|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
dzień dobry
![]() musiałam musiałam musiałam sie z Wami przywitać ![]() Ci którzy dzis siedza w domu to niech odpoczywaja tez za mnie bo ja uciekam do pracy... bede dopiero wieczorem bo po pracy chce jechac kupic sobie jakis polar cieplejszy ![]() Jenny- ,co do sylwestra jedziemy do żywca na 4 dni taką ekipa 10 osobową juz sie nie umiem doczekać...jedziemy do domu wczesowego i włascicel nam organizuje impreze góralska z kalepa takze bedzie szelnstwo, ma tam tez byc jedna grupa podobnej wielkosci ale ich nie znamy...u mnie lekko pruszy snieg... uciekam z piesem i do pracy miłego dnia
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Witam
![]() Czy mnie ktoś jeszcze pamięta? Zostałam wczoraj upomniana przez Stysika i T'ai,żebym się odzywała nawet jak za Wami nie nadążam. Ale! Wczoraj nadrobiłam połowę poprzedniej części i dzisiaj i jutro (jestem w pracy) będę "przelatywać" tę ![]() ![]() Obiecuję poprawę i w ogólę. A tak na wstępie to chciałam pogratulować Honolince!Wiadomo czego Oby fasolka zdrowo się rozwijała
|
#1623 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() własnie wstałam, a miałam isc na angielski na 1o. zeby zaliczyc ostatni test w koncu sie wyspalam ![]() ![]() jestem jak nowo narodzona ![]() butterfly ja Ciebie pamietam nie ladnie tak sie nie odzywac wiesz??
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Też przed chwilą wstałam (chciałam po 8:00), ale w sumie mam wytłumaczenie, bo poszłam spać po 2:00 a wyspać się też trzeba. Już po śniadanku, zaraz jadę z mamą na zakupy, a potem będziemy piec jakieś ciasteczka ... No i mam zamiar dokończyć nadrabianie, bo nie lubię być po tyłach ... Miłego dnia ![]() PS. U mnie pomału pruszy śniegiem ?! PS. Buttefly - ja Cię pamiętam
|
|
|
|
#1625 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
!Ale mam humor dobry-szok. TŻ zdecydował się WRESZCIE na starszego . Śnieżek prószy. Święta idą,kolędy lecą,ja sprzątam. Żyć nie umierać . Po południu z wizytą do teściów jedziemy z rodzicami . buterrfly20-dzieki ![]()
|
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu spokój
![]() musiałabym się czymś zając ale weny nie mam - jakoś doła łapie chyba Ale dnooooooooo.............. .......... |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
No będę będę zaglądać. Ale Wy tu masakrycznie produkujecie.
Jestem dopiero na 10 str tego wątku ![]() Ja tam sukienki mam już oglądnięte w necie.Niewiele mi się podoba,a to co mi się podoba to oczywiście- Maggie Sottero,Pronovias i La Sposa. Ale Rodzice są już przygotowani psychicznie ![]() Proponowałam Mamie,że możemy zacząć oglądać w październiku 2010,bo będą przeceny kolekcji 2010.Ale moja Mama dobrze mnie zna i powiedziała tylko,że pinkoli przeceny jeśli ma mi się potem odwidzieć (co u mnie jest częste hehe) i bedziemy oglądać kolekcję 2011 w styczniu lub lutym 2011.Także póki co nie mam zbytnio po co oglądać tych wszystkich kiecek. Natomiast ostatnio próbowałam wybadać mojego TŻa czy bardziej podobają mu się suknie bliżej przy ciele (coś jakby rybka) czy takie balowe. A on mi na t,że on nie ma zdania,bo mi będzie pięknie we wszystkim No i nie pomogły tłumaczenia,że chciałam znać tylko jego zdanie-nie powiedział mi i nie pomógł...
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi chyba by serce pękło jakbym miała z naszej własnej kasy wywalić 4-5tyś na kieckę na jeden wieczór
|
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jednak jesli znajdę suknię,ktora mnie olśni taniej to będę skakać z radości.Ale na dzień dzisiejszy raczej nie wierzę w takie szczęście
|
|
#1630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi musieli by się konkretnie zapożyczyć a wesele na kredyt - w dodatku rodziców którzy wystarczająco już na mnie łożyli w życiu - nie jest dla mnie Mama mi sie pewnie dołoży do kiecki ale więcej niż 2,5 tyś nie mam zamiaru raczej wydac
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
widze, ze poruszyl sie temat sukien slubnych
a dokladnie cen-ja bym chciala sobie sama kupowac kiecke i inne pierdółki ubraniowe ale pewnie tak nie bedzie kupie sobie taka sukienke, na jaka odloze kaske, nie wiem czy bedzie to za 2tys czy wiecej a moze mniej okaze sie jak bede przymierzac ![]() ale nie o tym chcialam pisac ![]() pamietacie jak mowilam Wam, ze moja kuzynka wygrala "gotowi na slub"?? to wlasnie dzisiaj bedzie wiec , jesli ktoras jest ciekawa, to zapraszam do ogladania moja sis to Dominika milego ogladania
|
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do kiecki - no my w sumie z Tż prowadzimy odrębne, niezależne gospodarstwo domowe i chyba by mi głupio było jakby mi rodzice mieli za wszystko płacić/kupować łącznie z kiecką, butami itd skoro od jakiegoś już czasu jesteśmy samodzielni Ale jak inni robią to ich prywatna sprawa ![]() trochę tu dziś
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Lena
|
witam i ja!
Butterfly- witaj.... ![]() ja właśnie wróciłam z miasta... polazłam kupić jakieś bambosze na zimę.. i nie wiem czy ja jestem taka wybredna, czy nie ma teraz żadnych fajnych kozaków na zimę??? chyba z 10 razy obeszłam całe miasto, wpoadłam do galerii i zawsze moim nosem kręciłam... w końcu w ostatnim sklepeie kupilam kozaczki i nawet nawet.... a oto one- a raczej jedna... kawałek pokoju i moja ręka!
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o 18.1o na jedynce az jestem ciekawa jak wyszla no troszke tutaj ale pewnie to wina zblizajacych sie swiat i kazda pochlonieta sprzataniem jest ja tez chyba dzisiaj okienka machne przynajmniej u siebie w pokoju
|
|
|
|
|
#1635 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja od 2 miesięcy próbuje zakupić oficerki - albo za luźne w kostce, albo z wyglądu koszmarne... Ostatnio wpadły mi w ręce niezłe tylko że wyglądałam w nich jak klaun bo były jakieś długie z przodu ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
ale jak teściowa dojrzy nieumyte okna to jeszcze gotowa pomyśleć że marna ze mnie synowa Dodatkowo demotywuje mnie fakt ze Tż dziś na imprezę idzie a ja jak ten burak jak zwykle w domu będę kurna siedzieć Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-12 o 12:58 |
||
|
|
|
#1636 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sis-suszarka do wlosow, bo narzekala, ze nie ma, wiec juz ma a tata prodiż myslalam, ze bedzi etanszy, no ale co tam hehehe dla siebie kupilam buzeczke a przyjaciolka ksiazki zmierzch jednej pierwsza czesc, drugiej druga ehhehe i juz odhaczone dla mamy podjade moze w pt, bo bede miala wolne, wiec podjade z Piterkiem do ikei moze dla babci tez poscielowe kupie albo perfumy zobaczymy ile mi kaski zostanie tylko pomyslu na prezent dla Piotrka nie mam ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
ja zjem udo i zaczynam zabawe ze szmata aby sasiedzi mogli mnie lepiej podgladac
|
||
|
|
|
#1637 |
|
Lena
|
ja to mam zawsze problem z kozakami.. bo ja mam bardzo chudą nogę i wszystkie mi odstają u góry...
dlatego częściej chodzę w butach alpinusach.... są ciepłe i wygodne... moje już maja 5 lat i jeszcze sie nie zniszczyły.. ale kozaki muszę mieć na jakieś elegantsze wyjścia...
|
|
#1638 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewuszki
Własnie wstałam i weszłam Was odwiedzić. Ide zaraz sie kapac, myc głowe i zabieram sie za obiadek bo na 17 umówiłam sie z kolezanka i jeszcze na zakupy chce isc A na zakupy musze siły zebrac bo dla mnie to koszmar![]() Mistique ja tez ide dzis po buty ale pewnie bedize jak zawsze czyli nic mi sie nie bedzie podobało a jak juz mi sie podobaja to maja taki obcas ze bym nogi połamała
|
#1639 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W łazience jeszcze nie dorobiliśmy się żaluzji - i jak się kąpię to też mnie widac - ale chyba już im się znudziła moja golizna ![]() Ja jestem beznadziejna w robieniu prezentów... ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak mi sie zapomi, ze mam zaslonic to wszystko widac, zreszta w dzien tez widac hehee dobrze, ze w nocy po ciemku nie widac |
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wrocilam ze szkoly. Dzis z akrylem pracowałyśmy. No i nas Pani pytala z manicure i dostalam 5
|
|
#1642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale zgodziłam sie na zasłony w sypialni dla świętego spokoju Tż'ta
|
|
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie jest okolo 2 uliczek a od strony sypialni rodzicow jest podobnie jak u Ciebie szczerze to mnie to tez wali a co do zaslon czy firanek to neistety ja nie moge ich miec, bo mam alergie na kurz dlatego tez w domu nigdzie nie mamy dywanow
|
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Laski ja Was dzisiaj nie nadrobię
I anwet nie wiem czy będę na bieżąco bo -30% się Nam zaczęło i ludziów jak mrówków![]() Co do kupowania kiecki,to tez nie chciałam no ale...za to płacimy za szereg różnych rzeczy,więc Rodzicom będzie przyjemnie kupując mi suknię.Zwłaszcza,że to oni będą ze mną chodzic i wybierać ostatecznie ( z koleżankami będe chodzić tylko na wstępne oglądanie).
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- http://demotywatory.pl/493949/Polska-goscinnosc |
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1648 | |
|
Lena
|
Cytat:
a ja od paru dni weselne kapele słucham! .............. i wreszcie zakupiłam (a raczej zamówiłam) prezent dla teżeta... wreszcccie!
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-12-12 o 14:01 |
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
no nie ladnie o tżcie zapominac...wiesz , ze polak glodny, polak zły??
musti... ja tez od paru dni weselnych slucham
|
|
|
|
#1650 | |
|
Lena
|
Cytat:
my idfziemy w styczniu, w lutym, w lipcu na dwa i potem dopiero 2011 w kwietniu i w sierponiu.... oj... kasiory pójdzie, pójdzie... aaa.. zapomniałam dopisać że jeszcze czerwcu 2010... do kuzyna, ale nie wiem czy ja pojadę. bo jak brat pojedzie to ja nie muszę!
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-12-12 o 14:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.

,co do sylwestra jedziemy do żywca na 4 dni taką ekipa 10 osobową

a wyspać się też trzeba. Już po śniadanku, zaraz jadę z mamą na zakupy, a potem będziemy piec jakieś ciasteczka
... Miłego dnia 

ale jak teściowa dojrzy nieumyte okna to jeszcze gotowa pomyśleć że marna ze mnie synowa 
a jak juz mi sie podobaja to maja taki obcas ze bym nogi połamała
Kroimy: 2016(?)