|
|
#4171 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
|
|
|
|
#4172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak Ci się podoba, to załóż, ważne jest, jak Ty się będziesz czuć, a nie czy dziewczynie z drugiego końca Polski będzie się podobać![]() Cytat:
Ja dziś widziałam piękną suknię, ale za 750 zł A co tam, pójdę nago W samych szpilkach
|
||
|
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
karolajn91 śliczna sukienka
madziaaa900 Twoja też ładna, tylko ja bym się właśnie dziwnie czuła w długiej... w sumie tak mi się tylko wydaje bo nigdy długich nie nosiłam
|
#4174 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też już o tym myślałam, ale kupiłam w drugim sklepie jakim byłam
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-12-11 o 22:21 |
|
|
|
|
#4175 |
|
Zadomowienie
|
karolajn91 sukienka ładna pokazuj na sobie!
tylko ta kokardka jakoś tak mi się średnio widzi zamieniłabym ją na jakiś inny element albo w ogóle bez niczegomadziaaa900 sukienka całkowicie nie w moim guście. Nie podoba mi się... Edytowane przez malinoweciastko Czas edycji: 2009-12-11 o 22:25 |
|
|
|
#4176 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
u mnie kokardki prawie nie widać, jest tylko takim delikatnym elementem, prawie zlewa się z resztą, a ten pasek, którym związana jest kokardka (to takie małe coś) jest z czarnych cekinówMadzia, też jestem na nie
|
|
#4177 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja dopiero na spokojnie w domu
![]() Cytat:
Też myślałam o fiolecie (z perłowym), ale mam głupie pytanie, czy odcień fioletu na oczach powinien pokrywać się z tym, który jest na sukience?
|
|
|
|
|
#4178 |
|
Zadomowienie
|
karolajn w takim razie luuz
teraz teraz! i tuniczkę też---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- e tam, a kto tak powiedział? według mnie nie musi |
|
|
|
#4179 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzisiaj już nikt mnie nie namówi na kolejną przymiarkę czegokolwiek![]() a tunika jeśli się nie mylę to taka... nie widać prawie nic, ale z przodu jest z takich dużych cekinów, a z tyłu gładka bez niczego kupiona, bo była potrzebna na gwałt
|
|
#4180 |
|
Zadomowienie
|
ale to na gwałt;p? fajna, mmm już widzę ja z czarnymi legginsami i czarnym dłuższym żakiecikiem;d a do tego fuksjowe dodatki
|
|
|
|
#4181 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a tymczasem idę spać, bo padam.. ale warto było
|
|
#4182 | ||||
|
żona
|
Cytat:
)Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
z zeszłorocznej studniówki![]() Cytat:
__________ Ja tez juz na spokojnie w domu Tż pojechał do domu i mam wolne![]() dzisiaj w szkole mielismy 2 godzine rade trojek klasowych i oczywiscie zaczely sie kłótnie co do motywu studniówkowego ale sie wykłócilismy wkoncu poszlismy po dyrektorke zeby rozstrzygnęła spór
|
||||
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4184 |
|
Raczkowanie
|
Chciałabym na studniówke takie loczki jak u tej laski po lewej, tylko problem w tym że mam włosy jedynie do ramion, myślicie ze z clipami może sie udać ??
![]()
Edytowane przez Martus16peach Czas edycji: 2009-12-11 o 23:12 |
|
|
|
#4185 |
|
Rozeznanie
|
Myślę że może ale fryura okropna , ta grzywka do gory mi sie strasznie nie podoba
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie polecam bylam w obu i ccc ma zdecydowanie wiekszy wybor w deichmannie bylo moze z 5 ladnych modeli wieczorowych. ale zalezy gdzie bo ja np w jedym ccc nie widzialam tych swoich a pojechalam do drugiego i tak byl juz wiekszy wybor, w tym te moje.
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
A czy ja mogę prosić o pomoc? ;P
Nie mogę znaleźć żadnej sukienki ![]() Może to kwestia moich wymagań, ale naprawdę nic ciekawego nie ma! Znacie może jakieś ciekawe adresy w Krakowie? Na tandecie byłam, niestety nic mi nie wpadło w oko, tak samo jak na ul. Długiej i na Filipa, chociaż tam zdecydowanie więcej jest mody ślubnej. Bonarkę też obeszłam 2 razy, już nie mam siły ![]() dzisiaj 7h chodziłam po całym mieście ![]() Szukam sukienki raczej prostej, koniecznie długiej i nie w typie tych gorsetowych. Pomijając gusta, nie leży to na mnie. Chcę też uniknąć różnych zbędnych ozdobników, stawiam raczej na biżuterię. Jest tu może ktoś z Krakowa? ![]() Znacie może ten sklep na Zakopiańskiej 58? Jutro się tam wybieram, ale już nawet się nie nastawiam, że znajdę coś ciekawego... 1. Szczyt moich marzeń tylko z zakrytymi plecami2. Kolor niekoniecznie, ale krój jak najbardziej mi podchodzi Po dłuższej nieobecności wracam na wizaż i witam wszystkie maturzystki
