|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
A ten 1000zł żeby zamówic prezent to sie liczy we wszystkich terminach czy w ramach 1 zamówienia? Bo ja 2 raz w życiu mam przekroczony 1000 ale w dwóch terminach.
#3452 |
Zakorzenienie
|
Napisałam, że dali mi za mało katalogów i dołączą niby 4 brakujące do zamówienia kolejnego. Dobrze, że zdążyli odpisać, a ja dzisiaj dopiero składałam na 2 termin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3453 |
Raczkowanie
|
Przepraszam jeśli powtarzam wątek/ wracam nie potrzebnie... itd.
W związnku z US (Urzędem Skarbowym) Każda osoba uzyskująca pewien dochód (dochód= przychód - koszt uzyskania przychodu) zobowiązana jest do płacenia podaktów. Jednak w przypadku KONSULTNTEK przyjęte jest, że kosmetyki zmawiamy na własny użytek. Własny użytek --> nie sprzedaje --> nie mam przychodu --> nie ma podatku. Oczywiście my je i tak sprzedajemy (bo o to chodzi ![]() Inaczej ma się sprawa, jeśli wystawia się zamówione kosmetyki na allegro. W tym przypadku US bez problemu udowodni powstanie przychodu (nie płacenie podatku). Co może wiązać się z karami... Przy okazji łamie się też wtedy regulami sprzedaży bezpośredniej (każda z nas go podpisywała). To tak w ramach upożądkowania. Wiem, że nie każdy się w tym łapie a samo słowo US (nie Stany Zjednoczone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3454 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie o diamentowe oferty kat 1, możemy dany produkt zamawiać w 1 egzemplarzu ??? ja złożyłam zamówienie z 17 katalogu za 100 zł .
|
![]() ![]() |
![]() |
#3455 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-12-11 o 19:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3456 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny,
otzymalam paczuche i troche sie zawiodlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3457 |
Zakorzenienie
|
a powiedz mi czy moje np wziaść kilka ofert po 1 egzemplarzu czy tylko jedna oferta mi przysługuje?
---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- czy mogę * błąd ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3458 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie... Ech, nie chce sie juz powtarzać, to , co wielokrotnie pisałam o mojej pracy, współpracy z konsultantkami Moge zapewnić Was, nie każde są takie, jak Wasze liderki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3459 |
Zakorzenienie
|
Na jedna kartę możesz wziąć wszystkie produkty objęte tą promocją ale po 1 sztuce.
#3460 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3461 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja to rozumiem tak, że możesz skorzystać z każdej z tych odfert |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3462 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Dobra, a teraz będę składać zamówienie na II termin z 17, na moje szczęście ![]() ![]()
![]() |
#3463 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
no ja nie mówię, że wszystkie liderki są takie jak moja , na pewno są takie jak Ty co z głową podchodzą do sprawy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3464 |
Zadomowienie
|
Ja składałam wczoraj wieczorem zamówienie. Myślałam już, że nie uda mi się złożyć, bo kilka razy jak weszłam, to strona była niedostępna. Chyba zbyt duże przeciążenie serwera było. No ale mniejsza z tym.
Zamówienie złożyłam na 505,10 zł. Dziś rano wystawili mi fakturę i wszystko przyjdzie ![]() Z netto zamawiałam zaawansowany korektor przeciwzmarszczowy na noc i przy nim świeciło się czerwone światełko, ale nie usuwałam z zamówienia i jak się okazało dobrze, bo jednak jakoś go jeszcze wysupłali ze swoich magazynów. Oprócz tego koncentrat przeciw zmarszczkom mimicznym oraz balsamy do ust z wit. E oraz kolorowy. Z produktów katalogowych, tak jak i u wielu z Was, dwie torebki na prezenty alternatywne. Dla siebie wzięłam TTA Gold ![]() Troszeczkę poszalałam, ale po odjęciu zarobku wyniesie mnie to niecałe 65 zł. Czasami podoba mi się ten Avon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3465 |
Zakorzenienie
|
tylko czasami? ja dopiero złożyłam pierwsze zamówienie , na katalog 2\2010 a już się nie mogę doczekać paczki, było ono na 550 zł więc dosnanę aż 3 prezenty , jeden to ten zestaw dwóch filiżanek,a o reszcie niestety nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zamówiłam: - złote kuleczki - lakier Wicked - lakier Midnight Plum - 2 żele migdałowe - spray migdałowy - żel waniliowy - żel truskawkowy - jogurtowy żel truskawkowy - masło z Minerałami PS - wodę 60's Mod (uwielbiam ją, tak samo jak True Glow) - czarną kredkę z gąbeczką (idzie mi jak woda) - szampon z zestawu za 25 zł to chyba tyle ![]() Część z tych rzeczy będzie dla mnie pod choinkę, ale jeszcze nie wiem co ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-12-11 o 20:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3467 |
Zakorzenienie
|
czy przychodzi zestaw black suede touch?
#3468 |
Rozeznanie
|
Czesc mam pytanie,warto jest zamowic perfumy Little Black 30 ml za 24.90 ??? I czy dezodoranty sa trwale??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uważam, nic na siłę |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3471 |
Zadomowienie
|
Wicked jak dla mnie to połączenie ciemnego brązu z ciemną wiśnią. I jak się tak przypatrzeć to widać w nim deliktane, takie jakby zmielone czerwone drobinki. Ładny jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3472 |
Rozeznanie
|
kurde zamówienie złożyłam 5.12 termin miałąm 9.12 i od tego momentu ma status "pobrane do realizacji" coś nie za długo ? :/
#3473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj dostałam Deluxe Chocolate i wygląda (w buteleczce) inaczej niż wkatalogu - jak zwykle. Ma taki mniej czekoladowy kolor i złote drobinki. Jak pomaluję paznokietki to zrobię zdjęcie. Ładnie wygląda, ale myslałam że nie ma drobinek. Czy ja wiem - u mnie juz się dalej nic nie zmienia.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3474 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3475 |
Zakorzenienie
|
ten zegarek eternal love liczy się do bazy opustu?prosz eo szybką odpowiedz
#3476 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3477 |
Rozeznanie
|
to może się teraz coś zmieniło..dawno nie składałam zamówienia przez www tylko robiłam zakupy w sklepie.Zawsze było pobrane do realizacji a potem jakiś inny status i był podgląd w faktury co przyjdzie a co nie..a teraz pojawia mi się komunikat :
"Faktura będzie gotowa do pobrania od statusu „Faktura dostępna”. Spróbuj później. Przypominamy, że faktury elektroniczne są dostępne następnego dnia od momentu wyrażenia zgody na ich otrzymywanie. Jeśli chcesz otrzymywać fakturę tylko w wersji elektronicznej przejdź do zakładki Dane Personalne i wyraź zgodę na ich otrzymywanie." A paczke mam dostać 15ego...;/ dopisek: hahaha ale jestem ciemna ![]() ![]()
Edytowane przez paulinkosia Czas edycji: 2009-12-11 o 20:35 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3478 |
Zakorzenienie
|
#3480 |
Wtajemniczenie
|
tak, na 100%
![]() ![]() od 8 do 20 w dni powszednie Edytowane przez ashiva Czas edycji: 2009-12-11 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.