|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!
Powiem Wam, że jak zobaczyłam jak wyglądała PM po przygotowaniach do wesela organizowanego w remizie, to stwierdziłam, że nigdy w życiu. Widziałam koleżankę o 23 dzień przed ślubem i była wymęczona jak koń po westernie a miała jeszcze parę rzeczy do zrobienia. Niby miała kucharki, niby rodzina i znajomi pomagali dekorować salę ale ona musiała wszystkiego dopilnować, zadecydować. Ja przed ślubem zamierzam relaksować się co by na ślubie nie paść ze zmęczenia.
Taaa jak dobrze, że już mam wszystko przemyślane w temacie. Ciekawe tylko po co, skoro zaręczona nie jestem Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2009-12-12 o 12:15 |
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą ;) zazdrośnic wydanie 9!!!!!!!!!
Cytat:
no to szkoda że się tak zraziłaś do tego typu wesel wybrał by dokładnie to samo miejsce i tą samą "ekipę" a fakt akurat ta remiza jest bardzo ładna jeszcze teraz kiedy co chwilę coś w niej zmieniają, remontują, wymieniają, unowocześniają ![]() eehhhh mam nadzieję że każda będzie bardzo zadowolona ze swojego wesela inaczej być nie może ![]() edit: aleksandrettaa ale wszystko zależy od tego jak się rozplanuje przygotowania, jeśli się je źle rozłoży w czasie to niestety ale tak będzie to wyglądać ja nie mam zamiary popełnić tego błędu i dzień przed weselem mam zamiar się relaksować i ewentualnie doglądać szczegółów
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-12-12 o 12:21 |
|
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, Euphoria jest ok- mój tato czasem używał
![]() Co jeszcze... nie pamiętam jak się nazywały te perfumy ale były w takim opakowaniu wyglądającym jak kilka cygar (takie brązowe)... kurcze, nazwa też kojarząca się z cygarami no i zapach oczywiście też, ale bardzo przyjemny. No i teraz używa Tonino Lamborgini (ale nie wiem który kolor ) w każdym razie też bardzo fajnie się na nim prezentują.Ja dopiero wstałam :/ Nie poszlam na siatkę, dziewuchy dzwoniły na mnie nakrzyczeć i jakoś wyciągnąć z łóżka, ale byłam twarda i powiedziałam "nigdzie nie idę" I w końcu się wyspałam.Teraz tylko prysznic iii.... na zakupy. Grubość portfela zachwycająca nie jest bo mam 320zł tylko a muszę coś kupić dla rodziców i siostry... Mam nadzieję, że jakoś się z tym wyrobię. Najpierw pojadę na "kiermasz sztuki afrykańskiej" czy jakoś tak... widziałam plakat że coś takiego jest, mama lubi jakieś takie maski, figurki drewniane, może się coś trafi ładnego. No a później pewnie jakieś galerie... Nie lubię tego Trzymajcie kciuki, żebym coś kupiła. Gwiazdeczko... już korci, żeby zadzwonić. Oj i to baaaaardzo. Ale postaram się. Tylko hmm... ja jestem dziwna, bo z jednej strony chcę się przekonać czy mu zależy, ale z drugiej... chyba wolę nie wiedzieć że mu nie zależy. I dlatego sama dzwonię. Tak samo z myślami o tym, czy byłabym szczęśliwsza sama- bardzo często tak myślę, ale ostatnio sobie wmawiam "no przecież to tylko chwilowe problemy". Na razie uciekam. Miłego dnia dziewuszki
Edytowane przez OlkaR Czas edycji: 2009-12-12 o 12:22 |
|
|
|
#4714 |
|
Zakorzenienie
|
Grape o to właśnie chodzi, żeby każdy był szczęśliwy i niczego nie żałował
Ważne, żeby się dobrze bawić ![]() Dziewczyny Wy tez już myślicie o wakacjach, urlopie, plaży, drinkach itp. ? Ja już nawet zaczęłam sprawdzać oferty... W grudniu to chyba jest troszkę nienormalne. |
|
|
|
#4715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaaaaaaaa o tym to ja jak na razie mogę pomarzyć................. .. ja jak na razie myślę o tym kiedy i na kiedy kupić rodzicom bilety co by tutaj przylecieli choć moi coś nie bardzo chcą przylecieć ale rodzice TŻ'ta już od pół roku nie mogą się doczekać a co do wakacji to mam zamiar spędzić je w moim miasteczku takie jest moje marzenie
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-12-12 o 12:27 |
|
|
|
|
#4716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze jak ja bym chciała pojechać gdzieś gdzie są palmy i słońce. Zwłaszcza, że tak dawno nie byliśmy. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2009-12-12 o 12:27 |
|
|
|
|
#4718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i oczywiście nie uniknę na moim weselu osób za którymi nie przepadam
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-12-12 o 12:31 |
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaczku Kuba wooow! Zazdroszczę
Mój Tż sie uparł na jakiś kraj Europejski: Hiszpanię, Włochy lub Grecję. One są trochę droższe niż Turcja czy Egipt, więc bedziemy musieli zacisnąć pasa na naszym wspólnym koncie. W dodatku my chcemy all inc.
|
|
|
|
#4720 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam przeliczyłam ludków i to realna liczba. Jakiś dalekich ciotków zapraszać nie będę.
|
|
|
|
#4721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli od samych chrzestnych mamy ok 35 osób
|
|
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hiszpania zaliczona, teraz czas na Kubę - chcę zobaczyć w końcu jak się tańczy salsę na ulicach i wziąć w tym udział Chcemy jechać na własną rękę, z namiotem, na miejscu wynająć samochód. Ale nie wiem czy to się uda, bo tż ostatnio ciągle mówi że trzeba oszczędzać ![]() a co do Waszej wycieczki - w Grecji nie byłam, ale Hiszpania vs Włochy zdecydowanie na korzyść Hiszpanii się przekłada Znacznie piękniejsze widoki, plaże. Ja co prawda byłam tylko na płn Włoch, więc nie wiem jak to na płd wygląda, ale naprawdę z tego co widziałam, to zdecydowanie Hiszpanię polecam
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2009-12-12 o 12:48 |
|
|
|
|
#4723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. nie stresuj mnie już bo miałam kupowac dopiero 19.12 w empiku....
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
luffka
i jak tam ospa?? pokonana?? bo ja na zdjęcia czekam
|
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na goldec circle bilety są, ale kosztują 400 zł
o7.10.07-zakochana ![]() 18.12.10- narzeczona ![]() 05.03.11 - żona ![]() 22.08.11 - Mrówka 13.05.13 - Bulgotka Mrowisko "Zwierciadełko" Edytowane przez Gwizdak Czas edycji: 2009-12-12 o 12:55 |
|
|
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. stresujesz mnie...aż zaraz wejde i zamówie jak tak mówisz :-D
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
Piszecie a ja nie mam jak pisać,bo nam się -30% zaczęło i ludzie łażą jak głupki
|
#4729 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie super-hiper zdrowy obiadek
Placuszki z fasoli mung (fasola, woda i papryczka chili) z sosem czosnkowym (jogurt nat. , czosnek, pieprz)
|
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja powiem tak-Hiszpania i Włochy północne porównywalne. Na południu Włoch syf. Francja piękna
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4732 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Już troszkę lepiej się czuję, ale nosek dalej czerwony ![]() Byłam z mamą na zakupach, chciałam kupic jakąś kurtkę albo płaszczyk na zimę, ale wszystkie teraz mają te wielkie kołnieże, a ja nie dość że niska jestem, to w tych kurtkach jak bałwan wyglądam no i właściwie nic nie kupiłam...Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A może oni nie dotrą? Nie ma się co przejmować na zapas i psuć sobie humorPasowało by ogarnąć w mieszkaniu Wieczorkiem Tż przyjedzieBd podglądać na bierząco
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
W Grecji nie bylam.Rodzice byli. To Wybrzeże Olimpijskie niby fajne,ale i tak syfek
![]() Ale Chorwację mogę polecić.Tylko,że kamieniste plaże i trzeba karimaty targać
|
#4734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ przyjechał na lunch a mnie się jakoś humor spsuł co TŻ'towi się nie bardzo spodobało i powiedział że jutro jak tylko będzie ładnie (a ma być słonecznie ) to zabierze mnie do parku na wycieczkę
|
|
|
#4735 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja teraz siedzę z TŻtem w pracy. Wyjątkowo dzisiaj w sobotę musiał pójść do pracy. Dzisiaj pójdziemy też na basen do Strzyżowa ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Cytat:
To wyrozumiałego masz TŻta. A on sypia u koleżanek? Cytat:
Ten drugi kompletnie mi się nie podoba. Nie lubię takich staroci. Cytat:
---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() medeline, Ty z tym naszym wspólnym kolegą to chodziłaś do klasy do liceum? Basiek, a gdzie Ty masz te praktyki?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||||||||||
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
Oj przecież to było tak półżartem pisane. Nie wierzę, w żadne klątwy. Przy czym ja przyjęłam od byłego pierścionek i byłam w nim bardzo zakochana. Tylko nie mieliśmy żadnego terminu ustalonego i nie planowaliśmy nic konkretnie bo byliśmy młodzi. A potem spadły klapki z oczu i licealna miłość minęła. Zobaczyłam jak bardzo jest zaborczy i zostawiłam go.
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
ciężko jest wąchać cokolwiek mając zapchane zatoki i nie czując żadnego zapachu
niestety to nie takie proste ale dziękuję za radę
|
|
#4738 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Będzie siedział bokiem ![]() Strasznie współczuję. A oni zginęli w jakimś wypadku? Cytat:
Cytat:
Zresztą i tak chciałabym nową.Cytat:
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|||||
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
W salonie fryzjerskim
![]() Grape a próbowałaś wąchać tą maść Vick o której pisałaś? Są też takie sztyfty do nosa(jak w załączniku) bardzo dobre
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a i sztyft mam i go wciągam często ![]() już mi trochę lepiej ale dalej czuje ucisk na zatokach no i ten ból głowy ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

wybrał by dokładnie to samo miejsce i tą samą "ekipę"
jeszcze teraz kiedy co chwilę coś w niej zmieniają, remontują, wymieniają, unowocześniają 

) w każdym razie też bardzo fajnie się na nim prezentują.

czyli od samych chrzestnych mamy ok 35 osób

i wziąć w tym udział 

no i właściwie nic nie kupiłam...

, ślubu cywilnego