Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-11, 13:16   #1021
*Agatek*
Zakorzenienie

Dot.: Marka: Żony, Model: Wyjątkowe, Rocznik: 2009 /część XV

Dziewczyny pomóżcie
Z racji tego, iż mam długaśne ręce, nie wiem jaki mam rozmiar zamówić bluzki ogólnie dł rękawa od pachy ja mam 50 cm a tu: http://www.allegro.pl/item840802605_...lna_42_44.html
http://www.allegro.pl/item840804248_...lna_40_42.html nie wiem co mam wziąć jak wezme te 49 cm to wtedy bluzka będzie pewnie luźna, czy jak a zaznaczę, że jestem szczupła, ale długa

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 13:36   #1022
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
oj ty szpiegu przed toba sie zadnego brzucha nie ukryje

a co ciekawego zamowilas?
cos w tym jest- a wszystkie pmki wytropilam na mamuskach majowo-czerwcowych, ale przez przypadek bo ja jestem czerwcowka i mialam nadzieje wielka ze do nich dolacze, ale a i tak je podczytuje regularnie z sentymentu i tam wlasnie trafa wiekszosc naszych pmek
ale miejcie sie brzuszki na bacznosci, bo szpieg maggie zaraz wszystko wyweszy i doniesie gdzie trzeba
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
nie moge niestety powiedziec bo moj tz czasem czyta pod moja nieobecnosc i potem mi dogryza ze, a wiesz ze samba di janeiro na wizazu napisala, ze... takze zeby nie kusic losu powiem po swietach powiem tylko ze zaszalalam z prezentem i tz na pewno bedzie przeszczesliwy bo od dawna o tym marzyl
Te TZ Samby..... tak do Ciebie mowie Ty nas tu nie szpieguj, bo szukam koncepcji dla meza i przez Ciebie Sambus nie chce zdradzic swoja droga fajna zonke masz
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Maggie1983

Ty laska jak tam Twoje świeczki?? bo ja czekam na przesyłkę i zaczynam robić
Te laska, juz ten link byl podawany, ale jak juz mnie fatygujesz to przelece forum w poszukiwaniu just for you one more time
Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
maggie kupiłam odkurzacz taki jak twoj!!!
i jeszcze taniej po 413 i mam odbiór pare kilometrów od domu
w poniedziałek ma przyjechac
hehe, daj znac co i jak ja wiem, ze byly tansze, ale u nas w gre wchodzil tylko odbior w w-wie i k-kowie i zeby taniej wyszlo niz najtanszy z przesylka-mam nadzieje, ze polapalas sie w tym, co wlasnie chcialam powiedziec swoja droga to moze za reklame electrolux da mi jakas fuche

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Maggie1983

Ty laska jak tam Twoje świeczki?? bo ja czekam na przesyłkę i zaczynam robić
Trzymaj laska swiecuchy-ja kupilam juz kawe, ale jakos sie zabrac nie moge :

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=51547
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:30   #1023
*Agatek*
Zakorzenienie

Halooooo???

oznaczenia:
biust: 80-100cm
talia: 72-94cm
biodra: 86-100cm

Czyli co mam rozumieć, że od 80 cm do 100 cm będzie pasowne, jak mam w biuście 88?? i z innymi wymiarami tak samo czy jak? bo się napaliłam na te bluzki

Edytowane przez *Agatek*
Czas edycji: 2009-12-11 o 14:32
Stary 2009-12-11, 14:32   #1024
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Ano lepiej się czuję, jutro wracam do pracy, chodź mam l4 do soboty, ale muszę nadrobić kilka godzin i żeby z.kierownika nie myślał, że poszłam na chorobowe specjalnie, bo jak to ujął "idą święta" gorączka zeszła, płuca nie bolą, więc się poświęcę i pójdę jutro na nockę i pokażę jemu, że zależy mi na pracy. Troszkę mi słabo i szybko się męczę, ale chyba jest to normalne po chorobie
W końcu się wykąpałam, nie ma to jak być świeżym i rześkim
Po takiej gorączce jak miałaś to normalne. Nie przemęczaj się od razu na max. bo jak jesteś nie doleczona, to różnie może być, żebyś nie złapała jakiejś dokładki.

Cytat:
A przypadkiem nie brzydzisz się widoku krwi? bo niektórzy to właśnie mdleją na widok kropli krwi

I jeszcze pytanko dziewczynki, czy któraś z Was kupowała może jakieś ubrania z bonprix.pl ?
Moja szwagierka i teściowa. Zła jakość, po kilku praniach z sukienki została szmatka, część rzeczy odesłały bo rozmiar w ogóle nie pasował. Nie polecam.

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
Dziękuje Kochane Dziewczynki !!

Sama nie wiem czego sie bardziej bac, przeprowadzki, czy nowej pracy. Chyba jednak to drugie bo zakres obowiązków o wiele wiekszy niż dotad Nie na wszystkim sie super znam No nic, 04.01 prosze trzymac kciuki
hahaha ja bym się przeprowadzki bała, nie nawidzę się pakować. A jeszcze jak się przeprowadzasz tak my ostatnio z Tż z częściowym wyposażenym mieszkaniem to się robi z tego 3 dniowa operacja.
Praca - skoro ją dostałaś to wierzą w Ciebie, więc na pewno sobie poradzisz. W nowej pracy zawsze się czegoś nowego uczysz, rozwijasz się i o tu chodzi

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Kotka u mojej mamy po kastracji "nie odzywała" się do nas przez parę tygodni. Potem jej przeszło.

Cytat:
o matko to nieciekawie... i to akurat jak prace zaczelas ;/ dobrze ze masz tesciowke co sie na tym zna to doradzi na odleglosc.. tak to nie wiadomo jak sie dogadac z takim holenderskim lekarzem i jeszcze da nie taka diagnoze i nie takie lekarstwa i bedzie jeszcze gorzej mam zaufanie tylko do polskich lekarzy po tym jak bylam w grecji na praktykach i sie rozchorowalam a lekarz zamiast mnie zbadac popatrzyl i zapisal mi panadol a mojej kolezance wyrwal nie tego zeba co trzeba ;/ mam nadzieje ze w holandii jest lepsza sluzba zdrowia
W Holandii jest jeszcze tak cudnie, że na wszystko prawie dają Ci paracetamol i karzą dużo pić. A i chociaż płacisz ubezpieczenie to część wydatków tzw. kwotę podstawową (ponad 150 euro zależy od ubezpieczenia), płacisz ze swojej kieszeni, po jej przekroczeniu dopiero masz za darmo. Czasem pracodawca, jeśli płaci potrąca Ci z pensji ubezpieczenie, wykupuje droższe ubezpieczenie i wtedy nie płacisz nic, ale to jest bardzo rzadkie. Zazwyczaj ubezpieczenie wykupuje się samemu i wtedy lecz się i płać.

Cytat:
Dziewczyny pomóżcie
Z racji tego, iż mam długaśne ręce, nie wiem jaki mam rozmiar zamówić bluzki ogólnie dł rękawa od pachy ja mam 50 cm a tu: http://www.allegro.pl/item840802605_...lna_42_44.html
http://www.allegro.pl/item840804248_...lna_40_42.html nie wiem co mam wziąć jak wezme te 49 cm to wtedy bluzka będzie pewnie luźna, czy jak a zaznaczę, że jestem szczupła, ale długa
Cytat:
Halooooo???

oznaczenia:
biust: 80-100cm
talia: 72-94cm
biodra: 86-100cm

Czyli co mam rozumieć, że od 80 cm do 100 cm będzie pasowne, jak mam w biuście 88?? i z innymi wymiarami tak samo czy jak? bo się napaliłam na te bluzki

Wiesz co ta pierwsza może być na Ciebie za duża. Chociaż zawsze możesz ją odesłać. A i w biuście będzie pasować, bo się rozciąga aż do obwodu 100.

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2009-12-11 o 14:35
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:52   #1025
anuulaa
Wtajemniczenie

Heeej

Cytat:
Napisane przez SollAngelica Pokaż wiadomość
Anulla gratulacje z powodu mieszkanka!
co do odkurzacza to my mamy taki:
http://www.allegro.pl/item836349723_...lektroszc.html
Zelmer Solaris Twix
i dzieki niemu polubiłam wreszcie odkurzanie!
jak będziesz wybierała swój zastanów się na jakiej funkcji Ci najbardziej zależy, czy ma to być moc ssania, czy wielkość, czy głośność
powiem Ci z doświadczenia, że nie warto kierować się reklamą tylko samemu sprawdzić - nalepiej uruchamiając odkurzacze w MediaMarkcie - chyba największy wybór tam ich jest
i warto poczytać - bo Ultra Silencer ma głośność 71 db a na przykład nasz ma średnio 74 db głośności na średniej mocy - a wiadomo, że jak ustawisz mniejszą moc ssania to będzie zawsze ciszej chodził
fajnym bajerem bez którego przy psie żyć bym nie mogła jest elektroszczotka - taka szczotka z obrotowym, napędzanym silnikiem elektrycznym wałkiem, który obraca się skutecznie usuwając wszystkie zanieczyszczenia typu włosy, nitki i sierść
no i filtr hepa, który ponoc usuwa 99,3% zanieczyszczeń, bakterii i kurzu - co z pewnością przy dziecku będzie niezastąpione
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dzięki Dziewczynki, tak właśnie zrobię. I już chyba wybrałam swoją perełkę - Zelmer Syrius 1600.0 SP
http://www.allegro.pl/item834676185_...io_krakow.html
Śliczny i jest ponoć najlepiej sprzedawanym odkurzaczem, wg opinii nie ma prawie wcale wad I akurat na nasz budżet, dołożymy do prezentu, żeby nie było, że wymuszamy na teściach droższy prezent

Cytat:

Ale sie dzis wkurzylam... wstalam dzis z taka ochota na ta moja salatke... wchodze do kuchni a tam kuzde salatki nie ma, tylko miske do umycia mi zostawili wrrrr Mam nadzieje ze to moj tz zjadl ta salatke... bo moj tesciu to zawsze jak cos zje to mowi mi potem tak: "zjadlem to, zeby ci nie bylo przykro ze sie postaralas a ja nie jem", albo "zjadlem aby nie lezalo i nie zawadzalo", albo "zjadlem, żeby już to posprzatac"... no i zawsze mu sie udaje wystrzelic z takim haslem kiedy ja na cos mam akurat wielka ochote i np caly dzien w pracy o tym mysle ze w lodowce jest ciasto od mojej mamy np... Jakby powiedzial ze zjadl bo mial ochote to ok, ale takie teksty normalnie wyprowadzaja mnie z rownowagi... no i zamiast pysznej salatki jadlam jakies kanapki ehhhh
Jak ja juz bym chciala miec swoje mieszkanko i nie sluchac takich i podobnych tekstow...
No to niezłego masz teścia, chociaż mój jest podobny hehe.
Ciekawe co z tą nogą jest... Mam nadzieję, że dasz radę w pracy a jak nie to idź na zwolnienie, przeciez nie można tak sie nadwyrężać

Cytat:
kurde pamietam taka sytuacje ale nie wiem kto to byl... iza jakas? pamietam avaterka chyba
Pamiętam tą Izę, ale krótko się udzielała na wątku.

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej laski
ja sobie siedzę w domu bo coś nie chce mi się nic robić

domi jak tam?????? czekamy na wiadomość , dziś już 11
Oj domi już chyba na porowódce, ciekawe co tam u niej.
Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Trzymaj laska swiecuchy-ja kupilam juz kawe, ale jakos sie zabrac nie moge :

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=51547
No i dla mnie też miało być ale ok, wybaczam Upatrzyłam już sobie świeczkę z kawą i czekoladą tylko muszę wykombinować jakieś stare świeczki i knot, ale nie mam formy :/
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 14:58   #1026
*Agatek*
Zakorzenienie

iwka28 dziękuję Ci

Bo ja się tu mierzę i mierzę i nie wiem jaki rozmiar żeby później nie było kłopotu... ale skoro tam jest od do to chyba będzie dobrze

Stary 2009-12-11, 15:00   #1027
groszek80
Raczkowanie

Witajcie kochaniutkie. Jestem już po pracy. Co za dzień, albo jakiś halny wieje, albo nie wiem, bo u nas dzisiaj był taki cyrk, że szok. Ludzie podminowani. Myślałam, że wyjdę z siebie i stanę obok. Dobrze że już weekend. Jutro się wybieramy z TŻ kupić mu płaszcz (taki do kolan) i już jestem zdeka chora jak o tym pomyślę, jak mi zacznie wydziwiać . Już sobie ostatnio kupił piękny płaszczyk tylko rękawy mu się skurczyły i jakiś taki wąski jest??? To nic, że trochę mu się przytyło i tak jakby zapomniał o tym fakcie
*Agatek* ja też jestem niestety niewymiarowa (m.in. wysoka) i dlatego nie kupuję bez mierzenia, bo to co zamówiłam zawsze było niedobre. mama moja kupowała kiedyś z bon proxa i była zadowolona
groszek80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 15:15   #1028
Rybulka
Zakorzenienie

Ach kobietki, wszystko mi się skasowało...
W każdym razie:
TŻ wczoraj po raz pierwszy poczuł kopniaczki maleństwa- jego mina zaskoczona i rozradowana jak u małego chłopczyka

Dziękuję dziewuszki za wsparcie, jeśli chodzi o mojego konserwatora z pracy Pewnie ma niezłą czkawkę

W załączniku macie te kolczyki, które tak mi sie podobają
Oczywiście TŻ powiedział mi "kup sobie!" ( ), ale ja...wolałabym się nastawić, że ich nie kupuję, a potem je dostać w prezencie-niepodziance (ot, baba... )

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2009-12-11 o 15:19
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 15:18   #1029
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Oczywiście TŻ powiedział mi "kup sobie!" (:hura, ale ja...wolałabym się nastawić, że ich nie kupuję, a potem je dostać w prezencie-niepodziance (ot, baba... )
Rybulko, cudne kolczyki, a jak się mienią Też takie chcę!!
Stary 2009-12-11, 15:22   #1030
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Rybulko, cudne kolczyki, a jak się mienią Też takie chcę!!
Ja widziałam na żywo te pierwsze z prawej- zakochałam się! I są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach!
Stary 2009-12-11, 15:33   #1031
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość

hahaha ja bym się przeprowadzki bała, nie nawidzę się pakować. A jeszcze jak się przeprowadzasz tak my ostatnio z Tż z częściowym wyposażenym mieszkaniem to się robi z tego 3 dniowa operacja.
Praca - skoro ją dostałaś to wierzą w Ciebie, więc na pewno sobie poradzisz. W nowej pracy zawsze się czegoś nowego uczysz, rozwijasz się i o tu chodzi
Fajnie mi to z nowa praca wytłumaczyłas Wiem, ze o to chodzi Ale tez boje sie czy sobie poradze :P Paralizuja mnie wystapienia publiczne, kllucha w gardle, czerwona buzia-dramat a wiem, ze bede musiała jezdzic na monitoringi do podległych na terenie całego woj. małopolskiego ośrodków a także robić im spotkania regionalne- wszystkim razem i mowic co i jak.. dramat

na szczescie wyposazenia zadnego, no moze kilka zestawow poscieli, ktore dostalismy w prezencie slubnym oraz blender. No tylko w naszym przypadku przeprowadzka z miejsca A do B to 120 km wiec nie da sie tak w 1 dzien

Cytat:
Ach kobietki, wszystko mi się skasowało...
W każdym razie:
TŻ wczoraj po raz pierwszy poczuł kopniaczki maleństwa- jego mina zaskoczona i rozradowana jak u małego chłopczyka

Dziękuję dziewuszki za wsparcie, jeśli chodzi o mojego konserwaora z pracy Pewnie ma niezłą czkawkę

Oczywiście TŻ powiedział mi "kup sobie!" (:hura, ale ja...wolałabym się nastawić, że ich nie kupuję, a potem je dostać w prezencie-niepodziance (ot, baba... )
ojej ale to musiało byc wzruszające dla TZ !!!!!!!!!Wcale nie dziwie sie ze tak sie cieszył Chłopy nigdy tego u siebie nie poczuja wiec niech sobie choc podotykają hihi

I widzisz jaki kochany mąż Nie oszczedza na żonce ! A kolczyki super! Ile kosztuja ? Ogladałam w salonie Swarovskiego ale takie malusie ok 100 zł minimum ;/

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 15:40   #1032
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
(...)
ojej ale to musiało byc wzruszające dla TZ !!!!!!!!!Wcale nie dziwie sie ze tak sie cieszył Chłopy nigdy tego u siebie nie poczuja wiec niech sobie choc podotykają hihi

I widzisz jaki kochany mąż Nie oszczedza na żonce ! A kolczyki super! Ile kosztuja ? Ogladałam w salonie Swarovskiego ale takie malusie ok 100 zł minimum ;/
TŻ był totalnie zaskoczony, że tak czuć kopniaczki Potem tylko brzucha chciał dotykać ciągle
Nie, TŻ nigdy na mnie nie oszczędza To ja go muszę stopować w tej kwestii

Te, które mi się podobają najbardziej- pierwsze z prawej są na Allegro za 59 złotych, mają 18 mm. Tak samo te fioletowawe. Pozostałe serduszko, które pokazałam ma rozmiar 14 mm i u jednej sprzedawczyni na Allegro jest teraz na nie promocja- 19 złotych. A te nie serduszka też są u niej chwilowo w promocji i kosztują 29 złotych.
Stary 2009-12-11, 15:42   #1033
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja widziałam na żywo te pierwsze z prawej- zakochałam się! I są jeszcze piękniejsze niż na zdjęciach!
No nie wątpię W świetle pięknie muszą się błyszczeć, szczególnie w słońcu.
Stary 2009-12-11, 15:55   #1034
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
TŻ był totalnie zaskoczony, że tak czuć kopniaczki Potem tylko brzucha chciał dotykać ciągle
Nie, TŻ nigdy na mnie nie oszczędza To ja go muszę stopować w tej kwestii
Zazdroszczę
Wyobrażam sobie jaki to musi być mega szok i podnieta kiedy kopnie maluszek albo 'niby' widać rączkę, czy stópkę na brzuchu w końcowych miesiącach, nie wiem czy to prawda ale to takie słodkie http://www.kozaczek.pl/img_users/1198189043.jpg

Stary 2009-12-11, 15:59   #1035
domi7ks
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej laski
ja sobie siedzę w domu bo coś nie chce mi się nic robić

domi jak tam?????? czekamy na wiadomość , dziś już 11

jak zwykle mnie wywołałas

u mie nic sie nie dzieje, wiec juz sie nastawiam na poród w terminie conajmniej, czyli w przyszły czwartek...

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 16:02   #1036
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Zazdroszczę
Wyobrażam sobie jaki to musi być mega szok i podnieta kiedy kopnie maluszek albo 'niby' widać rączkę, czy stópkę na brzuchu w końcowych miesiącach, nie wiem czy to prawda ale to takie słodkie http://www.kozaczek.pl/img_users/1198189043.jpg
Mnie za każdym razem rozczula to zdjęcie!! Boskie, że aż trudno uwierzyć czy to nie fotomontaż, bo nawet paluszki dokładnie się odbiły.
Pamiętam jak moja siostra była w ciąży i często obserwowałyśmy jej brzuch jak córcia się przewraca, czasami brzuch tak się naciąga np. na jeden bok, że szok (nawet się rymuje)
Stary 2009-12-11, 16:13   #1037
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
jak zwykle mnie wywołałas
u mie nic sie nie dzieje, wiec juz sie nastawiam na poród w terminie conajmniej, czyli w przyszły czwartek...
a ja już myślałam ze Ty jesteś mamusią Domi a mam pytanie czy Ty piszesz np. pamietnik? Ostatnio w Empiku widziałam ksiażkę jakiś Pamiętnik z 9 miesięcy. Normalnie wszystko tam było... wszystkie porady, miejsce na wpisy np. z pierwszego kopnięcia, pierwszych ruchów, miejsce na zdjecia ciążowe, usg itd. Niektóre strony były chyba tak na doczepkę, nie wiem po co, ale ogólnie to mi się ten ,,pamietnik" spodobał- za kilka lat może być niesamowitą pamiatką po ciaży.Na pewno w ciaży zrobię taki pamietnik/album

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 16:18   #1038
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
a ja już myślałam ze Ty jesteś mamusią Domi a mam pytanie czy Ty piszesz np. pamietnik? Ostatnio w Empiku widziałam ksiażkę jakiś Pamiętnik z 9 miesięcy. Normalnie wszystko tam było... wszystkie porady, miejsce na wpisy np. z pierwszego kopnięcia, pierwszych ruchów, miejsce na zdjecia ciążowe, usg itd. Niektóre strony były chyba tak na doczepkę, nie wiem po co, ale ogólnie to mi się ten ,,pamietnik" spodobał- za kilka lat może być niesamowitą pamiatką po ciaży.Na pewno w ciaży zrobię taki pamietnik/album

Mam "Dziennik mojej ciazy" ale glownie na poczatku uzupelnialam tzn. najwazniejsze rzeczy zapisalam, ale jednak pozniej sie juz tak nie chcę

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 16:28   #1039
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Gartulacje dla rodziców. A maleństwo na pewno urocze, oby rosło zdrowe
dziekuje przekaze

Cytat:
Ta "moc ssania" to mi się tak skojarzyła, że hej
Drobniutka dziewczynka, kruszynka taka
oj ty kosmata

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość

A jaki masz model?
Gratulacje dla rodziców
nie wiem jak bede w domu to sprawdze, jakis za 150 w realu byl
dziekuje przekaze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 16:32   #1040
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Zazdroszczę
To jest szok i trudno uwierzyć, że ma się w sobie maluszka, który właśnie macha sobie nóżkami i rączkami
Zdjęcie jest super, ale nie wierzę, że prawdziwe...

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Ja też taki w Empiku oglądałam, ale w końcu nie kupiłam. Zaniedbałam swój pamiętnik, który piszę od ponad 10 lat i pewnie też bym nie znalazła czasu na wypałnianie tego. Za to koleżanka mi obiecała, że jak tylko maluszek przyjdzie na świat, dostanę od niej albumik dla dziecka, który wypełnia się zdjęciami i tekstami

Domi, a my już tu węszymy, żeś na porodówce
Stary 2009-12-11, 17:04   #1041
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzien dobry
widze, ze rozmawiacie co nieco o sylwku...
my nie idziemy na zaden bal, zostalismy wydy*mani..
w takim razie zapraszam na sylwka do nas .. sa jeszcze miejsca

Cytat:
To jak dziewczyny lubicie moje quizy pod tytulem "zgadniejcie, ktra PM 2009 jest teraz w ciazy?"

Myszka jak znowu zmywasz gary to wracaj bo znowu Cie zgadywanka minie

no to jak gramy?
czuje sie jak ostatni szpieg z krainy deszczowcow
Cytat:
dobra wskazowka nr 1

- pamietacie czyje tipsy nam sie nie bardzo spodobaly i na kilka dni przed slubem po wstawieniu fotek troche skomentowalysmy i biedna dziewczyna jechala je pilniczkiem caly dzien???? nooooo, slucham
kurde wiedzialam ze to iza ( miala taki avator z jej buzka okulary tez miala nie ? ) znowu sie spoznilam

ciekawe czemu do nas wogole nie zaglada ?

Cytat:
Oczywiście TŻ powiedział mi "kup sobie!" ( ), ale ja...wolałabym się nastawić, że ich nie kupuję, a potem je dostać w prezencie-niepodziance (ot, baba... )
slicznie te kolczyki

Ja wlasnie pisze kartki do PL ... napisalam juz 15 jeszcze 4 mi zostaly

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 17:13   #1042
Rybulka
Zakorzenienie

Ja dopiero dziś kupiłam kartki i jutro wysyłam Dobrze, że ta tradycja nie zanika w dobie internetu i telefonów komórkowych. Uwielbiam dostawać kartki i je wysyłać
Stary 2009-12-11, 17:26   #1043
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dopiero dziś kupiłam kartki i jutro wysyłam Dobrze, że ta tradycja nie zanika w dobie internetu i telefonów komórkowych. Uwielbiam dostawać kartki i je wysyłać
ja juz kupilam chyba z 3 tyg temu .. ale nie mialam kiedy sie wziasc za pisanie ... ja tez bardzo lubie wysylac jak i dostawac kartki ... ale czesciej niestety dostanie elekrtyczne kartki na emaila

Olivia 2.07.2014

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 17:40   #1044
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ja juz kupilam chyba z 3 tyg temu .. ale nie mialam kiedy sie wziasc za pisanie ... ja tez bardzo lubie wysylac jak i dostawac kartki ... ale czesciej niestety dostanie elekrtyczne kartki na emaila
Dokładnie- albo smsy, albo maile Uroki XXI wieku
Stary 2009-12-11, 17:43   #1045
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie- albo smsy, albo maile Uroki XXI wieku
niestety ... chyba musimy sie z tym juz pogodzic

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-12-11, 18:10   #1046
MAGiALENA
Zakorzenienie

ile tu się działo pod moją nieobecność!

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-11, 18:30   #1047
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

kobietki stało sie!!!!!!!!!!!!!

jestem ruda ogień normalnie

ps. szukam kabla z aparatu i jak na złość!!!

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-12-11, 18:36   #1048
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:

jezuuuuuuuuu już myślałam, że zaciążyłaś!!

Stary 2009-12-11, 18:42   #1049
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
ile tu się działo pod moją nieobecność!
ojj dzialo sie dzialo

Cytat:

szybkoooo pokazuj zdjecie !!
bo ja zaraz do pracy jade i chce widziec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Olivia 2.07.2014
Stary 2009-12-11, 18:48   #1050
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

znalazłam kabelek

wiecie co mamy pomarańczowy pokój i mi mał powiedział ze siewkomponowała w ściany
dopasowana jestem poprostu

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...

Edytowane przez anika222
Czas edycji: 2009-12-11 o 18:51
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości