|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Givenchy ange ou demon
NIEAKTUALNE
szukam pilnie Givenchy Ange ou Demon (wersji edp) lub także Le Secret w zamian oferuję to co w wątku wymiankowym oraz z perfum Cacharel Amor Amor (30 ml ) bez 3 psików Lolita Lempicka edp z 30 ml pozostało jakies 25 ml zestaw marki Collistar - tusz czarny 9 ml, konturówka czarna, kosmetyczka srebrna - Nowe Edytowane przez dagmarrka Czas edycji: 2009-12-12 o 15:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Givenchy ange ou demon
Dagmarko, ja mam 45ml z 50 ml Ange ou Demon EDP. Interesuje mnie u Ciebie Lolitka, możesz coś dorzucić?
Ten czarny tusz Collistar to jaki rodzaj? wydłużający, pogrubiajacy? kiedy był otwarty? Pozdrawiam, M.) Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2009-12-12 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma problemu, mogę dorzucic ![]() aha zapomnialam napisac ważnej rzeczy - niechcący upuscilam perfumki na podlogę i zlamal się ten atomizerek do psikania ![]() chce zapewnic ze w niczym to nie przeszkadz, bo normalnie psika bez problemów tylko inaczej wygląda, nawet idealnie pasuje (w koncu to ta sama marka ![]() oto fotka - duze opakowanie bylo po Lolicie perfumowanym deo - te male to edp a obok zestaw Collistar Edytowane przez dagmarrka Czas edycji: 2009-12-12 o 14:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
No to chetnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.