|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Madziu dziękuję
Teraz nie wiem czy zrezygnować z HD na koszt większego zoomu optycznego |
|
|
|
#4682 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu, trzymam kciuki za Lunę, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Jest młoda, wiec silna i da rade
Jane, jestem w szoku!! co za wredna małpa z tej asystentki!! wiem, że to trudne, ale walcz o swoje, nie można pozwolić, by ktoś taki miał triumfować!! trzeba ukrócić takie zachowania ![]() mam nadzieję, że znajdziesz sprzymierzeńców i że ona nie będzie się tak panosić![]() a grożenie pokazaniem prywatnej korespondencji to szczyt szczytów wredoty!!Ale fajnie mnie opisałyście i się zgadza, i te podróże i te psy i to, żem praktyczna...no bywa, że bujam w chmurach, ale jestem planistką, lubię planować, ustalać grafiki, co kiedy robie i w ogóle taki mały bzikFajen te kamery, dobrze, że ten wątek poruszyłyście, bo przymierzamsię do kupna meżowi kamery, ale nie wiem, czy sobie jeszcze nie daruję, ze względu na ceny, a kamera nie jest nam jakoś specjalnie potrzebna, taki byłby to po prostu gadżet. Choć nie ukrywam, że jak porobiliśmy filmy we Włoszech naszą cyfrówką to fajnie się to ogląda. Wiadomo, że jakoś nie ta, no i wprawy nam brak, ale filmy to fajna pamiątka
|
#4683 |
|
Zakorzenienie
|
Jane - brak mi słów...nie wiem co Ci powiedzieć ale też mi się wydaje, że nie powinnaś dać się "pokonać" czy podkulić ogon
domi - a Ty jeszcze nie na porodówce ![]() Tadzieusz - ja mam kamerę cyfrową ale nie HD my mamy TAKĄ. Ja bynajmniej jestem z niej zadowolona |
|
|
|
#4684 |
|
Zakorzenienie
|
nie ![]() trzymamy sie terminu- 17 grudzien... |
|
|
|
#4685 | |||
|
BAN stały
|
hej dziewuszki
Jane-co za baba......boze... ![]() Domi- Zuzia-oby kotek wyzdrowila ale plakalam wtedy...hehe....Ja wrocilam od Gaby dopiero o 18.... nie lubie tego...i do tego jeszcze 3 dzieci bawilam przez ostanie 3 h.... ......jestem zmecozna i znuzona.... ![]() Cytat:
Oj konaira tak a Niania....to jeszcze lepsza...![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4686 |
|
Wtajemniczenie
|
Motylka - ja bym tez poczekala na tego goscia...jakis taki sympatyczny sie wydaje...daj mu szanse...
---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- a tak wogole sie chcialam zapytac : do czego uzywacie swoich kamer? bo ja jakos nigdy nie chorowalam na kamere...i nie widze zastosowania w normalnym zyciu..co innego w pracy czy na studiach - tu mam 100 milionow zastosowan )))))
|
#4687 |
|
Zadomowienie
|
Alkamor fajna ta kamera, duzy zoom ma optyczny, ale ja szukam na karty pamięci a ta jest na płyty
![]() Coprawda znalazłam już coś http://allegro.pl/item839869854_fajn...gb_knurow.html ale się wacham bo to samsung no i nie wiem. To ma być prezen na gwaiazdkę dla Węża
|
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo...zmiana planów
![]() Cytat:
poza tym już wtedy staraliśmy się o dzidzię więc wiedzieliśmy, że się przyda no i się przydaje....a niektóre efekty same widziałyście. Ja myślę, że dla osób "dzieciatych" kamera to super sprawa...często też moja siostra pożycza ją bo jej córa jest w przedszkolu więc..wiadomo...dzień mamy,babci czy jasełka...
