|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
coś znowu jakaś cisza nastała, ja już posprzątałam izbę, dziecko nakarmione, to chwilę mogę powizażować, tylko z kim!?
|
|
|
|
#1202 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Próbowałam rano coś napisać ale mój Skarb śpi coraz krócej w dzień i rano pospał tylko 30 min. a ja w tym czasie zdążyłam tylko poprasować i przeczytać część postów. U nas pogoda paskudna i nic się nie chce. Nawet skusiłabym się na spacer ale czekam na kuriera, który według moich obliczeń miał być wczoraj. Nie mogę się doczekać bo ma przynieść nasz projekt Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pokażę, pokażę tylko jak małż z pracy wróci bo nie mogę kabelka w tym jego bałaganie znaleźć ![]() Cytat:
wkurzyłam się nieziemsko bo lubiłam tą moją małą kuleczkę ![]() Cytat:
i nic prawie nie mogę. Zarejestrowałam ją już do gastrologa i niech coś radzi bo jak mam jej zacząć wprowadzać nowe pokarmy i obserwować reakcję
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
Ania, fajne te szablony, już kumam o co chodzi. Mam nadzieję że jednak będą wybierać Twoje, nie poddawaj się
Kaalinaa, biedna Kalinka, tyle problemów macie
|
|
|
|
#1204 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
,Buziaki dla Marty, Magdy, Milenki, Antosia i Danielka!
Już raz dzisiaj pisałam posta i mi go zżarło, i w ogóle wizaż mi się popsuł ![]() Nockę mieliśmy całkiem możliwą - nie rejestrowałam jakoś specjalnie naszych pobudek, więc chyba nie było ich aż tak dużo A dzisiaj moja mamcia ma urodziny i zeżarłam już wielkiego ptysia i ciacho... A prawdziwa impreza dopiero w niedzielę. A ja ostatnio schudłam aż 2oog i znowu wszystkie moje starania na nic![]() Gosik - to super, że nocka z tych standardowych i może już w najbliższej przyszłości będziemy się bawić i nosić o drugiej w nocy A może spikniemy naszych menszów , zostawiamy im Mychę i Guzika, a same sobie do jakiegoś spa wybędziemy... tak na tydzień chociaż![]() Iwciag - u nas to samo - mamy osobne konta, w tym moje od jakiegoś czasu świeci pustkami ![]() Aniu - ale Ty pracowita pszczółka jesteś Życzę Ci z całego serca, żeby ktoś wreszcie docenił Twój talent Ale nie poddawaj się![]() Marika - a za mną tak redsik jabłkowy chodzi i cola z rumem (albo rum z colą ) Ale pokarmię jeszcze, tak myślę, do marca. Ty masz o tyle lepiej, że Igorek lubi jeść, a Guzik je, bo mu daję, a najbardziej cyca kocha Pochwal się, co kupiłaś w ciuchliku A Guzik pełzać pełza - do tyłu najczęściej Albo opiera się na głowie i na stopach i jedzie na czole![]() Malutka - no widzisz, jaka teściowa miła Jeżu, ja jeszcze nigdy chyba od teściowej komplementa nie usłyszała ![]() Caro - seksuśny ten tulipan ![]() ![]() Kalina - oj, biedna Kalinka. Jest szansa, że po prostu z tego wyrośnie? A ten Wasz domek można gdzieś w sieci zobaczyć? Pokaż |
|
|
|
#1205 |
|
Rozeznanie
|
Cześć kochane, ja bez czytania, ostatnio w pracy mam dużo roboty i powolutku idzie mi nadrabianie zaległości. Zaraz troszkę was poczytam. Dodałam kilka swoich przepisów do forum smaczny wizaż, jakby któraś chciała mi wystawić recenzję i zagłosować na mnie jako smakmistrza byłabym wdzięczna, fajna jest nagroda
http://smaczny.wizaz.pl/profil.php?uid=317047 |
|
|
|
#1206 |
|
Wtajemniczenie
|
Kalina współczuje problemów, gratuluje domku, my też z wiosną planujemy ruszyć z budową, może pochwalisz się domkiem, masz go gdzieś na dysku?
