Tarnowskie Panny Młode - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-09, 19:33   #4741
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220
Dot.: Salony Mody Ślubnej w Tarnowie

Co to tego Pasazu to powiedział mi jeszcze, że obsuga tez w porzadku byla, tylko ze dosc ciasno tam jest, ale na tym weselu bylo ok 40 osob i on mowil ze bylo tak w sam raz, wiec mysle ze jak na 30 osob robicie to chyba nie bedzie zle.

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 20:06   #4742
szar_a
Przyczajenie

Dot.: Tarnowskie Panny Młode

Dzieki Diana220. O tym jedzeniu tez slyszalam, ze dobre. Musze sie wybrac i zamowic kilka dan. Tak ogolnie to kiepsko z dobrymi restauracjami na male przyjecie weselne w Tarnowie, w rozsadnej cenie oczywiscie.
szar_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 20:14   #4743
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szar_a Pokaż wiadomość
Dzieki Diana220. O tym jedzeniu tez slyszalam, ze dobre. Musze sie wybrac i zamowic kilka dan. Tak ogolnie to kiepsko z dobrymi restauracjami na male przyjecie weselne w Tarnowie, w rozsadnej cenie oczywiscie.
A El Paso na Lwowskiej - moja ulubiona tarnowska restauracja.

http://www.e-graphic.nazwa.pl/elpaso/
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:32   #4744
LoczeK83
Raczkowanie

El Paso to chyba nie ten klimat. Jakoś nie widze tam przyjęcia weselnego..

na małe przyjęcie może ta Winnica byłaby dobra? To jest po prawej stronie jak się jedzie na Marcinke ... Tylko nie mam pojęcia jakie tam jest jedzonko i obsługa ..

http://www.restauracja-winnica.malopolska.pl/

Edytowane przez LoczeK83
Czas edycji: 2009-12-09 o 21:38
LoczeK83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:42   #4745
Diana220
Raczkowanie

GG do Diana220

Emirr, a jak cenowo jest w tym El Paso? bo nigdy tam nie bylam, a fajnie wyglada..poza tym uwielbiam meksykanskie jedzonko Malo jest niestety ciekawych miejsc w Tarnowie, dlatego milo byloby cos nowego sprawdzic..

Diana220 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 21:49   #4746
jadira
Raczkowanie

waniliowa
Ojoj kiedy to było ja juz jestem po.... oczywiscie masz racje to byly tylko takie moje widzimisie ale sie nie skusilam, doszlam do wniosku ze ten jeden raz moge chyba wydac na siebie odrobine więcej...i nie żaluje)

Edytowane przez jadira
Czas edycji: 2009-12-09 o 21:51
jadira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-09, 22:34   #4747
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
Emirr, a jak cenowo jest w tym El Paso? bo nigdy tam nie bylam, a fajnie wyglada..poza tym uwielbiam meksykanskie jedzonko Malo jest niestety ciekawych miejsc w Tarnowie, dlatego milo byloby cos nowego sprawdzic..
Ceny mają bardzo przyzwoite, moje ulubione danie buritos+frytki+sałatka oraz
duże piwo to 25 zł. Ulubione danie mojej żony stek el ranchero + zapiekane ziemniaki + sałatka oraz sok to 30 zł

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2009-12-09 o 22:37
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 08:10   #4748
wronkas
Raczkowanie

Hej kobietki my już wczoraj zakupiliśmy alkohol i jestem w szoku jak wódka w przeciągu dwóch tygodni w hurtowniach poszła w góręNa szczęście trafiliśmy na super promocję w Eurokechu.Jeżeli decydujecie się na wyborową to ceny wahają się w granicach 24zł utargujecie niewiele bo do 19zł a my kupiliśmy za 17.76zł- jestem naprawdę w szoku.Pan Tadeusz jeszcze droższy.

26 czerwiec 2010
wronkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 09:24   #4749
moniaa061
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wronkas Pokaż wiadomość
Hej kobietki my już wczoraj zakupiliśmy alkohol i jestem w szoku jak wódka w przeciągu dwóch tygodni w hurtowniach poszła w góręNa szczęście trafiliśmy na super promocję w Eurokechu.Jeżeli decydujecie się na wyborową to ceny wahają się w granicach 24zł utargujecie niewiele bo do 19zł a my kupiliśmy za 17.76zł- jestem naprawdę w szoku.Pan Tadeusz jeszcze droższy.
kurcze znajomy mnie ostrzegal ze duzo pojdzie w gore dobrze ze juz kupilismy ale zostalo nam jeszce piwo i wino;/ wiec zobaczymy jak to bedzie....
moniaa061 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 09:45   #4750
allebazi
Rozeznanie

Cytat:
Eurokech?? A gdzie to?
allebazi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 13:45   #4751
martak110
Rozeznanie

