![]() |
#301 |
Rozeznanie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
mamie- czarną torebkę, mała imprezową, "kapsułki młodości" z clareny, a pozatym peeeling kawitacyjny z masażem u kosmetyczki, takie w formie zaproszenia do salonu . b.fajnie zrobione
![]() siostrze- płytę audiofeels bo mi mowiła ze chciałaby dostac, i koszulę nocną taka specjalna przstosowaną do ciąży karmienia dziecka (siostra rodzi w styczniu) szwagrowi- komplet bokserek do spania bo siostra narzeka ze spi w takich juz starych ![]() przyjaciółce- sorbet cafe latte z Clareny. pieknie pachnie ![]() a pozatym dalej nie wiem co dalej tacie, ciotce, bratu... dopisek: wcześniej w wątku pisałam ze kupiłam mamie zestaw szklanek do ekspresu ale dam je dzisiaj na mikołaja bo już mówiła ze do świąt musi kupić sobie szklanki żeby mieć w czym podawać kawę na święta..eh ![]() Edytowane przez ygga8 Czas edycji: 2009-12-06 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#302 | ||
Zakorzenienie
|
super pomysły na prezenty tu widze! Podziwiam i gratuluje!
Dobrze, że odchodzi sie od standardów typu bokserki i skarpetki ![]() ja jak narazie dla taty i dla mamy mam: DOPPELHERZ ENERGOVITAL TONIK ![]() dla siostry planuje kupić słonia lub pelikana z drewna wosokość ok 1 m. dla teściów : zestawy kosmetyków szwagrowi: hmmm chyba jakieś bokserki ![]() ![]() szwagierce pewnie też kosmetyki ![]() a męzowi to nie wiem, chyba zimowa czapkę pumy i cos słodkiego ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Komplikatorka
|
Zbieg okoliczności,że w 3 wątkach pojawia się sklep internetowy? Zgłoszone !
![]() |
#304 |
Raczkowanie
|
Kubomil a gdzie kupiłeś kalendarz?
Myślałam o czymś takim ale dla mamy, ale kompletnie nie mam czasu, żeby gdzieś wyskoczyć i zamówić. Muszę znaleźć coś online, tylko kurcze boję się tak w ciemno, lepiej mieć coś sprawdzonego. Kubomil masz jakiś sprawdzony sklepik? Nie chciałabym stracić pieniędzy na jakieś badziewie :/ a później jeszcze czasu żeby znaleźć coś nowego... Płyta Audiofeels - kurcze zapomniałam, że ja wydali ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny ! Mam mega wielki problem! W ten czwartek (to jest 10.12) mamy z chłopakiem trzecią juz rocznicę. I jak zawsze przy okazji kupowania prezentu pomysłów BRAK. Było już tyle okazji , że kupiłam mu już przez te trzy lata :
portfel, dużą kartkę, koszulki, koszule, skórzany portfel, kubek ze zdjęciem, wisiorek z literką mojego imienia, obrączkę, moje zdjęcie, nasze wspólne zdjęcie. .. . . . Chciałabym być tym razem jakoś super oryginalna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Rozeznanie
|
Ja jestem dopiero na początku drogi zakupowej....
Dla mojej mamy kupiliśmy narzutę na łóżko z Ikei. Dla mojego taty kupiliśmy podkładkę żelową pod myszkę. Dla mojej szwagierki - z Sephory masło do ciała i żel do kąpieli (ananas z czymś tam) w planach mamy: dla mamy mojego męża - poduszka ortopedyczna dla taty mojego męża - koszulka polo Legia (!) dla mojej siostry i szwagra - może też narzuta z Ikea, lub komplet pościeli. dla 2 babć to pewnie słodycze!! ![]() a dla mojego męża chce kupić koszulę i rybkę bojownika, bo mi marudz o tej rybce juz strasznie długo ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
mbak92 późno się trochę zabierasz.. są świetne prezenty ale wymaga czasu żeby dotarły, albo zostały zrealizowane.
