|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!
Cytat:
też ostatnio zauważyłam że coraz częściej zdarza mi się przeoczyć jakąś datę ze się tak wyrażę ostatnio jeździliśmy bez ubezpieczenia samochodu
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!
Jakoś nie mam weny ani czasu ostatnio
![]() Wczoraj powiedziałam do B. "Ty paskudo" a on na to "nie jestem paskudą, jetsem Teżetem :P" Ogólnie jest słodko, uroczo, spokojnie. Nie mam na co narzekać Motylek super niespodziankę zrobił Ci Twój Tż ![]() Grape kuruj się, skoro masz taką możliwość. Gwizdaczku faktycznie lekko zakręcona jestes ostatnio ![]() Justynko mój B. lekką ręką pozbył się cienkiego :P Ty też nie płacz po swoim kurczaczku. Przeciez będziesz miała rakietę! |
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie mam taki zamiar
wyinhalowałam się i już mi się lepiej oddycha i tak się zastanawiam czy można się uzależnić od maści Wick vapou Rup ?? bo ja ją uwielbiam i gdyby się dało to wąchałabym ja 24/h
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-12-11 o 13:04 Powód: bo miało być V a nie W :] |
|
|
|
#4564 | |||
|
Zakorzenienie
|
Rusałka, nie
A o co pytałaś? Co zdrowsze? Czekolada czy chipsy? Czekolada Tylko gorzka. I z umiarem - nie tabliczka na raz ![]() Smacznego ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No chyba, że psychicznie, to od wszystkiego się da
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Głodna jestem. Miałam iść z kolegami na lunch, a nagle wypadło im coś do zrobienia...
Aaa i wczoraj po raz pierwszy w życiu Tż zapytał czy konkretny pierścionek mi się podoba (jakiś baner na necie z pierścionkami wyskoczył). Nie podobał mi się, wiec stwierdził, że czeka go twardy orzech do zgryzienia... |
|
|
|
#4566 |
|
Wtajemniczenie
|
A oto moje marzenie do zrealizowania w przyszłym roku:
http://allegro.pl/item833782583_bmw_...zarejestr.html
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#4567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha czyli psychika mi już siada coś nowego podoba wam się ta piosenka?? http://www.youtube.com/watch?v=N6jKg...eature=related we mnie od jakiegoś czasu "uderza" na tyle że jak ją słyszę to odpływam zamyślona na tematy przeróżne a to dość dziwne, nawet jak dla/na mnie
|
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Grape, nie ma na rynku "niezdrowych rzeczy" gdyby były nie zdrowe, to by były trujące (choć technolog żywności pewnie by ze mną tu polemizował
) A zdrowo skomponowana dieta to już co innego Jeżeli z umiarem jesz w ciągu dnia: czekolady, chipsy, paluszki, cukierki, batona, wafelka, potem kiełbachę i zagryziesz musztardą to kiepsko. Ale jeśli masz w jadłospisie z umiarem ryby, kasze, owoc, chleb, polędwice, twaróg, bez umiaru warzywa i z umiarem czekoladę to git ![]() Hajja, znam ten samochód - tata mojego tż takim jeździ. Fajna fura. A mój tż podobnym, tylko model młodszym i mniejszym
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2009-12-11 o 12:48 Powód: wtopa z nikami |
|
|
|
#4569 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Bry
ja sobie w pracy sterczę od 3 godzin ![]() Co do wymiany samochodu, to wymieniam dlatego, że... mama się uparła. Zaczęło się od tego, że zrobiłam kurs na motor i uznałam, że chcę takowy kupić. Mama spanikowała, nie zgodziła się, brat jej podsunął, żeby zamiast tego kupić nowy samochód. Wiele kłótni o to było, mówiłam mamie, żeby z tego zrezygnowała, że nie chcę wymieniać samochodu, że Kurczak dobrze jeździ, ale nie... Poza tym u nas nie może być samochodu około 10-letniego (żółty ma prawie 8). Długo by to tłumaczyć, a ciężko zrozumieć...Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co robiłam w tym śnie? ![]() Cytat:
![]() Ja wiem, że rakietę, ale ten Kurczak to taki mój najpierwszy no, mam nadzieję, że przejdzie ![]() Cytat:
![]() Ja ostatnio, mimo naszej niedzielnej kłótni, tak się pozytywnie czuję w naszym związku. Tak dojrzale, bezpiecznie i mięciutko nie wiem, dlaczego akurat teraz, może to to, że święta, że już rok jesteśmy znów razem... Nie wiem, ale jest BOSKO (i tak! Piszę o tym i nie boję się, że zapeszę! Co będzie to będzie, a przecież będzie dobrze! ).---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- A w ogóle to chciałam jeszcze dwie rzeczy napisać. Pierwsza odnośnie mojej koleżanki, która w Inglocie pracuje, co ją szef oskarżył o niskie zarobki - dziewczyna jest załamana, a jej koleżanka ze stoiska wściekła niemiłosiernie. Mówi, że chce zrezygnować z pracy, bo takiego buca nie zniesie. Druga odnośnie naszej wspólnej koleżanki - wkręciłam ją do pracy w Ryłko
