Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!! - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-11, 12:08   #4561
Grapefrutka
Zakorzenienie

Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
ooooo szit ! Wasze posty o odebraniu prawka uświadomiły mi że od 20-go listopada czeka na mnie paszport do odebrania!! rany, ale ja jestem nie ogarnięta ostatnimi czasy....
nie Ty jedna
też ostatnio zauważyłam że coraz częściej zdarza mi się przeoczyć jakąś datę ze się tak wyrażę ostatnio jeździliśmy bez ubezpieczenia samochodu
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:13   #4562
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!

Jakoś nie mam weny ani czasu ostatnio

Wczoraj powiedziałam do B. "Ty paskudo" a on na to "nie jestem paskudą, jetsem Teżetem :P"

Ogólnie jest słodko, uroczo, spokojnie. Nie mam na co narzekać

Motylek super niespodziankę zrobił Ci Twój Tż
Grape kuruj się, skoro masz taką możliwość.
Gwizdaczku faktycznie lekko zakręcona jestes ostatnio
Justynko mój B. lekką ręką pozbył się cienkiego :P Ty też nie płacz po swoim kurczaczku. Przeciez będziesz miała rakietę!
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:28   #4563
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

właśnie mam taki zamiar
wyinhalowałam się i już mi się lepiej oddycha i tak się zastanawiam czy można się uzależnić od maści Wick vapou Rup ?? bo ja ją uwielbiam i gdyby się dało to wąchałabym ja 24/h
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-12-11 o 13:04 Powód: bo miało być V a nie W :]
Stary 2009-12-11, 12:31   #4564
Gwizdak
Zakorzenienie

Rusałka, nie A o co pytałaś? Co zdrowsze? Czekolada czy chipsy? Czekolada Tylko gorzka. I z umiarem - nie tabliczka na raz

Smacznego

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
nie Ty jedna
też ostatnio zauważyłam że coraz częściej zdarza mi się przeoczyć jakąś datę ze się tak wyrażę ostatnio jeździliśmy bez ubezpieczenia samochodu
No ja się wczoraj kapłam, że jeżdżę bez przeglądu technicznego... Również od 20-go.11

Cytat:

Wczoraj powiedziałam do B. "Ty paskudo" a on na to "nie jestem paskudą, jetsem Teżetem :P"

Justynko mój B. lekką ręką pozbył się cienkiego :P Ty też nie płacz po swoim kurczaczku. Przeciez będziesz miała rakietę!

Cytat:
właśnie mam taki zamiar
wyinhalowałam się i już mi się lepiej oddycha i tak się zastanawiam czy można się uzależnić od maści Wick Wapou Rup ?? bo ja ją uwielbiam i gdyby się dało to wąchałabym ja 24/h
Nie da się No chyba, że psychicznie, to od wszystkiego się da
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:35   #4565
carmelova
Zakorzenienie

Głodna jestem. Miałam iść z kolegami na lunch, a nagle wypadło im coś do zrobienia...

Aaa i wczoraj po raz pierwszy w życiu Tż zapytał czy konkretny pierścionek mi się podoba (jakiś baner na necie z pierścionkami wyskoczył). Nie podobał mi się, wiec stwierdził, że czeka go twardy orzech do zgryzienia...
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:37   #4566
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

A oto moje marzenie do zrealizowania w przyszłym roku:
http://allegro.pl/item833782583_bmw_...zarejestr.html
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:37   #4567
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Rusałka, nie A o co pytałaś? Co zdrowsze? Czekolada czy chipsy? Czekolada Tylko gorzka. I z umiarem - nie tabliczka na raz

Smacznego

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

No ja się wczoraj kapłam, że jeżdżę bez przeglądu technicznego... Również od 20-go.11

Nie da się No chyba, że psychicznie, to od wszystkiego się da
a czy to prawda że w zasadzie to wszystko jest zdrowe jeśli tylko się to je zachowując należyty umiar ???

aha czyli psychika mi już siada coś nowego

podoba wam się ta piosenka??
http://www.youtube.com/watch?v=N6jKg...eature=related
we mnie od jakiegoś czasu "uderza" na tyle że jak ją słyszę to odpływam zamyślona na tematy przeróżne a to dość dziwne, nawet jak dla/na mnie
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-12-11, 12:46   #4568
Gwizdak
Zakorzenienie

Grape, nie ma na rynku "niezdrowych rzeczy" gdyby były nie zdrowe, to by były trujące (choć technolog żywności pewnie by ze mną tu polemizował ) A zdrowo skomponowana dieta to już co innego Jeżeli z umiarem jesz w ciągu dnia: czekolady, chipsy, paluszki, cukierki, batona, wafelka, potem kiełbachę i zagryziesz musztardą to kiepsko. Ale jeśli masz w jadłospisie z umiarem ryby, kasze, owoc, chleb, polędwice, twaróg, bez umiaru warzywa i z umiarem czekoladę to git
Hajja, znam ten samochód - tata mojego tż takim jeździ. Fajna fura. A mój tż podobnym, tylko model młodszym i mniejszym
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka

Edytowane przez Gwizdak
Czas edycji: 2009-12-11 o 12:48 Powód: wtopa z nikami
Stary 2009-12-11, 12:56   #4569
justyna_dt
Zakorzenienie

Bry ja sobie w pracy sterczę od 3 godzin
Co do wymiany samochodu, to wymieniam dlatego, że... mama się uparła. Zaczęło się od tego, że zrobiłam kurs na motor i uznałam, że chcę takowy kupić. Mama spanikowała, nie zgodziła się, brat jej podsunął, żeby zamiast tego kupić nowy samochód. Wiele kłótni o to było, mówiłam mamie, żeby z tego zrezygnowała, że nie chcę wymieniać samochodu, że Kurczak dobrze jeździ, ale nie... Poza tym u nas nie może być samochodu około 10-letniego (żółty ma prawie 8). Długo by to tłumaczyć, a ciężko zrozumieć...
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Jak wiecie pojechałam po TŻa do pracy.
Wsiadł do samochodu i mówi,żebym jechała tam gdzie mi powie.
Kiedy dojechaliśmy na miejsce i już zaparkowałam,to powiedział,żebym chwilę zaczekała i nie wysiadała z samochodu,bo chce mi coś powiedzieć.
Chodziło mu o to,że zauważył,że ja od tamtego ostatniego wydarzenia w ogóle się nie interesuję ślubem,nigdzie nie chcę jeździc i załatwiać (szkoda,że tu forum nie czytał to by wiedział,że trochę się tym interesuję),że jego to martwi i chciałby,żebyśmy znów ruszyli z przygotowaniami. I powiedział,że umówił Nas z fotografem.No to poszłam z Nim do pracowni tego Pana.Pogadaliśmy,uzgodnil iśmy wszystko.Jak zapytałam o to kiedy podpisujemy umowę i ile zapłacić zaliczki,to fotograf powiedział,że podpisał umowę z TŻem,a zaliczka już zapłacona Podobno już się spotkali w zeszłym tygodniu ,a ja nic nie wiedziałam.

Potem TŻ zabrał mnie na kolację do Naszej ulubionej Restauracji Chińskiej.Tam jego kolega jest kelnerem. I mieliśmy już przygotowany stolik,a na stole były świece,kwiaty.
TŻ wziął mnie za rękę i tak obracał w palcach pierścionek. I powiedział mi dużo pięknych rzeczy,że mnie przeprasza za takie coś,że bardzo chce,żebym się nie rozmyślała i została jego żoną.I że wprawdzie umawialiśmy się,że umowy będą na Nas wspólnie (o ile się da) albo na Rodziców,ale on chciał,żebym wiedziała,że on bierze to na serio i jak coś spieprzy,to on będzie ponosił straty finansowe,a nie ja No to tak w skrócie.Ogólnie milutko mnie zaskoczył
Wooooow, ale super Wy to kurczę non stop macie re-zaręczyny, zazdraszczam
Cytat:
Justyna, ból po stracie swojej ukochanej, pierwszej bryki mija. Pamięć o swojej ukochanej pierwszej bryce pozostaje
Nie martw się
Oby, oby
Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
A mi się śniła Justyna_dt
A co robiłam w tym śnie?
Cytat:

urocze
Ja wiem, że rakietę, ale ten Kurczak to taki mój najpierwszy no, mam nadzieję, że przejdzie
Cytat:
właśnie mam taki zamiar
wyinhalowałam się i już mi się lepiej oddycha i tak się zastanawiam czy można się uzależnić od maści Wick Wapou Rup ?? bo ja ją uwielbiam i gdyby się dało to wąchałabym ja 24/h
A co to za maść?

