Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-09, 23:19   #1081
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

cobra115 będzie dobrze! a teraz idź lulu i nie stresuj się już
ja też idę już lulu bo ktoś tu wczoraj pisał żeby nie siedziec przy kompie więcej niż 4h (a zwłaszcza taka ślepota jak ja) więc
KOLOROWYCH SNOOF
Stary 2009-12-09, 23:21   #1082
87_meg
Wtajemniczenie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
cobra115 będzie dobrze! a teraz idź lulu i nie stresuj się już
ja też idę już lulu bo ktoś tu wczoraj pisał żeby nie siedziec przy kompie więcej niż 4h (a zwłaszcza taka ślepota jak ja) więc
KOLOROWYCH SNOOF
nie ktostylko meg :P
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 23:25   #1083
dottta
Zakorzenienie

ale tu cicho - a ja Tż do łazienki wywaliłam
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 23:27   #1084
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
nie ktostylko meg :P
zwracam honor moje biedne oczka w soczewkach już nie chciały prowadzic dziś dochodzenia
Stary 2009-12-09, 23:29   #1085
87_meg
Wtajemniczenie

DOBRANOC KOBIETKI

mam nadzieje ze jutrzejszy dzień będzie lepszy..
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
Stary 2009-12-09, 23:30   #1086
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
DOBRANOC KOBIETKI

mam nadzieje ze jutrzejszy dzień będzie lepszy..
Dobranoc idę pomęczyć Tż
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 23:31   #1087
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

tak się właśnie zastanawiam czy jest nas więcej rano czy wieczorem? bo nonstop nie dam rady przy kompie siedziec
meg miłego męczenia...:P
Stary 2009-12-09, 23:38   #1088
lusesita23
Zakorzenienie

Dobranoc kochane

4 h rto ja lekko siedze

dotta milego meczenia

miala ktoras z Was moze z SAMSUMGIEM CORBY do czynienia?chce go sobie wziac teraz to takie pytanko na dobranoc i z gory dziekuje za wszelkie info

dobrej nocy
Stary 2009-12-09, 23:45   #1089
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Dobranoc kochane

4 h rto ja lekko siedze

dotta milego meczenia

miala ktoras z Was moze z SAMSUMGIEM CORBY do czynienia?chce go sobie wziac teraz to takie pytanko na dobranoc i z gory dziekuje za wszelkie info

dobrej nocy
ja też lekko 4h teraz już ponad 5 a rano też siedziałam
ja jestem wierna swojej nokii więc nie pomogę niestety
zmykam już pa pa
Stary 2009-12-10, 07:42   #1090
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej dziewczynki
Mam dużo pracy i 17 stron do nadrobienia i tylko się przywitam

Wczoraj robiłam pierniki, tzn. tylko ciasto, z przepisu Karolinusienki i mi wyszło takie gęste, a wg przepisu ma być rzadkie

Życzę miłego dnia i może kiedyś to wszystko nadrobię
Buziole KREJZOLE

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 08:47   #1091
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Aleście sie rozkręciły na wieczór z gadaniem :P

Lusesita lubię ten przedmiot - fajny jest, ale nie lubię pisac referatów My właśnie Sylwka spędzimy w domu. Trzeba by tylko gdzieś rodzicó wysłać. Co prawda teściowie wyganiają nas na jakąs imprezkę, ale brakuje nam funduszu. tz kupuje felgi do swojej niuni a ja nie mam kasy

cobra

Właśnie dzwonił do mnie Tż. Dziś wychodzi Czeka tylko jecsze na ugs i koniec badań

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 

Edytowane przez ma.ko
Czas edycji: 2009-12-10 o 08:49
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 08:49   #1092
karolinusienka
Zakorzenienie

DZIEŃ DOBRY

Wczoraj sie Piotrusia nie doczekałam miał nadgodzinki a pozniej mial zadzwonic i nie zadzwonil ehhh ja sobie z nim dzisiaj porozmawiam
Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Wczoraj robiłam pierniki, tzn. tylko ciasto, z przepisu Karolinusienki i mi wyszło takie gęste, a wg przepisu ma być rzadkie

Buziole KREJZOLE
Ivona nie przejmuj sie beda bardziej zbite a dalas tylko 1 kg maki, czy sypnelo Ci sie wiecej??albo za malo miodu roztopilas z maslem, albo za malo smietany ale to nic nie szkodzi lepiej bedzie Ci sie walkowac bo ja mialam za rzadkie i maki musialam dosypac podczas walkowania i wyszly pyszne

zmykam dziewczynki Dzisiaj chyba nie wejde juz na wizaz, bo nie wiem o ktorej wroce do domciu a jutro na 8 do pracy ehhh

milego dnia
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 08:53   #1093
87_meg
Wtajemniczenie

dzień dobry

wpadam tylko sie przywitać i życzyć miłego dnia wszystkim
uciekam na zabiegi i do pracy..
bede ok 19 :/
wieczór samotny.

kissyyy

ma.ko- ciesze sie razem z Tobą ze tż opuszcza juz ten szpital :P
Stary 2009-12-10, 08:59   #1094
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień dobry
Przyszłam się przywitać i zaraz zmykam na busa, dziś - o ile będą - mam zajęcia w Katowicach, a na 18:00 chyba pójdziemy na ten kabaret. I musimy sobie też porozmawiać o pewnych sprawach, które były wczoraj... Na dłużej może dopiero dziś wieczorem albo jutro się pojawię i postaram nadrobić, ale już mam 25 stron - lecicie jak szalone

Witam nowe PM

Dziewczyny, które nie mają a chciałyby mieć formularz PM, proszę wypełnić poniższe dane (oczywiście te, które chcecie) i przesłać mi na priv.

Imiona :
Szkoła:
Praca:
Hobby:
Data zaręczyn:
Data ślubu: .
Sala:
Zespół/ DJ:
Fotograf:
Kamera:
Dekoracje:
Auto:
Świadkowie:
Suknia:

Życzę Wszystkim miłego dnia

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 09:11   #1095
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Hej, hej
ale mam nadrabiania, ło matko
Się biorę....
miłego

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 09:49   #1096
isabele
Wtajemniczenie

Cześć Pmki

Ja już jestem w pracy, po śniadanku

elunka88 jak tam wczorajsza wizyta u jubilera??

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

ivnka84 mi tez to ciasto wyszło takie gęste, ale bardzo dobrze mi się z nim pracowało już przy wycinaniu pierniczków I wyszły przepyszne

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 09:50   #1097
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Dotta nudzi Ci się? napisz mi referat o Funduszu Rozwoju Inwestycji Komunalnych
A jak Ci się będzie nudzić następnym razem to wal do mnie, też Ci coś wymyślę

Cytat:
tu nie o to chodzi bo do wesela chca sie dołozyć ale mysla ze wszystko idzie załatwic wiesz ... tanio tzn np fotograf 300zł chcą pomóc ale oni sa za skromnymi przyjeciami bo sa zdania ze po co takie wystawne wesela ale sprawe pozostawiaja nam bo to nasz dzien i sie nie wtrącaja, teście tez chca pomóc..
Ja powiedziałam ojcu że jak znajdzie dobrego kamerzystę za 300 zł to mu kupię passata z czepka
Honolinka - cudne zaproszenia, bardzo mi sie takie podobają

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
a ja chcialam sie pochwalić dzisiaj nam mija rok odkad sie poznalismy dokladnie rok temu o tej porze nie myslalam, ze poznam Piotrusia
Sto lat sto lat
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
A tak w ogóle to ja w tych Twoich pierniczkach to nie widzę renifera tylko ŁOSIA i to jak byk
Sama jesteś ŁOŚ może to był żubr a i powodzenia na rozmowie

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
muszę sie namyślić jeszcze Tż się obrazi czy cuś
Wątpię, a jeszcze jakbyś dziewczyny do siebie zaprosiła....

Cytat:
dobra, mam piwko - dołączam się
Ponieważ ja też piłam browara wczoraj to można zaliczyć że wirtualnie byłam z wami pijaczkami

Cytat:
i przypomnialyscie mi, ze sylwka nie mamy zalatwionego najchetniej to bym zostala z M. w domu-wlozku dokladniej-ale rodzice robia w domu sylwka...
Moi rodzice robili sylwka rok temu i było super! Mimo tego że nawet nie piłam bo się poświęciłam dla G. Ale ja mam ciotki wariatki i to też może dlatego

To na co czeka

Cytat:
cobra ja tez bym poszla, a na kolosa juz bym sie jutro zaczela uczyc
Idź na imprezę cobra. Szkoła nie zając nie ucieknie

Cytat:
dobranoc tym co spac poszły

a mój Tż wrócił a ja mam humorek dzięki piwku z Wami
TŻ skorzysta dzięki wizażowi

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-10, 09:58   #1098
bambusiek
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
dziewczyny a kiedy pierwszy raz poszłyście z wizytą do gina?
W wieku 18 lat, ponieważ stwierdziłam, że to czas najwyższy

Cytat:
Bo chciałam wszystko zrobić razem, łącznie z próbami wątrobowymi ale chyba pójdę tylko na cytologię ( w lutym/marcu idę to zrobię). Ja usg mam robione jak tylko powiem że coś mnie boli/kłuje albo niepokoi - lekarka ma je w gabinecie (o duży plus) i w ogóle nie wiem czy pisałam - chodzę na nfz. Miałam farta ze na taką lekarkę trafiłam.
Też chodzę na NFZ, w dodatku terminy sa takie, że nawet po tygodniu można iść w nagłej sytuacji. No i USG na miejscu.

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
a jak mi powie że co tak późno do niego przychodze???
miałyście jakies przykre sytuacje związane z wizytą?
Miałam sytuację taką: poszłam kiedyś do lekarki na nfz i zrobiła mi badania, zapisała Ketonal i ok. Po jakimś czasie zaczęły się problemy: bolał mnie brzuch, krew leciała i było mi niedobrze ciągle. Poszłam do niej bez zapisu, a pielęgniarka-położna mnie wypytała o co chodzi, powiedziała, że mam czekać, bo mnie lekarka zaraz przyjmie. No to czekałam, a potem... Położna przy wszystkich wyszła na korytarz i powiedziała, że najwyraźniej jestem w ciąży... Ja jej na to, że nie ma takiej możliwości nawet (w sensie dziewictwa)... A ona, że zabezpieczenia łahaha... No i tak przy ludziach zrobiła mi wykład. Ostatecznie po ogłoszeniu publicznie, że jestem w ciąży (co lekarz-chociaż w tym przypadku nie powiedziałabym tak- stwierdził przez drzwi) zmieniłam gina i okazało się, że miałam torbiele z zagrożeniem rozlania.

Cytat:
dotta oj plamienia to ja mwieam raz bylo, ze to od tabletek, raz, ze "nadżerka krwawiąca"(wyszlo na cytologii), a teraz tez mialam,ale to chyba prze zowulacje...ale mysle, ze jak bede szla p orecepte to go poprosze o badanie
Też miałam takie plamienia, ale to ponoć od tabsów

Cytat:
no to nie jestem samachyba, ze wypije to sie rozkrecam jak to M. mowi
Ja też tak mam Od kiedy jego rodzinka miała ze mnie ubaw na weselu, to specjalnie mnie namawiają do wypicia jest śmiesznie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć no "podkradłam" Wam troszkę PM, ale w zamian daję siebie

z powodów osobisto-rodzinnych musieliśmy przesunąć ślub na 2011 jeśli mogę to chciałabym do Was dołączyć, tylko proszę nie pytać dlaczego, może kiedys Wam napiszę, póki co chcę od tego wszystkiego odpocząć podleczyć "duszyczkę" i cieszyć się przygotowaniami bez żadnych przeciwności losu bo to ma być piękny czas, a w takich okolicznościch to były tylko przykrości, nieprzespane noce, łzy , to co mogę dołączyć?
Witaj mam nadzieję, że już będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
Wiecie co, tęskno mi do Tż
Ojej... To ja Cię przytulam wirtualnie i całuję w czółko:przy tul:

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15765661]Kiecki jeszcze nie mam. Ostatnio oglądałam,a w piątek już wybieram się,aby wybrać.
Zdj.1-Środek,prawa strona.
Zdj.2-Przód.
Zdj.3-Środek lewa strona[/QUOTE]

Bardzo ładne
Hihi, znamy Wasze nr tel
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 10:00   #1099
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:

dobrej nocy
Nie miałam do czynienia z nim, ale może dlatego że mnie samo słowo samsung przeraża

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki

Buziole KREJZOLE
CZeśćIvonka usychamy z tęsknoty dasz radę ze wszystkim napewno

Cytat:
al
Właśnie dzwonił do mnie Tż. Dziś wychodzi Czeka tylko jecsze na ugs i koniec badań
No to super!

Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Cześć Pmki

elunka88 jak tam wczorajsza wizyta u jubilera??
Hej dziękuję po wizycie tak pozwolę sobie się pochwalić http://www.jubilerskorpion.pl/moduly...3/264_full.jpg

A poza tym chciałam powitać Kaske87, mam nadzieję że wszystko się ułoży. Nie wiem co się stało ale 3mam kciukasy

Poza tym wymyśliłam extra pomysł że jutro nie idę ani do pracy ani do szkoły. Leń mi wszedł do tyłka..... pomoge chociaż mamie i umyję okna. i się umówiłam na juro na strzyżenie więc się szybciej pozbędę tych zniszczonych kudełków.

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-10, 10:06   #1100
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Dzień dobry

W wieku 18 lat, ponieważ stwierdziłam, że to czas najwyższy

Też chodzę na NFZ, w dodatku terminy sa takie, że nawet po tygodniu można iść w nagłej sytuacji. No i USG na miejscu.

Miałam sytuację taką: poszłam kiedyś do lekarki na nfz i zrobiła mi badania, zapisała Ketonal i ok. Po jakimś czasie zaczęły się problemy: bolał mnie brzuch, krew leciała i było mi niedobrze ciągle. Poszłam do niej bez zapisu, a pielęgniarka-położna mnie wypytała o co chodzi, powiedziała, że mam czekać, bo mnie lekarka zaraz przyjmie. No to czekałam, a potem... Położna przy wszystkich wyszła na korytarz i powiedziała, że najwyraźniej jestem w ciąży... Ja jej na to, że nie ma takiej możliwości nawet (w sensie dziewictwa)... A ona, że zabezpieczenia łahaha... No i tak przy ludziach zrobiła mi wykład. Ostatecznie po ogłoszeniu publicznie, że jestem w ciąży (co lekarz-chociaż w tym przypadku nie powiedziałabym tak- stwierdził przez drzwi) zmieniłam gina i okazało się, że miałam torbiele z zagrożeniem rozlania.

Też miałam takie plamienia, ale to ponoć od tabsów

Ja też tak mam Od kiedy jego rodzinka miała ze mnie ubaw na weselu, to specjalnie mnie namawiają do wypicia jest śmiesznie

Witaj mam nadzieję, że już będzie dobrze

Ojej... To ja Cię przytulam wirtualnie i całuję w czółko:przy tul:

Bardzo ładne
Hihi, znamy Wasze nr tel
Honolinka mi także Wasze zaproszenia się bardzo podobaja. No i przede wszystkim bardzo szybko do Was dotarły

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Nie miałam do czynienia z nim, ale może dlatego że mnie samo słowo samsung przeraża

CZeśćIvonka usychamy z tęsknoty dasz radę ze wszystkim napewno

No to super!

Hej dziękuję po wizycie tak pozwolę sobie się pochwalić http://www.jubilerskorpion.pl/moduly...3/264_full.jpg

A poza tym chciałam powitać Kaske87, mam nadzieję że wszystko się ułoży. Nie wiem co się stało ale 3mam kciukasy

Poza tym wymyśliłam extra pomysł że jutro nie idę ani do pracy ani do szkoły. Leń mi wszedł do tyłka..... pomoge chociaż mamie i umyję okna. i się umówiłam na juro na strzyżenie więc się szybciej pozbędę tych zniszczonych kudełków.
Brawo!!

Bardzo się cieszę elunka, pierścionek jest prześliczny!!

Już go nosisz czy czekacie na oficjalne zaręczyny??

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-12-10, 10:13   #1101
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
dotta dobre

a mi kolezanka wyslala cosik takiego; http://sendables.jibjab.com/view/mSqFMOVOv4koholI

to jest z naszymi wykladowacami,ale mozna swoich sobie wkleic;p

sikalam z tego pol dnia

Cytat:
No nic spadam się myć i nyny...

Boję się choć nie chcę się bać sama w sobie się denerwuję więc trzymać i zaciskać mocno kciukasy
Czuję się jak przestraszone dziecko Może dlatego, że dawno nie byłam na żadnej rozmowie o pracę...
Właśnie w panoramie było o bezrobociu u młodych ludzi

Cytat:
Śliczny pierścionek
a kiedy zaręczyny będą??

Ja własnie wstałam i zabieram się za robienie jajecznicy

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 10:18   #1102
lusesita23
Zakorzenienie

witam Was

elunka pierscionek piekny

ivonka dasz rade na pewno

ale szkoda, ze nie wiecie nic o tym nowym samsungu...ja mialam dwa razy ten tel wiec mnie nie przeraza,ale o tej wersji nie wiem nicpoza tym, z ejest dotykowa i kolorowa chyba go wezme jednak

ide sie ogarniac potem do fryzjera podciac koncowki,
do kolezanki na kawe i reszte zakupow swiatecznych,
potem prsowka na zajecia i artykul,

a potem to chyba padne juz

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

joanwi na slowo "jajecznica" zaburczalo mi w brzuchu
Stary 2009-12-10, 10:21   #1103
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

Śliczny pierścionek
a kiedy zaręczyny będą??

Ja własnie wstałam i zabieram się za robienie jajecznicy
smacznego

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-12-10, 10:22   #1104
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Isabele, Joanwi, Lusesita - dziękuję dziękuję noszę! Oficjalne zaręczyny z rodzicami będą dopiero latem więc bym nie wytrzymała Grzesiek to wczoraj już mówił żebym go cały czas nosiła, więc się spytałam czy do mycia garów i sr***a też

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-10, 10:23   #1105
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
witam Was

elunka pierscionek piekny

ivonka dasz rade na pewno

ale szkoda, ze nie wiecie nic o tym nowym samsungu...ja mialam dwa razy ten tel wiec mnie nie przeraza,ale o tej wersji nie wiem nicpoza tym, z ejest dotykowa i kolorowa chyba go wezme jednak

ide sie ogarniac potem do fryzjera podciac koncowki,
do kolezanki na kawe i reszte zakupow swiatecznych,
potem prsowka na zajecia i artykul,

a potem to chyba padne juz

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

joanwi na slowo "jajecznica" zaburczalo mi w brzuchu
Zapracowany dzień Ci isę bardzo zapowiada

Ten telefon ma moja koleżanka z pracy. Ale ma go dopiero 4 dni i rzeczywiście jest bez klawiatury - całkiem dotykowy

17.09.2011

Jonathan Carroll

Stary 2009-12-10, 10:35   #1106
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
trochę racji w tym jest, sama jak się dowiedziałam to poczułam się trochę oszukiwana przez ten cały czas, Tż ma problemy neurologiczne, ale leczy się od 8 lat z dobrym skutkiem i "na oko" nikt by nie powiedział że jest chory, zresztą sama przez ponad 3lata nic nie zauważyłam
Myślę, że rodzice powinni uszanować Twój wybór.

Cytat:
Musze wam opowiedzieć o poszukiwaniach pracy...
Od początku.

*[miejsce X pensjonat ale na niezłym zadupiu bez dojazdu autobusowego, recepcjonistki szukali ale okazało sie ze to 4 prace w jednej]

*[miejsce Y hotel-dom wczasowy sama nie wiem dokładnie, ale nieco bliżej i szukali studentów lub praktykantów na recepcje]

Dzisiaj dzwonili z Y i zaprosili na jutro na rozmowę.
A później znow dzwonili z X ale nie odebrałam, ale na maila pisali ze chcą mnie zatrudnić na cały etat i w ogóle. Tylko sęk w tym ze na tej stronce z ogłoszeniami co chwile ktoś pisze że to ściema i syf a nie robota i że za grosze się robi. Ostrzegają przed pracą tam. Stwierdziłam że nie ma co wierzyć ale napisałam do jednej dziewczyny i mi opowiedziała mniej więcej jak tam jest i już wiem że nie chcę tam pracować. No ale dzwonili pisali wiec w koncu odpisałam, ze nie chce. Mam nadzieję że sie odczepią. W ogóle ten facet zapraszał na rozmowę o jakichś późnych wieczornych godzinach, bałabym sie nawet tam isć

Mam nadzieję że jutro w tym Y będzie spoko, nie liczę na wiele, bo skoro szukali studentów czyli chcą ciąć koszty... No ale moze akurat.

Dzieki wam zrozumiałam ze przecież jak idę na rozmowę to nie znaczy że podpiszę od razu umowę i będę tam musiała pisac na siłę...
Oby się udało za rozsądną stawkę i na rozsądnych warunkach

Cytat:
a ja chcialam sie pochwalić dzisiaj nam mija rok odkad sie poznalismy dokladnie rok temu o tej porze nie myslalam, ze poznam Piotrusia
Gratulacje

Cytat:
tak się właśnie zastanawiam czy jest nas więcej rano czy wieczorem? bo nonstop nie dam rady przy kompie siedziec
meg miłego męczenia...:P
Chyba wieczorem, mam wizaż w pracy czasem podglądany

Cytat:
Jupiiii

Cytat:
Ja powiedziałam ojcu że jak znajdzie dobrego kamerzystę za 300 zł to mu kupię passata z czepka
Ty to jesteś

Cytat:
Boski Gratulacje Słonko
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 10:39   #1107
Mustique
Lena

cześć Peemki!

Pamięytacie mnie jeszcze???

.........................

Kasiulenkowo- wierszyki do zaproszeń ładne... u mnie raczej nie przejdą z dwóch powodów... kwiaty i tak będą goście dawać... wszelkie zabawki, słoniki, kredki i tego typu rzeczy sądeckie domy dziecka i przedszkola mają aż nadmiar i już nie chcą przyjmować.
a kwiaty nam sie przydadzą, bo w naszych stronach gdy młoda para tańczy pierwszy taniec, to właśnie te kwiaty są układane w kształt serca i to tak pięjknie wygląda...
a ja kwiaty na grób mamy zaniosę...

Bambusiek- gratki za umowę w pracy,....

Madzia- witaj...

Kasia też witaj serdecznie... mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i z ogromną werwą wkroczyć w "nowe" przygotowania do slubu...

Honolinka- zaproszenia ładne...

Elunka- pierścionek prześliczny!
Stary 2009-12-10, 10:41   #1108
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

No Lenka pewnie że pamiętamy

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2009-12-10, 10:45   #1109
Mustique
Lena

Cytat:
No Lenka pewnie że pamiętamy
to dobrze.. bo już myślałam.. że nie! trochę mnie nie było.. ale postaram sie wkręcić w rozmowę!
Stary 2009-12-10, 10:46   #1110
MiciaKicia
Zakorzenienie

DZIEŃ DOBRY

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć no "podkradłam" Wam troszkę PM, ale w zamian daję siebie

z powodów osobisto-rodzinnych musieliśmy przesunąć ślub na 2011 jeśli mogę to chciałabym do Was dołączyć, tylko proszę nie pytać dlaczego, może kiedys Wam napiszę, póki co chcę od tego wszystkiego odpocząć podleczyć "duszyczkę" i cieszyć się przygotowaniami bez żadnych przeciwności losu bo to ma być piękny czas, a w takich okolicznościch to były tylko przykrości, nieprzespane noce, łzy , to co mogę dołączyć?
Witaj
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15765661]Kiecki jeszcze nie mam. Ostatnio oglądałam,a w piątek już wybieram się,aby wybrać.
Zdj.1-Środek,prawa strona.
Zdj.2-Przód.
Zdj.3-Środek lewa strona[/QUOTE]
o kurcze az sie poplakalam super!
Cytat:

swoją drogą.. Myslalam ze dluzej ze soba jestescie
Cytat:
bylam na tym w kinie i tpo w 3D super przezycie
nooo ja tez bylam za***iscie bylo

Ale duzo napisalyscie!

Kurcze rodzice dzis wracaja.. Zaraz zmykam robic te żeberka TZ po nich pojechal a ja w garach siedze ;P Wiecie co tak mi serce pekalo jak TZ pakowal sie i zanosil rzeczy do domu Tak nam fajnie sie mieszkalo buuu

Ide robic obiadek
Miłego dnia Wam zycze
P.S jak mi mama cos kupila to sie Wam pochwale hihi
Odezwe sie pozniej

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości