Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek! - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-09, 21:36   #2941
Soleilka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość

studiujesz ekonomię?? rany.. ja w styczniu mam do zaliczenia rachunkowość i przydałby mi się jakiś bryk, jak szybko to wszystko ogarnąć co do Twojego TŻ to opisze niżej

po dzisiejszych zajeciach z psychologii stwierdziłabym że to jest jego mechanizm obronny i że to on Cię zdradził lub zamierza... ale spokojnie!! te zajęcia namąciły mi w głowie, ale nie podoba mi się że tak nagle zechciał Cię kontrolować i wchodzić z butami w Twoją prywatnosć, bo to że jesteście w związku to nie znaczy że może tyle robić bez Twojego przywolenia... trzeba go rozgryźć dziewczyny!!

bardzo dziwna ta jego zmiana... to musi być cos głębszego, musisz z nim pogadać... ale nie zawsze sie da z facetami pogadać, czasem lepiej ich poobserwować w różnych sytuacjach...
Nie Technikum Hotelarstwa, ale mam takie przedmioty jak Organizacja pracy, Rachunkowość, Obsługa konsumenta, Usługi Turystyczne itp itd.
A sprawdzian miałam z bilansów, aktualnie przerabiamy spis z natury

On jakiś dziwny się zrobił. Tłumaczyłam, prosiłam, groziłam, błagałam ale do niego nic nie dociera i uważa że to moja wina. Ciągle obiecuje że się zmieni i nic...

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:36   #2942
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Popłakałam się, jak mieli tej dziewczynce kończyny amputować

To jest chyba 3 sezon, ale nie jestem pewna.

Ale zgłodniałam, to dobrze, bo po dwóch tygodniach chyba wraca mi apetyt
Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
tak, w TV, nawet nie wiem która to seriarzadko oglądam
pamiętam ten odcinek, takich się nie zapomina, ja nie mogłam uwierzyc w to że chcą jej kończyny amputować... szok, dobrze że młody sie spisał
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:39   #2943
piotrkowalolitka
Zadomowienie

otako biedna ta twoja noga
Tez bylam kiedys swiadkiem takiej sytuacju. Dla faceta doroslego przycielo noge miedzy schodkiem (tak z boku), a wlasnie otwartymi drzwiami. Najgorzej, ze jak kierowca chcial je zamknac z powrotem, to one sie zaciely i nie chcialy sie ruszyc Pewnie go bolalo bo pojeczal, a musial wyjac najpierw stope z buta, zeby cos ruszylo. Ja od razu zapamietuje takie sytuacje na cale zycie i nigdy nie wloze nogi w tamto miejsce.

Mam dostac w piatek okres i juz zaczynam miec humorki Pozarlam sie z TŻ

życie jest piękne

8minute arms, buns, legs, abs
19/11
piotrkowalolitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:39   #2944
Magdzia94
Zakorzenienie

zmęczona pisaniem wypracowania idę spac.Jesczez tylko historię powtórzę i wolne.
Ale jutro 6:15 pobudka

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:41   #2945
19agusia91
Zakorzenienie

Ja jutro pobudka o 5.

Kurcze, co tak zbiorowo te kłótnie z TŻ...
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:41   #2946
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
t
mOna!! dajesz nadzieje na lepsze czasy i wiarę w facetów
z moim tak pięknie nie poszło...

(...)

po dzisiejszych zajeciach z psychologii stwierdziłabym że to jest jego mechanizm obronny i że to on Cię zdradził lub zamierza... ale spokojnie!! te zajęcia namąciły mi w głowie, ale nie podoba mi się że tak nagle zechciał Cię kontrolować i wchodzić z butami w Twoją prywatnosć, bo to że jesteście w związku to nie znaczy że może tyle robić bez Twojego przywolenia... trzeba go rozgryźć dziewczyny!!
Mam nadzieję że u mnie te lepsze czasy nadejdą, że nie był to błąd

Co do drugiej części - nie mogę się zgodzić. Ja zachowywałam się podobnie, i wcale nie zdradzałam ani nie zamierzałam zdradzić TŻ. U mnie to wynikało z niepewności, z tego mieszka w innym mieście i tam studiuje, i nie wiem co robi, z tego że nie miałam wglądu do jego gg, nk i telefonu. To wszystko przez niedowartościowanie i niepewność.