Ja ostatnio, mimo naszej niedzielnej kłótni, tak się pozytywnie czuję w naszym związku. Tak dojrzale, bezpiecznie i mięciutko nie wiem, dlaczego akurat teraz, może to to, że święta, że już rok jesteśmy znów razem... Nie wiem, ale jest BOSKO (i tak! Piszę o tym i nie boję się, że zapeszę! Co będzie to będzie, a przecież będzie dobrze! ).

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

A w ogóle to chciałam jeszcze dwie rzeczy napisać. Pierwsza odnośnie mojej koleżanki, która w Inglocie pracuje, co ją szef oskarżył o niskie zarobki - dziewczyna jest załamana, a jej koleżanka ze stoiska wściekła niemiłosiernie. Mówi, że chce zrezygnować z pracy, bo takiego buca nie zniesie.
Druga odnośnie naszej wspólnej koleżanki - wkręciłam ją do pracy w Ryłko

Yamaha WR125X » Suzuki SV650S » Yamaha R6
justyna_dt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 12:59   #4570
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Grape, nie ma na rynku "niezdrowych rzeczy" gdyby były nie zdrowe, to by były trujące (choć technolog żywności pewnie by ze mną tu polemizował ) A zdrowo skomponowana dieta to już co innego Jeżeli z umiarem jesz w ciągu dnia: czekolady, chipsy, paluszki, cukierki, batona, wafelka, potem kiełbachę i zagryziesz musztardą to kiepsko. Ale jeśli masz w jadłospisie z umiarem ryby, kasze, owoc, chleb, polędwice, twaróg, bez umiaru warzywa i z umiarem czekoladę to git
tak też mi się zdawało że to do mnie
a jeśli mam w jadłospisie z umiarem ryby, kasze, twarożki, czekoladę, paluszki, chipsy i do tego bez ograniczenia warzywka i owoce to bardzo tragicznie?? dodając że w ciągu dnia dużo się ruszam i oczywiście te słodkości i przekąski nie każdego dnia
a technolodzy żywności to dziwne stworzenia są i czasem słuchając ich trza by sie na powietrze przerzucić choć i ono zdrowe nie jest bo zanieczyszczone sąsiadka jest właśnie takim technologiem

edit:
Justyś jest to maść mojego dzieciństwa o której zapomniałam i którą odkryłam tu na nowo
http://www.aptekaslonik.pl/prod_info...roducts_id=506
oczywiście walnęłam się w nazwie w tamtym poście
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Czas edycji: 2009-12-11 o 13:04
Stary 2009-12-11, 13:03   #4571
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Aaaa już jestem i mam weekend
Kolokwium było dość dziwne. 10 zadań, każde po 3 punkty, do zaliczenia muszę mieć zrobione dobrze cał 6 zadań Jedno mam na pewno w plecy, zobaczymy jak to będzie.. Ale jestem dobrej myśli Dziękuję kciukającym

Motylku, Twój TŻ jest nieziemsko uroczy Normalnie aż jakby za poważny jak na swój wiek (przyrównując go do rówieśników których ja znam, ale to bardzo bardzo dobrze No... i nie obijaj się z przygotowaniami, bo widzisz, wszystko zostanie załatwione poza twoimi plecami

Grape zdrowiej

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 13:07   #4572
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
tak też mi się zdawało że to do mnie
a jeśli mam w jadłospisie z umiarem ryby, kasze, twarożki, czekoladę, paluszki, chipsy i do tego bez ograniczenia warzywka i owoce to bardzo tragicznie?? dodając że w ciągu dnia dużo się ruszam i oczywiście te słodkości i przekąski nie każdego dnia
a technolodzy żywności to dziwne stworzenia są i czasem słuchając ich trza by sie na powietrze przerzucić choć i ono zdrowe nie jest bo zanieczyszczone sąsiadka jest właśnie takim technologiem
Chipsy bym wawaliła. A tak to nie wiem, musiałabym się temu przyjrzeć dokładniej Ale nie chce mi się Soory za szczerość, ale dzisiaj mam taki rzeń że normalniena myśl o dietetyce....

