|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VIII Dalej, dalej włosy wizażanek!
Cytat:
Technikum Hotelarstwa, ale mam takie przedmioty jak Organizacja pracy, Rachunkowość, Obsługa konsumenta, Usługi Turystyczne itp itd.A sprawdzian miałam z bilansów, aktualnie przerabiamy spis z natury ![]() On jakiś dziwny się zrobił. Tłumaczyłam, prosiłam, groziłam, błagałam ale do niego nic nie dociera i uważa że to moja wina. Ciągle obiecuje że się zmieni i nic... |
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
otako biedna ta twoja noga
![]() Tez bylam kiedys swiadkiem takiej sytuacju. Dla faceta doroslego przycielo noge miedzy schodkiem (tak z boku), a wlasnie otwartymi drzwiami. Najgorzej, ze jak kierowca chcial je zamknac z powrotem, to one sie zaciely i nie chcialy sie ruszyc Pewnie go bolalo bo pojeczal, a musial wyjac najpierw stope z buta, zeby cos ruszylo. Ja od razu zapamietuje takie sytuacje na cale zycie i nigdy nie wloze nogi w tamto miejsce.Mam dostac w piatek okres i juz zaczynam miec humorki Pozarlam sie z TŻ
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
zmęczona pisaniem wypracowania idę spac.Jesczez tylko historię powtórzę i wolne.
Ale jutro 6:15 pobudka
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro pobudka o 5.
![]() Kurcze, co tak zbiorowo te kłótnie z TŻ...
|
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do drugiej części - nie mogę się zgodzić. Ja zachowywałam się podobnie, i wcale nie zdradzałam ani nie zamierzałam zdradzić TŻ. U mnie to wynikało z niepewności, z tego mieszka w innym mieście i tam studiuje, i nie wiem co robi, z tego że nie miałam wglądu do jego gg, nk i telefonu. To wszystko przez niedowartościowanie i niepewność.
|
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to jest jakieś zjawosko społeczne normalnie, masowe.... że mniej więcej w tym samym czasie dochodzi do kłótni i nieporozumień z TŻ-tami normalnie tylko ksiażkę o tym napisać, to chyba jakaś więź między kobietami... jedna pisze jaki to jej TŻ jest niedobry, inne to czytają są złe na TŻ innej wizażanki, potem jest współne dostrzeganie wad facetów, a potem - wszyscy mężczyźni są podli, zatem mój TŻ też ma coś na sumieniu, świetna teoria![]() ![]() nie śmiejcie się, lubię sobie tak pofilozofować... ale to ciekawe... w jednym czasie tyle różnych kłótni w tylu różnych związkach
Edytowane przez Smerfetkaa Czas edycji: 2009-12-09 o 21:47 |
||
|
|
|
#2948 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No wlasnie psychologia jest bardziej zlozona. I dopiero doswiadczenie pozwala ocenic dobrze sytuacje. Bo np, ja wchodze na nk mojego TŻ codziennie, ale nie po zeby szpiegowac tylko lubie ogladac kto jakie nowe zdjecia dodaje. Moj TŻ prawie w ogole na to nie wchodzi i to czesto ja musze mu przypominac zeby np zaakceptowal zaproszenie. Jak jego kom biore do reki to tez czasem z nudow czytam jego wiadomosci, przy nim i nie ma nic przeciwko A tez ani go nie zdradzam, ani nie zamierzam.A za to moj TŻ nie przeglada ani mojej nk ani kom bo po prostu nie lubi Ale ogolem to tez slyszalam, ze jak facet notorycznie sledzi swoja partnerke na portalach i na kom, zachowuje sie tak jakby jej nie ufal i podejrzewa, ze moze go zdradza-wlasnie przez to ze sam zdradza
........... życie jest piękne ![]() 8minute arms, buns, legs, abs 19/11 Edytowane przez piotrkowalolitka Czas edycji: 2009-12-09 o 21:54 |
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też wolę wiedzieć więcej i likwidować swoją niepewnosć. Co do tej zdrady to takie odniesienie do zajęć jakie dzis miałam z psychologii.... te teorie są różne i jakby ktoś wszystko miał brać tak dosłownie i w każdej sytuacji to mógłby zaobserwować wszystko co by tylko chciał zaobserwować a nie wszystko co sie naprawdę dziejebył czas że z TŻ czytaliśmy sobie eski swoje... nie wiem czy to dobrze, czy źle ale było potem troche niedomówień... bo np jak się pisze z kolegami i koleżankami to często się żartuje, a osoba która to czyta nie zna kontekstu sytuacji.... więc jednak troche niebiezpieczne jest czytanie esków, bo nie wie sie wszystkiego a potem się dopowiada niepotrzebne i nieprawdziwe często rzeczy. Ale i tak wole wiedziec dużo ![]() jak już pisałam, moja chyba podświadoma, a właściwie świadoma, bo zdaję sobie z tego sprawe, chęć kontroli i tego by wiedzieć wszystko... no zwykła ciekawość poprostu
|
|
#2950 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mojemu nie przeglądam, czasami czytam sobie smsy, ale najczęściej same ode mnie
Ale robię to przy nim, tak sobie czytamy co za głupoty piszemy ![]() Nie pozwoliłabym na czytanie moich wiadomości na nk czy cos takiego. Ma moje hasło na maila, ale ufam,ze nie czyta potajemnie. Ja lubię mieć swobodę, zazdrość mnie wkurza. Co nei znaczy,ze flirtuję na lewo i prawo Lubię wiedziec, ze TZ mi ufa.
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
ale jestem podła.... w ukryciu, w samotności będę sie zajadać Nussbeisserem
normanie ta czekolada tak kusząco sie na mnie patrzyła.... nie mogłam się oprzeć jej urokowiz nikim się nie podzielę
|
#2953 |
|
Zadomowienie
|
Może to chorobliwa zazdrość tzw. zespół Otella? Jeśli tak to nic nie wskórasz, musiałby iść na psychoterapię...
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Smerfetko, o jak jesteś taka okropna, to niech Ci w boczki pójdzie!
![]() Zartuje oczywiście
|
|
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że trzeba zacząć od tego jak dziewczyny juz radziły - od rozmowy. Trzeba mu wytłumaczyć, że zwiazek powinien opierać sie na zaufaniu a nie na podejrzeniach. Przecież gdyby ktoś inny Ci się spodobał czy coś to nie byłabyś już z nim... kurcze, z zazdrością nie jest łatwo walczyć... w każdym związku powinna być szczypta zazdrości ale nie cała garść ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
|
|
#2956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde, może ktos mu cos naopowiadał... jakiś głupot czy cośSoleika musisz to zbadać...
|
|
#2958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Chyba sobie sama zrobie .Hmmm, w sumie, skarpety tez fajne. Tylko, ze ja w Rossmanie to kolo 20 dopiero bede, wiec pewnie nici z zakupu .Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja wlasnie odkad razem zamieszkalismy dostaje o wiele wiecej pieknych i czulych smsow (Nie, nie codziennie i nie takie lukrem ociekajace ze wszystkich stron. To by mnie przytloczylo i odrzucilo. Tak akurat jest )Otako - Ty biedaku ![]() Mona - fajnie, ze sie to jakos w koncu wyjasnilo i juz sie tak nie zamartwiasz Benek - ja przyznam szczerze i bez bicia, ze najbardziej ze wszystkiego to tego Twojego avatarowego kota pamietam ![]() Trzymaj sie dzielnie
Edytowane przez szmyrk Czas edycji: 2009-12-09 o 22:18 |
||||
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś pisałam o tym że dokładnie rok temu miałam takie załamanie nerwowe, byłam obrzydliwie zazdrosna, TŻ nie odpisywał przez 10 minut a ja już układałam w głowie historię że jest z jakąś panną, to było okropne... Ciężko jest się tego pozbyć, mi nie przeszło do końca ale umiem się kontrolować. Ufam mu bardziej, i wiem że te chore zarzuty niszczyły ten związek. Kiedy nastąpił przełom? Kiedy powiedział że już nie daje rady. Przestraszyłam się, ryczałam w akademiku przez tydzień i postanowiłam że muszę z tym skończyć
Dlatego możesz spróbować terapii szokowej i rozmowy. Mów mu, że jeśli chciałabyś być na boku z kimś innym to wolałabyś go zostawić, że skoro z nim jesteś to znaczy że jest jedyny, a jeśli nie zmieni zachowania to odejdziesz.
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Mona, mądrze pisze
![]() Uciekam, jutro pewnie dzień bez wizażu pa
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem myślę że mam depresję, jednak... ludzie z depresją na pewno cięrpią bardziej niż ja bo to straszna choroba, a ja mam czasem, a nawet często załamania nastroju itp to jest okropne, jak człowiek czasem sam potrafi siebie niszczyć i krzywdzić
|
|
#2962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też Cytat:
Ojej współczuję nie cierpię wstawać tak wcześnie
|
||
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A reszta racja - rozmowa to podstawa |
|
|
|
|
#2964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moze nawet nie o zdrade chodzi, ale np rozmowa z jakas kolezanka... No nie wiem, ale moim zdaniem jakas przyczyna musi byc... A moze wlasnie podslyszal, albo sam zauwazyl, ze jakis chlopak "cos ma" do soleiki i tak wlasnie pilnuje teraz i sprawdza...
|
|
#2965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale może z mojej perspektywy szczypta zazdrości jest zdrowa, ja tam za bardzo doświadczona w kwestiach związków nie jestem, tylko w jednym byłam (jestem??) poważnym. Choć koleżanki często pytają o radę ale to ogólnie tak, każda koleżanka pyta o radę, a w rzeczywistości często jest tak, że potrzebują potwierdzenia u kogoś swoich racji a koleżanki rzadko sie sprzeciwiają... ale jednak czasem---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Cytat:
) no a mój TŻ widział przez moje ramię tego eska, zrobił się strasznie zazdrosny tego dnia... dokładnie nie wiedział kto to napisał, ale jak potem napisał mi inny kolega co tam porabiam czy coś, to TŻ myślał że to tamten "wielbiciel" i napisał już ze swojego nr że zrobi mu najazd na chate jak się nie odczepioczywiście to puste słowa, takie odstraszacze... no ale z facetami bywa różnie... naprawde różnie, czasem wręcz komicznie
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam jeszcze na nk, dziewczyna z którą chodziłam do klasy dodała zdjęcie, jest w ciaży
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Na kanapkę z białego chleba z masłem i szynką, czego to nie znoszę
Matko, jutro muszę wstać o 6... nie poszłabym do szkoły, ale mam głupie próby poloneza ![]() Moja sąsiadka była w ciąży w klasie maturalnej i ma teraz ślicznego, 4-letniego synka Oczywiście nie pochwalam czegoś takiego, ale też nie potępiam, przecież to wina obustronna, sama sobie dziecka nie zrobi![]() A ten synek sąsiadki to przyszły włosomaniak Cudne ma włosy, takie gęste |
|
|
|
#2968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i troche po nim pojechal Ale on niewzruszony dalej odzywa sie raz na jakis czas.Po krotkim czasie odezwal sie do mnie drugi chlopak, tez z politechniki i tez wiedzial, ze mam chlopaka
|
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja czasem bym chciała mieć dzidzie, ale to tyle obowiazków a ja musze te studia pokończyć, poza tym w prywatnym życiu tez zamieszanie, eh... ale chrześniaka mam ślicznego a jaki śmieszny![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() jak ze mną chcieli sie umówić dwaj koledzy (osobno rzecz jasna ) to gdy tylko poinformowałam o TŻ skończyło się na kolegowaniu się i już żadnych propozycji kaw, piw i innych randek nie było.Ale ten typ to strasznie nachalny współczuje
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, nie wyobrazam sobie tego.Zawsze byla taka nieodpowiedzialna i ogolnie raczej dziecinada..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.

trzeba go rozgryźć dziewczyny!!
Technikum Hotelarstwa, ale mam takie przedmioty jak Organizacja pracy, Rachunkowość, Obsługa konsumenta, Usługi Turystyczne itp itd.

rzadko oglądam

normalnie tylko ksiażkę o tym napisać, to chyba jakaś więź między kobietami... jedna pisze jaki to jej TŻ jest niedobry, inne to czytają są złe na TŻ innej wizażanki, potem jest współne dostrzeganie wad facetów, a potem - wszyscy mężczyźni są podli, zatem mój TŻ też ma coś na sumieniu, świetna teoria

normanie ta czekolada tak kusząco sie na mnie patrzyła.... nie mogłam się oprzeć jej urokowi

Ale on niewzruszony dalej odzywa sie raz na jakis czas.