Jezeli chodzi o Pasaż to moja koleżanka miała tam wesele tez nie duże ok 50 osób i była bardzo zadowolona z jedzenia , obsługi itd. Polecała ten lokal bardzo, a ja słyszałam ze na małe przyjecia to tez fajnie jest w EKO BARZE na Elektrycznej,nie byłam tam nigdy ale podobno jest ok tylko własnie na nie dużo osób.
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy.
martak110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 14:53   #4752
LoczeK83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez allebazi Pokaż wiadomość
Eurokech?? A gdzie to?
Eurocash jest na elektrycznej
LoczeK83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:29   #4753
Margaritka85
Raczkowanie

Cytat:
z tego co piszesz to rozumiem,ze zapłaciliście za wyborową 17,76?a ile butelek kupiliście,że dali Wam taki upust?jesli to wyborowa,to przyznam ze tanio
Margaritka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 15:59   #4754
szar_a
Przyczajenie

Tylko upewniłyście mnie w tym co słyszałam o Pasażu. Nad Eko Barem też się zastanawiałam, jednak bardziej odpowiada mi "klimat restauracyjny". A słyszałyście może cokolwiek o restauracji Artie na pl. Więźniów Oświęcimia?
Stary 2009-12-10, 16:04   #4755
kija1
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Margaritka85 Pokaż wiadomość
z tego co piszesz to rozumiem,ze zapłaciliście za wyborową 17,76?a ile butelek kupiliście,że dali Wam taki upust?jesli to wyborowa,to przyznam ze tanio
witam ja tez kupilam tą Wyborowa w eurocashu jest poprostu promocja na tą i inne wódki..
kija1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 18:23   #4756
wronkas
Raczkowanie

Cytat:
kupiliśmy 180 butelek.Co do upustu to jeżeli bierzesz towar na paragon to o upuście w Eurokechu możesz zapomnieć chyba ze masz kogoś znajomego co ma koncesję na alkohol to masz superw innych hurtowniach utargujesz w tych co byliśmy to z 24zł na 19,14zł i tyle.
Co do Eko Baru w środku jest fajnie jeżeli chodzi o małe pszyjęcie weselne na zewnątrz brzydko i ponuro i za bardzo nie ma gdzie wyjść jak tylko na parking

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

nie wiem jak tam z cenami jest dzisiaj ale wczoraj trafiliśmy na ostatni dzień promocjiW każdym razie z tego co nam mówili po hurtowniach to już z promocjami ciężko będzie do końca roku a po nowym roku drożeje

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Napisane przez moniaa061 Pokaż wiadomość
kurcze znajomy mnie ostrzegal ze duzo pojdzie w gore dobrze ze juz kupilismy ale zostalo nam jeszce piwo i wino;/ wiec zobaczymy jak to bedzie....
My piwo będziemy kupować tuż przed samym weselem bo wtedy nie będzie problemu o zwrot jak coś zostanie zwłaszcza butelkowe

26 czerwiec 2010
Stary 2009-12-10, 20:59   #4757
Margaritka85
Raczkowanie

Cytat:
kupiliśmy 180 butelek.Co do upustu to jeżeli bierzesz towar na paragon to o upuście w Eurokechu możesz zapomnieć chyba ze masz kogoś znajomego co ma koncesję na alkohol to masz superw innych hurtowniach utargujesz w tych co byliśmy to z 24zł na 19,14zł i tyle.
Co do Eko Baru w środku jest fajnie jeżeli chodzi o małe pszyjęcie weselne na zewnątrz brzydko i ponuro i za bardzo nie ma gdzie wyjść jak tylko na parking

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

nie wiem jak tam z cenami jest dzisiaj ale wczoraj trafiliśmy na ostatni dzień promocjiW każdym razie z tego co nam mówili po hurtowniach to już z promocjami ciężko będzie do końca roku a po nowym roku drożeje

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

My piwo będziemy kupować tuż przed samym weselem bo wtedy nie będzie problemu o zwrot jak coś zostanie zwłaszcza butelkowe
aha,dzięki za odpowiedz to się Wam udało my tez zaopatrzyliśmy się częściowo w wyborową w Makro,ale dalismy ostatnio 20,29....i teraz widzę,że sporo się przepłacilo jednak.Jeszcze musimy dokupić trochę,dlatego tym razem szukamy czegos taniej.moze sie uda jeszcze w okolicach swiat jakąs promocję dopaśc
Stary 2009-12-10, 21:12   #4758
wronkas
Raczkowanie

Cytat:
aha,dzięki za odpowiedz to się Wam udało my tez zaopatrzyliśmy się częściowo w wyborową w Makro,ale dalismy ostatnio 20,29....i teraz widzę,że sporo się przepłacilo jednak.Jeszcze musimy dokupić trochę,dlatego tym razem szukamy czegos taniej.moze sie uda jeszcze w okolicach swiat jakąs promocję dopaśc
jeżeli chcesz tanio kupić to nie ma innej rady jak jeździć po hurtowniach i sprawdzać ceny a zmieniają się co tydzień zwłaszcza jak dowiedziałam się że tydzień temu wyborowa na eurokechu była po 16zł.Co do makro to moim zdaniem najdroższa hurtownia w Tarnowie

26 czerwiec 2010
Stary 2009-12-11, 16:09   #4759
Margaritka85
Raczkowanie

Cytat:
jeżeli chcesz tanio kupić to nie ma innej rady jak jeździć po hurtowniach i sprawdzać ceny a zmieniają się co tydzień zwłaszcza jak dowiedziałam się że tydzień temu wyborowa na eurokechu była po 16zł.Co do makro to moim zdaniem najdroższa hurtownia w Tarnowie
nie wiem jakie ceny są w makro w tarnowie,bo my zaopatrzylismy sie w krakowie,ale pewnie podobne
Stary 2009-12-11, 17:53   #4760
wronkas
Raczkowanie

Dziewczyny doradźcie mi jakich kwiatów najlepiej użyć do bukietu ślubnego.Myślałam o storczykach ale sama nie wiem czy są na tyle wytrzymałe.Może macie jakieś pomysły

26 czerwiec 2010
Stary 2009-12-11, 18:10   #4761
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny doradźcie mi jakich kwiatów najlepiej użyć do bukietu ślubnego.Myślałam o storczykach ale sama nie wiem czy są na tyle wytrzymałe.Może macie jakieś pomysły
ja mialam roze frezje i jeszcze jakies jedne kwiaty .. podobne do roz ale zapomnialam jak sie nazywaja i byl dosc wytrzymaly

wydaje mi sie ze stroczyki to dosc delikatne kwiaty ale powinny wytrzymac wkoncu tak naprawde potrzebujesz ich tylko w Kosciele pozniej w lokalu mozesz juz dac je do wody

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 18:58   #4762
wanilliowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jadira Pokaż wiadomość
waniliowa
Ojoj kiedy to było ja juz jestem po.... oczywiscie masz racje to byly tylko takie moje widzimisie ale sie nie skusilam, doszlam do wniosku ze ten jeden raz moge chyba wydac na siebie odrobine więcej...i nie żaluje)
jadira masz rację - jak szaleć to szaleć! Ja myślałam o takiej tańszej opcji przez jakiś czas, ale jednak ja sukienkę musze widzieć, dotknąć, przymierzyć zanim zdecyduję się na zakup. Sukienka to jednak "za poważna" sprawa żeby na niej szukać oszczędności. Myślałam jednak o szyciu, bo spory czas temu wypatrzyłam sobie MOJĄ WYMARZONĄ SUKIENKĘ na przypadkowym zdjęciu w Internecie. Zakochałam się, ale jak weszłam na stronkę producenta szczena mi opadła - koszt 5000... EURO. Mam już nawet namiary na świetną (podobno) krawcową. Ale do wesela jeszcze kupa czascu więc jeszcze nie działam w tym kierunku.
wanilliowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 20:39   #4763
jadira
Raczkowanie

Cytat:
Wronkas ja mialam storczyki, w zasadzie to chcialam tylko storczyki bez zadnej trawy i cudawianek-skromny ale Pani kwiaciarka mowila ze bedzie mdło, powiedziala tez ze sa to jedne z najbardziej wytrzymalych kwiatow (moze chodzi wam o delikatne platki ktore mozna zlamac). Moj bukiet i kwiaty we wlosach trzymaly sie ladnie cala noc, bukiet chcialam jeszcze wykorzystac na sesje ale mama mi powyciagala kwiaty do miseczki z "mikrofonu" bo po 2 dniach byly juz lekko podwiędłe i musialam robic nowy Natomiast we wlosach mialam 2 kwiaty stroczyka- jeden caly a drugi fryzjerka podzielila na platki i przyczepila je gdzieniegdzie- ladnie to wygladalo ale wlasnie te platki pod koniec mialy lekko sinawy kolor ale ogolnie polecam stroczyki - wybralabym je drugi raz jakbym mogla))
Zdjecie-po lewej moj buket po prawej (z mniejsza iloscia kwiatow) swiadkowej
Stary 2009-12-12, 12:17   #4764
kwiatuszek154
Przyczajenie