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
edit:
Justyś jest to maść mojego dzieciństwa o której zapomniałam i którą odkryłam tu na nowo
http://www.aptekaslonik.pl/prod_info...roducts_id=506
oczywiście walnęłam się w nazwie w tamtym poście
I pomyśleć że robi ją ten sam producent, co szampon pantene pro-v A w Polsce tej maści już chyba od lat nie ma....
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2009-12-11, 13:07   #4573
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Chipsy bym wawaliła. A tak to nie wiem, musiałabym się temu przyjrzeć dokładniej Ale nie chce mi się Soory za szczerość, ale dzisiaj mam taki rzeń że normalniena myśl o dietetyce....
Dietetyka jest okropna. Tyle szczegółów, że aż sie w głowie kręci

grape, o tak, ta maść jest rewelacyjna! I sama się smarowałam na tchawicę i jakoś się wyleczyłąm Nie sprzedają? Chyba jednak jeszcze jest, skoro ją mam... Chociaż raz mama kupiła polski odpowiednik Rub Arom czy jakoś tak i masakra... Nie dośc że nie taka fajna konsystencja i zapach to w ogóle nie działało

http://partnerstwo.onet.pl/1589137,4...t,artykul.html <----- o fuj...

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2009-12-11 o 13:14
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 13:11   #4574
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:

I pomyśleć że robi ją ten sam producent, co szampon pantene pro-v A w Polsce tej maści już chyba od lat nie ma....
nie no spoks absolutnie nie zaprzątaj tym swojej pięknej główki to było tylko takie moje luźne przemyślenie

a co do tej maści to tez dlatego o niej zapomniałam bo nigdzie jej nie było widać choć może w aptekach jeszcze są dostępne przez neta na pewno się kupi ja swoja w Tesco kupiłam ale tutaj w Tesco jest wszystko
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Czas edycji: 2009-12-11 o 13:13
Stary 2009-12-11, 13:12   #4575
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Dietetyka jest okropna. Tyle szczegółów, że aż sie w głowie kręci

grape, o tak, ta maść jest rewelacyjna! I sama się smarowałam na tchawicę i jakoś się wyleczyłąm Nie sprzedają? Chyba jednak jeszcze jest, skoro ją mam... Chociaż raz mama kupiła polski odpowiednik Rub Arom czy jakoś tak i masakra... Nie dośc że nie taka fajna konsystencja i zapach to w ogóle nie działało
Nie jest okropna

Na ogół to moje hobby tylko dzisiaj jakos nie mogę myśleć o kolejnych kolacjach i jadłospisach, czasem się ma dośc nawet to co się lubi

Maść sprzedają?? To sorry, może ja mam nieaktualne informacje
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2009-12-11, 13:16   #4576
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

No i jestem już Z prawkiem w kieszeni, ale super uczucie

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Cześć

Basiek, to szybko Ci to prawko wyrobili Moja siostra wczoraj zdała I teraz będziemy się bić o samochód:P

Dziś wolne, więc sobie robię dzień gospodarczy, będzie sprzątanie i pieczenie
3.12 zdałam, a 7 już było wyrobione sama się zdziwiłam że tak szybko, bo jak dzwoniłam to mi kobieta powiedziała że w przyszłym tyg będzie.. ale cieszę się, może jtr pojadę z kuzynem, to bd juz legalnie prowadzić

Cytat:
Jak się nie umie zatańczyć,to też się nie kuma

Właśnie mi się przypomniało,że mi się Basiu śniłaś.Ale nie pamiętam treści
A może to nie ja? Jakby Ci się przypomniało to pisz

Zjem sobie coś i na praktyke się bd zbierać
Stary 2009-12-11, 13:35   #4577
Claris
Zakorzenienie

Cytat:

