|
|
#3961 | |
|
żona
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Cytat:
![]() My dzisiaj robilismy ta czołówke ijednak nie bylismy w ciuchlandzie, bo klasie sie nie chciało isc
|
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
My rozdajemy jutro, a czołówki pewnie nie będziemy mieć, bo oczywiście nikt nam nie powie, do kiedy trzeba to zrobić, ile ma trwać itd. Wychowawca nam np. nie powiedział, że trzeba wysłać przedstawicieli na zebranie komitetu studniówkowego i gdyby nie to, że moja mama w nim jest, to nie wiedziałabym, że mamy studniówkę.
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czyli pewnie na dobre Wam to wyszło.. cieszę się ![]() u nas też w klasie niezdecydowanie na czołówkę/plener. padają propozycję, robimy głosowanie, połowa klasy nie głosuje na nic, a później pretensje, bo im się nie podoba i nie będą tego robić
|
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Wracam z seansu House'a z nastawieniem, że się będę przekopywać przez 10 stron a tu puściutko dzisiaj
![]() Melleczka cieszę się, że się wszystko ułożyło Jednak jakaś tam podrzędna franca się może schować co najwyżej ![]() ![]() ![]() Na moją studniówkę robiłam sama wzór badzika, ale w końcu jakoś tak wyszło, że ich nie zamawialiśmy i mieliśmy zwykłe wstążeczki, a u TŻta to nie wiem jak jest teraz. Cytat:
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2009-12-09 o 22:57 |
|
|
|
|
#3965 |
|
Rozeznanie
|
Ale cichutko
A kto bedzie u was grał,zespół czy DJ?
|
#3966 |
|
Wtajemniczenie
|
zazdroszczę Wam dziewczyny tych studniówek. w mojej szkole wygląda to "nieco" inaczej.
żadnych plakietek, kotylionów itp nie mam, no bo po co ..? ![]() studniówkę mamy na wsi, w sali gimnazjum. w miarę duża jest, ale i tak na poloneza mamy mało miejsca. co do poloneza .. jednak wielka porażka. babka w ogóle sama nie wie jak to powinno wyglądać jedzenie na studniówkę mamy z restauracji (nazwałabym to barem ..) najtańszej w mieście. jak wchodzę do niej od razu zbiera mi się na wymioty (brudne stoły, zapach starego tłuszczu ..). ja na studniówkę chyba sobie kanapki zrobię. zespół mamy jakiś weselny .. chociaż nie wiem czy on by zabawił ludzi nawet najbardziej pijanych na weselu. masakra! jeśli chodzi o czołówki to powiedzieli nam, że mamy zrobić. ehem. już to widzę .. ogółem jedna wielka PORAŻKA. niestety mam pecha. wydaję mi się, że już komers miałam fajniejszy.
|
|
|
|
#3967 |
|
Rozeznanie
|
Zespół, a w przerwach zespołu DJ
|
|
|
|
#3968 |
|
Rozeznanie
|
|
#3969 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No fakt, wspomnienia to raczej niecodzienne
|
|
#3971 |
|
Zadomowienie
|
u nas też jeśli chodzi o jedzenie to porażka
|
#3972 |
|
żona
|
u nas zespól na szczescie
i to taki super:d w tamtym roku tez był na Tz studniówce![]() A jedzenie w tamtym roku było dobre, wiec mysle ze w tym roku tez i katering![]() kelnerzy jak zarywali w tamtym roku ![]() Koles mojej kolezance rzucil na talerz serwetke, na ktorej bylo napisale w 3 podpunktach jaka jest piekna i prosil o numer telefonu |
|
|
|
#3973 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niezawodny sposób na podryw ![]() A ja w szkole właśnie, wzięłam ze sobą komputer, bo robimy prezentacje na WOSie, a że w szkole jest WiFi to sobie pokorzystam ![]() ![]() Słyszałyście, że 73% osób zdało matmę? ![]() To chyba dobry sposób na zniżenie poziomu na głównej
|
|
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
melleczka cieszę się, że już jest wszystko w porządku ![]() julajta ładnie ładnie.. zamiast się uczyć to za wizażu siedzieć
* Zapuszczam włosy! * Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r. Edytowane przez L I L Y Czas edycji: 2009-12-10 o 10:01 |
|
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
My będziemy mieć zespół i DJ'a.
A polonez to jedna wielka porażka. Są dziewczyny, które nawet kroków nie stawiają w rytmie |
|
|
|
#3977 |
|
Raczkowanie
|
My mamy z tego co wiem dj-a i zespol... a sala; tutaj;
http://www.veneciapalace.pl/site/panorama_5_sala_dozow |
|
|
|
#3978 |
|
Zadomowienie
|
Ale macie piękne sale, u nas po prostu załatwiono największą w mieście żeby się wszyscy zmieścili;p
A co do tej matmy to loool taka sraka była za przeproszeniem, żeby kiepsko to napisać i zaniżyć poziom na majowej i co? Nagle geniusze matematyczni;p 76% to duuużoooo jak na próbną Poloneza ani razu jeszcze nie ćwiczyliśmy, za dobra szkoła zeby się takimi bzdetami przejmować i marnować czas;p to oczywiście była ironia Edytowane przez malinoweciastko Czas edycji: 2009-12-10 o 13:47 |
|
|
|
#3979 |
|
Raczkowanie
|
Ta... sala piękna...Na zdjęciach... w sobotę jadę oglądać, musze znaleźć miejsce gdzie by upchać 2 turę poloneza, bo jak nie to będzie tylko jedna, a mało miejsca do tańczenia i wszyscy nie zatańcza.... No i płacimy po 260zl i 250 za towarzyszącą...
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3981 |
|
Raczkowanie
|
Mam rozumieć, że to dużo?
Ano. po 510 za pare straszne, ja wiem... i jeszcze ten pałacyk jest ze 20km za warszawa, wiec czesc osob bedzie tam jechala 1,5 h... I to sie jedzie i jest pole, pole, pole, pałacyk, pole, pole, pole... ![]() wiec ogółem dupa. i jeszcze jakiś rodzic zabronił hotelowi wynajmować nam pokoje na tę noc... ;/ więc trzeba będzie z tej wsi wracać po nocy... |
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale czemu niby macie nie wynajmować pokoi? Nie rozumiem tego. Jak rodzic się boi, że jego córka się z kimś prześpi i zajdzie to chyba znak, że czas już porozmawiać z nią o tym, skąd biorą się dzieci
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Rozeznanie
|
O trageeeedia, tyle za salę?
U nas prawdopodobnie 320zł za parę.. A dla nas to i tak dużo za przymusową, nudną, imprezę w szkole. Muszę znaleźć sukienkę no!! |
|
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo sie boja zeby dzieci z tej studniowki nie bylo moze ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- ale 510 zl to tragedia................. ......................... ................ u nas by nikt chyba tyle nie zaplacil..... no ale palacyk
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
no u mojego tż'a w szkole jak będzie studniówka to jak się wejdzie, to już się nie wyjdzie na zewnątrz.. nawet do samochodu, otwarcie im powiedzieli, żeby dzieci nie było.. sorry bardzo jak będą chcieli to nawet w kiblu mogą... ten tegest.. heh i tak nie upilnują.
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
No 510 to bardzo dużo. Ja się cieszę jednak, że mieszkam na zadupiu i zapłacę 160 (z partnerem 270 by było, ale partner jest z klasy i płaci sam za siebie
) a studniówka będzie w naprawdę pięknym, starym budynku z klimatem.
|
|
|
|
#3987 |
|
Raczkowanie
|
Jaka fryzura pasuje do sukienki na jedno ramię ?? Mam długie włosy wiec mogę kombinować! a i czy czarne buty będą pasować do fioletowej sukienki i srebrnych dodatków? Kurde bo nie mogę znaleźć srebrnych butów ;/
|
#3988 |
|
Zadomowienie
|
i tak nam pozioimu nie zmienią, bo nasza matura od sierpnia leży w sejfach wydrukowana ^^
|
|
|
|
#3989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Takie ogółem powody podali.... Myślę, że gdzybyś powiedziała któremuś z naszych rodziców, że ''mogliby się przespać'', to by niezrozumiał o co biega ![]() Co do zadupia, ja miałam nadzieję na jakis Bristol, żeby móc na starówkę wyjść i sobie zdjęcia machnąć... a tu dupa... 30 km od warszawy.... |
|
|
|
|
#3990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale przecież i tak wniesiecie chociaż po piersiówce, w końcu tradycja taka![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

byl u mnie i juz jest super... nawet myslalam ze gorsza bedzie ta rozmowa

czyli pewnie na dobre Wam to wyszło.. cieszę się