|
|
|
|
|
#4689 |
|
Zadomowienie
|
Kochane jesteście
A już Magdzia i Tadzieusz mnie ubawiły - ach, ze względu na te Wasze posiłki choćby to ja serio na tę wojne wyruszę mniam No więc aż mi lepiej, odetchnęłam, M wpadł i pogadaliśmy, Wy tu fajnie mi napisałyście, dostałam papu (karmiłam Jacusia a mężuś kochany na chybcika cosik upitrasił , kotek Zuzi zaspokoił pragnienie..., tak więc myślę, że będzie dobrze!!! Póki co nawet otucha we mnie wstąpiła i siły poczułam na tę wojnę (chyba to te posiłki obiecane tak mnie - głodną swoją drogą - dobrze usposobiły Tylko pamiętajcie o mnie i POSIŁKACH dla mnie ![]() Aż normalnie chce mi się Wam wykrzyknąć: kocham Was Dobra, już idę, bo po nerwkach "okiełznanych" mam jak zwykle głupawkę ![]() Aha - a kamerka to fajny temat, my chyba też o tym pomyślimy bo Jacuś robie tak extrakne miny, śmichy, że aż chciałoby się to gdzieś zapisać, utrwalić, no! Domi - a ile na ostatnim usg ważyła Dzidzia? Bo pewnie dużo bedzie teraz gdy się dokładnie w terminie urodzi, nie? Taka "donoszona do końca" big girl!Mój M ma to wdrożenie SAPa 1 marca, a nie 1 stycznie, uff Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-12-11 o 19:16 |
|
|
|
#4690 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wygląda na fajną ta ostatnia |
|
|
|
|
#4691 |
|
Zadomowienie
|
Paw chce sobie nakręcić własny film instruktarzowy dla kursantów pt.: "jak poprawnie jeździć po KN"
![]() Ma nawalone na tym punkcie. Już nawet od kuzyna chciał pożyczać kamerę ale mu nie pozwoliłam. I na wyjazdy by się przydała i kręcić nasze potfffforki i na youtube dawać tak, żebyście mogły zobaczyć co się u nas, na chacie dzieje![]()
|
|
|
|
#4692 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
:ehem :
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Zadomowienie
|
Tadzik
- fajnie wygląda ta kamerka samsung, no a co Ty mas do Samunga? Spoko - my akurat mamy całkiem dobrą opinie o tej firmie, bo dobre doświadczenia z drukarkami, monitorami, teraz tv LCD - naprawdę!!! My też taką na kartę pamięci chcielibyśmy na pewno A ten film instruktażowy... - to ja chcę go oglądnąć koniecznie jak już go nakręcicie, super pomysł (sami też w nim wystąpcie - Ty np. pobaw się w speakerkę żeby profesjonalnie bardziej wyglądało ![]() No dobra - ide już, idę... Jacuś... !
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu biedna kicia,ale moze wyjdzie z tego
Jane no kurde no olej to,ale sie nie daj nie pozwól sobie,kurcze tacy ludzie nie powinni chodzic po swiecie...
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
moj lekarz juz podobno sie pomylil co do starzejacego lozyska.. moze to normalne ![]() w kazdym razie juz sie nie szykuje na szybszy poród ![]() jestem rozdrazniona...nogi mam opuchniete ![]() Jane pamietaj, ze Ty piszesz uprzejmie do niej a ona do Ciebie chamsko, wiec to Ty mozesz wykorzystac przeciw niej glupia franca z niej![]() Na ostatniej wizycie (miesiac temu) Dzidzia wazyla 2300g ![]() do terminu 6 dni
|
|
|
|
#4696 |
|
Zadomowienie
|
Jane, ano to mamy, że przejechaliśmy się na telefonach samsunga. Teraz się wacham pomiędzy samsungiem, który ma 10x zoom optyczny a innym co ma 34x zoom. Cena taka sama. Jako typowy Polak doszukuję się pewnych cech świadczących o tym, że bogatszy zoomowo sprzęt jest gorszy od tamtego, gdyż jest za niska cena
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() malutka ale wiesz jak to z tą wagą z USG jest poza tym w sumie Ty jesteś drobna ![]() a blondynka się obraziła chyba
|
|
|
|
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
n to bylo miesiac temu wiec w normie sie miescila![]() inna mamsuka na watku tez w 35 tyg miala 1500- to jest chyba malo... z lozyskiem to poprostu przed porodem sie starzeje... |
|
|
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja potem zerkne u Kubka bo w sumie nie pamiętam....ale to jak się diabołek spać położy
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Zadomowienie
|
chyba jednak kupię tą. http://allegro.pl/item848755519_kame..._promocja.html przekonała mnie ta wbudowana pamięć 128Mb z mozliwością rozszerzenia.
Zresztą zobaczę jutro. Teraz zmykam Miłego wieczorku Lejdiski |
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
ja na dziś spadam,bo głowa boli jakas nie mrawa jestem
spokojnej nocki
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
mój ZAKUP
![]() Domi sprawdzałam i w 37t.c 3200g.Wiem, że jak poszłam na porodówkę rodzić to położne jak się pytały jaka była waga na ostatnim USG to jak mówiłam, że 3200 g to powiedziały, że nieduży.... A jak urodziłam i się okazało, że 3900 g to się zdziwiły. Moja siostra urodziła jakieś 12 dni po terminie i jak już leżała na patologii i miała USG to jej wyszło, że będzie 3600g a jak się młoda urodziła to miała 4100g tak więc
|
|
|
|
#4703 |
|
BAN stały
|
Ja też już znikam bo jutro do szkoły
Dobranoc |
|
|
|
#4704 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie ucze, bo jutro tez do szkoly....
![]() Wlasnie pisze z TZ-tem sms-y... nie jest za fajnie..... |
|
|
|
#4705 |
|
Wtajemniczenie
|
Garfildek - zadzwon do niego i pogadaj na spokojnie...a nie pisz smsy-bo to moze zagmatwac bardziej jeszcze...
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam od babci.. po sprzątaniu byłam wykończona.. a potem poszłam z kumpelami na grzańca... i się z jedną posprzeczałam.. ale już ok..
tż siedzi w barze walkę oglądać pojechał.. jutro do pracy i jak się zobaczymy to jutro zmęczony będzie bo się nie wyspał.. o matko.. mam jakiś typowy dla mnie brak nastroju.. Jane współczuję sytuacji.. mam nadzieję, że da Ci spokój..ta menda .... ![]() Zuzia zdrówka for Kicia.. ona jest boska.. musi żyć.. Garfi ![]() Sylwia bardzo ładnie napisałaś.. a biały.. nie wiem skojarzyło mi się, że może lubisz ten kolor..pasuje mi do Ciebie.. ja lubię biel.. ecri..![]() Domiś... trzymaj się.. jeszcze kilka dni, oby ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- uciekam.. ma fatalny nastrój... nie chcę psuć atmosferki.. buziaki..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-12-11 o 22:00 |
|
|
|
#4708 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja w to USG nie wierze za bardzooo... duzo razy zauwazylam, ze sie myli bardzo....Dzidzia jaka ma byc taka bedzie, zreszta to chyba nie jest wazne....Rznica bylaby gdyby sie urodzila majac 700 g w 26 tyg przypuscmy, a nie w 39 majac okolo 3 kg... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
Domiś a co się dzieję..
ja wylałam troszkę łez.. tak mi smutno.. nie wiem.. jestem beznadziejna..;( ja czasem zdaję sobie sprawę, że nikomu nie jestem potrzebna..i mogę liczyć tylko na siebie.. to smutne.. tak mi w środku źle.. chyba problemy emocjonalne moje są związane z sytuacją w domu.. nikt mnie nigdy nie chwalił, nie nagradzał... nie mówił mi nigdy nikt, że kocha.. nie przytulił tak po ludzku.. zawsze było coś nie tak... a samemu nie jest łatwo... i to smutne bo wydawało mi się, że mogę mieć w kimś oparcie.. a zastanawiam się czy w ogóle mogę mieć... i chyba to przysłowie jest coś warte..' Umiesz liczyć- licz na siebie...'boli mnie głowa.. chyba mnie przewiało.. bo czapki się znowu nie nosiło..
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-12-11 o 22:19 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.

i się zgadza, i te podróże i te psy
i to, żem praktyczna...no bywa, że bujam w chmurach, ale jestem planistką, lubię planować, ustalać grafiki, co kiedy robie i w ogóle

my mamy 

ale plakalam wtedy...hehe....
nie lubie tego...i do tego jeszcze 3 dzieci bawilam przez ostanie 3 h....
)))))

mniam