![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, Maxfactor
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetyki mineralne (Everyday Minerals,...), IWOSTIN, Vichy, Avon, Maxfactor
- Olive Fair (formuła intensive, BIG nieużywany, zaklejony oryginalną folią ochronną) - Sunlight (BIG nieużywany, zaklejony oryginalną folią ochronną) - pędzel Long Handled Kabuki - nowy, ani razu nie użyty Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() |
#68 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja Tobie: - Kwas L-Mlekowy 80% (30ml - oryginalnie zamknięte - data ważn. 12/2010 - było prawidłowo przechowywane) - Karagenian (10g - oryginalnie zamknięte - data ważn. 12/2009 - było prawidłowo przechowywane) Ty mi: - cień Late Checkout - nowy sampel - cień Diary - nowy sampel odsypki cieni: - black eyeliner - Smokey eyeliner - Parasail - Sweet Voyage - Romance Novel odsypka - rozświetlacz Sparkle Beige i odsypka - puder perłowy z BU
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ok ![]() ![]() mozemy przejsc na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
jakbyś coś dołożyła do swojego wątku z poszukiwanych przeze mnie rzeczy to daj znać
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze cos u mnie za - Olive Fair (formuła intensive, BIG nieużywany, zaklejony oryginalną folią ochronną)
koraktor - Sunlight (BIG nieużywany, zaklejony oryginalną folią ochronną) - pędzel do korektora (Oval Concealer Brush) - nowy, ani razu nie użyty // https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28...y-Minerals.htm - pędzel Long Handled Kabuki - nowy, ani razu nie użyty // https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...y-Minerals.htm - podkład Revlon ColorStay kolor BUFF - 02/150 SPF 6(Combination/Oily skin)- 2 tubki o pojemności 5ml każda, NOWE, NIEUŻYWANE, zamknięte szczelnie w opakowaniu. - podkład Revlon ColorStay kolor BUFF - 02/150 SPF 15(Normal/Dry skin)- 1 tubka o pojemności 5ml, NOWA, NIEUŻYWANA, zamknięta szczelnie w opakowaniu.
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
mucia18, z kosmetyków niestety nic u Ciebie nadal nie znajduje, ładną masz biżuterię - sama ją robisz?! woow
![]() Ale szczerze mówiąc noszę ostatnio bardziej tradycyjną biżuterię, ale jeszcze później popatrzę na Twoje cudeńka ![]()
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam do nowego wątku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za pędzel EDM i sztuczne płatki róż ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
BAN stały
|
Podoba mi się lasting performance MF i sunlight.
Chamomile to taki zlotawy beż, dyskretnie połyskujący bez zadnych odpustowych drobin. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
Super
![]() Czekam w takim razie na przesyłkę, wysyłam jako druga (zgodnie z tym, co napisałaś w swoim wątku)
![]() |
#83 |
Wtajemniczenie
|
Chyba tylko kuferek podoba mi się
![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Ja i moje nachalstwo napiszemy może, co nam się spodobało
![]() - Golden Fair (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Fair Neutral (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Sandy Fair (formuła matte) - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Olive Fair (formuła intensive, BIG nieużywany, zaklejony oryginalną folią ochronną) - Auburn - sampel pędzel do korektora (Oval Concealer Brush) - nowy, ani razu nie użyty - Lightes #1 - sampel nieużywany (zakrelony oryginalną folią ochronną) - Lightes #2 - sampel nieużywany (zakrelony oryginalną folią ochronną) - Light #1 - sampel nieużywany (zakrelony oryginalną folią ochronną) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Biżuteria też Ci się nie spodobała? ; ) Jeśli zerknęłaś do mojego wątku ponownie, to czekam na cynk : )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Wtajemniczenie
|
Biżuteria ładniutka, ale nie upatrzyłam nic takiego co muszę zaraz mieć.
Bardziej zależy mi na wymiance kosmetyków na kosmetyki. Najlepiej nowe, bo takich też mam dużo.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:12.