Dobre Mój też często siebie tak nazywa
To tak jak u nas (odpukać)
O własnie hehe

[QUOTE=Grapefrutka;1579 4709]a
podoba wam się ta piosenka??
http://www.youtube.com/watch?v=N6jKg...eature=related
we mnie od jakiegoś czasu "uderza" na tyle że jak ją słyszę to odpływam zamyślona na tematy przeróżne a to dość dziwne, nawet jak dla/na mnie [/QUOTE]

Ja nie lubię jej głosu

Cytat:
Aaaa już jestem i mam weekend
Kolokwium było dość dziwne. 10 zadań, każde po 3 punkty, do zaliczenia muszę mieć zrobione dobrze cał 6 zadań Jedno mam na pewno w plecy, zobaczymy jak to będzie.. Ale jestem dobrej myśli Dziękuję kciukającym

Super, ale się cieszę To dzieki mnie bo kciukałam

Ja niedawno wróciłam z miasta, byłam w filharmonii i kupiłam nam bilety na koncert na za tydzień, co prawda chciałam inne miejsca, ale już wszystkie najlepsze zajęte, wzięłam w sumie 2 ostatnie takie które jeszcze w moim odczuciu ujdą No i pełna konspira, tż wie, że go gdzieś zapraszam w urodziny moje i że na galowo trzeba, ale nie wie gdzie, myśli że do teatru albo opery Jak mu napisałam smsa dziś, że za tydzień idziemy gdzie jeszcze nie był i spytałam czy się cieszy to odpisał "się okaże :P"'
Kupiłam też mamie drugą część prezentu pod choinkę, więc ją mam już z głowy. Brata też, tylko prezent musi dojść, bo na all zamawiałam.

O właśnie dziewczyny, czy jak w przelewie wpisałam dobry numer, dobrego adresata tylko adres zły, to przelew dojdzie?

Nie wiem co mam kupić ojcu, mam dla niego tylko balsam po goleniu No i dziadkom i prababci też nie mam pojęcia. Co Wy kupujecie swoim dziadkom?
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 13:36   #4578
rusałka_1
Zakorzenienie

Dzięki Gwizdaczku tak myślałam Zawsze sie tak tłumacze sama pred sobą, że przynajmniej z dwojga złego wybieram lepsze (tylko czekoladę mleczną z dodatkami a nie gorzką).

A teraz wcinam m&msy Uwielbima coś przegryzać. Nie wyobrażam sobie oglądania filmu bez podjadania (wkręciliśmy z Tżtem w Housa, coś czuję że 'cięzko' ze mna będzie).

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 13:36   #4579
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądałam film dokumentalny o tym całym Marku i jego grubej żonie, ochyda
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 13:40   #4580
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

O, ile Was tam podgląda

Uciekam na praktykę, miłego dnia
Stary 2009-12-11, 13:44   #4581
Grapefrutka
Zakorzenienie

a co powiecie na to:
http://wiadomosci.onet.pl/2093940,28...adomosceu.html

jak tak dalej pójdzie to im zwierząt braknie

edit:
Basiulek
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-12-11, 13:50   #4582
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
a co powiecie na to:
http://wiadomosci.onet.pl/2093940,28...adomosceu.html

jak tak dalej pójdzie to im zwierząt braknie
No można się śmiac, ale szczerze mówiąc choroby wirusowe są groźne. Zmiany klimatyczne i globalizacja zwiększają niebezpieczeństwo niestety.

Już dawno WHO określiło 3 największe zagrożenia w XXI w dla ludzkości: otyłość, alergie i choroby wirusowe. No i się sprawdza.
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2009-12-11, 13:56   #4583
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
No można się śmiac, ale szczerze mówiąc choroby wirusowe są groźne. Zmiany klimatyczne i globalizacja zwiększają niebezpieczeństwo niestety.

Już dawno WHO określiło 3 największe zagrożenia w XXI w dla ludzkości: otyłość, alergie i choroby wirusowe. No i się sprawdza.
no ja wiem ze wirusy są groźne ale wiadomo to nie od wczoraj. Wirusy były, są i będą groźne i nie ważne co My czy też naukowcy będą robić to one mutowały, mutują i będą mutować czy tego chcemy czy nie my jedynie mamy wpływ na to czy będziemy ulegać masowej panice czy też pozostaniemy przy "zdrowym" podejściu do tech "żyjątek" grypa zawsze była groźna i powodowała śmiertelne powikłania jeśli tylko się jej porządnie nie wyleżało i nie ważne jak się ją nazwie to zawsze będzie niebezpieczna jeśli ktoś ją zlekceważy, takie moje zdanie
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-12-11, 14:02   #4584
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
To dla niektórych ludzi jest nie do przeskoczenia. Ja się także spotykam z taką wielką niechęcią ateistów do wiary, osób wierzących. Nie wiem skąd się to bierze, nie chcą niech nie wierzą, ale po co od razu nerwy.
Żeby nie było nigdy nikomu nic nie narzuciłam, wg mnie to jest bardzo indywidualna sprawa.
Cytat:

A ja odwrotnie
ja rowniez. Czesto spotykam sie z tekstem - ale jak to w boga nie wierzysz....no ale przeciez w cos musisz wierzyc... ja zawsze na to odpowiadam, ze dlaczego musze? i ucinam temat...
nie przekonuje na sile nikogo do moich racji ale nie lubie byc tez przekonywana na sile do czyichs...

Ja do roznych religii jestem tolerancyjna - kazdego sprawa w co wierzy - mam przyjaciolke Swiadka Jehowy, dwie inne przyjaciolki bardzo wierzace i jedna rowniez niewierzaca tak jak ja - i z kazda sie bardzo dobrze dogaduje - temat religii staramy sie omijac

Cytat:
Jak wiecie pojechałam po TŻa do pracy.
Wsiadł do samochodu i mówi,żebym jechała tam gdzie mi powie.
Kiedy dojechaliśmy na miejsce i już zaparkowałam,to powiedział,żebym chwilę zaczekała i nie wysiadała z samochodu,bo chce mi coś powiedzieć.
Chodziło mu o to,że zauważył,że ja od tamtego ostatniego wydarzenia w ogóle się nie interesuję ślubem,nigdzie nie chcę jeździc i załatwiać (szkoda,że tu forum nie czytał to by wiedział,że trochę się tym interesuję),że jego to martwi i chciałby,żebyśmy znów ruszyli z przygotowaniami. I powiedział,że umówił Nas z fotografem.No to poszłam z Nim do pracowni tego Pana.Pogadaliśmy,uzgodnil iśmy wszystko.Jak zapytałam o to kiedy podpisujemy umowę i ile zapłacić zaliczki,to fotograf powiedział,że podpisał umowę z TŻem,a zaliczka już zapłacona Podobno już się spotkali w zeszłym tygodniu ,a ja nic nie wiedziałam.

Potem TŻ zabrał mnie na kolację do Naszej ulubionej Restauracji Chińskiej.Tam jego kolega jest kelnerem. I mieliśmy już przygotowany stolik,a na stole były świece,kwiaty.
TŻ wziął mnie za rękę i tak obracał w palcach pierścionek. I powiedział mi dużo pięknych rzeczy,że mnie przeprasza za takie coś,że bardzo chce,żebym się nie rozmyślała i została jego żoną.I że wprawdzie umawialiśmy się,że umowy będą na Nas wspólnie (o ile się da) albo na Rodziców,ale on chciał,żebym wiedziała,że on bierze to na serio i jak coś spieprzy,to on będzie ponosił straty finansowe,a nie ja No to tak w skrócie.Ogólnie milutko mnie zaskoczył
super TZ

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość

O właśnie dziewczyny, czy jak w przelewie wpisałam dobry numer, dobrego adresata tylko adres zły, to przelew dojdzie?