Illbana 200g to też coś, dobrze, że 200 na minusie nie na plusie! Może do tego spa to i ja się załapię ![]() Kartin już wskakuję na przepisy, może znajdę coś dla mnie czyli łatwego i nie do schrzanienia
|
|
|
|
#1207 |
|
Zakorzenienie
|
Illbana, hehe nie chwal Guzika bo to niebezpieczne, ja już nie będę na wszelki wypadek
O widzisz, pomysł ze spa to mi się bardzo podoba, tylko mały problem by był. TŻ cyca nie ma
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakbym o nas czytala U nas tz nie ma ani zlotowki i finansami zarzadzam ja ![]() Pracowita pszczolka z Ciebie ![]() Mi tez wizOz od rana nie dzialal wkurzal tylko
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Zadomowienie
|
siemanko, dziękujemy wszystkim za zyczenia
Specjalny Słodki Podwójny buziak dla Eve
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nol problemos Dziwczynkos Jeszcze raz dzieki za instruktos |
|
|
|
|
#1211 |
|
Zadomowienie
|
Eve, oglądałam was przed chwilą na nk i zauwazyłam, ze pod zdjeciem usg napisałas: "zeby chociaz wielkie brązowe oczy miał po tacie"
![]() wywrózyłaś sobie... Ty masz rodzine w Olsztynie? co sie nie przyznajesz, ze tu ktoś na Ciebie czeka
|
#1212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No Przez moment sie zastanawialam o co Ci chodzi z tym Olsztynem, ale juz wiem - kuzynka tza (przyszla chrzestna Ola) studiuje weterynarie w Olsztynie - chyba o nia chodzi ? Nie chce i sie wlazic na Nk Ursull a Ty nadal za kochanke robisz??? Boszszszszeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee... Spadniesz w rankingu postowym
|
|
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
tak, Eve o weteryniarza mi chodziło
aświat jest maly...
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka bardzo malutki
A powiedz jak dziwczynki dzisiaj swietuja?
|
|
|
|
#1215 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc Wizażomaniaczki
![]() My juz po spacerze...z obiadem mam luz bo Tz wrocil wczoraj pozno i nie jadl ani krokietow ani lecza i mam to na dzis ![]() Dzisiaj wstaje w nocy do Aleksaa on rozrabia na brzuchu w lozeczku, do tej pory zastawałam go tak rano po przebudzeniu ale nie w nocy... a on nawet mnie nie wołał tylke sie bawil... Ale ogolnie super bo pobudka byla o 3.30 zjadl i odrazu zasnal, pozniej ok 6 byla pobudeczka wiec wzialam go do nas i spalismy do 8.45 ![]() Marika Ty masz zycie... Tz zajmuje sie dzieckiem i gotuje obiad a Ty na zakupkach z kolezankami ![]() a z czym robisz nalesniczki, bo ja tez bardzo lubie, wlasnie wczoraj robilam i wyszly mi takie jak mojej mamie, cieniutkie, jasniutkie i nietłuste - mniam. A podaj przepisz na swoje... Juz doczytałam z czym robisz ![]() Malutka razem z Toba ciesze sie z przyjazdu siostry! Iwciag to upiekszaj sie kochana... i wracaj do nas ![]() Ja podziwiam Cie z tymi nocami...i na prawde sie bawicie? Ja tak nigdy nie miałam... Kurcze moze lepiej go po prostu usypiaja jak zawsze bo sie jeszcze do tych zabaw przyzwyczai. Najwyzej siech sobie popłacze. Odnosnie domu.. to my juz teraz mielismy wylewac fundamenty ale dowiedzielismy sie ze ulepsza wybrany przez nas projekt dodajac jeden niewielki pokoj na dole i czekamy na niego...ma byc w styczniu. Pokaze ci co wybralismy, jeszcze bez tego pokoju. Wszystko juz mamy załatwione i czekamy tylko na to. Dom jest wg mnie za duzy, bo tamten bedzie mial o kilka metrow wiecej, ale Tz sie uparł... http://www.domyzwizja.pl/ projekt nazywa sie "WŁASNY" Ania no mnie tez denerwuje to bezczynne siedzenie w domu, a najbardziej brak kasy u mnie, bo Tztowi nie brakuje oczywiscie jak potrzebuje to biore ale jak ja tego nie znosze... nie ma jak swoje pieniadze Illbana posta ci zeżarło a napisałas drugiego i to ...pięknie sie przyłozyłas mi tez sie to zdarza... a 2oo g to tez jakis wynikKatrin dodałas przepisiki, zaraz pojde zobaczyc Ja bardzo lubie tamta stronke---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Katrin otworzyłam link i widze ze katrin ma 10 przepisow, ale pod spodem przepisow brak... i w nic nie da sie wejsc... hmmm czemu?
|
|
#1216 |
|
Rozeznanie
|
Nadrobiłam 5 ostatnich stron, może trochę jeszcze jutro poczytam.
Poiglot, Kalina,Selka ja też jeszcze nie mam okresu, postanowiłam poczekać do końca 8 miesiąca po porodzie, jak się nie pojawi w styczniu idę do gina, bo trochę mnie to niepokoi. Ja karmię tylko 2 razy dziennie (znaczy odciągam mleko i od czasu do czasu daję Marcysiowi cycusia) Kalinko, no to nie zazdraszczam tych przejść,ale dobrze, że już wszystko o.k Poiglot, fajnie że się na szkołę zdecydowałaś, ja bym chciała zrobić podyplomówkę, ale teraz kiedy mam dziecko to już ciężko będzie. Ursull przoduje w ilości postów , podziwiam, jak ty masz czas na wszystko? I jeszcze zdjęcia przerabia. A streszczenie obrazkowe oddaje wszystko dokładnie ( jakoś często się butelczyna przewija) .
|
|
|
|
#1217 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak, ja wczoraj tylko trochę podglądałam i dziś na podglądaniu pewnie też się skończy. Walczymy z wysoką gorączką po wczorajszym szczepieniu eh
Także bądzcie grzeczne, ciocia Asia patrzy Wam na rączki
|
|
|
|
#1218 |
|
Raczkowanie
|
Gosik - cyce im też zostawimy
![]() Iwciag - no jasne, że zabieramy Cię do spa ![]() Mell - bardzo ładny dom (Uwielbiam oglądać wnętrza - takie moje małe zboczenie ). Dla mnie osobiście za duży, bo ja oczywiście zaraz myślę, kto to będzie sprzątał Ale w ogóle zazdroszczę (tak pozytywnie) wszystkim budującym domy. To moje marzenie od... zawsze... mieć kawałek przestrzeni tylko dla siebie. Anulka - teraz to mi przykrość sprawiłaś ![]() ![]() Ja też osobiście i imiennie buziaki przesyłam. Dla Twoich ślicznotek również. Się pozbierałam już... Cho no ![]() Heksa - oby brzydka gorączka sobie poszła |
|
|
|
#1219 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w szoku, pół godziny temu wróciliśmy do domu a Aleks nadal śpi w wózku, w kurtce i czapce
Normalnie mu się to nie zdarza...---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Illbana, a no to skoro cyce też zostawiamy to spoko. Jedziemy Ciekawe co oni na to...