|
|
#4188 |
|
Rozeznanie
|
1 śliczna
|
#4189 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli chodzi o mnie to czarne mi sie nie podobaly.... byly jakies takie oczywiste i zwykle.... ale mas zracje.... reszta byla niewygodna... swietne maja te butki ale wysokasne..... a mas zmoze gdzies pod reka sklep Altero? maja bardzo ladna kolekcje wieczorowych butow a ceny jak w ccc. ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
jak dla mnie wielkie niee.............. takie sukienki byly modne 8 lat temu.... ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- Cytat:
to podstawowy blad..... makijazu nigdy ale to nigdy nie dobieramy do koloru stroju ale do typu urody. makijaz ma pieknie podkreslac oczy i kontrastowac. nie znaczy to ze do rozowej sukienki maja byc zielone cienie. ale np do fioletowej dobre beda brazy i szarosci. jesli wybierzesz ten sam kolor co sukienka bedziesz wygladac mdlo, wszytsko bedzie sie zlewac. a oczy sa najwazniejsze w makijazu i powinnas je podkreslic tak by rzucaly sie w oczy jesli chcesz to chetnie doradze ci makijaz i kolor cieni. moge wyslac maila na priv i wyslesz mi zdjecie twarzy![]() ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
moja kolezanka szukala fuksjowych butow. przeszla cala BONARKE czyli prosto mowiac wszystkie sklepy jakie sie da i nigdzie takichg nie bylo wiec zycze powodzenia![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- nie z krakowa, mam tam 50 km ale urzeduje tam juz drugi dzien tzn juz wrocilam ale bylam wczoraj i dzis. wiesz cos moze o tej gorsenii?---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
nom tez o takich marze................ mam nadzieje ze takie bede miec.... bo jak nie to......... nie zaplace.
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam bransoletke w bonarce
![]() co myslicie?? za 19,90 ![]() zastanawiam sie czy nie jest zbyt wielka..... ale tż powiedzial : "a dlugo to". wiec mysle czy go nie poprosic o to zeby mi ja wpol zlamal i bylyby dwie z pojedynczego rzedu krysztalkow
|
#4191 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
melleczka, a czy mogłabyś mi pomóc z doborem koloru makijażu?
![]() a bransoletka śliczna
|
#4193 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko mysłałam o jakiejś bransoletce, kolczykach
|
|
#4194 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie z tym prościej będzie, a buty czarne, albo np. fuksjowa pomadka w inglocie widziałam super odcienie
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde dziewczyny muszę zwrócić sukienkę
|
#4196 | |||
|
Wtajemniczenie
|
karolajn91 (mam nadzieje ze nie pomylilam) bardzo fajna sukienka
Cytat:
ale wiesz jak jest czasami tego sie nie kontroluje hehe![]() melleczka bransoletka superowa, kocham ten kolorek ![]() Cytat:
Cytat:
ale ja mam takie podejście do gorsetów i tym podobnych.. trochę staromodna.
|
|
|
#4197 |
|
Raczkowanie
|
Ja pierdzielę, co to ma być? W tym bra-fitterze mi wyszło 65 K (!) W ogóle jest taka rozmiarówka? Ja myślałam, że mam coś koło 75 D... bo mam 100/75. Właśnie mam jechać do centrum handlowego po kilka rzeczy, chciałam się rozejrzeć za stanikiem, a tu taki suprise
![]() W sumie coś koło E, F bym musiała szukać, się zobaczy... No i w ogóle angielska i polska rozmiarówka, w takich firmowych sklepach, to są wg brytyjskiej? Edytowane przez Amylkad Czas edycji: 2009-12-12 o 10:24 |
|
|
|
#4198 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja bylam wczoraj na zakupach, Kupilam stanik - bardostkę w cubusie, ale kurcze moglam wziasc miseczki rozmiar wieksze, bo teraz widze ze mi troche wyskakuja ;p Kupilam wkladki zelowe do butów, i tżtowi krawat na studniówkę - dam mu w prezencie na swieta Jest dokladnie w tym samym odcieniu co moja sukienka, gładki. Piękny
|
|
|
#4199 |
|
Rozeznanie
|
No to jestem dziewczyny z siebie dumna
byłam wczoraj na zakupach i kupiłam kiecke i butki jeszcze zostało kupić dodatki i odpowiedni biustonosz zdj. jeśli chcecie to wkleje,ale najpierw muszę je zrobić
|
|
|
|
#4200 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

rok temu byłam na 100dniówce u mojego i miałam krótką i wiem że w krótkiej na swojej bym się jakoś dziwnie czuła 

Ale jak Ci się podoba, to załóż, ważne jest, jak Ty się będziesz czuć, a nie czy dziewczynie z drugiego końca Polski będzie się podobać
A co tam, pójdę nago
zamieniłabym ją na jakiś inny element albo w ogóle bez niczego

nie zaplace.