etorebka.pl część IV - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-10, 21:26   #1621
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Taa wy tylko zamawiajcie i mi ochotę róbcie
A Ty jeszcze nie kliknęłaś ? Pisałaś że sprawdzałaś Elvie i Keire ? w koszyku
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:28   #1622
Surrealna
Raczkowanie

BBlondyneczkAA: Wybór padł na granatową Saphire, choć decyzja nie była łatwa
Surrealna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:30   #1623
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Ja mam nadzieję że ruda Landi na mnie zaczeka.... to zaraz po nowym roku sobie ją chyba zamówię , mimo fasonu worka za którym nie do końca przepadam
ale to nie jest taki typowy worek - jak np. Keira ... Landi jest inna - niby worek ale taki zgrabny
Stary 2009-12-10, 21:39   #1624
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Sabi mogłabyś wrzucić fotę z Mari na ramieniu? Faaaaaajnie wygląda na tych Twoich zdjęciach Tylko rączki jakieś takie długie mi się wydają
Postaram się jutro albo w sobotę.
Problem w tym, że nie mam w domu odpowiedniej wielkości lustra, tak, abym mogla sama sobie zrobić zdjęcie.

Bardzo ładne zdjęcia z Mari na ramieniu zrobiła monika9725, creativve wstawiła link:
Cytat:
Napisane przez creativve
Zdjęcia Mari na ramieniu wstawiała jakieś 10 stron temu Monika --> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=1205
Cytat:
Napisane przez creativve
Dziewczyny, które macie Mari, czy te raczki są wytrzymałe? Zależy mi na tym, bo czasami noszę sporo ciężkich przedmiotów
W sumie Iduś już odpisała:
Cytat:
Napisane przez Iduś
Marii to nowa torebka i chyba dopiero ze 3 dziewczyny ją zamówiły dlatego nie wiem czy powiedzą coś o wytrzymałości rączek
O ile wiem, wszystkie "wizażowe" Mari zostały kupione w tym tygodniu i wytrzymałość rączek nie zostala jeszcze odpowiednio przetestowana. Moja Mari nie miała jeszcze swojej premiery, ba, wciąż występuje w wersji z folią ochronną.

Cytat:
Napisane przez maggie82
Landi też śliczna - skórka taka sama jak w rudej czyli będzie się super nosić
Landi to przez Ciebie i przez Dominikę .
Zrobiłyście takie foty, i tak zachwalałyście jakość skórki, że po prostu musiałam ja mieć . Ale przyznaję, nie zachwalałyście na darmo - faktycznie jest świetna . /Ruda mi nie pasuje do ubrań, dlatego zdecydowałam się na niebieską/.

I chyba faktycznie będę ją od razu nosić, po co czekać do wiosny .
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:40   #1625
Kanaig
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
ale zakupowo szalejecie
Elvie fajna, Saphire fiolet też Musi być super że kupujesz drugą dla siebie
Ja tak mam jak mi się coś spodoba to też tak robię - z Landi było u mnie podobnie. Kupiła ją moja siostra - ja ją zobaczyłam i zakochałam się w tej torebce, no i za 2 dni już u mnie była Nie ma to jak nałóg
Dokładnie, jak mi jakaś wpadnie w oko to ciągle o niej myślę aż kliknę...

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Ja mam nadzieję że ruda Landi na mnie zaczeka.... to zaraz po nowym roku sobie ją chyba zamówię , mimo fasonu worka za którym nie do końca przepadam
Fajna jest, długi czas myślałam że ona jest na zatrzask, a jak się dopatrzyłam że na sówak to od razu zyskała dodatkowe punkty.

Cytat:
Napisane przez Surrealna Pokaż wiadomość
Też mi się podoba, nawet bardziej niż fioletowa, ale nie mam ani ubrań ani dodatków granatowych a to modny kolor teraz...
Stary 2009-12-10, 21:40   #1626
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
super moim zdaniem wybor bardzo dobry osatnio jedna z wizazanek wklejala z nia zdjecia tylko z ruda no i bombowo sie prezentuje ta torebka, Ty tez pochwal sie fotkami jak juz ja otrzymasz

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:40   #1627
Princeska87
Zakorzenienie

