|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
Hehehe noo wiem wiem tak tylko strzeliłam
Bo coś mi dzwoniło ale nie wiedziałam w którym kościele.... Bo wcześniej ktoś napisał że ma 16 lat i tak mi zapadło w pamięć, bo tu jest dużo studentek i osób w wielu 20 kilku lat... Tak wogóle to ze mnie jeszcze mała smarkula jest.
Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2009-12-10 o 18:16 |
|
|
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: 01.12.09 -> jeszcze nie jest za późno! Rozpocznijmy nowy rok szczuplej.. :))
wiecie co się okazało ? moja waga dodaje kg
![]() same dobre wiadomości dzisiaj mam ![]() mielnus nie przejmuj się.. ![]() cherrylady94 tez mam 15 lat więc spoko ;p
so take my hand and come with me, we will change reality ; ) Edytowane przez karoxpp Czas edycji: 2009-12-10 o 18:13 |
|
|
|
#663 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny!!! wy jeszcze dojrzewanie, po co sie odchudzac??????? tak wogole to jest tu ktos mniej wiecej mojego wieku??
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
no nie, mogłam się nie przyznawać to nikt by mi nie zwracał uwagi..
|
#665 |
|
Raczkowanie
|
Hehe no ja też tak myślałam. Ale jak milenus zapytała to co miałam zrobić? Nawet po moim nicku widać że jestem rocznik '94.....
milenus powiem ci, że już praktycznie kończy mi się fizyczne dojrzewanie... Bo wcześnie zaczęłam dojrzewać także spoko Ale tak poza tym to w czym to dojrzewanie przeszkadza? Bo sama nie wiem. Jak mam tłuszczyk na ciele to chyba można się odchudzać...
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
hey dziewczyny
![]() wczoraj lekka załamka ale dzisiaj już jest ok .Dietkowo również więc jestem ogólnie bardzo happy![]() boże!Ja nie wiedziałam,że jesteście takie młode!!!Tzn nie wiedzialam ze jest ktos młodszy niz ja!Ej dziewczyny tylko nie przesadzcie bo przepraszam ze to powiem ale to jest najgorszy wiek co do odchudzania!Wiem z auttopsji Co do Krakowa to równiez uwielbiam!.Boskie miasto lecz niestety nie jest mi pisane częste zagladanie do niego .Za to czesciej bywam w moim 2 ukochanym miescie bo w Wilnie!Tam bym chciała w przyszłości mieszkac i chyba spełni się to![]() Sunset-jak tam zdrówko?? ![]() Mielnus-skad ja znam te kolezanki?!Czemu za przeproszeniem takie kolki w dupie sa?!Nigdy tego nie zrozumiem...
|
|
#667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale dzięki za troskę ![]() ![]() ![]() W sumie to ja chcę trochę schudnąć bo naprawdę grubnę jak najęta. A jak się jest w grupie to łatwiej. Ja nie głoduję ani nic z tych rzeczy... Po prostu stosuje dietę MŻ nie jem słodyczy i białego pieczywa. Oraz nie jem tłustych, smażonych rzeczy. To chyba jest zdrowe podejście do odchdzania? Jak nie to mnie poprawcie ![]() :roll eyes:Nowa_Nadzieja myślałaś że nie ma tu młodszych od ciebie too czyli w jakim wieku jesteś? ![]() ![]()
Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2009-12-10 o 19:03 |
|
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kobietki
Na całe szczęście nie mam na razie gorączki, ale na wszelki wypadek dzisiaj poleżałam w domku , tak profilaktycznie ![]() Rano byłam na rozmowie w sprawie pracy, niestety niezbyt absorbujące stanowisko , ale lepsze takie , niż żadne. Mam iśc na dwa dni na próbę , po sześć godzin dziennie (oczywiście za darmo) , a do tego właściciel ma w mieście fatalną opinię i tak się trochę zastanawiam, co zrobić... ![]() Z dietką tak sobie , nie zjadłam nic słodkiego i nawet mnie nie kusi - tym razem mam silną motywację i pewnie dlatego A przechodziłam obok cukierni i nawet zatrzymałam się na moment aby popatrzeć w witryny i chyba najadłam się samym patrzeniem ,bo odeszłam bez cienia żalu ![]() Dzisiaj zjadłam na śniadanie bułę(niestety białą) z wędlinką. Na drugie śniadanie była mała grahamka , na obiad ryż z warzywami , filetem z kurczaka i sosem chińskim z Biedry . Zjadłam tylko połowę porcji , a dokończyłam po popołudniowej drzemce czyli około 17 ![]() Przed chwilą zjadłam kolejną bułkę z wędliną i na dzisiaj już chyba tyle. Zgrzeszyłam jedynie tymi bułkami i herbatą z sokiem malinowym i 1.5 łyżeczki cukru ... czyli chyba nie najgorzej... No i nie ćwiczyłam ,bo jakoś ciężko mi tyłek ruszyć. Ale zaraz pójdę robić przysiady ![]() Nowa Nadzieja, a co to za załamka wczoraj była ?
![]() Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2009-12-10 o 19:05 |
|
|
|
#669 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jesli mowisz ze tylko ograniczasz to ok![]() a ja jestem 18 latką
|
|
|
#671 |
|
Zakorzenienie
|
hellllllloł ! wiem, że tęskniłyście
![]() jestem i szykuję sobie sałatkę... normalnie mam ochotę się na nią rzucić. dzisiaj dzień pełen wrażeń, niestety negatywnych ![]() w szkole byłam tylko 2,3h. potem do babci, która strasznie, ale to strasznie męczyła mnie, bym coś zjadła. nie ma bata ! nawet owoców mi nie wolno ! zrobiła mi wspaniały obiad: gotowaną pangę z żółtą fasolką ![]() a teraz czytam sobie wasze posty, nowo-zakupioną książkę i piję herbatę miętową
|
|
|
|
#672 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Gartuluje motywacji ![]() klask i:Chociaz powiem,ze ja tez jakos ostatnio slodycze mam w duzym powazaniu,tylko czasmi zjem lyzke lodow lub lizaka ale chyba to nie taki wielki grzech?![]() a co to za praca?? ![]() jak tam zakwaśniaki ??a ja miałam lekka zalamkę,bo byłam u lekarza i sie okazalo,ze moje nerki nie dzialaja tak jak powinny i teraz skazana jestem na tablety ![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]() lo jakie dobroci tez bym cos takiego zjadla ale niestety zostala mi tylko moja slawna sałatka z "Hiltona" mmm mniam![]()
|
|
|
#673 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez cherrylady94 Czas edycji: 2009-12-10 o 19:17 |
|
|
|
|
#674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba jednak to drugie ![]() lepiej dmuchac na zimne
|
|
|
#675 |
|
Raczkowanie
|
Heh... Wogle to bym sobie brzuszki jakieś porobiła bo o dziwo mam ochotę.
Niestety wczoraj na wf robiliśmy skok w dal (taki z miejsca co jest najgorsze) Ja z koleżankami nie zrobiłam dobrze rozgrzewki no i zakwasy murowane na udachi brzuchu, nawet żebra mnie bolą
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
i masz rację. nie zaczynajcie dziewczyny za wcześnie. nie popełniajcie mojego błędu...
widzę nadziejo, że lubisz "plażowe" avatary poza tym, co to za sałatka ?
|
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
Heh no też się tego obawiam już za wczasu. I pilnuję żeby mojemu brzuszkowi niczego nie brakowało. Chociaż tak kocham jedzenie, że wątpię abym miała którąś z tych chorób
Jak myślisz ograniczanie jedzenia i to co napisałam o mojej diecie, to pomoże mi schudnąć? |
|
|
|
#678 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a lubie i to bardzo bo lubie wkacje,plaze i bikini nie wspominajac o rozneglizowanych facetach ![]() a ta moja obrzydliwa .Ta z kapuchy kiszonej groszku i musztardy,dzisiaj dodalam jajko gotowane-pyszota M owie Wam gorszego oblecha dawno nie jadlam ale cholerka samkuje miu to![]() .Zreszta ja uwielbiam nietypowe polaczenia![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
![]() wiesz co mysle,ze wiecej ruchu zdziala cuda a lekkie ograniczenie slodyczy tez nei zaszkodzi,tylko wszytsko z glowa!!!
|
|
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
ZBOCZUCH !!!
![]() chcesz, to ci podam przepis na moją. dałabym foto, ale już zeżarłam ![]() a w którym roku "zaczęłaś" ? albo ile miałaś lat ? Edytowane przez trucizna007 Czas edycji: 2009-12-10 o 19:35 |
|
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( nie mają prawa mnie "wypróbowywać" nieodpłatnie przez dwa dni) , no i ten znienawidzony przez wszystkich właściciel , który podobno dla swoich pracowników jest bardzo problematyczny... A z drugiej strony nie mam pracy , okropnie się nudzę w domu, więc może warto spróbować.... ? W razie czegoś , to przecież nikt mnie tam na chama nie zatrzyma...Co do Twoich grzechów , toż to żadne grzechy ! Oby tylko takie Ci się zdarzały, to w niedługim czasie będziesz laseczka ![]() Po zakwaśniakach nie ma już ani śladu na szczęście A co do Twoich nerek ,to mam nadzieję , że nic poważnego... ? Ja muszę wybrać się do ortopedy , bo mam 21 lat, a kręgosłup mnie boli jak starą babcię W tym wieku to chyba niezbyt normalne.Życzę smacznej Hiltonowej sałatki
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj ja strasznie jestem łasa na facetów,tzn patrzec na nich,bo na reszte jestem zbyt niesmiala ![]() ja "zaczelam" w gimnazjum i gdyby nie psycholog i owczesny chlopak to nadal by mnie to meczylo
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
mnie kręgosłup strasznie nawala
![]() wgl spodnie ze mnie lecą ! [edit] nadziejo: mogłabym napisać twój post... z tymże ja jeszcze gorzej - podstawówka :sciana:Sałatka z tuńczykiem i jajkiem(przepis NIE jest MÓJ, zapożyczony z wizażu): 2 jajka na twardo puszka tuńczyka w sosie własnym/naturalnym kapusta pekińska łyżka majonezu i wymieszać ja najpierw na talerz wylewam tuńczyka, dodaję pokrojone jajka, posypuję kapustą, następnie nakładam na tą mieszankę łyżkę majonezu i mieszam bardzo smaczne.
Edytowane przez trucizna007 Czas edycji: 2009-12-10 o 19:45 |
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dziekuje,byla przepyyyyyszna ![]() no mam taka nadzieje,chociaz w ten weekend czekaja mnei duze proby,bo w sobotre ide na zakrapiana impreze i nie wiem jak mam odmowic zeby nie pic a znowu w niedziel imieniny w rodzinie i w domu pelno cist ect mam nadzieje ze nei polegna,bo do swiat chcialabym te 64-65 wazyc![]() no jesli tabletki zadzialaja to bedzie ok ale jesli nie... nie! bedzie ok ![]() no rzeczywiscie nie powinno tak byc...lec jak najszybciej bo z kregoslupem to nie ma zartow
|
|
|
#684 |
|
Zadomowienie
|
ale jak ktoż się zdrowo odżywia to chyba nic nie szkodzi że jest się mlodym.. ja mam lat 17
.a 17 czy tam 19 to moim zdaniem mała róznica.. efekt jojo mnie nie dopada, a raz miałam nawet przerwe w odchudzaniu 2miesęczną. i nic. a jestem bardzo niska 157 i ważyłam 70 kg, to była prawie nadwaga więc wtedy wypdadałoby schudnąc..---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- a jaki Ty popełniłas bład ??
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow!!! gratulacje ![]() ![]() kl aski:![]() ale najwazneijsze ze to za nami!! .Ale co to jest ze tak czlowiekiem potrafi zawaladnac?!W glowie sie nie miesci....
|
|
|
#686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po raz pierwszy chyba taki tekst z jego strony![]() a dzisiaj na kolacje mieszanka studencka jak zwykle nie wierze w to ze orzechy tucza juz kiedys na sobie testowalam wiec raz na jakis czas jem![]() a mojego pana X nie ma w sklepie a zawsze byl...chociaz popoludniami...jeszcze jutro ze szkoly ida sie przejde i zobacze...jak go nie bedzie to podejrzana sprawa![]() Sunsett... mozesz sprobowac...jesli nudzisz sie w domku...co prawda powinien zaplacic...ale POLSKA aczkolwiek jak Ci sie 1 dzien nie spodoba to drugi olej i szukaj dalej
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie. jedzenie rządzi(ło?) moim życiem.
emiss - za wczesne odchudzanie. następstwo koszmarne i tragiczne ![]() myślę, że każdy kocha jedzenie ![]() nadziejo - edytowałam post, który cytowałaś nie wiem, czy zdążyłaś przeczytać przepis w nim umieszczony(jest tam nadal)
|
|
|
|
#689 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko cos musze zamiast majonezu bo po pierwsze nie lubie a po drugie jest niedietetyczny ![]() ale dziekuje za przepis ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
moze rzeczywiscie(nie daj boze!)cos sie stalo![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- Cytat:
![]() wiem wiem juz odpisalam
|
|
|
#690 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no..nie wiem...zobacze jutro a przeciez narzucac sie nie bede...tak czy tak tamtedy przechodze i tak czy siak kiedys sie jeszcze spotakmy...chocby mialo to byc jutro, za tydzien, miesiac nie piszcie tak duzo bo wlasnie sie zawijam![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

ja mam 21
Bo coś mi dzwoniło ale nie wiedziałam w którym kościele.... 

.Za to czesciej bywam w moim 2 ukochanym miescie bo w Wilnie!Tam bym chciała w przyszłości mieszkac i chyba spełni się to
nie jem słodyczy i białego pieczywa. Oraz nie jem tłustych, smażonych rzeczy. To chyba jest zdrowe podejście do odchdzania? Jak nie to mnie poprawcie

normalnie mam ochotę się na nią rzucić. dzisiaj dzień pełen wrażeń, niestety negatywnych 

klask i:Chociaz powiem,ze ja tez jakos ostatnio slodycze mam w duzym powazaniu,tylko czasmi zjem lyzke lodow lub lizaka ale chyba to nie taki wielki grzech?
mam nadzieje ze nei polegna,bo do swiat chcialabym te 64-65 wazyc