|
|
#4741 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Salony Mody Ślubnej w Tarnowie
Co to tego Pasazu to powiedział mi jeszcze, że obsuga tez w porzadku byla, tylko ze dosc ciasno tam jest, ale na tym weselu bylo ok 40 osob i on mowil ze bylo tak w sam raz, wiec mysle ze jak na 30 osob robicie to chyba nie bedzie zle.
|
|
#4742 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Tarnowskie Panny Młode
Dzieki Diana220. O tym jedzeniu tez slyszalam, ze dobre. Musze sie wybrac i zamowic kilka dan. Tak ogolnie to kiepsko z dobrymi restauracjami na male przyjecie weselne w Tarnowie, w rozsadnej cenie oczywiscie.
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.e-graphic.nazwa.pl/elpaso/ |
|
|
|
|
#4744 |
|
Raczkowanie
|
El Paso to chyba nie ten klimat. Jakoś nie widze tam przyjęcia weselnego..
na małe przyjęcie może ta Winnica byłaby dobra? To jest po prawej stronie jak się jedzie na Marcinke ... Tylko nie mam pojęcia jakie tam jest jedzonko i obsługa .. http://www.restauracja-winnica.malopolska.pl/ Edytowane przez LoczeK83 Czas edycji: 2009-12-09 o 21:38 |
|
|
|
#4745 |
|
Raczkowanie
|
Emirr, a jak cenowo jest w tym El Paso? bo nigdy tam nie bylam, a fajnie wyglada..poza tym uwielbiam meksykanskie jedzonko
![]() ![]() Malo jest niestety ciekawych miejsc w Tarnowie, dlatego milo byloby cos nowego sprawdzic..
|
|
#4746 |
|
Raczkowanie
|
waniliowa
Ojoj kiedy to było ja juz jestem po.... oczywiscie masz racje to byly tylko takie moje widzimisie ale sie nie skusilam, doszlam do wniosku ze ten jeden raz moge chyba wydac na siebie odrobine więcej...i nie żaluje )
Edytowane przez jadira Czas edycji: 2009-12-09 o 21:51 |
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
duże piwo to 25 zł. Ulubione danie mojej żony stek el ranchero + zapiekane ziemniaki + sałatka oraz sok to 30 zł Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2009-12-09 o 22:37 |
|
|
|
|
#4748 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki my już wczoraj zakupiliśmy alkohol i jestem w szoku jak wódka w przeciągu dwóch tygodni w hurtowniach poszła w górę
|
#4749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4751 |
|
Rozeznanie
|
Jezeli chodzi o Pasaż to moja koleżanka miała tam wesele tez nie duże ok 50 osób i była bardzo zadowolona z jedzenia , obsługi itd. Polecała ten lokal bardzo, a ja słyszałam ze na małe przyjecia to tez fajnie jest w EKO BARZE na Elektrycznej,nie byłam tam nigdy ale podobno jest ok tylko własnie na nie dużo osób.
Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy. |
|
|
|
#4752 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4753 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4754 |
|
Przyczajenie
|
Tylko upewniłyście mnie w tym co słyszałam o Pasażu. Nad Eko Barem też się zastanawiałam, jednak bardziej odpowiada mi "klimat restauracyjny". A słyszałyście może cokolwiek o restauracji Artie na pl. Więźniów Oświęcimia?
|
|
|
|
#4755 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4756 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w innych hurtowniach utargujesz w tych co byliśmy to z 24zł na 19,14zł i tyle.Co do Eko Baru w środku jest fajnie jeżeli chodzi o małe pszyjęcie weselne na zewnątrz brzydko i ponuro i za bardzo nie ma gdzie wyjść jak tylko na parking ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- nie wiem jak tam z cenami jest dzisiaj ale wczoraj trafiliśmy na ostatni dzień promocji ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
|
|
#4757 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to się Wam udało my tez zaopatrzyliśmy się częściowo w wyborową w Makro,ale dalismy ostatnio 20,29....i teraz widzę,że sporo się przepłacilo jednak.Jeszcze musimy dokupić trochę,dlatego tym razem szukamy czegos taniej.moze sie uda jeszcze w okolicach swiat jakąs promocję dopaśc
|
|
|
|
|
#4758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4759 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem jakie ceny są w makro w tarnowie,bo my zaopatrzylismy sie w krakowie,ale pewnie podobne
|
|
|
|
#4760 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny doradźcie mi jakich kwiatów najlepiej użyć do bukietu ślubnego.Myślałam o storczykach ale sama nie wiem czy są na tyle wytrzymałe.Może macie jakieś pomysły
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi sie ze stroczyki to dosc delikatne kwiaty ale powinny wytrzymac
|
|
|
#4762 |
|
Rozeznanie
|
jadira masz rację - jak szaleć to szaleć! Ja myślałam o takiej tańszej opcji przez jakiś czas, ale jednak ja sukienkę musze widzieć, dotknąć, przymierzyć zanim zdecyduję się na zakup. Sukienka to jednak "za poważna" sprawa żeby na niej szukać oszczędności. Myślałam jednak o szyciu, bo spory czas temu wypatrzyłam sobie MOJĄ WYMARZONĄ SUKIENKĘ na przypadkowym zdjęciu w Internecie. Zakochałam się, ale jak weszłam na stronkę producenta szczena mi opadła - koszt 5000... EURO. Mam już nawet namiary na świetną (podobno) krawcową. Ale do wesela jeszcze kupa czascu więc jeszcze nie działam w tym kierunku.
|
|
|
|
#4763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Natomiast we wlosach mialam 2 kwiaty stroczyka- jeden caly a drugi fryzjerka podzielila na platki i przyczepila je gdzieniegdzie- ladnie to wygladalo ale wlasnie te platki pod koniec mialy lekko sinawy kolor ale ogolnie polecam stroczyki - wybralabym je drugi raz jakbym mogla ))Zdjecie-po lewej moj buket po prawej (z mniejsza iloscia kwiatow) swiadkowej
|
|
|
#4764 |
|
Przyczajenie
|
WITAM, JEZELI MOGE COS POLECIC TO JEST FAJNA RESTAURACJA NOWA NAZYWA SIE OSTERIA, MIESCI SIE PRZY UL. KRAKOWSKA 240 ROBILAM TAM PRZYJECIE WESELNE NA 35 OSOB, JEST FAJNA SALA, STYL NOWOCZESNY, CO DO JEDZENIA MOGE POWIEDZIEC ZE BARDZO DOBRE CENA NIE ZA DUZA JAK WSZEDZIE, WSZYSTKO FAJNIE PODANE PIEKNIE PRZYOZDOBIONE STOLY, ZASTAWA TEZ NOWOCZESNA A NIE JAK W NIEKTORYCH LOKALACH ZE POZAL SIE PANIE BOZE, MOZESZ STWORZYC WLASNE MENU JEZELI CHCESZ WLASCICELKA BARDZO FAJNA I BEZKONFLIKTOWA POLECAM BARDZO MOGE PODAC STRONKE WWW.OSTERIA-TARNOW.PL W RAZIE PYTAN CHETNIE POMOGE
|
|
|
|
#4765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Poniżej umieszczam zdjecie bukietu z piwoni znalezione na necie. Tak w ogóle to witam Was dziewczynki |
|
|
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sliczny bukiet witamy w naszym gronie powiedz cos wiecej o sobie ... co macie juz zalatwione itp
|
|
|
#4767 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję kwiatuszek154 za tą restaurację. Przyznam, że pierwszy raz o niej słyszę, ale to pewnie dlatego, że nie jest w centrum. Wystrój podoba mi się bardzo jak patrzę na zdjęcia na ich stronie, wydaje się tak przytulnie. Szkoda, że nie ma zdjęcia całej sali. Mogłabyś powiedzieć czy nie było tam "za ciasno" dla 30kilku osób? Na pewno restauracja nad którą się zastanowię. Dziękuję jeszcze raz.
|
|
|
|
#4768 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję zaaaabciu za powitanie!
Panną Młodą będę dopiero w 2011 roku - wesele mam 20 sierpnia w Machowej, Sezam (zdecydowałam się na ten lokal po przeczytaniu Waszych opini - wielkie dzięki ivonka7 za rady na privie), zaliczkę na kamerzystę już wpłaciłam, z fotografem spotkam się wstępnie po Świętach, tak samo z zespołem, który sobie wybrałam. Podam więcej szczegółów jak już wszystko będę miała podpisane i dograne, nie chcę zapeszać ![]() Mam jeszcze dużo czasu, ale podobnie jak kilka Wizażanek przebywam za granicą i moje rezerwacje muszę robić z większym wyprzedzeniem. Poza tym planowanie jest takie wciągające, uwielbiam to! |
|
|
|
#4769 |
|
Przyczajenie
|
Witaj, przyjecie mialam na pietrze w sali wystroj taki sam jak na dole, jest dosyc duza, wszystko zalezy od ustawienia stolikow, ale spokojnie miejsce na tanczenie jest wydaje mi sie ze nie bylo ciasto. fajna atmosferka, toalety na pietrze tak ze nie trzeba nigdzie chodzic , chyba ze na papierosa na dwor poniewaz w lokalu sie nie pali. Pozdrawiam
|
|
|
|
#4770 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.

ja juz jestem po.... oczywiscie masz racje to byly tylko takie moje widzimisie ale sie nie skusilam, doszlam do wniosku ze ten jeden raz moge chyba wydac na siebie odrobine więcej...i nie żaluje

to się Wam udało
Natomiast we wlosach mialam 2 kwiaty stroczyka- jeden caly a drugi fryzjerka podzielila na platki i przyczepila je gdzieniegdzie- ladnie to wygladalo ale wlasnie te platki pod koniec mialy lekko sinawy kolor