|
|
|
#4570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jeśli mam w jadłospisie z umiarem ryby, kasze, twarożki, czekoladę, paluszki, chipsy i do tego bez ograniczenia warzywka i owoce to bardzo tragicznie?? dodając że w ciągu dnia dużo się ruszam i oczywiście te słodkości i przekąski nie każdego dnia a technolodzy żywności to dziwne stworzenia są i czasem słuchając ich trza by sie na powietrze przerzucić choć i ono zdrowe nie jest bo zanieczyszczone sąsiadka jest właśnie takim technologiem ![]() edit: Justyś jest to maść mojego dzieciństwa o której zapomniałam i którą odkryłam tu na nowo http://www.aptekaslonik.pl/prod_info...roducts_id=506 oczywiście walnęłam się w nazwie w tamtym poście
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-12-11 o 13:04 |
|
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa już jestem
Kolokwium było dość dziwne. 10 zadań, każde po 3 punkty, do zaliczenia muszę mieć zrobione dobrze cał 6 zadań Jedno mam na pewno w plecy, zobaczymy jak to będzie.. Ale jestem dobrej myśli Dziękuję kciukającym Motylku, Twój TŻ jest nieziemsko uroczy Grape
|
|
#4572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie chce mi się Soory za szczerość, ale dzisiaj mam taki rzeń że normalnie na myśl o dietetyce....---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
A w Polsce tej maści już chyba od lat nie ma....
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() grape, o tak, ta maść jest rewelacyjna! I sama się smarowałam na tchawicę i jakoś się wyleczyłąm Nie sprzedają? Chyba jednak jeszcze jest, skoro ją mam... Chociaż raz mama kupiła polski odpowiednik Rub Arom czy jakoś tak i masakra... Nie dośc że nie taka fajna konsystencja i zapach to w ogóle nie działałohttp://partnerstwo.onet.pl/1589137,4...t,artykul.html <----- o fuj...
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-12-11 o 13:14 |
|
|
|
|
#4574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tej maści to tez dlatego o niej zapomniałam bo nigdzie jej nie było widać choć może w aptekach jeszcze są dostępne przez neta na pewno się kupi ja swoja w Tesco kupiłam ale tutaj w Tesco jest wszystko
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-12-11 o 13:13 |
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na ogół to moje hobby tylko dzisiaj jakos nie mogę myśleć o kolejnych kolacjach i jadłospisach, czasem się ma dośc nawet to co się lubi ![]() Maść sprzedają?? To sorry, może ja mam nieaktualne informacje
|
|
#4576 | ||
|
Zakorzenienie
|
No i jestem już
Z prawkiem w kieszeni, ale super uczucieCytat:
sama się zdziwiłam że tak szybko, bo jak dzwoniłam to mi kobieta powiedziała że w przyszłym tyg będzie.. ale cieszę się, może jtr pojadę z kuzynem, to bd juz legalnie prowadzićCytat:
Jakby Ci się przypomniało to piszZjem sobie coś i na praktyke się bd zbierać
|
|
#4577 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój też często siebie tak nazywa To tak jak u nas (odpukać) ![]() O własnie hehe [ podoba wam się ta piosenka?? http://www.youtube.com/watch?v=N6jKg...eature=related we mnie od jakiegoś czasu "uderza" na tyle że jak ją słyszę to odpływam zamyślona na tematy przeróżne a to dość dziwne, nawet jak dla/na mnie [/QUOTE]Ja nie lubię jej głosu ![]() Cytat:
Super, ale się cieszę Ja niedawno wróciłam z miasta, byłam w filharmonii i kupiłam nam bilety na koncert na za tydzień, co prawda chciałam inne miejsca, ale już wszystkie najlepsze zajęte, wzięłam w sumie 2 ostatnie takie które jeszcze w moim odczuciu ujdą No i pełna konspira, tż wie, że go gdzieś zapraszam w urodziny moje i że na galowo trzeba, ale nie wie gdzie, myśli że do teatru albo opery Jak mu napisałam smsa dziś, że za tydzień idziemy gdzie jeszcze nie był i spytałam czy się cieszy to odpisał "się okaże :P"'Kupiłam też mamie drugą część prezentu pod choinkę, więc ją mam już z głowy. Brata też, tylko prezent musi dojść, bo na all zamawiałam. O właśnie dziewczyny, czy jak w przelewie wpisałam dobry numer, dobrego adresata tylko adres zły, to przelew dojdzie? Nie wiem co mam kupić ojcu, mam dla niego tylko balsam po goleniu No i dziadkom i prababci też nie mam pojęcia. Co Wy kupujecie swoim dziadkom?
|
||
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Gwizdaczku tak myślałam
Zawsze sie tak tłumacze sama pred sobą, że przynajmniej z dwojga złego wybieram lepsze (tylko czekoladę mleczną z dodatkami a nie gorzką ).A teraz wcinam m&msy Uwielbima coś przegryzać. Nie wyobrażam sobie oglądania filmu bez podjadania (wkręciliśmy z Tżtem w Housa, coś czuję że 'cięzko' ze mna będzie ).
|
#4579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
O, ile Was tam podgląda
![]() Uciekam na praktykę, miłego dnia
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
a co powiecie na to:
http://wiadomosci.onet.pl/2093940,28...adomosceu.html jak tak dalej pójdzie to im zwierząt braknie ![]() edit: Basiulek
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już dawno WHO określiło 3 największe zagrożenia w XXI w dla ludzkości: otyłość, alergie i choroby wirusowe. No i się sprawdza.
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my jedynie mamy wpływ na to czy będziemy ulegać masowej panice czy też pozostaniemy przy "zdrowym" podejściu do tech "żyjątek" grypa zawsze była groźna i powodowała śmiertelne powikłania jeśli tylko się jej porządnie nie wyleżało i nie ważne jak się ją nazwie to zawsze będzie niebezpieczna jeśli ktoś ją zlekceważy, takie moje zdanie
|
|
|
#4584 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie przekonuje na sile nikogo do moich racji ale nie lubie byc tez przekonywana na sile do czyichs... Ja do roznych religii jestem tolerancyjna - kazdego sprawa w co wierzy - mam przyjaciolke Swiadka Jehowy, dwie inne przyjaciolki bardzo wierzace i jedna rowniez niewierzaca tak jak ja - i z kazda sie bardzo dobrze dogaduje - temat religii staramy sie omijac ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja wlasnie mam problem tez z prezentami, dla babci to wiem, ze chce stojak a plyty CD bo nie ma gdzie ich wkladac juz bo podpytalam.... mamie to kosmetyki bo lubi je dostawac. Mam problem z bratem i tata bo zupelnie nie mam pomyslu
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2009-12-11 o 14:04 |
|||
|
|
|
#4585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tez mam koleżankę świadka Jehowy, ale my gadamy o wierze. Ja w ogóle lubię rozmawiać o tym Tyle że nie przekonuję nikogo, że ma nie wierzyć. A jak ktoś mnie zaczyna przekonywać, że mam wierzyć... hmm.... koniec rozmowy
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nadrobiłam, ale jakoś nie wiem co napisać nie mogę się wbić i tyle
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Ufff nadrobiłam was. Motylku czy twój TŻ nie mógłby jakiś kursów dla facetów zrobić? Chętnie bym wysłała mojego. Niestety ale pojęcie romantyzmu jest mu zupełnie obce.
Nie jestem pewna czy przelew ze złym adresem dojdzie. Pamiętam, że mnie kiedyś bank cofnął przelew jak jakieś dane się nie zgadały. W nocy nie mogłam spać i naszła mnie refleksja, że to co mam teraz to taka kara za przeszłość. Bo miałam kiedyś chłopaka, który strasznie chciał się ze mną ożenić i mieć dzieci. Nawet pierścionek tak nie oficjalnie dostałam. Jak byliśmy na jakimś ślubie to zawsze mi szeptał jaki to piękny ślub my będziemy mieli. No a ja go zostawiłam. I teraz pokarało mnie chłopem z 'zespołem sztywnych kolan', który nigdy nie powiedział, że chce spędzić ze mną życie. W tym roku byliśmy na ślubie i mój znudzony niczym 5 latek chłop powiedział mi (niby żartem ale zawsze), że ja to się na żonę nie nadaję. Chyba były na mnie klątwę jakąś rzucił co bym go oceniła po czasie. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2009-12-11 o 14:20 |
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak poza tym to coraz bliżej do: zaciągnięcia kredytu na mieszkanie , ślubu cywilnego
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Justyś ale Ci przegrzebałam profil na facebook'u
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
ty szpiegu jeden...i mnie nawet ta wyszpiegowalas
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.

ostatnio jeździliśmy bez ubezpieczenia samochodu

i tak się zastanawiam czy można się uzależnić od maści Wick vapou Rup ??
A o co pytałaś? Co zdrowsze? Czekolada czy chipsy? Czekolada 

coś nowego 

Jedno mam na pewno w plecy, zobaczymy jak to będzie.. Ale jestem dobrej myśli
Dziękuję kciukającym

na myśl o dietetyce....