Nie wiem co mam kupić ojcu, mam dla niego tylko balsam po goleniu No i dziadkom i prababci też nie mam pojęcia. Co Wy kupujecie swoim dziadkom?
dojdzie. nr konta jest najwazniejszy - jak jest poprawny to dojdzie.

ja wlasnie mam problem tez z prezentami, dla babci to wiem, ze chce stojak a plyty CD bo nie ma gdzie ich wkladac juz bo podpytalam.... mamie to kosmetyki bo lubi je dostawac. Mam problem z bratem i tata bo zupelnie nie mam pomyslu

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2009-12-11 o 14:04
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:07   #4585
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:
no ja wiem ze wirusy są groźne ale wiadomo to nie od wczoraj. Wirusy były, są i będą groźne i nie ważne co My czy też naukowcy będą robić to one mutowały, mutują i będą mutować czy tego chcemy czy nie my jedynie mamy wpływ na to czy będziemy ulegać masowej panice czy też pozostaniemy przy "zdrowym" podejściu do tech "żyjątek" grypa zawsze była groźna i powodowała śmiertelne powikłania jeśli tylko się jej porządnie nie wyleżało i nie ważne jak się ją nazwie to zawsze będzie niebezpieczna jeśli ktoś ją zlekceważy, takie moje zdanie
no i się zgadza
Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
ja rowniez. Czesto spotykam sie z tekstem - ale jak to w boga nie wierzysz....no ale przeciez w cos musisz wierzyc... ja zawsze na to odpowiadam, ze dlaczego musze? i ucinam temat...
nie przekonuje na sile nikogo do moich racji ale nie lubie byc tez przekonywana na sile do czyichs...

Ja do roznych religii jestem tolerancyjna - kazdego sprawa w co wierzy - mam przyjaciolke Swiadka Jehowy, dwie inne przyjaciolki bardzo wierzace i jedna rowniez niewierzaca tak jak ja - i z kazda sie bardzo dobrze dogaduje - temat religii staramy sie omijac
A turbodymoman nie musi Tez mam koleżankę świadka Jehowy, ale my gadamy o wierze. Ja w ogóle lubię rozmawiać o tym Tyle że nie przekonuję nikogo, że ma nie wierzyć. A jak ktoś mnie zaczyna przekonywać, że mam wierzyć... hmm.... koniec rozmowy
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Stary 2009-12-11, 14:11   #4586
OlkaR
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nadrobiłam, ale jakoś nie wiem co napisać nie mogę się wbić i tyle
Stary 2009-12-11, 14:18   #4587
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Ufff nadrobiłam was. Motylku czy twój TŻ nie mógłby jakiś kursów dla facetów zrobić? Chętnie bym wysłała mojego. Niestety ale pojęcie romantyzmu jest mu zupełnie obce.

Nie jestem pewna czy przelew ze złym adresem dojdzie. Pamiętam, że mnie kiedyś bank cofnął przelew jak jakieś dane się nie zgadały.

W nocy nie mogłam spać i naszła mnie refleksja, że to co mam teraz to taka kara za przeszłość. Bo miałam kiedyś chłopaka, który strasznie chciał się ze mną ożenić i mieć dzieci. Nawet pierścionek tak nie oficjalnie dostałam. Jak byliśmy na jakimś ślubie to zawsze mi szeptał jaki to piękny ślub my będziemy mieli. No a ja go zostawiłam. I teraz pokarało mnie chłopem z 'zespołem sztywnych kolan', który nigdy nie powiedział, że chce spędzić ze mną życie. W tym roku byliśmy na ślubie i mój znudzony niczym 5 latek chłop powiedział mi (niby żartem ale zawsze), że ja to się na żonę nie nadaję. Chyba były na mnie klątwę jakąś rzucił co bym go oceniła po czasie.

Buła jest z nami od 25.11.2014

Edytowane przez aleksandrettaa
Czas edycji: 2009-12-11 o 14:20
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:34   #4588
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
Ale miałam sen. Śniło mi się, że mi TŻ powiedział, że za 3 miesiące mi się oświadczy heh

Dziękuję za trzymanie kciuków. Za kolokwium semestralne z rosyjskiego dostałam 4

---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

osz rety, co u Ciebie?
u mnie wszystko w porządku - męcze się w pracy i nie mogę się doczekać 15.30 (czyli końca pracy).
a tak poza tym to coraz bliżej do: zaciągnięcia kredytu na mieszkanie, ślubu cywilnego

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:49   #4589
Grapefrutka
Zakorzenienie

Justyś ale Ci przegrzebałam profil na facebook'u
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-12-11, 15:17   #4590
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Justyś ale Ci przegrzebałam profil na facebook'u
ty szpiegu jeden...i mnie nawet ta wyszpiegowalas
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości