniem bradzo dobry wybor, bo w tej muslinowej wygladasz rzeczywiscie chuderlaczkowato, a ta carrera pieknie podresla twoja talie i zaznacza kobiece ksztalty.
|
|
|
|
#652 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jak pisałam moja koncepcja była całkiem inna, stawiałam po pierwsze na skromność Cytat:
ani bioder, ani piersi...taki wieszak się ze mnie zorbił...bo jeszcze 3 lata temu ważyłam 52 kg. W każdym bądź razie dziękuję za komplement. Jeśli chodzi o muślinowe suknie to moim faworytem, a wręcz ideałem była maggie sottero cassia
|
|
#653 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana, bedziesz wygladala oszalamiajaco!!! bardzo mi sie podoba! moj styl , szkoda ze ten piekny dzien juz za mna! Jestem bardzo ciekawa tego Twojego trenu odpinanego? bedzie taki falbaniasty jak do sukni? Jesli mozna, droga sukienusia? Bo naprawde fantastyczna!
|
|
|
|
|
#654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zapomniałam jeszcze dodać, że welon będę miała ten oryginalny od Carrery, dostałam go gratis do sukni. Wprawdzie tez nie jest do końca taki jak sobie wymarzyłam, bo to jednowarstwowy welon a ja chciałam dwu...ale jest oryginalny bo długi do ziemny i boki ma falbankowate więc super komponuje się z suknią. Suknia bez trenu kosztuje 2790 zł a z trenem 2990 zł i do tego dostałam własnie welon gratis.
|
|
#655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba zdecyduję się na White One 414 - zakryje kościste ramiona i podkreśli szczupłą talię. A jak nie to będę ją przerabiać W każdym Ty razie wyglądasz oszałamiająco |
|
|
|
|
#656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#657 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#658 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też dośc kościste mam ramiona, ale aż tak źle nie wyglądają w tej sukni.Dziękuję bardzo
"Wyjdź ze swojej strefy komfortu. Możesz wzrastać tylko, jeśli jesteś gotów czuć się dziwnie i nie komfortowo próbując czegoś zupełnie dla Ciebie nowego." Edytowane przez elly2 Czas edycji: 2009-12-10 o 10:21 |
|||
|
|
|
#659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#660 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam jeszcze pytanie do wszystkich mężatek i przyszłych Panien młodych. Powiedzcie mi proszę: Jak wytrzymałyście wesele i ślub w sukni? Bo ja obojętnie jaką suknię mierzyłam to było mi w niej bardzo ciasno - oczywiście po spięciu mnie szpilkami bo przez moją chudość żadna nie pasowała bez podpinania
. W zasadzie nie mogłam wziąć swobodnego, głębokiego oddechu. A wiadomo jak jest w dzień ślubu, stres itp. więc skrępowane ruch i brak możliwości wzięcia oddechu jeszzcez bardziej stresuje. Czy może ja przesadzam? Jak to jest w praktyce ? Zwłaszzcza jeśli chodzi o te gorsetowe suknie? Czy da się w nich oddychać?
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:09.

Pobieramy się po 12 latach - 26.06.2010

klik
ani bioder, ani piersi...taki wieszak się ze mnie zorbił...bo jeszcze 3 lata temu ważyłam 52 kg. W każdym bądź razie dziękuję za komplement. Jeśli chodzi o muślinowe suknie to moim faworytem, a wręcz ideałem była maggie sottero cassia