Ja jak zwykle mam pytanie dałam koleżance kod rabatowy, wpisała go i tym samym przedłużyła mi ważność mojego konta rabatowego. Koleżanka wybrała płatność przy odbiorze, wczoraj odebrała torebkę, zapłaciła, a ja mam dalej stan konta 0.00 kiedy pokaże mi się, że mam ileś tam zł zniżki? No i następne pytanie, jeśli zdecyduję się na torebkę (niestety narazie nie) to mogę jednocześnie i wykorzystać mój kod rabatowy 5% i do tego tę zniżkę pieniężną?
Bo się pogubiłam
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:42   #1628
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kanaig Pokaż wiadomość

Też mi się podoba, nawet bardziej niż fioletowa, ale nie mam ani ubrań ani dodatków granatowych a to modny kolor teraz...
ja uwazam ze granat absolutnie do wszystkiego pasuje

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:48   #1629
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Dzisiaj moja brązowa Saphira miała chrzest bojowy Bardzo pojemna, dobrze się nosi.
Dziewczyny, mama również zażyczyła sobie pod choinkę torebkę. Ale chce czarną i nie za dużą, żeby A4 raczej się nie mieściło. Nosi je głównie na ramieniu. Poleciłybyście coś? Jak dzisiaj niczego na e-torebce nie znajdę, jutro pobiegam po sklepach.
może Lisabeth ?

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Princeska87 Pokaż wiadomość
Ja jak zwykle mam pytanie dałam koleżance kod rabatowy, wpisała go i tym samym przedłużyła mi ważność mojego konta rabatowego. Koleżanka wybrała płatność przy odbiorze, wczoraj odebrała torebkę, zapłaciła, a ja mam dalej stan konta 0.00 kiedy pokaże mi się, że mam ileś tam zł zniżki? No i następne pytanie, jeśli zdecyduję się na torebkę (niestety narazie nie) to mogę jednocześnie i wykorzystać mój kod rabatowy 5% i do tego tę zniżkę pieniężną?
Bo się pogubiłam
Dopiero jak DHL rozliczy się z etorebką. Ewentualnie możesz się upomnieć o skorzystanie z kodu powołując się na dane koleżanki

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:48   #1630
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Bo się pogubiłam
tak, jesli kupujesz to mozesz wykorzystac wlasny kod
co do platnosci przy odbiorze to wlasnie oni maja jakis problem z tym, napisz do nich maila i podaj kto zamawial na Twoj kod, to powinno pomoc
Stary 2009-12-10, 21:52   #1631
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
ale to nie jest taki typowy worek - jak np. Keira ... Landi jest inna - niby worek ale taki zgrabny
Myślę że jestem już całkowicie przekonana do niej, po tylu pochlebnych komentarzach pozostaje tylko mieć nadzieję że jeszcze będzie jak wrócę do Polski a chciałam ją też zamówić jak zamawiałam Amberlyn i pudrową Andi ale się wstrzymałam a teraz żałuję
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:52   #1632
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sabi Pokaż wiadomość
wiedziałam
ja co prawda ciągle nie moge przyzwyczaic sie do jej wielkości, ale poza tym super sie z nia chodzi
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 21:56   #1633
Surrealna
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie ostatnio większość moich ubrań ma coś z granatem, poza tym najczęściej wybieram jeansy właśnie w ciemnym granacie więc myślę, że będzie mi pasować Ale brąz też kusi...
Surrealna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 22:01   #1634
creativve
Rozeznanie

Ja już się zdecydowałam... jakbym policzyła, to dobre kilka miesięcy mi to zajęło chciałam andi od samego początku, kolor szary to marzenie, pozostaje brać pudrowy róż i więcej nie wymyślać a do tego chyba szara ana bądź mari. W późniejszym czasie, gdy spiszę na straty swoją czarną torebkę, zamówię czarną maris... i to chyba tyle jeśli chodzi o obecną kolekcję. Myślę jeszcze na ramoną z wyprzedaży, bo taka mała w sam raz się przyda gdy nie trzeba nosić ze sobą teczek a4. Taaa... więc teraz tylko muszę cierpliwie czekać na grubego spóźnionego mikołaja

creativve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 22:03   #1635
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Problem w tym, że nie mam w domu odpowiedniej wielkości lustra, tak, abym mogla sama sobie zrobić zdjęcie.

Bardzo ładne zdjęcia z Mari na ramieniu zrobiła monika9725, creativve wstawiła link:
O! Dzięki, nie zauważyłam

Cytat:
Noś noś Ostatnio widziałam właśnie na ulicy dziewczynę z torbą w podobnym kolorze i pomyślałam o Anah, która też się zastanawiała swego czasu, czy nosić teraz. A potem zapomniałam napisać. Dziewczyna miała czarny płaszczyk i bodaj szare dodatki. Wyglądała super!
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 22:03   #1636
Princeska87
Zakorzenienie

Dzięki dziewczynki na info jeśli nic się nie zmieni przez kilka dni, to wtedy do nich napiszę
Princeska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 22:08   #1637
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xhankax Pokaż wiadomość
Dzisiaj moja brązowa Saphira miała chrzest bojowy Bardzo pojemna, dobrze się nosi.
Dziewczyny, mama również zażyczyła sobie pod choinkę torebkę. Ale chce czarną i nie za dużą, żeby A4 raczej się nie mieściło. Nosi je głównie na ramieniu. Poleciłybyście coś? Jak dzisiaj niczego na e-torebce nie znajdę, jutro pobiegam po sklepach.
Na Saphire mam zamiar zaczac sie czaic od nowego roku

Cytat:
Witamy na forum

[QUOTE=maggie82;15786403]
Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Jak narazie wszystkie moje etorebki świetnie się sprawują - skórka jest bardzo porządna, uszy trzymają, podszewka w całości - najczęściej noszę Andi szarą i Landi rudą ... Mam jeszcze Mille czerwoną ze starej kolekcji i Nenę kobaltową (która ma genialny kolor i skórkę) ... Najstarsza jest Milla - ok. roku, Andi i Landi ponad pół roku
Dziekuje za odpowiedz
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 22:15   #1638
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:

W sumie Iduś już odpisała:

O ile wiem, wszystkie "wizażowe" Mari zostały kupione w tym tygodniu i wytrzymałość rączek nie zostala jeszcze odpowiednio przetestowana. Moja Mari nie miała jeszcze swojej premiery, ba, wciąż występuje w wersji z folią ochronną.

Landi to przez Ciebie i przez Dominikę .
Zrobiłyście takie foty, i tak zachwalałyście jakość skórki, że po prostu musiałam ja mieć . Ale przyznaję, nie zachwalałyście na darmo - faktycznie jest świetna . /Ruda mi nie pasuje do ubrań, dlatego zdecydowałam się na niebieską/.

no właśnie - nie ma na co czekać Wiosną pojawi się nowa kolekcja A niebieska Landi super będzie wyglądała w te pochmurne i zimne dni

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez creativve Pokaż wiadomość
Ja już się zdecydowałam... jakbym policzyła, to dobre kilka miesięcy mi to zajęło chciałam andi od samego początku, kolor szary to marzenie, pozostaje brać pudrowy róż i więcej nie wymyślać a do tego chyba szara ana bądź mari. W późniejszym czasie, gdy spiszę na straty swoją czarną torebkę, zamówię czarną maris... i to chyba tyle jeśli chodzi o obecną kolekcję. Myślę jeszcze na ramoną z wyprzedaży, bo taka mała w sam raz się przyda gdy nie trzeba nosić ze sobą teczek a4. Taaa... więc teraz tylko muszę cierpliwie czekać na grubego spóźnionego mikołaja
o tak - z szarych weź Mari - śliczna jest. A Andi z tych co zostały - najlepszy jest pudrowy róż

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Dzięki dziewczynki na info jeśli nic się nie zmieni przez kilka dni, to wtedy do nich napiszę
musisz zaczekać ok tygodnia, mi wpłynął rabat po ok 10 dni od daty pobrania ... Długo ale za to jaka radość

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
ja uwazam ze granat absolutnie do wszystkiego pasuje
Popieram bardzo lubię granatowy kolor i właśnie zamówiłam niedawno saszki granatowe Takie do "latania" na codzień Zamierzam szarą Andi do nich nosić, chociaż nie powiem coś niebieskiego lub granatowego by się przydało ...
Powtórzę się po raz 1000000 - dajcie granatową Emilkę

Edytowane przez maggie82
Czas edycji: 2009-12-10 o 22:17
Stary 2009-12-10, 22:19   #1639
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane Wizazanki!
Troche sie stresuje, bo to moj pierwszy post, ale musze to napisac
Dziekuje wam za oswiecenie mnie w kwestii torebkowej!!! Piekne torebki naprawde istnieja Dzisiaj moja pierwsza etorebka kliknieta, jutro rano pedze do banku wplacic pieniazki i juz nie moge sie doczekac mojej pierwszej etorebki
Gratuluje zakupu i czekamy na fotki nowej torebki!!

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
Na mojej wish-liście znajdują się:
1. fioletowa Haddi
2. ruda/niebieska Landi (ale raczej ruda)
3. czerwona Liya
4. czerwona/fioletowa Andi (ewentualnie)
ale czekam na jakieś rabaciki, bo po tych cenach to ciężko będzie
Cytat:

Amberlyn A w planach jeszcze zielona Ana, pudrowa Andi, ktoras Liya i ktoras Saphire, no i tak mnie zastanawia Pheby, ale po wpisach wywnioskowalam, ze zarowno szary jak i ten braz jest jakis taki bury i nie za ciekawy...
Ładne macie listy Moja wcale nie jest krótsza

Cytat:
Jesteście jak zaraza
Kliknęłam kolejne dwie, fioletową Saphire (co mi mama zabrała) i Elvie.
Muszę powiedzieć że mi się Elvie na początku nie podobała, ale w końcu się w niej zakochałam na waszych zdjęciach ma taki ciepły, ładny kolor...
Też mam nadzieję że one trwałe (za taką cenę) i muszę się na jakiś odwyk wysłać na razie
Koniecznie fotki!! Gratuluje zakupu. Ja już też chce Elvi...

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Ja chyba zażyczę sobie fioletową Haddi pod choinkę Czerwona też mi się podoba, ale fioletowa chyba do większej ilości rzeczy mi pasuje Szkoda, że nie ma czarnej albo zielonej
Czarna byłaby śliczna Od razu byłaby moja!

Cytat:
Napisane przez nikki999 Pokaż wiadomość
mam Mari Jest duża i świetna zostaje, ale nie dla mamy tylko dla mnie, za to mój kuferek z p&c daję mamie na prezent, bo chce
dzisiaj zdjęć nie będzie, bo jest już ciemno i w ogóle właśnie wstałam i myślałam, że jest rano, a jutro mam test także chyba rozumiecie
Ale jutro dodam całą rodzinę
To czekamy na fotki w takim razie.

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 22:20   #1640
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Kolejna uzależniona

Witaj
Wybrałaś piękną torebkę (będę to powtarzać do znudzenia )
No i widać że się wciągnęłaś czyli zagościsz u nas na stałe

---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

A ja Amberlyn i Haddi ale fioletową (ten sam gust, nie licząc Keiry)
Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Ja chyba zażyczę sobie fioletową Haddi pod choinkę Czerwona też mi się podoba, ale fioletowa chyba do większej ilości rzeczy mi pasuje Szkoda, że nie ma czarnej albo zielonej
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Czerwonej jeszcze nikt nie zamawiał ... ciekawe jaka jest ta czerwień
Zielona mogłaby być ciekawa
hihihi widzę że przed świętami Haddi coraz popularniejsza się robi fioletowa i szara bardzo urokliwe ale ja również jestem ciekawa jak ta czerwona wygląda w realu tak więc APEL jeśli ktoś ją zamawiał i chciał to ukryć przed nami to bardzo ładnie proszę o zdjęcia i pochwalenie się
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 22:21   #1641
maggie82
Zakorzenienie

fotek Mari nigdy dość ja też czekam na fotki na ramieniu - wiem że były ale chcę jeszcze
Stary 2009-12-10, 22:22   #1642
sabi
Zadomowienie

GG do sabi

Cytat:
Napisane przez martini.
Noś noś Ostatnio widziałam właśnie na ulicy dziewczynę z torbą w podobnym kolorze i pomyślałam o Anah, która też się zastanawiała swego czasu, czy nosić teraz. A potem zapomniałam napisać. Dziewczyna miała czarny płaszczyk i bodaj szare dodatki. Wyglądała super!
Cytat:
Napisane przez anah
wiedziałam
ja co prawda ciągle nie moge przyzwyczaic sie do jej wielkości, ale poza tym super sie z nia chodzi
Cytat:
Napisane przez maggie82
no właśnie - nie ma na co czekać Wiosną pojawi się nowa kolekcja A niebieska Landi super będzie wyglądała w te pochmurne i zimne dni

Właśnie przypomniałam sobie, że mam rajstopy w kolorze podobnym do Landi, porównałam, i okazalo się, że kolor jest identyczny Mam juz kilka pomysłów na te rajstopy + Landi, więc zastosuję się do Waszych rad na pewno

Cytat:
Napisane przez Surrealna
Właśnie ostatnio większość moich ubrań ma coś z granatem, poza tym najczęściej wybieram jeansy właśnie w ciemnym granacie więc myślę, że będzie mi pasować
Cytat:
Napisane przez Kanaig
Widziałam granatową Saphire na żywo, ma odcień stonowany, jest ciemna, to nie jest taki wesoły granatowo-niebieski kolor, tylko prawdziwie ciemnogranatowy. Ładny, ale i poważny. Myślę, że do ciemnogranatowych dżinsów będzie pasować, ale np. do czarnego czy ciemnoszarego płaszcza/kurtki może być zbyt smutna.
Ain't so far down
sabi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 22:34   #1643
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Gratuluje zakupu i czekamy na fotki nowej torebki!!

Ładne macie listy Moja wcale nie jest krótsza
Fotki beda na pewno Ale musicie poczekac jeszcze troche, bo to prezent swiateczny Jeszcze raz dziekuje za mile przyjecie
Stary 2009-12-10, 22:46   #1644
Kanaig
Raczkowanie

Cytat:
Właśnie ostatnio większość moich ubrań ma coś z granatem, poza tym najczęściej wybieram jeansy właśnie w ciemnym granacie więc myślę, że będzie mi pasować Ale brąz też kusi...
Ja też kupuje jeansy tylko ciemno granatowe, lepiej wyglądają moim zdaniem.
Szkoda że żadnej fajnej torebki nie ma w ciemnym brązie, bo ten jasny super wygląda ale mi źle w takim kolorze.

Cytat:

Właśnie przypomniałam sobie, że mam rajstopy w kolorze podobnym do Landi, porównałam, i okazalo się, że kolor jest identyczny Mam juz kilka pomysłów na te rajstopy + Landi, więc zastosuję się do Waszych rad na pewno

Widziałam granatową Saphire na żywo, ma odcień stonowany, jest ciemna, to nie jest taki wesoły granatowo-niebieski kolor, tylko prawdziwie ciemnogranatowy. Ładny, ale i poważny. Myślę, że do ciemnogranatowych dżinsów będzie pasować, ale np. do czarnego czy ciemnoszarego płaszcza/kurtki może być zbyt smutna.
Czyli lepiej byłoby łączyć z jasnym płaszczem... to bym musiała sobie wszystko do tej torebki dokupić, płaszcz, szal, rękawiczki i buty pewnie też czarne za dobrze by nie wyglądały... to ja ją na razie będę na stronie etorebki podziwiać i na zdjęciach jak Surrealna wstawi (baardzo proszę)
Stary 2009-12-10, 22:47   #1645
Sophie84
Raczkowanie

GG do Sophie84

cześć dziewczyny a co myślicie o tym modelu torebki? czekam na Wasze opinie
Stary 2009-12-10, 22:47   #1646
dominikaha
Zadomowienie

W końcu i ja się skusiłam na swoją pierwszą etorebkę Wybrałam granatową Saphire. Dotarła wczoraj, ale w domu będę dopiero poniedziałek/wtorek, więc dopiero wtedy ją zobaczę i ewentualnie zrobię zdjęcia, jeżeli ktoś będzie chciał
I już mi się marzy szara lub czarna Andi
dominikaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 22:56   #1647
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Bo się pogubiłam
Prawdopodobnie nie naliczą Ci go, ale jak się upomnisz i podasz dane osoby, która zamawiała, to bez problemu go dadzą. Zastanawiam się, ile przepadło mi rabatu przez taką ich eee niedbałość czy jak zwał tak zwał

Cytat:
Napisane przez Sophie84 Pokaż wiadomość
Ana mi się bardzo podoba, ale w szarości akurat niezbyt
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 22:59   #1648
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się Ana nie podoba za bardzo Jeśli już, to czarna. Opinie dziewczyn, które ją mają, z tego co pamiętam, były różne.

Cytat:
Napisane przez dominikaha Pokaż wiadomość
W końcu i ja się skusiłam na swoją pierwszą etorebkę Wybrałam granatową Saphire. Dotarła wczoraj, ale w domu będę dopiero poniedziałek/wtorek, więc dopiero wtedy ją zobaczę i ewentualnie zrobię zdjęcia, jeżeli ktoś będzie chciał
I już mi się marzy szara lub czarna Andi
Nie chcę Cię martwić, ale czarnej Andi nie było nigdy, a szarej nie ma już.
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-10, 23:02   #1649
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Mi sie podoba tylko wersja zielona
Stary 2009-12-10, 23:04   #1650
dominikaha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Nie chcę Cię martwić, ale czarnej Andi nie było nigdy, a szarej nie ma już.
Wiem, wiem niestety. Właśnie dlatego tylko mi się marzy, bo w innym wypadku kupiłabym ją w pierwszej kolejności
dominikaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości