|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
nie zdążyłam na dobre kompa odpalic a tu znów musiałam do lekarza leciec tym razem z siostrą bo się bidna "usuneła" no ale już jestem
![]() mam ostatnio tyle na głowie że jak słowo daję dopiero teraz zajarzyłam że Mustique spodziewa się dzidziusia GRATULACJE![]() lusesita23 ja mam hopla na punkcie skarpet wogóle a jeszcze tych w paski to już szok ostatnio innych niż w paski nie biorę nawet jakby darmo dawali![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- oo widzę że moglibyśmy brzydulowy fanklub założyc ![]() bambusiek a ja ci tej senności zazdroszczę troszeczkę bo ja mam z tym problem ostatnio |
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
A ja się wkurzyłam...na moje włosy
jak mnie koleżanka obcięła i spojrzałam na podłogę to pomyślałam ze nawet nie będzie widać że mam włosy ścięte, takie krótkie leżały. A jak spojrzałam w lusterko to myslałam że się popłaczę. wyglądam jakbym miała o połowę krótsze
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeee nie prawda... nie wygląda jak srebrny bo ja mam praktycznie taki sam i jakoś nie zauważyłam tego
|
|
|
|
|
#1234 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro bedzie dobrze ![]() Stysik? Cytat:
![]() i jak tam pogodziliscie się? ![]() Cytat:
jak sie zaczna "po swojemu" ukladac to bedzie dobrze
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
matko ile stron do czytania nie zdążę Wam przez to nadrabianie napisac naszej story
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to na pewno od stresów, spróbuj może meliskę przed snem? albo tylko nie krzyczcie że znowu polecam - joge
|
|
|
|
|
#1237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak pogodziliśmy się, pisałam że Tż się rozchorował i wrócił do domu wcześniej niż planował (jechał samochodem i dlatego miał wyłączony tel.) ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
ale najpierw by mnie trochę musiał zmęczyc |
||
|
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
dotta
mabi ja tak z tymi skarpetkami nie mialam wczesniej,ale odkad mam te od mamy to pokochalam paski szczegolnie czarno rozowe![]() artykul napisany, z pracy nadrobione, was nadrobilam, prasowke wydrukowalam...i chyba musze odpoczacod kompa, nawet mgr nie chce mi sie juz pisac ![]() do grupy spiochow sie dolaczam ![]() mam kupila dzis olejki o zapachu orzecha laskowego i lawendy |
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1240 |
|
Konto usunięte
|
O matko!
Ale wyprodukowałyście przez cały dzień .Mustique gratuluję córusi ![]() !Ja próbuje sprzątać w pokoju,ale myślami jestem przy jutrze,nie mogę się doczekać wybierania kiecki |
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabyś ![]() obyś miała rację, niech się sprawdzą twe słowa o dziewczę dziewicze
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to dobrze ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- niechze tak bedzie niewiasto ![]() prawda w ocze kole?
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Była sobie Kasia miałam prawie 17 lat
poznała pewnego razu chłopaka X i jakoś tak wyszło, że poszła z nim na studniówkę, po której zostali parą i jakoś tak wyszło, że chodząć z X sms-owałam za plecami X z P.![]() My: po tej całe brazylijskiej historii umówiliśmy się z P. na spacer-pierwszy sam na sam 15.04.2004 nie wiedział, że jest to moja ulubiona więc + dla niego bo ja lubię słodyczeniestety zapomniałam P. odpwiedzieć czy spróbujemy być razem i dopiwro w sobotę się odważył upomniec i powiedziałam, ze tak było to 17.04.2004 Zaręczyny: Pierścionek został zakupiony w maju 2005....P. jednak zwlekał z tym by mi go dać uważał, że warto poczekac itd i troche wtedy się wkurzałam i mówiłam, że dziad z niego, że pierścionek ma i mi go nie chce dać![]() w końcu 17.04.2007 w naszą 3 rocznicę P. zabrał mnie-jak co roku-do naszje kochanej restauracji w czechach nagle P. cos tam grzebie w plecaku, nie zdziwiło mnie to bo on wiecznie tam grzebie w poszukiwaniu chusteczek, portfela itd ja oczywiście łeb w talerzu, bo żarłok ze mnie-na szczęście nie widać no i zapodał pierścieniem mocy a jeszcze w ten sam dzień siostra P. zadała mi pytanie "kochasz go?" a ja w śmiech ale póxniej po zaręczynach już wiedziała, że była wtajemniczona![]() Ślub: miał być 17.04.2010 w naszą 6 rocznicę....ale życie jak to życie pisze własne scenariusze i ślubować będziemy 17.09.2011 mysleliśmy też nad 20.08.2011, ale uznaliśmy, że we wrzesniu będziemy mieli 17-naszą liczbę ![]() a to mój pierścionek-skromny bo P. był wtedy biednym studentem, ale dla mnie najpiękniejszy http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,ko...areczynowe,714
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-10 o 19:30 |
|
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai niby wiem ale to trudne jak dzieli nas 150km
![]() lusesita23 mój skarpetkowy świr trwa prawie "od pieluch" zresztą przyznam wam się że bardzo długo nie byłam w stanie spac bez skarpetStysik bardzo żałuję że nie mogłam go dziś odwiedzic ale autkiem nie dysponuję niestety a na autobus już było za późno ale jutro jestem cała jego
|
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z tym "łbem w talerzu" to mnie rozbawiłaś do łez ale to bym musiała poemat napisac
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2009-12-10 o 19:36 |
|
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale powiem Ci że my chyba przebilibyśmy Was z tą "brazylijską historią miłości" ale pisać nie będę bo ktoś mógłby na prawdę uznać że wredna sucz ze mnie czy cuś ... mimo że to nie prawda
|
|
|
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Kaśka bardzo piękna historia
A lubicie takie skarpetki na 5 paluchów jak rękawiczki? ![]() Ja uwielbiam a Piotrka jakoś one bawią, bierze moje stopy, patrzy na nie i się śmieje
|
|
|
|
#1248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kaska romantyczna historia
niezle opisane i bardzo ładny pierscionek ![]() Cytat:
![]() no bo zimno mi w stopy ![]() Cytat:
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki dzisiaj dzień pierścionkowy że aż wygrzebałam mój i włożyłam na plaucha - jakoś po domu rzadko go noszę.Kaśka - ja też w serduchu z aparta dostałam
|
|
|
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze mi się taki zakup nie zdarzył, często już mam takie w ręcę i się waham czy to wygodne jest ale może wkońcu sobie sprawię? bo wiecie on to woli pończochy i te rzeczy...
|
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Mabi ja nadal spie w skarpetkach
zima przynajmniej;p no chyba, ze m. jest ze mna to wtedy nie![]() Kaśka piekna historia i b.fajnie ja opowiedzialas-sama do siebie sie smialam a pierscionek slicznyT'ai mam kilka par, alegryza mnie strasznie-wzynaja sie miedzy palce M. tez sie z nich smieje i robi to samo co Twój TŻ![]() ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- dotta a ja znow swoj zdejmuje tylko w wyjatkowych sytuacjach jak cos skomplikowanego gotuje albo jak sie myje
|
|
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze śpię w skarpetach
![]() lusesita - ja się boję ze się poniszczy, albo zgubię bo jest ciut za luźny. Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-10 o 19:50 |
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
ja też śpię w skarpetach bo zimno, i tez mam takie z paluchami. A co
![]() ![]() kaska - fajna historia i pierścionek też śliczny
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
kochana jakieś słabe krążenie może
? ![]() ja też , ciekawe czy na stronie ich jest, nie wchodziłam bo nie chcę znać ceny Cytat:
, jak zasugerowałam że może bieliznę by kupił na święta to aż mu się oczy zaświeciły ![]() ale kiedyś sam mi kupił skarpetki w motylki |
|
|
|
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
![]() widze ze wszystkie TŻety sa do siebie podobne-jakbym o swoim czytala;p tez mu powiedzialam w tamtym roku, ze chcialabym koszulke nocna,ale taka normalna co bym mogla przy rodzicach zalozyc to oczywiscie sie cieszyl jak dziecko i kupil mi czerwona, satynowa obcisla na maksa konczaca sie przed tylkiem i do tego stringi ![]() a wczesniej kupil mi tez skarpetki takie pluszowe jakby, fioletowe;p uwielbiam je |
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój mi bielizny nie kupuje bo woli mnie bez
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-10 o 19:55 |
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai przynajmniej jest w stanie ci kupic bieliznę
a mój Tż idzie ze mną po mieście zobaczy na wystawie ekstra bieliznę i mówi do mnie "kup se taką"dziewczyny ale co innego zimą ja spałam w skarpetach nonstop do hmm 22 roku życia![]() cała rodzina się ze mnie nabijała że śpie jak dzieciuchdotta ja mu tak zawsze odpowiadam A po co mi bielizna jak ty mnie wolisz bez
Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2009-12-10 o 19:58 |
|
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałam właśnie z Grzeskiem przez telefon, zadzwoniłam do niego bo sie nie odzywał długo.....i płakał. Nie chciał mi powiedzieć co się stało....powiedział tylko że wypił parę piw.... boże!!! ja nie wiem co mam myśleć
![]() ![]() ![]() ![]()
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:przytul :
|
|
|
|
|
#1260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

jak mnie koleżanka obcięła i spojrzałam na podłogę to pomyślałam ze nawet nie będzie widać że mam włosy ścięte, takie krótkie leżały. A jak spojrzałam w lusterko to myslałam że się popłaczę. wyglądam jakbym miała o połowę krótsze

a jak się przyznałam że ja go teraz mam na palcu to zaczeła przepraszać i wymyślać że tamta miała lewe ręce,że na moich na pewno ładnie....

jutro bedzie dobrze 

!

i jakoś tak wyszło, że chodząć z X sms-owałam za plecami X z P.
nie wiedział, że jest to moja ulubiona więc + dla niego bo ja lubię słodycze
?