WITAM, JEZELI MOGE COS POLECIC TO JEST FAJNA RESTAURACJA NOWA NAZYWA SIE OSTERIA, MIESCI SIE PRZY UL. KRAKOWSKA 240 ROBILAM TAM PRZYJECIE WESELNE NA 35 OSOB, JEST FAJNA SALA, STYL NOWOCZESNY, CO DO JEDZENIA MOGE POWIEDZIEC ZE BARDZO DOBRE CENA NIE ZA DUZA JAK WSZEDZIE, WSZYSTKO FAJNIE PODANE PIEKNIE PRZYOZDOBIONE STOLY, ZASTAWA TEZ NOWOCZESNA A NIE JAK W NIEKTORYCH LOKALACH ZE POZAL SIE PANIE BOZE, MOZESZ STWORZYC WLASNE MENU JEZELI CHCESZ WLASCICELKA BARDZO FAJNA I BEZKONFLIKTOWA POLECAM BARDZO MOGE PODAC STRONKE WWW.OSTERIA-TARNOW.PL W RAZIE PYTAN CHETNIE POMOGE
kwiatuszek154 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 13:23   #4765
wanilliowa
Rozeznanie

Cytat:
Ja może będę teraz nietypowa, bo planuję mój bukiet mieć z piwoni. Nie żebym szczególnie lubiła te kwiaty, ale znalazłam napawdę śliczny i bukiet. Biorę ślub w wakacje więc nie mogę liczyć na tulipany czy też moje ukochane konwalnie.
Poniżej umieszczam zdjecie bukietu z piwoni znalezione na necie.

Tak w ogóle to witam Was dziewczynki , postanowiłam się dołączyć do wątku, bo oderwać się od niego nie mogę, czytam i czytam, panuje tu taka milutka atmosfera.
Stary 2009-12-12, 16:10   #4766
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilliowa Pokaż wiadomość

Tak w ogóle to witam Was dziewczynki , postanowiłam się dołączyć do wątku, bo oderwać się od niego nie mogę, czytam i czytam, panuje tu taka milutka atmosfera.

sliczny bukiet

witamy w naszym gronie
powiedz cos wiecej o sobie ... co macie juz zalatwione itp

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 16:27   #4767
szar_a
Przyczajenie

Dziękuję kwiatuszek154 za tą restaurację. Przyznam, że pierwszy raz o niej słyszę, ale to pewnie dlatego, że nie jest w centrum. Wystrój podoba mi się bardzo jak patrzę na zdjęcia na ich stronie, wydaje się tak przytulnie. Szkoda, że nie ma zdjęcia całej sali. Mogłabyś powiedzieć czy nie było tam "za ciasno" dla 30kilku osób? Na pewno restauracja nad którą się zastanowię. Dziękuję jeszcze raz.
Stary 2009-12-12, 17:15   #4768
wanilliowa
Rozeznanie

Dziękuję zaaaabciu za powitanie!

Panną Młodą będę dopiero w 2011 roku - wesele mam 20 sierpnia w Machowej, Sezam (zdecydowałam się na ten lokal po przeczytaniu Waszych opini - wielkie dzięki ivonka7 za rady na privie), zaliczkę na kamerzystę już wpłaciłam, z fotografem spotkam się wstępnie po Świętach, tak samo z zespołem, który sobie wybrałam. Podam więcej szczegółów jak już wszystko będę miała podpisane i dograne, nie chcę zapeszać
Mam jeszcze dużo czasu, ale podobnie jak kilka Wizażanek przebywam za granicą i moje rezerwacje muszę robić z większym wyprzedzeniem. Poza tym planowanie jest takie wciągające, uwielbiam to!
Stary 2009-12-12, 19:34   #4769
kwiatuszek154
Przyczajenie

Witaj, przyjecie mialam na pietrze w sali wystroj taki sam jak na dole, jest dosyc duza, wszystko zalezy od ustawienia stolikow, ale spokojnie miejsce na tanczenie jest wydaje mi sie ze nie bylo ciasto. fajna atmosferka, toalety na pietrze tak ze nie trzeba nigdzie chodzic , chyba ze na papierosa na dwor poniewaz w lokalu sie nie pali. Pozdrawiam
kwiatuszek154 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 22:23   #4770
wanilliowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez szar_a Pokaż wiadomość
Dziękuję kwiatuszek154 za tą restaurację. Przyznam, że pierwszy raz o niej słyszę, ale to pewnie dlatego, że nie jest w centrum. Wystrój podoba mi się bardzo jak patrzę na zdjęcia na ich stronie, wydaje się tak przytulnie. Szkoda, że nie ma zdjęcia całej sali. Mogłabyś powiedzieć czy nie było tam "za ciasno" dla 30kilku osób? Na pewno restauracja nad którą się zastanowię. Dziękuję jeszcze raz.
Teraz sobie przypomniałam - jak szukałam lokalu dla siebie to brałam pod uwagę "Willę Krzyską", bo jest bardzo blisko mojego domu, jednak oni organizują przyjęcia tylko do 75 osób. Niestety nie znam ich oferty cenowej, ze względu na limit gości nie wnikałam w szczegóły. Mają swoja stronę internetową, warto zaglądnąć : http://www.willakrzyska.pl
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości