|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Heloł
! Ale wy się teraz wieczorami rozgadane robicie,szok .Ja właśnie wstałam i zjadłam śniadanko,co by się dobrze czuć . A teraz zmykam się zaraz szykować i na podbój salonów z sukniami ślubnymi wybywam
|
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15791127]Heloł
! Ale wy się teraz wieczorami rozgadane robicie,szok .Ja właśnie wstałam i zjadłam śniadanko,co by się dobrze czuć . A teraz zmykam się zaraz szykować i na podbój salonów z sukniami ślubnymi wybywam [/QUOTE]udanych zakupów
|
#1383 |
|
Konto usunięte
|
Stysik obym tylko coś znalazła...
![]()
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15791197]Stysik obym tylko coś znalazła...
![]() [/QUOTE]na pewno znajdziesz
|
#1385 |
|
Konto usunięte
|
Ale dzisiaj pogoda...Bleee... Szaro i buro
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15791258]Ale dzisiaj pogoda...Bleee... Szaro i buro
[/QUOTE]i zimno
|
#1387 |
|
Wtajemniczenie
|
ja w pon ma wolne wiec musisz obrac inny dzień
![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15791127]Heloł ! Ale wy się teraz wieczorami rozgadane robicie,szok .Ja właśnie wstałam i zjadłam śniadanko,co by się dobrze czuć . A teraz zmykam się zaraz szykować i na podbój salonów z sukniami ślubnymi wybywam [/QUOTE]powodzenia życze w podbojach napewno cos znajdzieszMiciKicia- te kawały dzień dobry i słonecznego dnia ![]() o ile to mozliwe wogóle bo raczej chyba nie idzie zima tak dzis mówili przynajmniej... uciekam
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam wystawę i już jestem z Wami
![]() Honolinka - na pewno coś znajdziesz Micia - fajne dowcipy, choć nieco sprośne...aż się zaczerwieniłam U mnie też szaro-buro
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
! Ale wy się teraz wieczorami rozgadane robicie,szok .Ja właśnie wstałam i zjadłam śniadanko,co by się dobrze czuć . A teraz zmykam się zaraz szykować i na podbój salonów z sukniami ślubnymi wybywam [/QUOTE]powodzenia w szukaniu tej wymarzonej sukni ![]() Witajcie dziewczęta ![]() TZ mnie obudzil smsem i juz nie moge spac. Poczytalam jeszcze Call Girl i sobie siedze tu z Wami hihi Ide zjeść śniadanie i może pojde z mama na jakies zakupy
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Pomału nadrabiam zaległości, ale jestem dopiero na 20stronie ... Wczoraj porozmawialiśmy i już jest ok potem byliśmy na kabarecie - było suuuper! nowy skecz bomba a w domku wypiliśmy sobie piwko i zrobiłam pizzę , bo taka mnie naszła ochota, nie ważne że było po 22 Honolinka - udanych poszukiwań sukni ![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!! Miłego dnia wam życzę a Honolince udanych zakupów
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
! Ale wy się teraz wieczorami rozgadane robicie,szok .Ja właśnie wstałam i zjadłam śniadanko,co by się dobrze czuć . A teraz zmykam się zaraz szykować i na podbój salonów z sukniami ślubnymi wybywam [/QUOTE]powodzenia w szukaniu ![]() Micia świetne kawały Elunka przykra sytuacja, miałam niedawno podobną jak TŻ stracił prawko, trzeba go wesprzeć, zwłaszcza, że tak się załamał i żałuje i broń Boże tego nie wypominać Wstaliśmy dopiero, chłopak rano do koleżanki przyszedł, a my śpimy i teraz w piżamkach paradujemy przed nim Zaraz idę się kąpać i śnaidanko jeść Dzień Dobry |
|
|
|
#1393 |
|
Lena
|
jestem i ja z samiutkiego prawie rana....
u mnie posypuje już sniegiem.. takim leciutkim... mam nadzieję że sie przed świętami nie napada, a na świeta bez sniegu! Elunka- dobrze będzie.. zrozumiał swój błąd. moj teżet lubi sobie czasem pograć na maszynach. zawsze powtarza że wszystko jest dla ludzi i trzeba weiedzieć i umieć w pewnym momencie sie wycofać. na szczęście jeszcze jakiejś większej kasy nie przehultał...
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
joanwi dzięki! Zawsze to jakieś pocieszenie....
Stwierdziłam ze muszę z nim być....pisał rano ze ma okropnego doła, czuje się nikim i żałuje że mnie tak rani
|
#1395 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześc Dziewczyny
Ja już w pracy po śniadanku Dziś przychodzi nowa dziewczyna do nauki i nie wiem czy będe mogła z Wami byc ![]() Ważne, że juz weekend Przyszłam do pracy w bluzie sportowej![]() Honolinka - zazdroszczę wybierania sukni ![]() Elunka - ja mysle że Twój Grześ zrozumiał i bardzo żałuje tego wszystkiego.
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Hoholinko - zazdroszczę udanych zakupów Micia - cóż za kawały ![]() Ja tylko na chwilę, bo biegnę do koleżanki Pozdrawiam, życzę miłego dnia |
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz musisz go mocno przytulić i powiedzieć, że go wspierasz, żeby wiedział, że nie jest sam w tej sytuacji |
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
W pracy badziewnie. Szefowie coś się nie dogadują i kumulują to na mnie jak zwykle
![]() No a cofa się w rozwoju I zasypiam, czekałam na tatusia do północy bo sobie klucza nie raczył wziąć ale mamy piątek I na 15 umówiłam się z kumpelami na kawkę ![]() Także byle o drugiej tu wysiedzieć, zwolnię wcześniej bo mi tu działa na nerwy, L. mówił że schludny przystojny a on 5 dzień ma tą samą bluzę ![]() Ela wybacz mu skoro to tylko jednorazowy wybryk Cobra mogę ci liczyć Bambusiek a ty się trzymaj, będzie dobrze |
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai widzę że jak u mnie się uspokoiło trochę z tym szefostwem to teraz Twoi wariują
a niedługo pomyśli że tak gO bardzo lubisz skoro go puszczasz ciągle wcześniej do 14 już niedaleko
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-12-11 o 10:46 |
|
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiecie ja niedługo zmienię pracę i tak ![]() chyba nie stwierdzi bo mu wprost mówię że mnie nie słucha najwidoczniej skoro nic nie pamięta taaa tylko to mnie przy życiu trzyma i że wywalę
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję ze nam obu się uda znaleźć lepszą pracę
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
musi, innej opcji nie ma
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
elunka kochana!!na pewno nie masz po co na niego krzyczec i go "gnoic" czy cos w tym stylu, bo on widac zrozumial swoj blad.moj czesto gral na maszynach, ale zawsze sie pytal, czy moze - najwiecej wrzucil 20 zl.aletez mnie to do pasji doprowadzalo!
poza tym po 7 latach w zwiazku powiedzial mi cos, p oczym niepowinnam dac mu szansy (nie zdrada;p)ale dalam... moze po prstu jestem dla niego za dobra? milego dnia |
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie w ramach rozgrzewki wysłałam jedno CV
Idę suszyć i prostować włosy Lusesita Tobie też dziękuję ja po prostu myślę że jakbyśmy im nie dawały szans to bym nam było bardziej smutno bez nich niż z nimi mimo ze są czasami baranami
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-12-11 o 11:41 |
|
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
Mialam isc sie ogarniac,ale kolezanka mi napisala taka wiadomosc na gg, ze musze sie znia z Wami podzielic zanim wybuchne.
Pamietacie jak wam pisalam o tym kolesiu od wykladow co nie chce nas dopuscic do testu, bo nie mamy obecnosci? okazalo sie, ze to nie jego wymysl, tlyko osob, ktore chodzily...poszly do niego i powiedzialy, z enie chca byc traktowane tak samo jak te, ktore nie chodza.zasugerowaly mu, ze moze by nas nie dopuscil. gdyby koles byl w porzadku to by to zlal...ale ze on sluzbista to 2 razy nie trzeba by bylo mu mowic.wczensiej mowil, ze wystarczy jedna lubkilka obecnosci... odechcialo m isie balu mgri patrzec na tych ludzi-10 najwiekszych kujonow jakich znam ![]() ![]() :pa la:![]() ![]() :pal a:![]() musialam sie wyzalic ![]() micia swietne dowcipy honolinka udanych zakupów
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
masakra
ale masz powalonych ludzi na roku![]() ![]()
|
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Lusesita weźcie Wy im coś powiedzcie!! Ale kolki
U nas kiedyś na wykładzie jedna stara panna na którą łożą rodzice zasugerowała żeby zrobić listę, więc jej powiedziałam że ma szczęście że akurat jestem i że niektórzy w przeciwieństwie do niej to mają co robić a nie siedzieć z nudów na wykładach
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
jestem tylko na chwileczkę bo zaraz pędze na autobus
elunka ewryfing gona bi oł rajt ![]() W tej pracy z lesza sajgon, we wtorek znowu ide na "douczanie" a później już wskoczę normalnie:/ Pędzę do szkoły. Niestety buskiem bo TŻ coś autko nawali i boi się mi go dać. 3majcie sie ciepło
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
taki juz "urok"naszego roku...z tego co wiem i tak nie jestesmy najgorsi-na prawie to sie dopiero dzieje
elunka nie da rady nic powiedziec-oni juz tacy sa od 1 roku i to normalka, ze na wykldzie salisty-sami wykladowcy je puszczaja.ale jest teraz taki wyklad na ktory nie chodze bo babka powiedziala, ze nie trzeba i ze za nieobenosc nie bedzie karac,ale dodala niestety, ze za obenosc nagradza,wiec inicjatywa "puszczania list"wyszla od "nas"tzn od tych osob, ktore zawsze chodza wyscog szczutow.tylko co z ego jak ze znakezieniem pracy beda miec problemy-brak umiejetnosci pracy w zespole i brak jakiegokolwiek doswiadczenia, bo tylko nauka im w glowie...szkoda gadac- lepiej ![]() u nas na roku jest 80 osob, z czego z 40 nie rozmawiam.nasz rok nie jest w ogole zgrany,wiec wizja balu mgr coraz bardziej mi sie nie podoba ![]() posprzatalam lazienke ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- cobra trzym sie Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-12-11 o 13:05 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:38.

! Ale wy się teraz wieczorami rozgadane robicie,szok
.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)
... Wczoraj porozmawialiśmy i już jest ok
, bo taka mnie naszła ochota, nie ważne że było po 22 

a 
ja po prostu myślę że jakbyśmy im nie dawały szans to bym nam było bardziej smutno bez nich niż z nimi mimo ze są czasami baranami 
ale masz powalonych ludzi na roku![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Perfect Housewife