Jestem zdania, że najlepsze prezenty to te robione od serca, a nie takie jak można kupić w sklepie. Heh nie wiem czy gdzieś zdążysz jeszcze ale fotopuzzle byłyby fajne na rocznicę - tylko nie wiem ile kosztują. Można by jakieś zdjęcie z miejsca gdzie byliście razem przerobić na puzzle. Ale to już chyba nie zdążysz... Hm.. 10.12 to czwartek, hm.. lubi teatr? Może na jakiś spektakl pójdziecie? Umów się z nim, przyjdź normalnie ubrana. A jemu powiedź żeby się ubrał elegancko. Idźcie gdzieś np. do McDonalda bo potrzebujesz wstąpić do toalety. Tam szybciutko się przebież w jakąś wystrzałową kieckę - zobaczysz jaki będzie zaskoczony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#308 |
Uzależnienie
|
Mi już do obkupienia został tylko tż ale wiem co kupie, więc nie ma problemu
![]() Mama: zestaw filiżanek w starym stylu (bogato zdobione) + talerz na ciasto z tym samym wzorem Tata: zestaw do wina w drewnianym pudełeczku + syrop waniliowy do drinków Bratowa: kolczyki bardzo błyszczące (ja bym takich nie ubrała ale wiem, że takie lubi) i maskara Brat: bluza Dzieci brata: Ziaja maziajki (cola i guma balonowa), farbki do kąpieli niebieskie i spray dla księżniczek + mama kupiła im jakieś gry (nie komputerowe) Myślę, że najbardziej trafnym prezentem będzie prezent dla mamy, bo mówiła kilka miesięcy temu, że chciałaby coś takiego ![]()
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Chciałabym dołączyć się do waszego wątku. ![]() Uważacie, że fotoprezent to dobry pomysł na świąteczy podarek dla kogoś z rodziny? Na stronie: http://www.superfoto.pl/fotoprezenty_grupy.html dardzo podobają mi się ramki na zdjęcia, notesy i kubki. Proszę was o opinię, ponieważ chciałabym kupić taki prezent. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Przyczajenie
|
Moje prezenty już leżą zapakowane w szafie
![]() Mamie kupiłam (cały rok zbierałam) ekspres ciśnieniowy i piżamkę. Cioci ( w wieku raczej starszej siostry ![]() ![]() A nad pomysłem dla TŻta dalej myslę. Kupiłam mu już Album "Legendarne Motocykle" w Merlinie i myślę nad perfumami ale trochę to oklepane... Dodam, że na prezenty zbierałam cały rok, żeby móc kupic coś konkretnego i udało się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Przyczajenie
|
narazie mam tylko dla mamy kolczyki, marnie mi idzie w tym roku, ale ostatnio natrafiłam na fajną stronkę geloo.pl i chyba resztę prezentów dla tam kupię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Zakorzenienie
|
a ja mam już:
dla koleżanki 1- 'Bez mojej zgody' J.Picoult - myślę, że będzie bardzo zadowolona ![]() dla taty - płytę M.Jackson 'King of the pop' -> sam sobie zażyczył ![]() dla mamy - płyta Kiljańskiego ' In the room - edycja specjalna' ![]() ![]() dla brata - jakieś kosmetyki do golenia, maszynka itp - nie jest wybredny ![]() dla siostry - gra twister dla kuzyneczki- gra 'jungle speed' dla koleżanki 2- tusz do rzęs słodycze i właśnie szukam jakiegoś kremu :P i dla TŻta mam meeeega problem ;( zamówiłam ten zegarek, ale boję sie, ze to nie jego gust i jestem w kropce;( no nie wiem co zrobic ;( http://www.allegro.pl/item831442099_..._2_kolory.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
A ja sobie wymysliłam - moim zdaniem hit - skórę na laptopa ze zdjęciem. W sumie zawsze do kupienia sa gotowe zestawy - z kwiatkami, widoczniem, architekturą. A taka ze zdjęciem byłaby bardziej osobista
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
Ja już mam dla:
taty - zestaw do wina+wino siostry - prostownica brata - elektryczna maszynka do golenia jednej babci - filiżanka i spodek w róże+zestaw herbat TŻta - zegarek i zakładka do książek i zostało mi kupić dla: mamy - paletka z Sephory i drugiej babci - ciepły pled |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
a gdzie można kupić takie zestawy do wina ? chodzi mi o 'stacjonarne' :P sklepy, nie takie internetowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Rozeznanie
|
Witajcie!
Śledzę wątek bo mam problem ze świątecznym prezentem dla chłopaka. Zastanawiam sie nad kupieniem mu koszulki bawelnianej do spania, najlepiej bialej jednolitej. Planuję naszyc mu na karku albo na wewnętrznej części rękawa datę (czyli dzien wręczenia prezentu- 24.12.2009), serce i swoje inicjały. Myślalam też zeby do tej pidżamki dokupić mu model samochodu upragnionego. Na razie nie stać mnie na samochód pełnowymiarowy, więc musiałby się zadowolić małym samochodzikiem który mógłby sobie postawić na półce. Co o tym myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że to bardzo dobry pomysł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
Mojemu meżczyźnie zamówiłam portfel. Bo nieopatrznie, któregoś razu wspomniał, że potrzebuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Rozeznanie
|
juz sie napaliłam na torbe treningową dla mojego TŻ , a tu sie dowiedzialam ze bardzo by chciał perfum , no i zakupiłam Dolce Gabbana - pour homme - mam nadzieje ze trafiłam w gust , chociaz ciagle mi powtarza ze zdaje sie na mnie
![]() Dalej mam problem z prezentem dla siotry ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Wtajemniczenie
|
Ufff, ja już skompletowałam prawie wszystkie prezenty. Czekam tylko aż wyzdrowieję i biegnę po prezent dla psa i paczuszki słodyczowe dla rodziców.
![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Lista prezentów: - mama: maseczka lancome, tonik i żel do twarzy vichy + paczuszka słodyczowa, - tata: książka o after effekcie + paczuszka słodyczowa, - brat: gra: Spore i dodatek do tejże gry: Spore: straszne i śmieszne, - siostra: palcat, rękawiczki do jazdy konnej, ocieplacz pod toczek - siostra2: princeska z hello kity h&m, skarpetki h&m interaktywny żółwik do którego wrzuca się klocuszki - babcia: bluzka orsay - dziadek: saszetka - ciocia: AA złota kuracja 60+, paczka żywnościowa: cappuccino marcepanowe, ptasie mleczko, ciasteczka i takie tam - pies: nowe miski, przysmaki eukanuba senior To chyba wszystko, jak się okazuje, jednak wiele mi jeszcze zostało do kupienia (to, co na niebiesko). A myślałam, że już wszystko mam. ![]() Edytowane przez wanitatywna Czas edycji: 2009-12-11 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 | |
Uzależnienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Dla partnera oprawiam jego ulubioną książkę w nową okładkę z aksamitu, poza tym muszę dokupić jeszcze jakiś drobiazg :/ Może komiks (lubi) albo długopis, bo piórem nie pisze plus wizytownik.
Dla mamy zastanawiam się nad tym: http://3.bp.blogspot.com/_C_TT-NdwuJ...-h/-2+copy.jpg ( tylko powiedzcie czy warto ???- dodają go w salonie fryzjerskim jako prezent do kosmetyku Kerastase) no i oczywiście kosmetyk - pewnie jakaś maskę odżywiającą wraz z kąpielą. DLa taty - zapalniczka Zippo, przyczynię sie do jego nałogu, no ale sam chciał... Dla brata...hmm nie wiem - potrzebuję pomysłu - facet 36 lat, moze jakąś książke.. Powiedzcie co sądzicie o wisiorku dla mamy?
![]() |
#325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo ![]() właśnie się zastanawiam, czy nie wypada kupić czegoś rodzicom TŻ-ta ;( no bo w sumie byłam u niego tylko raz - pracuje za granicą i po prostu nie ma okazji - a w święta pewnie złożę im wizytę :P myślę sobie właśnie, że wypadałoby coś dać chociaż pani domu, ale kompletnie nie wiem co to ma być ? nie znam jej za bardzo, dlatego jakieś kosmetyki itp odpadaja jako zbyt osobiste ![]() ![]() przepraszam za taki mały off top ":P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Konto usunięte
|
Marynko, album fotograficzny? Ramkę na zdjęcia? Kalendarz ścienny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15802528]Marynko, album fotograficzny? Ramkę na zdjęcia? Kalendarz ścienny?[/QUOTE]
Myślę, że to byłyby dobre pomysły, jeśli znałabym ich trochę dłużej ;( a ja bądź co bądź spotkałam ich tylko raz ![]() Chyba zrobię podobnie jak Asienka - kupię jakieś dobre czekoladki Lindta czy coś takiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Przyczajenie
|
Mamie i tacie kupiłam ciuchy typu sweter, podkoszulek, skarpety, kapcie - zastanawiam się czy trafiłam w gust i rozmiar:/
Siostra dostanie szybkowar a szwagier nr1 str8 - taki perfum Druga siostra dostanie wagę elektroniczną kuchenną, bo wiem, że nie ma a potrzebuje, zaś szwagier nr2 jakąś grę na ps3 Brat z żoną dostaną po zestawie: perfumy i jakiś balsam CKfresh dla niego, a dla niej będę ryzykować i kupię CKeuphoria bo czytałam, że to jedne z najpopularniejszych. Mi osobiście ten zapach nie odpowiada. Może miały byście jakieś propozycje ładnych perfum dla 25-letniej dziewczyny? Teściowa dostanie pewnie jakiś trunek, chyba że coś innego wymyślę:/ ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Widziałam też w sklepie taką śliczną szkatułkę na biżuterię. Może ją kupić zamiast tych perfum dla szwagierki? Jak myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.