|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Cytat:
tak w ogóle to kupiłam sobie wczoraj wodę diamonds armaniego 20 ml za 20 zł nie była mi potrzebna ale podoba mi się ten zapach no i 20 zł to nie dużo no i calvina kleina euphorię men w ciemno ale spodobały mu się na szczęście
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Fukcja moje nizbędniki z BU to:
- serum z wit C - tonik BHA (PHA na mnie nie działa) - żel hialuronowy z jakimś olejem (oleju nie mam ulubionego) Cerę mam podobną jak Ty.
|
#2133 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny, ja też potrzebuję dżinsów podobnie jak Shpilcia ale właśnie takich z niewielką ilością elastyny i lekko rozszerzane ku dołowi, możecie coś polecić?
![]() przejrzałam gazetkę Natury, nawet fajna, ale chyba nic nie kupię...
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wiem
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2009-12-10 o 13:18 |
|
|
|
|
#2135 |
|
Zadomowienie
|
tą, która jest od dzisiaj
|
#2136 | |||
|
Konto usunięte
|
Dopiero teraz udało mi się wejść na wizaż. Chyba jakieś kłopoty z serwerem były z rana.
Cytat:
Cytat:
To zamawiaj szybko - oszacowali mi czas realizacji zamówienia na 21 grudnia, mam nadzieję, że nie będzie obsuwy i zdążę przed wigilią! ![]() Cytat:
Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 Czas edycji: 2009-12-10 o 13:32 |
|||
|
|
|
#2137 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez wykreślam ile sie da zapasów niepotrzebujemy ![]() Cytat:
Cytat:
oprócz tego serum lemon z tamanu na noc (zmniejsza przetłuszczanie, krostki), hydrolaty- to takie niezbędniki. A ja nadal siedzę nad sprawozdaniami
|
||||
|
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zuzyłam kolejne pełnowymiarowe opakowania: 1. Odżywka Lorys aż 1 kilo ![]() 2. Nivea Kremowy żel do twarzy z granulkami - uwielbiam go, nie wysusza skóry a porządnie nawilża. 3. Płyn do hig. intymnej 500 ml
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15774576]Dopiero teraz udało mi się wejść na wizaż. Chyba jakieś kłopoty z serwerem były z rana.
I wykrakałyście! Budzę się dziś rano, a przy ustach zaczerwienienie i swędzenie. Już posmarowałam Vratizolinem, a na uczelnię pójdę z plasterkiem Compeed. Porządny, gruby dżins, dosłownie z 1% elastanu, żeby lepiej się dopasowywały, klasyczne, ciemne rurki z wyszywanym emblematem Americanosa. Wkleję Ci zdjęcie w załączniku. Z tym, że ja kupowałam w outlecie Fashion House. To zamawiaj szybko - oszacowali mi czas realizacji zamówienia na 21 grudnia, mam nadzieję, że nie będzie obsuwy i zdążę przed wigilią! ![]() Z hydrolatów (stosowanych jako toniki, albo bazy do maseczek z glinki) mogę polecić oczarowy (zwęża pory, ale ich nie ściąga, ogranicza przetłuszczanie) i z róży stulistnej (koi podrażnioną skórę, lekko nawilża). Nieźle spisywał się też hydrolat z bratka - odświeżał i oczyszczał przetłuszczoną cerę.[/QUOTE] Tak był jakieś problemy mi też się nie włączał A działają u Ciebie te plasterki Compeed? Bo się zastanawiam nad ich kupnem. Ja swoje gankreny przykryłam grubą warstwą korektora ale ciągle kiełkują Dokładnie z takiego materiału szukam dżinsów ale inny krój i kolor ![]() 21 grudnia! to ale mają zamówień! W razie W zamówię u pobliskiego fotografa bo widziałam że też robi gadzety ![]() tak oczarowy hydrolat jest boski, chyba mój ulubiony |
|
|
|
#2140 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Krojów i kolorów było pod dostatkiem, zajrzyj, może coś znajdziesz ![]() No właśnie, też mi szczęka opadła, gdy zobaczyłam ten termin, no ale już po ptakach - trzymam tylko kciuki, żeby się nie spóźnili i nie robili problemów z wyborem materiału graficznego na kalendarz. Bratka miałam z mazideł. |
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
poszło mi mleczko do demakijażu garniera.teraz czas na 500ml ziaji pro
![]() chyba mam zapalenie krtani bo nic nie moge powiedziec. shpilcia ja tez siedze nad takim durnym projektem z moimi kolezankami i też mam dość bo facet opuszcza wyklady i nie mozna sie nic od niego dowiedziec. ciuciola polecam maseczke z himalaji z miodlą i masełko do ciała joanny naturia-moje ulubnione to waniliowe i nie ma parabenów.kosztuje 7zł no i maseczka oczyszczająca ziaja pro z zieloną glinką i microdermabrazją za ok 20zł.ładniej pachnie niż ta z himalaji. fuksjaa moze kup sobie na poczatek żel HA 1%,do niego olej z malin bo nie zapycha,hydrolat oczarowy albo z róży damascena,na wypryski mi pomagał tonik BHA 2%,a jeszcze jest bardzo fajne serum z wit.C.rozprasował mi zmarszczki mimiczne pod oczami.
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
mnie dziś poszedł szampon Seboradin .na razie nie kupuję nowego bo mamm 2 miniaturki HS z Rossmana
wzięłam się ostro za moje włosy,bo są rzadkie ,cienkie i wypadają a chce zapuścic jeszcze dłuższe.zakupiłam Wax klasyczny,ampułki Radical i kuracje do skóry głowy z RZepa z Joanny...zobaczymy...na razie 4 dzień ....myślałam nad Vichy Dercos-ampułkach i szamponie ale musiałabym troszkę poodkładać kasę na to bo ampułki 100zł :/tez planuje zamówienie z BU ae po nowym roku,chciałam poużywać troszkę kwasów ale nie moge już u siebie w mieście dostać emulsji Avene spf 50+ więc przekładam to na przyszły rok
|
#2144 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Polecam jeszcze pastę cynkową, to najlepszy sposób, te wszystkie specjalne maście nic mi nie dawały. Cytat:
U mnie zastój Zużyłam krem, żel pod prysznic i szampon. Kończy mi się krem do rąk i Lactacyd, ale większe zużycia będą dopiero w styczniu.Kilka rzeczy kupiłam, ale tylko dla tego że były mi potrzebne a już je wykończyłam: podkład, Wax w sprayu, Lactacyd na promocji.
|
|
#2145 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziękuję za wszystkie wskazówki.
![]() Mam nadzieję, że coś dla siebie wybiorę.
|
|
|
|
#2146 |
|
Zadomowienie
|
zużyłam 1. pełnowymiarówkę w tym miesiącu
|
#2147 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15774870]Działają o tyle, że te paskudztwa nie rozwijają się dalej, zaleczyć pomaga mi tylko jakaś maść. Poza tym nie są podrażniane wtedy w czasie jedzenia, no i mogę nałożyć pomadkę, co trochę pomaga ukryć dziady.
Krojów i kolorów było pod dostatkiem, zajrzyj, może coś znajdziesz ![]() No właśnie, też mi szczęka opadła, gdy zobaczyłam ten termin, no ale już po ptakach - trzymam tylko kciuki, żeby się nie spóźnili i nie robili problemów z wyborem materiału graficznego na kalendarz. Bratka miałam z mazideł.[/QUOTE] Przy następnych zamówieniach na ☠☠☠☠☠☠☠ sobie je zamówię te plasterki bo maści zawsze mi się przeterminują Musze się wziąć za zrobienie tego kubka, bo inaczej pozostanie dać ramkę ze zdjęciem hehe A nie chodziło Ci o hydrolat bławatkowy ? bo bratka nie widziałam na mazidłach Cytat:
tak to jest karzą Ci robić, nie sprecyzują, nie wytłumaczą i bądź mądry ![]() Cytat:
nic nie wysusza, skóra jest gładka i nawilżonaCytat:
dzięki za opinie plasterków będę je miała na uwadze |
|||
|
|
|
#2148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15770126] Oj, ktoś zasłużył na pranie! [/QUOTE]Wiem Cytat:
![]() Wzięłam: - złote kuleczki - lakier Wicked - lakier Midnight Plum - czarna kredka z gąbeczką - krem na zime na dzień - 2 żele migdałowe Naturals - spray Naturals - żel waniliowy - żel truskawkowy - jogurtowy żel truskawkowy - masło z minerałami Planet Spa (koleżanka wzięła drugą rzecz z promocji 2 za 34,40) - woda 60's mod (siostra wzięła drugą wode, wiec skorzystałamz promocji 2 za 79,90) - dla mnie będzie też szampon z zestawu za 25 zł Część z tych rzeczy będzie dla mnie pod choinkę, ale jeszcze nie wiem co ![]() Wicked nie wiem jaki jest, bo każdy mówi co innego Spodobał mi się na tym zdjęciu: http://pazurkowy.blox.pl/2009/11/Nowosci.html Kupiłam dziś lakier ciemno-szary z drobinkami, bo ten z Mollon, który kupiłam ostatnio jest słabo kryjący Musze malować 3-4 warstwy ![]() Lakieru czarnegoz brokatem Eveline nie kupiłam, bo okazało się, że w promocji za 3,99 sa te w małych buteleczkach (w gazetce sa pokazane duże) - bez łaski, małe mogę kupić 2,40 ![]() Żeby nie było, że tylko kupuję ![]() Zużyłam: - krem do rąk sake + ryż Avon - micel Sensibio - miniaturkę szamponu Yung Dziś pojawiło się denko w brązerze Deborah
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-10 o 17:15 |
||
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje zużyć
![]() Cytat:
, też mam nadzieję w grudniu zużyć podkład ![]() Cytat:
Hosenko, powinnaś mieć kaca moralnego jak stąd do Australii
|
||
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko, poszalałaś w tym Avonie.
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15774576]I wykrakałyście! Budzę się dziś rano, a przy ustach zaczerwienienie i swędzenie. Już posmarowałam Vratizolinem, a na uczelnię pójdę z plasterkiem Compeed.[/QUOTE]
Ja jakoś zawsze zaczynam myśleć o tych plasterkach, gdy wulkan właśnie szaleje w najlepsze i na myśleniu się kończy. Nigdy ich nie przetestowałam osobiście... |
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś zużyłam maseczke w saszetce z rosmana z miodem z serii RDL
świetna i 8 ml starczyło mi na 3 użycia
|
|
|
|
#2155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Czy to Ty się zachwycałaś maseczką truskawkową z Naturals? ![]() Cytat:
Jedno zużycie ale konkretne!
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam kryzys
pamietacie ile mam wszytskiego a po glowie chodzi mi nowy tonik i krem na noc... wybijcie mi to z glowa... blagam
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czy te kosmetyki znikają z półek?
"It's not a bargain if you don't need one" S. Kinsella Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2009-12-10 o 19:53 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wsadź nos w karton z zapasami i pooglądaj sobie te buteleczki i tubki, pomacaj, a jak się nacieszysz, to przejdzie chęć do zakupów
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

nie była mi potrzebna ale podoba mi się ten zapach no i 20 zł to nie dużo
no i calvina kleina euphorię men w ciemno ale spodobały mu się na szczęście

takie szare rurki i na to jakby aerografem odbita koronka w kwiaty bo bokach spodni do połowy.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

[/QUOTE]
Hosenko, powinnaś mieć kaca moralnego jak stąd do Australii