|
|
|
|
#1220 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki moze nie, ale rodzice
![]() Illbana ajm sorki Heksa zaczełaś juz Weidera, dopiero masz zamiar, czy to ściema jest
|
#1221 |
|
Wtajemniczenie
|
Illbana ja tez uwazam ze za duzy, ale Tz mowi ze jak szalec to szalec
... Madry bo to ja bede tam sprzatac...Ale ogolnie... to mi tez sie podoba, w srodku jes ładny Moze kiedys Twoje marzenie sie spełni, my z Tz od urodzenia mieszkamy w blokach. (Tu w Holadnii mieszkamy w domku z ogrodkiem, ale tylko tymczasowo)
|
|
#1222 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeszcze na szybko kuknę coście namalowały i spadam się robić na bóstwo
![]() Iwo śmiga ze mną, bo tata nie zdąży dojechać! 3majcie kciuki co bym nie musiała w połowie fryzury do domu z nim pędzić Mell wow jaka chawira, my będziemy mieć, mały skromny tani domek Illbana ja też nie byłam jeszcze, ale co tam, z Wami zaryzykuje |
|
|
|
#1223 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulka
a jakos miałam ochote Cie uderzyc... a potem pozałowałam i chciałam Cie udobruchac![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Iwciag z Iwo idziesz do fryzjera? Tylko mu tam wloskow nie farbuj
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
Anulka - ja w sprawie Heksy i jej "6", ona ten podpis ma chyba od sierpnia
Moze Tobie odpowie?---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Pytanie mam do Szanownych Mam ![]() Czy twarog mozna zamrozic ??? |
|
|
|
#1225 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Eve, podobno można, ja nigdy nie mroziłam, ale tu--> http://forum.gazeta.pl/forum/w,77,95...rogi_.html?v=2 piszą, ze farsz na ruskie pierogi mozna, a to jest przeciez miedzy innymi twaróg.
|
|
#1226 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#1227 | ||
|
Zadomowienie
|
EVE, cytaty z innego forum (nie zebym wazelinowała, ale szukałam miedzy innymi dla siebie...z ciekawosci, bo zapodałaś ciekawy temat
):Cytat:
Cytat:
|
|
#1228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc kochane, ja na chwile bo jestem zajeta
![]() Bylam dzis na spacerku z ta dziewczyna z ktora spotkalam sie juz kilka razy i z jejj coreczka ![]() No i poukladalam w swojej szafie I tzta polowa roboty za mna )Tz juz w domu dzis skonczyl wczesniej i juz mi gra nad uchem w ixboxa ![]() Bryanek spi a ja spadam zmywac ![]() Cytat:
mi po porodzie zarosl.. w polowieale wzielam kolczykiem z calej sily popchnelam i przebilam ![]() Cytat:
![]() mell super nocka Alex zuch! ![]() ![]() marika ![]() katrin ja nie mam okresu, karmie juz ponad 7 miesiecy . teztylko dwa razy dziennie.. Ta moja kolezanka tak samo
|
|
#1229 |
|
Zadomowienie
|
Mell nie wydurniaj sie
![]() bo pomysle, ze ty z tą pałą na poważnie
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
cze
![]() nic wam nie powiem ![]() albo powiem ![]() Poiglot kolczyk wszedł ale spuchło ![]() i trochę mnie boli:/
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

bo ja chyba nie widzialam nigdy Twojej Kalusi,
bo mnie wkurzal
wkurzyłam się nieziemsko bo lubiłam tą moją małą kuleczkę 

A dzisiaj moja mamcia ma urodziny i zeżarłam już wielkiego ptysia i ciacho... A prawdziwa impreza dopiero w niedzielę. A ja ostatnio schudłam aż 2oog
A może spikniemy naszych menszów
Życzę Ci z całego serca, żeby ktoś wreszcie docenił Twój talent
Ale nie poddawaj się
)
Ale pokarmię jeszcze, tak myślę, do marca. Ty masz o tyle lepiej, że Igorek lubi jeść, a Guzik je, bo mu daję, a najbardziej cyca kocha

wkurzal tylko
co sie nie przyznajesz, ze tu ktoś na Ciebie czeka 
(Uwielbiam oglądać wnętrza - takie moje małe zboczenie
a jakos miałam ochote Cie uderzyc... a potem pozałowałam i chciałam Cie udobruchac