|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
nieszczesny? tak nie mow...
skoro tak to ja myślę że to go czegoś nauczyło... po tym jak zareagowal to nie gniewalabym sie na niego... nie jeden facet ukrywal by takie cos przed dziewczyna... nie mowie ze to co zrobil bylo ok ale mleko sie juz wylalo.... myśle Elu że będzie dobrze poplacic dlugi i do przodu...
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-12-10 o 22:58 |
|
|
|
#1352 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
elunka nie martw się. bedzie dobrze. tż ma nauczkę
a te maszyny powinny byc zakazane juz dawno. niewiem jak to moze tak uzależniac ludzi. raz wygrają a potem to tak wciąga,ze w konsekwencji wychodzi sie stratnym. moj tż też lubi maszyny i raz przebimbał spora sume. bardzo sporą. i co- popłakał sie mi w ramie biedny zuczek, że potrzebuje mnie żebym mu nie dała grać bo to tak wciąga,że to uzaleznienie. masakra jakaś. i co. musze mieć oczy dookoła siebie,żeby na gry nie natknąć się a teraz to jest wszedzie nawet u fryzjera czy w solarium, na stacjach, no wszędzie. szkoda,że w sejmie nie stoją jeszcze (choć tu nigdy nic nie wiadomo Ale pamietam jak raz tż wrzucił do maszyny 5 zł a wyjął 2 tysiące... jakis obłęd że tyle mozna wyjąc. i co- lodówka w domu u teściów za to stoi. ale to potem tak jest że wciąga.. eh... miejmy nadzieje,że zabronią niedługo tych maszyn...
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci Justynko
![]() On właśnie płakał i powiedział że nie chciał tego ukrywać przede mną....i przysięgał na grób swojej mamy że już taki głupi nie będzie ![]() Jolka - no mój chyba tez myślał że coś wyciągnie...bo innym sie udaje....
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-12-10 o 23:00 |
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Słonko uszy do góry
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raczej porozmawiaj z nim i postaraj się mu pomóc tzn.wytłumacz spokojnie, że hazard, to samo zło.Chociaż wydaje mi się, że on już się sam o tym przekonał ![]() Trzymaj się
|
|
#1356 |
|
Rozeznanie
|
tzrymajcie się . ja chyba uciekam spać
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle ze to bedzie tylko mala przeszkoda na waszej drodze... to sie wiecej nie powtorzy tak myślę, więc nie ma się co za bardzo denerwować... awanture już miał więc teraz trzeba go bedzie wspierać żeby mu glupie mysli do glowy nie przychodzily...
|
#1358 |
|
Wtajemniczenie
|
elunka- najwazniejsze ze czuje skruche i zdaje sobie sprawe z tego co zrobił, docen to ze powiedział Ci o tym i zapewne to Ty sie pierwsza o tym dowiedziałaś... jednak trzeba trzymac reke na pulsie
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
elunka - miejmy nadzieję że dostał nauczkę. I miejmy nadzieję że to jego na prawdę pierwszy i ostatni raz
). Jednak nie pozostaje Ci nic innego jak obserwowanie Tż - czy przypadkiem kiedyś nie wpadnie mu do głowy odegrać się |
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wam....teraz jak tak ochłonęłam to żałuję tego co wykrzyczałam w złości. damy radę...zawsze mogło być gorzej. ważne że jesteśmy razem i żyjemy.
Powiedziałam mu że będe dzwonić do jego szefa i pytać ile wziął wypłaty i tyle ma przynosić w zębach
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-12-10 o 23:06 |
|
|
|
#1361 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
hihi na libido nie narzekam. Czasem mam takie male, ze tygodniami mi sie nie chce.. ale teraz? Duuuuze jest![]() Cytat:
![]() Elunka Hm... skorop to mu sie zdarzylo 1-szy raz... No to mysle,. ze nie ma tragedii.. Byleby to byl pierwszy i OSTATNI raz.. Fakt. alkohol nie jest dobrym usprawiedliwieniem, no ale jednak.. Widocznie tak na niego wpłynął. Ważne, że zdał sobie sprawę, że źle zrobił i obiecał poprawę. Pokrzyczalas na niego, ma za swoje. Nie rozstrząsajcie tego w przyszlosci. Niech tylko sie pilnuje, zeby sie mu to nie zdazylo kolejny raz bo wtedy naprawde bedzie oznaczalo, ze ma z sobą problem. 3mam za Niego/za Was kciuki ;*
Edytowane przez MiciaKicia Czas edycji: 2009-12-10 o 23:11 |
|||||
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Elunka i powiem Ci że to nie głupi pomysł o ile nie będzie pożyczał na to kasy od kolegów
ale wierzę że dostał po dupie i wybiło mu to z głowy granie
|
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Elu dobrze ze mu dosadnie powiedzialas co o tym myslisz bo moze gdyby nie daj Boze kiedys mu znowu strzelilo cos do glowy to se przypomni ten wstyd...
A teraz pewnie sami wiecie jak to najlepiej załatwić... byle szybko... i żeby święta były już spokojne... ![]() Micia było nie cytować...
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-12-10 o 23:10 |
|
|
|
#1364 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dola... zaraz ide spac i co? I bede zasypiac sama
![]() ![]() a tak byl obok mnie TZ.. Niestety juz poszedl do domu i nie wiem kiedy nasw czeka kolejna wspolna noc.. Powiedzmy, ze wypelnil tylko narzeczenski obowiązek hyhyTak mi smutno ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Stysik kurcze z rozpędu zacytowalam ale juz edytowalam i cytat zniknął
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę spać bo jutro od 6 na nogach...
Elunka będzie dobrze ![]() Micia pomyśl sobie że miałas okazje pomieszkac z Tż... ja tylko w wakacje mam mozliwosc... ![]() Dobranoc
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Słoneczka drogie
Idę szuru-buru i nyny ![]() Kurcze, mam stresa przed jutrem, a blizna na pożegnanie daje mi konkretnie popalić
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Stysik dzięki za pilnowanie
ale nawet jak edytuje to po dalszych wypowiedziach będzie wiadomo. trudno....Tez mam nadzieję ze to się nie powtórzy....Dziękuję Wam bez was bym teraz ryczała w poduszkę pewnie.
|
#1368 | ||
|
Zakorzenienie
|
Elu - tak mnie naszło, mam nadzieję że on nie okazałą skruchy i nie przyznał się tylko po to byś go ratowała w opałach... Ale Ty go znasz najlepiej to pewnie wiesz czy to było motywowane przwdziwą skruchą czy strachem
---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak sie chyba bede pocieszac..Dobranoc ;*
|
|
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
kolejny dzień w ciszy za mną...
uciekam spać ![]() spokojnej nocy Dziewuszki
|
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie wszystko dobrze jutro ;*
|
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc ;*
|
|
#1374 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam powoli bo Tż zaraz łazienkę mi zwolni
|
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Dotta- On do mnie nie dzwonił długo więc ja zadzwoniłam. próbował udawać że jest ok ale zajarzyłam że płacze. To nie tak że nagle sobie przypomniał o mnie bo ma problem. No i ja nawet nie mam kasy żeby go ratować więc miejmy nadzieję ze prawdziwa skrucha.
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Jeszcze raz Wam dziękuję Ja też spadam spać....jutro będzie nowy dzień trzeba się wziąć w garść. Dobranoc
|
#1376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko się martwię kochana |
|
|
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ---------- Dobranoc wszystkim ![]() Ja też już idę nyny. Albo nie.. poczytam "Call-girl". Wciągnęła mnie ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ---------- a macie tu jeszcze na dobranoc lekture do poduchy ![]() Para wybrała się na zimowe ferie do małego, romantycznego domku gdzieś w górach. On od razu poszedł do drewutni po drwa do kominka. Po powrocie krzyczy: - Kochanie, jak strasznie zmarzły mi ręce! - Włóż je między moje uda i ogrzej - odpowiada ona czule. Jak powiedziała, tak zrobił i to go rozgrzało. Zjedli obiad i on poszedł narąbać jeszcze trochę drewna. Po powrocie woła: - Kochanie, ależ mi zimno w ręce! - Włóż je między moje uda i ogrzej - odpowiada ponownie dziewczyna. Nie trzeba mu było dwa razy powtarzać. Po kolacji chłopak udał się po zapas drewna na całą noc. Ledwo wrócił, od razu woła: - Jejku, jejku, kochanie, jak mi zimno w ręce! - Ręce, ręce! - nie wytrzymuje dziewczyna. - A uszy to ci nie marzną? .............. W sypialni: -Ale masz ladne uda,a jakie laden posladki,o a jaka ladna cipka.Tylko szkoda ze masz takie male piersi. -Tato,ja mam dopiero 10 lat. ............ W środku nocy patrol policji zatrzymuje kobietę lekkich obyczajów. Po spisaniu personaliów policjant pyta ją o zawód. - A tak chodzę... od latarni do latarni. - Wacek pisz: pogotowie energetyczne. ........... Małżeństwo, nowy dom... piękna łazienka z wieloma lustrami. On poszedł zaprosić na parapetówkę, a ona naga zaczęła tańczyć w łazience patrząc na swoje piękne ciało. Zrobiła szpagat i się przyssała! Mąż wraca, patrzy, łapie pod pachy, próbuje podnieść... nic! Dzwoni po majstra. Ten przyjechał, patrzy i mówi: - Panie, trzeba kuć! - Co Pan, kurde? Gres z Włoch za 4 tys. euro! - Jest inna metoda, ale może się nie spodobać... - Panie, wszystko ale nie gres... Majster ślini palce, łapie ją za sutki i zaczyna delikatnie kręcić... - Co Pan, cholera odpierniczasz? - pyta mąż - Panie... podnieci się, puści soki, przesuniemy do kuchni i oderwie się z gumoleum. ........... Kierownik sklepu uczy młodych sprzedawców jak powinno się obsługiwać klientów. Patrzcie i uczcie się ode mnie. Wchodzi klientka roszę proszek do prania firan. Proszę bardzo ale doradzam też kupić płyn do mycia okien skoro robi już pani pranie to może umyć pani okna. Widzisz Jasiu - tak musi pracować sprzedawca, teraz Twoja kolej mówi szef widząc następną klientkę. -Proszę podpaski. Proszę bardzo ale doradzam pani również kupić płyn do mycia okien. Skoro nie może pani dawać dupy to niech chociaż okna umyje. ............. Jasiek bardzo prosił swoją Hanusię, żeby mu się oddała przed ślubem. - Jasiu, nie oddam ci się, bo chcę być do ślubu czysta jak lilia... a poza tym to po rypaniu zawsze mnie głowa boli... ............. W pewne Boże Narodzenie św. Mikołaj wychodzi z komina i zostaje zaskoczony przez 19- letnią blondynkę. Ona mówi: - Św. Mikołaju, zostaniesz ze mną? - Ho, ho, ho - rzekł św. Mikołaj - muszę dostarczyć te wszystkie zabawki dobrym chłopcom i dziewczynkom. Zdjęła swoją koszulę nocną, pozostawiając jedynie stanik i majtki, i pyta: - Św. Mikołaju, zostaniesz ze mną? - Ho, ho, ho, muszę dostarczyć te zabawki chłopcom i dziewczynkom. Zdejmuje wszystko i pyta: - Św. Mikołaju, teraz ze mną zostaniesz? Św. Mikołaj na to: - Ho, ho, ho, muszę zostać. Nie przejdę przez komin z moim członkiem w takim stanie. ............... Na poboczu drogi kobieta w mini wypina pupę wymieniając koło w samochodzie. Zatrzymuje się policjant i zwraca jej uwagę: - Rozumiem sytuację, ale stoi pani niebezpiecznie wyeksponowana na poboczu i rozprasza pani innych kierowców, a ja nawet nie widzę trójkąta. - Bo ja, panie władzo, mam wydepilowany.
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Dziś tylko się z Wami przywitam, bo masa roboty w pracy A zaległości od 24 strony Może nadrobię dziś ![]() I z Łukaszam się z rana pochamrałam, więc humor mam nie teges ![]() Życzę Wam miłego rozpoczęcia dnia i nie tylko ![]() Bużki
|
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wstajemy kochane, wstajemy
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ja już w pracy ![]() miłego dnia ![]()
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.

i raz przebimbał spora sume. bardzo sporą. i co- popłakał sie mi w ramie biedny zuczek, że potrzebuje mnie żebym mu nie dała grać bo to tak wciąga,że to uzaleznienie. masakra jakaś. i co. musze mieć oczy dookoła siebie,żeby na gry nie natknąć się
a teraz to jest wszedzie nawet u fryzjera czy w solarium, na stacjach, no wszędzie. szkoda,że w sejmie nie stoją jeszcze (choć tu nigdy nic nie wiadomo 

Niejednego już oprowadziły do ruiny...

a z tym "łbem w talerzu" to mnie rozbawiłaś do łez
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

będzie dobrze
roszę proszek do prania firan.
Może nadrobię dziś