|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
|
|
|
|
#1652 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Dziewczyny ! A-L-A-R-M ! ! !![]() Obudziałam się dzisiaj w bardzo złym humorze. ![]() Obrzydzal mnie z fizycznego punktu widzenia , ogromnie złościł z intelektualnego punktu widzenia. Nawet z łóżka nie chciało mi się podnoscić. Sprawe delikatnie załogidzil fakt, że mieliśmy na noc gości i musiałam udawać, że jest ok ale goscie już pojechali a ja nadal jak tylko pomyślę o TŻ to aż takie mrówki ze złości chodzą mi po lecach. SZOK!
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1654 | |
|
Zakorzenienie
|
oj nie dobrze, zebym nie powiedziala MEGA ZLE!!!!!
---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1655 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co sie stalo, bo imprezowaliśmy do 4 nad ranem i zasnęliśmy w pokojowych nastrojach. A od rana taka we mnie agresja. Moze cos mi sie przysnilo, a nie pamietam
:/ Tak czy inaczej naturalne to to na pewno nie jest i bardzo mnie martwi
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U mnie dalej pruszy śnieg i już niektóre miejsca są białe, chociaż bardzo malutko. Niedawno wróciłam z zakupów, boże ile ludzi było w realu! , a teraz biorę się za sprzątanie a potem może upiekę pierniczki i ciasteczka maślane ![]() Sonek - oj to bardzo niedobrze ciekawe skąd Ci się to wzięło
|
|
|
|
#1657 |
|
Zakorzenienie
|
a moze alko na ciebie tak wplynelo i masz kaca rozpierdacza wszystkich??
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1658 | |
|
Raczkowanie
|
alko na pewno nie bo ja nie moge pic alko. Przyjmuje silne leki i nie moge.
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- Cytat:
|
|
#1659 |
|
Zakorzenienie
|
umylam okno u siebie
i sie zachmurszylo ---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- a z ktorego przepisu??? ![]() ![]() hehehekurde a moze wlasnie cos Ci sie przysnilo?? |
|
|
|
#1660 |
|
Konto usunięte
|
Sprzątnęłam wreszcie pierwsze piętro w domu. Zostało jeszcze jedno i spokój.
sonek a może po prostu Ci się coś przyśniło okrutnego i stąd ta reakcja? |
|
|
|
#1661 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- sama nie wiem co sie stalo. Bardzo chetnie porozmawialabym z Wami o tym, ale wlaśnie zadzowniła kolezanka, ze zaraz u mnie bedzie, wiec mudze Was na chwile opuscic. Nie ukrywam, ze z bolem, ale co zrobic. Badzcie ze mna myslami, zeby fluidy miedzy mna i Tż sie poprawily. Zagladne do Was pozniej.
|
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takiej odpowiedzi sie spodziewalam
|
|
|
|
|
#1663 |
|
Konto usunięte
|
sonek trzymamy kciuki i przesyłamy fluidy,by było dobrze
!
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Sonek oooo cóż to za nastrój? A może masz PMS?
![]() Właśnie brat do mnie do sklepu zawitał.Wyskoczyli na miasto i pierwszy raz dali moim Rodzicom synka pod opiekę (mały ma miesiąc) i już Rodzice nie dawali rady,bo mały głodny. Ale już podobno go ululali i śpi sobie z Dziadziem ![]() A my już raczej tez mamy zespół Jednego dnia siadłam i calutki dzien grzebałam po necie szukając zespołu.Miałam wybrane kilka,ale tak metodą dowiadywania się o poszczególnych i skreślania z listy wybraliśmy dwa. No i z tego jednak wybraliśmy w całości skład męski
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mi się nic nie chce okno umyłam żeby nie było ale czekam na wieczór bo normalnie leń wszedł we mnie i po dobroci chyba nie wyjdzie
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczynki
Honolinka ładna sukienka, taka lekka i zwiewna się zdaje ![]() Mabi Bambusiek zdrowiej Butterfly nareszcie jesteś byłam wczoraj na kawie, jedna koleżanka we wrześniu bierze ślub i była ostatnio w wypożyczalni, dowiedziałam się tylko tyle że nasze wymarzone sukienki i wyobrażenia często nie pokrywają się z rzeczywistością, akurat przymierzała model który sobie wymarzyłam i niestety na niskiej osobie kijowo to wygląda, ale pocieszenie jest że do każdej sukienki (każdej!) ramiączka mogą dorobić na czym mi zależy ![]() za to druga koleżanka już mężatka, jest w 10 tygodniu ciąży Piotrka dwie kuzynki (siostry) też spodziewają się dzieci epidemia jakaś czy co? wieczorem u Piotrka byłam ale zasnęliśmy kurcze ![]() kupił sobie wagę i weszłam sprawdzić (po roku) jak tam stoję a więc brak zmian od zeszłego roku z czego jestem zadowolona ![]() dziś od rana lataliśmy za prezentami plus jest taki że zmieściłam się w 300 zł tylko od Piotrka wybrałam sobie komplet bielizny ciemny fiolet (kurde w esotiq wyszedł stanik 70D ) + książkęa dla taty prezent sam się pojawił, mama kupiła mu koszulę a ja do tego spinki ![]() i założyłam w końcu tydzień temu dwa konta, więc nie dość że z Piotrkiem odkładamy wspólnie to jeszcze będę sama ciułać po troszku, może coś nazbieram
|
|
|
|
#1667 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Cytat:
Ten drugi przebiłam już dawno jakieś 8 lat temu [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15798062]Ufff... Nadrobiłam .Ale laski... kupiłam suknie ślubną ![]() Gratuluję ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15798247]Zaraz może uda mi się znaleźć jakieś normalne zdjęcie,żeby wkleić. Góra dopasowana z koroną na boku i kryształkami. A dół z tiulu w kształcie szerszej litery "A" .Wklejam zdjęcia mojego cudeńka [/QUOTE]Śliczna Cytat:
Ja nie chce przytyć tyle po ślubie ![]() Cytat:
|
|
#1668 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
HELLO
![]() Prawa łapka już lepiej się czuje Cytat:
Miłego kuligu Ja bez Was też tak jakoś nieswojo się czuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękuje Słonko Cytat:
![]() Cytat:
Swego czasu też szukałam, ale w końcu kupiłam botkiCytat:
![]() Cytat:
Też tak kiedyś miałam po obudzeniu, bo mi się śniły pierdoły, ale zadzwoniłam do niego i jak usłyszałam jego głos to mi przeszłoBędzie good -------------------------------------------------- a ja dziś skoro świt o 11 poszłam do papierniczego, bo zapomniałam życzeń powysyłać, a ten w soboty nieczynny To poszłam na targowisko (naprzeciwko domu mam) po buty do pracy, bo jjuż mi się podniszczyły, a kupiłam bluzkę na Wigilię za 15 zł i kapciuchy.
|
|
#1669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No cześć T'ai ![]() Hmmm 70 d? A wiesz,że ja noszę 65 f,a kiedyś 75c? ![]() A ja nie wiem co dostanę pod choinkę,bo to niespodzianka ![]() Za to już dawno temu kupiłam TŻowi plecak. A teraz kupiłam gorsecik z szortami i myślałam,żeby kupić jeszcze grę "Rozkosz" i zrobić mu niespodziankę Chyba się ucieszy
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1673 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam cztery dziurki obok siebie w lewym uchu,a w prawym trzy obok siebie i jedną tak bardzo wysoko.Mama powiedziała,że uszy mogę mieć jak sitka,bylebym nigdzie indziej nie przekłuwała.
Ale teraz i tak noszę tylko tego wysoko,bo prawie wcale nie noszę juz kolczyków.I żadnych wisiorków.Mam jedynie pierścionek od TŻa,bransoletkę Charms od TŻa i zegarek taki sam jak ma TŻ (mamy komplet damski i męski). No
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Sonek ale dziwnie Ci sie porobilo nio
Najgorsze, ze nie wiadomo czemu. Juz myslalam ze Twój TZ cos zrobil Ci zlego ale nie... wiec nie wiem co moze byc przyczyna Ale 3mam kciuki zeby wszystko bylo ok ![]() Ja siezaraz ubieram ihhi cieplutko trzeba sie ubrac. U nas zaczal od poludnia sypac snieg ![]() Dzis nie mialam szkolenia ale jest jutro po zajeciach
|
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Tzn.pan z zespołu Nas wstępnie wpisał na Naszą datę.A mamy ich posłuchać 23.01 bo będą u Nas w mieście grać na weselu i wtedy pogadamy (będa mieć trochę wolnego,bo grają na dziwnym weselu gdzie będą dwa zespoły ).Zespół tooo http://www.ulysses.pl/ oni sa tacy bardziej ukierunkowani w stronę rocka.Ale Nam to pasuje.Byleby nie takie disco polo i rąbanka ![]() A przedwczoraj mój Tata zadzwonił,żeby zaprosić do Nas Rodziców TŻa na 27 grudnia.Obgadamy szczegóły organizacji.Tylko,że ostatnio Teściowa coś bardziej upiera się przy swojej wersji Naszego ślubu i wesela,więc może być ciężko
|
#1676 |
|
Zakorzenienie
|
Nas też
![]() W przerwie świąteczno-noworocznej chyba zacznę robić prototypy zaproszeń
|
#1677 |
|
Zakorzenienie
|
jak to JEJ wersja WASZEGO(!!) ślubu? ehh... Sorki ale to Wasz slub i chyba Wy ustalacie co i jak ma byc a oni tylko dzielą sie kosztami? No moze ja mysle zbyt egoistycznie... no ale...
|
|
#1678 |
|
Zakorzenienie
|
Micia u Nas zaczęło sypać w nocy.
W ogóle to... Ja mam kotkę i co ciekawe...mój Tata woła na nią Micia.No to już jestescie dwie
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
zmykam poczytac ksiazke
|
|
|
|
#1680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja wizja jest bardziej elegancka. A jej to takie góralskie wesele...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.

Dziewczyny ! A-L-A-R-M ! ! !
, ogromnie złościł z intelektualnego punktu widzenia.
Nawet z łóżka nie chciało mi się podnoscić. Sprawe delikatnie załogidzil fakt, że mieliśmy na noc gości i musiałam udawać, że jest ok ale goscie już pojechali a ja nadal jak tylko pomyślę o TŻ to aż takie mrówki ze złości chodzą mi po lecach. SZOK!

, a teraz biorę się za sprzątanie a potem może upiekę pierniczki i ciasteczka maślane 
ciekawe skąd Ci się to wzięło

!

okno umyłam żeby nie było ale czekam na wieczór bo normalnie leń wszedł we mnie i po dobroci chyba nie wyjdzie
) + książkę

Ten drugi przebiłam już dawno jakieś 8 lat temu 
Ja nie chce przytyć tyle po ślubie 
za spotkanie ze skalpelem. I co ze zmianą daty ślubu ?
Czekamy na poród: luty2015