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:46   #2947
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
otako biedna ta twoja noga
Tez bylam kiedys swiadkiem takiej sytuacju. Dla faceta doroslego przycielo noge miedzy schodkiem (tak z boku), a wlasnie otwartymi drzwiami. Najgorzej, ze jak kierowca chcial je zamknac z powrotem, to one sie zaciely i nie chcialy sie ruszyc Pewnie go bolalo bo pojeczal, a musial wyjac najpierw stope z buta, zeby cos ruszylo. Ja od razu zapamietuje takie sytuacje na cale zycie i nigdy nie wloze nogi w tamto miejsce.

Mam dostac w piatek okres i juz zaczynam miec humorki Pozarlam sie z TŻ
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ja jutro pobudka o 5.

Kurcze, co tak zbiorowo te kłótnie z TŻ...
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
zmęczona pisaniem wypracowania idę spac.Jesczez tylko historię powtórzę i wolne.
Ale jutro 6:15 pobudka
współczuję Wam tak wczesnej pobudki
to jest jakieś zjawosko społeczne normalnie, masowe.... że mniej więcej w tym samym czasie dochodzi do kłótni i nieporozumień z TŻ-tami normalnie tylko ksiażkę o tym napisać, to chyba jakaś więź między kobietami... jedna pisze jaki to jej TŻ jest niedobry, inne to czytają są złe na TŻ innej wizażanki, potem jest współne dostrzeganie wad facetów, a potem - wszyscy mężczyźni są podli, zatem mój TŻ też ma coś na sumieniu, świetna teoria
nie śmiejcie się, lubię sobie tak pofilozofować...
ale to ciekawe... w jednym czasie tyle różnych kłótni w tylu różnych związkach

Edytowane przez Smerfetkaa
Czas edycji: 2009-12-09 o 21:47
Stary 2009-12-09, 21:48   #2948
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mOna01 Pokaż wiadomość

Co do drugiej części - nie mogę się zgodzić. Ja zachowywałam się podobnie, i wcale nie zdradzałam ani nie zamierzałam zdradzić TŻ. U mnie to wynikało z niepewności, z tego mieszka w innym mieście i tam studiuje, i nie wiem co robi, z tego że nie miałam wglądu do jego gg, nk i telefonu. To wszystko przez niedowartościowanie i niepewność.

No wlasnie psychologia jest bardziej zlozona. I dopiero doswiadczenie pozwala ocenic dobrze sytuacje.
Bo np, ja wchodze na nk mojego TŻ codziennie, ale nie po zeby szpiegowac tylko lubie ogladac kto jakie nowe zdjecia dodaje. Moj TŻ prawie w ogole na to nie wchodzi i to czesto ja musze mu przypominac zeby np zaakceptowal zaproszenie. Jak jego kom biore do reki to tez czasem z nudow czytam jego wiadomosci, przy nim i nie ma nic przeciwko A tez ani go nie zdradzam, ani nie zamierzam.
A za to moj TŻ nie przeglada ani mojej nk ani kom bo po prostu nie lubi

Ale ogolem to tez slyszalam, ze jak facet notorycznie sledzi swoja partnerke na portalach i na kom, zachowuje sie tak jakby jej nie ufal i podejrzewa, ze moze go zdradza-wlasnie przez to ze sam zdradza

życie jest piękne

19/11

Edytowane przez piotrkowalolitka
Czas edycji: 2009-12-09 o 21:54
Stary 2009-12-09, 21:53   #2949
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:

ja Cię świetnie rozumiem ja też wolę wiedzieć więcej i likwidować swoją niepewnosć. Co do tej zdrady to takie odniesienie do zajęć jakie dzis miałam z psychologii.... te teorie są różne i jakby ktoś wszystko miał brać tak dosłownie i w każdej sytuacji to mógłby zaobserwować wszystko co by tylko chciał zaobserwować a nie wszystko co sie naprawdę dzieje

był czas że z TŻ czytaliśmy sobie eski swoje... nie wiem czy to dobrze, czy źle ale było potem troche niedomówień... bo np jak się pisze z kolegami i koleżankami to często się żartuje, a osoba która to czyta nie zna kontekstu sytuacji.... więc jednak troche niebiezpieczne jest czytanie esków, bo nie wie sie wszystkiego a potem się dopowiada niepotrzebne i nieprawdziwe często rzeczy.
Ale i tak wole wiedziec dużo
jak już pisałam, moja chyba podświadoma, a właściwie świadoma, bo zdaję sobie z tego sprawe, chęć kontroli i tego by wiedzieć wszystko... no zwykła ciekawość poprostu
Stary 2009-12-09, 21:56   #2950
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
Ja sie poryczłam na OTH. Czemu oni tak tą Brook biedną ranią

Trinee, wielkie dzięki, niech Ci Bozia we włosach wynagrodzi!
Oj fajnie by było- szczególnie na środku głowy i z przodu

Cytat:
Trinee, nie zauważyłam tej wiadomości. Nie dotarło,czy jak, bo nie rozumiem
Dotarło. Inaczej bym nic nie napisała , przepraszam z góry za błędy gramatyczne- dawno nie używałam tego języka...
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:56   #2951
19agusia91
Zakorzenienie

Ja mojemu nie przeglądam, czasami czytam sobie smsy, ale najczęściej same ode mnie Ale robię to przy nim, tak sobie czytamy co za głupoty piszemy

Nie pozwoliłabym na czytanie moich wiadomości na nk czy cos takiego. Ma moje hasło na maila, ale ufam,ze nie czyta potajemnie. Ja lubię mieć swobodę, zazdrość mnie wkurza. Co nei znaczy,ze flirtuję na lewo i prawo Lubię wiedziec, ze TZ mi ufa.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-09, 21:56   #2952
Smerfetkaa
Zakorzenienie

ale jestem podła.... w ukryciu, w samotności będę sie zajadać Nussbeisserem normanie ta czekolada tak kusząco sie na mnie patrzyła.... nie mogłam się oprzeć jej urokowi
z nikim się nie podzielę
Stary 2009-12-09, 22:02   #2953
trinee
Zadomowienie

GG do trinee

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
On jakiś dziwny się zrobił. Tłumaczyłam, prosiłam, groziłam, błagałam ale do niego nic nie dociera i uważa że to moja wina. Ciągle obiecuje że się zmieni i nic...
Może to chorobliwa zazdrość tzw. zespół Otella? Jeśli tak to nic nie wskórasz, musiałby iść na psychoterapię...
trinee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 22:04   #2954
19agusia91
Zakorzenienie

Smerfetko, o jak jesteś taka okropna, to niech Ci w boczki pójdzie!

Zartuje oczywiście
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-09, 22:07   #2955
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trinee Pokaż wiadomość
Może to chorobliwa zazdrość tzw. zespół Otella? Jeśli tak to nic nie wskórasz, musiałby iść na psychoterapię...
oj, mam nadzieję że aż tak źle to nie jest...
myślę że trzeba zacząć od tego jak dziewczyny juz radziły - od rozmowy. Trzeba mu wytłumaczyć, że zwiazek powinien opierać sie na zaufaniu a nie na podejrzeniach. Przecież gdyby ktoś inny Ci się spodobał czy coś to nie byłabyś już z nim...
kurcze, z zazdrością nie jest łatwo walczyć...
w każdym związku powinna być szczypta zazdrości ale nie cała garść

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

Cytat:
Smerfetko, o jak jesteś taka okropna, to niech Ci w boczki pójdzie!

Zartuje oczywiście
mogłoby iść ale w biodra jak juz mówić o tym co gdzie powinno iść, ja np bym przesunęła nadmiar brzuszka w górę żeby sie tak dało...
Stary 2009-12-09, 22:09   #2956
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
myślę że trzeba zacząć od tego jak dziewczyny juz radziły - od rozmowy. Trzeba mu wytłumaczyć, że zwiazek powinien opierać sie na zaufaniu a nie na podejrzeniach. Przecież gdyby ktoś inny Ci się spodobał czy coś to nie byłabyś już z nim...
Dokladnie. A to sie zaczelo od niedawna?? Czy od poczatku byl taki??

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-09, 22:11   #2957
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dokladnie. A to sie zaczelo od niedawna?? Czy od poczatku byl taki??
no własnie Soleika pisała że kiedys nie był taki kurde, może ktos mu cos naopowiadał... jakiś głupot czy coś
Soleika
musisz to zbadać...
Stary 2009-12-09, 22:12   #2958
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
szmyrk to nie gatki, tylko skarpety, kupiłam w ROSSMANNIE 11,99zł były jeszcze inne, też fajne
Leee... Ja chce takie gacie . Chyba sobie sama zrobie .
Hmmm, w sumie, skarpety tez fajne. Tylko, ze ja w Rossmanie to kolo 20 dopiero bede, wiec pewnie nici z zakupu .

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
napiszę tak: planowanie ze ona bedzie świadkiem na jego slubie i odwrotnie bylo "od zawsze" nawet jak mnie nie bylo w jego zyciu.
Wiedzialam o tym od początku, wiec staralam sie zeby chociaz minimum sympatii bylo miedzy nami - nie wyszlo.
Duzo wytrzymałam, naprawde, az kiedys przekroczyła granice dobrego wychowania i powiem szczerze ze to ona zachowuje sie nie fair wobec mnie.
Mam serdecznie dość jej fochów, docinków, zachowania w stosunku do mnie.

powiedzialam o wszystkim TZ (o jej zachowaniu w stosunku do mnie), mialam obawy ze bedzie awantura, ze powie ze wyolbrzymiam, ze bedzie chcial konfrontacji z nia, ale nie, od razu załozyl ze mowie prawde i uwierzyl mi we wszystko co mu powiedzialam (a mowilam oczywiscie prawde).
Obawialam sie tej "rysy" na tle idealnej kuzynki, ale nie bylo nawet kłotni między nami.
Powiedzial tylko ze nie spodziewał sie po niej takiego zachowania, ale wierzy mi we wszystko co mu powiedzialam i ze to ja zawsze bede u niego nr 1, zawsze bede najważniejsza.

Liczę więc na to, ze jak juz ruszymy ten temat, zrozumie mnie i wierze, ze nie bedzie chcial zle dla swojej ukochanej.
Wie juz ze sie nie lubimy, bo powiedzialam mu to, ze po tych jej akcjach nie lubie jej po prostu.
Wierze w to, ze zrobi nic, co mogłoby popsuc mi ten dzien i zrobic przykrosc.
Poza tym jakby nie patrzec, to ona mnie nie szanuje, a on chyba nie pozwoli tak traktować swoją przyszłą żonę.

Szmyrk, nie zawsze wszystko układa nam sie jak sobie załozymy. Sama mialam inne wyobrażenia o moim ślubie i cóz, nie wyszlo jak chcialam,a nie bede dązyc po trupach do celu i wierze ze TZ tez nie.
Acha, to ja Cie w sumie przepraszam. Bo myslalam, ze tak jakby bardziej "zwyczajnie" tej dziewczyny nie trawisz i za soba nie przepadacie. Mam nadzieje, ze Cie nie urazilam swoja poprzednia, troche jednak ostra wypowiedzia

Cytat:
Napisane przez kruszyna90 Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/item832883807_najs...i_prezent.html przypadkiem znalazlam takie cos myslicie ze fajne?
Nie. Raczej kiepski chwyt marketingowy.

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
E tam, nazwa to nazwa. Gorsze jest testowanie kosmetyków na zwierzętach. A 99% firm to robi. A nikt prawie na to nie zwraca uwagi, nikogo niemalże to nie bulwersuje, rzadko kto o tym myśli w ogóle na codzień.
Zgadzam sie z Toba, Chatul, niestety.

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
nie, byla czułosc na zywo, ale takich pięknych smsów juz nie
A ja wlasnie odkad razem zamieszkalismy dostaje o wiele wiecej pieknych i czulych smsow
(Nie, nie codziennie i nie takie lukrem ociekajace ze wszystkich stron. To by mnie przytloczylo i odrzucilo. Tak akurat jest )

Otako - Ty biedaku

Mona - fajnie, ze sie to jakos w koncu wyjasnilo i juz sie tak nie zamartwiasz

Benek - ja przyznam szczerze i bez bicia, ze najbardziej ze wszystkiego to tego Twojego avatarowego kota pamietam
Trzymaj sie dzielnie

Edytowane przez szmyrk
Czas edycji: 2009-12-09 o 22:18
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 22:12   #2959
mOna01
Zakorzenienie

Ja kiedyś pisałam o tym że dokładnie rok temu miałam takie załamanie nerwowe, byłam obrzydliwie zazdrosna, TŻ nie odpisywał przez 10 minut a ja już układałam w głowie historię że jest z jakąś panną, to było okropne... Ciężko jest się tego pozbyć, mi nie przeszło do końca ale umiem się kontrolować. Ufam mu bardziej, i wiem że te chore zarzuty niszczyły ten związek. Kiedy nastąpił przełom? Kiedy powiedział że już nie daje rady. Przestraszyłam się, ryczałam w akademiku przez tydzień i postanowiłam że muszę z tym skończyć Dlatego możesz spróbować terapii szokowej i rozmowy. Mów mu, że jeśli chciałabyś być na boku z kimś innym to wolałabyś go zostawić, że skoro z nim jesteś to znaczy że jest jedyny, a jeśli nie zmieni zachowania to odejdziesz.

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 22:16   #2960
19agusia91
Zakorzenienie

Mona, mądrze pisze
Uciekam, jutro pewnie dzień bez wizażu pa
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-09, 22:16   #2961
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedyś pisałam o tym że dokładnie rok temu miałam takie załamanie nerwowe, byłam obrzydliwie zazdrosna, TŻ nie odpisywał przez 10 minut a ja już układałam w głowie historię że jest z jakąś panną, to było okropne... Ciężko jest się tego pozbyć, mi nie przeszło do końca ale umiem się kontrolować. Ufam mu bardziej, i wiem że te chore zarzuty niszczyły ten związek. Kiedy nastąpił przełom? Kiedy powiedział że już nie daje rady. Przestraszyłam się, ryczałam w akademiku przez tydzień i postanowiłam że muszę z tym skończyć Dlatego możesz spróbować terapii szokowej i rozmowy. Mów mu, że jeśli chciałabyś być na boku z kimś innym to wolałabyś go zostawić, że skoro z nim jesteś to znaczy że jest jedyny, a jeśli nie zmieni zachowania to odejdziesz.
mOna... ja miałam podobnie... normalnie jakaś obsesje, że gdziekolwiek jest i cokolwiek robi to ja już że cos złego czy coś... jemu niewiele o tym mówiłam, tłumiłam to w sobie, nawet zaczęłam stwierdzać że chyba mam cos z psychiką... teraz na szczęście tak nie mam, bo długo nie można tak pociągnąc, ale jak mam jakieś gorsze dni... masakra.
Czasem myślę że mam depresję, jednak... ludzie z depresją na pewno cięrpią bardziej niż ja bo to straszna choroba, a ja mam czasem, a nawet często załamania nastroju itp to jest okropne, jak człowiek czasem sam potrafi siebie niszczyć i krzywdzić
Stary 2009-12-09, 22:16   #2962
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Ale on taki wcześniej nie był

On twierdzi, że to moja wina, i że słusznie nie miał zaufania i mnie sprawdzał skoro go niby tak okłamałam

On w ogóle się zmienił, z fajnego wstydliwego chłopaka zmienił się w obleśnego zboczeńca ( jestem jego pierwszą dziewczyną i pierwszą partnerką w tych sprawach ) czasami jego smsy przyprawiają mnie o mdłości wprost i mam go dość Ale wychodzi, że oczywiście to moja wina
Mój był i jest zboczony

Cytat:
Boze drogi, jak sie cieszę!
Ja też

Cytat:
Nie Technikum Hotelarstwa, ale mam takie przedmioty jak Organizacja pracy, Rachunkowość, Obsługa konsumenta, Usługi Turystyczne itp itd.
A sprawdzian miałam z bilansów, aktualnie przerabiamy spis z natury
Też miałam rachunkowość w technikum, nie lubiłam tego przedmiotu

Cytat:
Ja jutro pobudka o 5.
Ojej współczuję nie cierpię wstawać tak wcześnie

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 22:17   #2963
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
To akurat bzdura; co to znaczy, ze POWINNA? Ludzie sa rozni, czasami bez "szczypt" jest dobrze
A reszta racja - rozmowa to podstawa .
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 22:17   #2964
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
no własnie Soleika pisała że kiedys nie był taki kurde, może ktos mu cos naopowiadał... jakiś głupot czy coś
Soleika musisz to zbadać...
Jezeli dopiero taki sie zrobil, to mozliwe ze ma cos jedna na sumieniu
moze nawet nie o zdrade chodzi, ale np rozmowa z jakas kolezanka...
No nie wiem, ale moim zdaniem jakas przyczyna musi byc...
A moze wlasnie podslyszal, albo sam zauwazyl, ze jakis chlopak "cos ma" do soleiki i tak wlasnie pilnuje teraz i sprawdza...

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-09, 22:25   #2965
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
To akurat bzdura; co to znaczy, ze POWINNA? Ludzie sa rozni, czasami bez "szczypt" jest dobrze
A reszta racja - rozmowa to podstawa .
no bo tak głupio jakby się poszło z TŻ na impreze, tu kolesie przy nim chcą flirtować z jego kobietą a on nic
no ale może z mojej perspektywy szczypta zazdrości jest zdrowa, ja tam za bardzo doświadczona w kwestiach związków nie jestem, tylko w jednym byłam (jestem??) poważnym. Choć koleżanki często pytają o radę ale to ogólnie tak, każda koleżanka pyta o radę, a w rzeczywistości często jest tak, że potrzebują potwierdzenia u kogoś swoich racji a koleżanki rzadko sie sprzeciwiają... ale jednak czasem

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

Cytat:
Jezeli dopiero taki sie zrobil, to mozliwe ze ma cos jedna na sumieniu
moze nawet nie o zdrade chodzi, ale np rozmowa z jakas kolezanka...
No nie wiem, ale moim zdaniem jakas przyczyna musi byc...
A moze wlasnie podslyszal, albo sam zauwazyl, ze jakis chlopak "cos ma" do soleiki i tak wlasnie pilnuje teraz i sprawdza...
różne bywają sytuacje, u mnie np było raz tak że dostałam eska (rany kiedy to było, ponad 3 lata temu), taki znajomy napisał mi że jego brat stwierdził że jestem fajna, ładna i że mu sie spodobałam itp itd (to było 3 lata temu) no a mój TŻ widział przez moje ramię tego eska, zrobił się strasznie zazdrosny tego dnia... dokładnie nie wiedział kto to napisał, ale jak potem napisał mi inny kolega co tam porabiam czy coś, to TŻ myślał że to tamten "wielbiciel" i napisał już ze swojego nr że zrobi mu najazd na chate jak się nie odczepi
oczywiście to puste słowa, takie odstraszacze... no ale z facetami bywa różnie... naprawde różnie, czasem wręcz komicznie
Stary 2009-12-09, 22:27   #2966
19agusia91
Zakorzenienie

Weszłam jeszcze na nk, dziewczyna z którą chodziłam do klasy dodała zdjęcie, jest w ciaży
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2009-12-09, 22:31   #2967
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
też się poryczałam, jyyli a na co masz apetyt
Na kanapkę z białego chleba z masłem i szynką, czego to nie znoszę

Matko, jutro muszę wstać o 6... nie poszłabym do szkoły, ale mam głupie próby poloneza

Moja sąsiadka była w ciąży w klasie maturalnej i ma teraz ślicznego, 4-letniego synka Oczywiście nie pochwalam czegoś takiego, ale też nie potępiam, przecież to wina obustronna, sama sobie dziecka nie zrobi
A ten synek sąsiadki to przyszły włosomaniak Cudne ma włosy, takie gęste

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 22:31   #2968
piotrkowalolitka
Zadomowienie

Cytat:
---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------

różne bywają sytuacje, u mnie np było raz tak że dostałam eska (rany kiedy to było, ponad 3 lata temu), taki znajomy napisał mi że jego brat stwierdził że jestem fajna, ładna i że mu sie spodobałam itp itd (to było 3 lata temu) no a mój TŻ widział przez moje ramię tego eska, zrobił się strasznie zazdrosny tego dnia... dokładnie nie wiedział kto to napisał, ale jak potem napisał mi inny kolega co tam porabiam czy coś, to TŻ myślał że to tamten "wielbiciel" i napisał już ze swojego nr że zrobi mu najazd na chate jak się nie odczepi
oczywiście to puste słowa, takie odstraszacze... no ale z facetami bywa różnie... naprawde różnie, czasem wręcz komicznie
Hehe u mnie byly podobne sytuacje w tamtym roku. Odezwal sie chlopak z politechniki do mnie na nk (w tamtym roku tam postudiowalam pol roku). I mimo, ze mam z moim TŻ zdjecia to on chcial sie ze mna spotkac na piwo i to na bank nie na spotkanie kolezenskie. Zdobyl z kads moj nr gg i caly czas pisal do mnie Najlepsze jest to, ze on tez mial dziewczyne. Biedna ta dziewczyna, strasznie szkoda mi jej. Sam mi mowil, ze jej nie kocha a jest z przyzwyczajenia i nie chce zostac sam. Ale jak ja z nim zechce byc to on z nia zerwie No i jakos przypadkiem TŻ sie o tym dowiedzial...
No i troche po nim pojechal Ale on niewzruszony dalej odzywa sie raz na jakis czas.
Po krotkim czasie odezwal sie do mnie drugi chlopak, tez z politechniki i tez wiedzial, ze mam chlopaka Ale z nim poszlo latwiej

życie jest piękne

19/11
Stary 2009-12-09, 22:35   #2969
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Weszłam jeszcze na nk, dziewczyna z którą chodziłam do klasy dodała zdjęcie, jest w ciaży
dba o przyrost naturalny ja czasem bym chciała mieć dzidzie, ale to tyle obowiazków a ja musze te studia pokończyć, poza tym w prywatnym życiu tez zamieszanie, eh... ale chrześniaka mam ślicznego a jaki śmieszny

---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Hehe u mnie byly podobne sytuacje w tamtym roku. Odezwal sie chlopak z politechniki do mnie na nk (w tamtym roku tam postudiowalam pol roku). I mimo, ze mam z moim TŻ zdjecia to on chcial sie ze mna spotkac na piwo i to na bank nie na spotkanie kolezenskie. Zdobyl z kads moj nr gg i caly czas pisal do mnie Najlepsze jest to, ze on tez mial dziewczyne. Biedna ta dziewczyna, strasznie szkoda mi jej. Sam mi mowil, ze jej nie kocha a jest z przyzwyczajenia i nie chce zostac sam. Ale jak ja z nim zechce byc to on z nia zerwie No i jakos przypadkiem TŻ sie o tym dowiedzial...
No i troche po nim pojechal Ale on niewzruszony dalej odzywa sie raz na jakis czas.
Po krotkim czasie odezwal sie do mnie drugi chlopak, tez z politechniki i tez wiedzial, ze mam chlopaka Ale z nim poszlo latwiej
to strasznie nachalny ten koleś...
jak ze mną chcieli sie umówić dwaj koledzy (osobno rzecz jasna) to gdy tylko poinformowałam o TŻ skończyło się na kolegowaniu się i już żadnych propozycji kaw, piw i innych randek nie było.
Ale ten typ to strasznie nachalny współczuje
Stary 2009-12-09, 22:37   #2970
19agusia91
Zakorzenienie

kurcze, nie wyobrazam sobie tego.Zawsze byla taka nieodpowiedzialna i ogolnie raczej dziecinada..
Hula Hop
440/5000 minut
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości