|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV
Cytat:
hehe i odmłodziłam ja troche, w dniu slubu miała 43 my z TZ-em mamy 23 lata, tzn on jeszcze nie ma, 22 grudnia urodziny ma ![]()
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Wtajemniczenie
|
A ja dziś zafundowałam sobie manicure
![]() ![]() ![]()
![]() |
#904 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zeby sie milo mieszkalo ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje! ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć i tak efekty mizerne ![]() dziękuję ![]() pracochłonne, dziady, ale uwieelbiam tańczyć z rozpuszczonymi ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-09 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() anuuulka gratuluje |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gdyby któraś z Was kiedyś kupowała sokowirówkę to polecam http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=426826 Anula gratuluje mieszkanka ![]() Jesli juz mowa o fryzurach, to ja tez ostatnio scinalam wlosy i zrobilam balejaz rudo-blond. Miałam duzo wątpliwosci, ale wyszło super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#909 |
Zakorzenienie
|
zmiany koloru włosów sa fajne,ale nie każdemu pasują...
Taka Milla Jovovich wyglądała fenomenalnie we wszystkich kolorach ![]() A przed chwilą zobaczyłam nowy teledysk z jedną rockową wokalistką i jej nie poznałam... ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-09 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
Otóż to, słuszna uwaga
![]() bo teraz jest taka moda na dzieciaka, młode laski zaliczają wpadówkę i już szybko od razu ślub... albo jak słyszą, że ja po ślubie to teksty typu: "nie za szybkooo??!!! toć się wyszalej dziewczyno, a nie za mąż wychodzisz! a dziecko masz??" to mi ręce opadają... to mówię, że każdy inaczej dojrzewa psychicznie do takiego wyboru, jednym to przychodzi bardzo szybko, a drugim bardzo późno... jestem z facetem 5 lat, jest miłością mego życia, chce uwiecznić ten związek, to biorę ślub, czemu nie? yyy... ![]() ![]() Mój małżowin nie może wyrobić, bo wypiłam 2 szklanki mleka z czosnkiem posiekanym.... i ponoć śmierdzi w pokoju, a ja nic nie czuje(straciłam smak i węch) ![]() ![]()
#911 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczynki
![]() Trudno powiedzieć, zależy jak potoczy się remont, będziemy zmieniać całą kuchnię, w sypialni wykładzina i tapeta i chyba półki regipsowe, a w salonie trzeba będzie tylko ściany pomalować albo potapetować no i może też podwiesimy sufit trochę. Aaa i będziemy jak się uda cyklinować parkiet. Myślę, że wprowadzimy się za ok 2-3 miesiące. Z resztą jak tylko będzie kuchnia i materac do spania to się możemy już wprowadzać ![]() Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-12-09 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Jutro jedziemy do Dublina na koncert Depeche Mode
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
taaak, spotkałam
![]() dziekuje ![]() Cytat:
to prawda, ze w innych krajach europejskich, standardem jest najpierw unormowanie sytuacji zawodowej a potem dopiero slub i dzieci. Nawet w duzych miastach (Wa-wa, Kraków, Wrocław) - widze po kolezankach, najpierw awanse zawodowe, potem pieluchy... i dlatego tez. nikt z naszych znajomych nie ma jeszcze dzidzi ![]() Dlatego tak sama przed soba sie usprawiedliwiam i tlumacze, ze calkiem normalna jestem ![]() Btw musze powiedziec, ze wczoraj oswiadczylam w pracy oraz pani prezes, ze podjełam decyzje i od 04.01.2010 zmieniam prace... A ile sie przy tym uryczałam........... Tak wiec z nowym rokiem, nowym krokiem. Wyprowadzam sie do Krakowa i zamieszkam po 3 msc od slubu z mezem ![]() ![]() Ta praca to duza szansa i wielki, wrecz milowy krok do przodu, wiec bylabym glupia gdybym jej nie przyjeła. Jakos sie tam zaklimatyzuje ![]() Poza tym to WY mi pomogłyscie podjąć decyzję ![]() ![]() ![]() ![]() anuuulka gratuluje mieszkanka ![]() ![]() ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2009-12-10 o 06:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny wczoraj szwagier przywiozl mi moj super nowy odkurzacz-i jest absolutnie rewelacyjny ![]() ![]() a tak przy okazji to tesciowa mnie wkurzyla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() gdzie jest dzidzius????? TU JEST ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do sprzetow to ja wlasnie kupilam electrolux silencer zus 3385-wklejalam link z fotkami wczoraj-cena 425, ale nie zaluje, bo w sklepach sa po 700zl, poza tym jest swietny-wiedzialam, ze na pewno chce electroluxa, bo mialam w domu i bylam bardzo zadowolona-najbardziej mnie urzeka rura 360topni dzieki ktorej odkurzacz nie musi sie krecic w kolko, bo kreci sie tylko rura! Moj nowiusi zasysacz jest zgrabniutki, cichusienki-bardziej slychac szuranie po podlodze niz pace silnika ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na widok odkurzacza reaguję tak: ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-10 o 09:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
no własnie magie wczoraj małżowi pokazaywalam ten twoj i sie zdziwił ze taki tani !! bo ogladalismy po ponad 700 zł
i to w tym sklepie zamawialas? a powiedz mi ma on mocne ssanie? ja myslalam o tym bo on ma 2100 ale jak mwoisz ze tamten jest cichy a kosztują tyle samo http://www.electro.pl/produkt-ELECTR...61750,168.html
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() wpadlam pochwalic sie naszym wazonem i sztuccami heheh ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
maggie jeszcze nie wiemy co z kontraktem, ma opinie, ma propozycje na 5 lat ale jeszcze nie był u generała. Jak będzie u niego to się okaże czy podpisanie kontraktu jest równoznaczne z podpisaniem zgody na wyjazd.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#920 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() odkurzacz jak jest ustawiony na max to slychac, ale jest cichy wg mnie przynajmniej, a jak jest na min to cichusienienki! Wogole to moja kolezanka ma silencera 5 letniego, czyli starszy model i mowila, ze na TVN turbo kiedys juz dosc dawno testowali ten odkurzacz i okazalo sie, ze byl nie do zdarcia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mam podobne sztucće ![]()
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Okurzacz Electrolux tradycyjny-ja mam ultra silencer Moc silnika: 2100 Wat – ja mam 1800Wat Moc ssania: 310 Wat – mój 330Wat, czyli mój mimo ze mniej zzera pradu to lepiej ciagnie Regulacja mocy ssania w pokrętle- u mnie tez regulacja, ale w takim jakby suwaczku, czyli możesz zmienic bez schylania się nawet stopa Poziom hałasu: 72,5 dB – mój ma 69 dB Typ filtra: antyalergiczny HEPA H12-moja hepa jest zmywalna, a ta to nie wiem Pojemność worka: 3,5 litra-mój jest mniejszy bo 2,5l Automatyczny zwijacz przewodu-ja mam jeszcze autorewers Długość przewodu: 7 m mój ma 9 Zasięg pracy: 10 m mój ma 12 m Parkowanie pionowe i poziome-u mnie tez Zabezpieczenie przed pracą bez worka Zabezpieczenie przed przegrzaniem-tez mam Rury metalowe-teleskopowe- u mnie tez Kolor: różowo-srebny- mój jest niebieski |
|
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo podobają mi się te sztućce. Lubię takie proste wzory.
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajny pomysł z tymi ścianami ![]() Można tez pobawić się kolorami i wzorami - ja mam u siebie pomarańczowe ściamy i grube, czerwone pasy wzdłuż sufitu i w rogach... ![]() A co do malinowego... można też nałozyć na niewielkiej powierzchni i wzmocnić intensywność tego akcentu kolorystycznego zielenią - kolorem dopełniającym ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-10 o 12:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
laseczki glupie pytanko
![]() jak się robi print screena? chce wyslac potwierdzenie przelewu ale nie wiem jak ;P dupa ze mnie a tzta nie moge zapytac bo to o jego prezent chodzi ![]() ooo sie mi udalo ![]() ![]() Edytowane przez SAMBAdiJANEIRO Czas edycji: 2009-12-10 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
na klawiaturze jest nad strzalkami taki klawisz prt scr w pierwszym rzedzie musisz otworzyc co chcez i wcisnąć ten klawisz potem otworzyc jakis program na przykład word lub paint lub cos grawicznego i poprostu wkleic i gotowe
![]()
![]() |
#927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaraz zaaaasne, tak mnie muli... |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i juz po wszytkim ![]() urodzila sie piekna dziewczynka malenka.. 49 cm i 2400 ale cudowna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
wiesz co az poszłam połazić po biurze i u mnei wszedzie w tym samym miejscu .... a klawiatury mam każda inna...
u szefula tylko w lapku jest oczywiscie gdzie indziej .... sie szef smieje ze mu za ramie zagladam
![]() |
#930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.