|
|
#4291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Ale się rozpisałyście, znowu lekturka była, ja byłam wczoraj u teściowej i moja sukienka już wygląda prawie idealnie tak jak chciałam
![]() Jeszcze tylko kokarda i będzie super, w pn idę kupić buty, żeby długość też ściać pod wysokość obcasa, bo jest troche za długa, może pójdę też po podwiązkę odrazu, a na stanik zdecydowałam się zwykły, kupiłam i fajnie wygląda, tylko będę musiała doszyć ramiączko do sukienki...
|
|
|
|
#4292 |
|
Rozeznanie
|
4
Śliczna!![]() Jeju ja nie ma konepcji na sukienke w ogole sie jeszcze nie rozgladalam u mnie w mieście nie mam butow i dodatkow tym bardziej nawet nie wiem w jakiej kolorystyce chcę
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
where?????????? gdzie wyczailas taki sklep?? ![]() pewnie drogo?
|
|
#4294 | |
|
żona
|
Cytat:
ale narazie nie moge zdecydowac sie na fryzure wiec póki co nie kupie grzebyka![]() Przerobilam wlasnie kilka zdjec
|
|
|
|
|
#4295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietaj ze taki pudrowy makijaz jest bardzo wymagajacy jesli chodzi o typ urody. pasuje tylko blondynkom o delikatnych rysach twarzy i bladej cerze. i nie apsuje do zdjec. zazwyczaj potem na fotkach w takim makijazu jest efekt niesamowitej sztuczxnosci a czasem wyglada sie wrecz trupio. ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ---------- Cytat:
a moge sputac czy mialas biustonosz pod ta sukienke? jesli tak to blagam powiedz jaki..................... ..... . a jesli nie to zazdroszcze piersi
|
|
#4296 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
te buty ktore masz na sobie sie nie nadaja na studniowke ? PS. na jednym zdjeciu widac bialy gorset , dziewczynie sie pomylili chyba uroczystosci
|
|
#4297 | ||
|
żona
|
Cytat:
i w tym roku tez nie bede miala![]() Cytat:
ale ciągle wierze że kupie jednak jakies ładniejsze![]() wielu dziewczynom myli się studniówka ze ślubem a nawet z letnim wypadem na łąke
Edytowane przez PaLLitQa Czas edycji: 2009-12-12 o 16:23 |
||
|
|
|
#4298 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez...................... ......................... ...
ale ty masz biust tż musi byc zazdrosny
|
#4300 | |||
|
Zakorzenienie
|
Najpierw spałam do 13, a potem zakupy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Btw do butów z odkrytymi palcami lepiej rajstopy bezszwowe czy w sprayu? I kupujecie takie typowo cieliste czy jakiś papirus czy coś?? |
|||
|
|
|
#4301 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dziewcyzny tak mnie boli wezel chlonny pod jedna pacha ze juz nie moge... co to moze byc?
|
|
|
#4302 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do peep toe to ja zakladam bezszwowe cieliste rajstopki ![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Cytat:
biedactwo jesli to wezel chlonny to raczej chyba nic groznego.....
|
|
#4303 |
|
Wtajemniczenie
|
tzn tak sobie wymyslilam ze to wezel chlonny, bo co innego moze byc pod pacha? :P
|
|
#4304 |
|
Zadomowienie
|
Hmmm to może i ja dołączę
Przyznaję, że wątek podczytuję od jakiegoś czasu Nie pisałam, bo nie mam koncepcji.... Na wesele w sierpniu kupiłam sukienkę(2 dni przed ślubem w pierwszym sklepie ), naprawde bardzo mi się podoba i chyba w niej pójdę.... Niestety ma duży dekolt i musiałam dokupić biustonosz koktajlowy, jak dotrze to postaram sie wkleić fotki kiecki i może powiecie, czy się nadaje....I pozostaje kwestia butów, niestety w okolicach mam tylko ccc i deichmanna, a do innych sklepów to już ponad 80km i większa wyprawa Więc jest już coś w tych sieciówkach? nie wiem czy kupić teraz czy poczekać do stycznia...
|
#4305 | |
|
Zadomowienie
|
Idź do lekarza z tym węzłem, ja znam poważny przypadek, ale nie będę Cie straszyć, lepiej idź do lekarza
![]() Cytat:
A teraz jest większy wybór w butach, bo sylwester niedługo...
Edytowane przez EwelinQsia Czas edycji: 2009-12-12 o 17:05 |
|
|
|
|
#4306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz mnie kiedyś tak bolał od.. dezodorantu w sprayu Przeszło po paru dniach. Bo pod pachą to raczej się przewiać nie da ![]() A dżuma to co?! Atakuje wszystkie węzły ![]() Tylko jak będę miała odkryte palce to muszę mieć pomalowane paznokcie jakimś kryjącym, kolorowym lakierem, inaczej nie wyjdę... Głupio mieć u nóg pomalowane, a u rąk nie. A żaden kolor prócz czarnego do fioletowej sukienki nie pasuje... |
|
|
|
|
#4307 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No wątpie ze to dezodorant, bo od roku uzywam tego samego... Zrobil mi sie pod pacha taki malutki guzek, i boli przy dotykaniu i ruszaniu reka jak diabli... Ale doslownie w jednej chwili mnie to zaczelo bolec, jeszcze rano nic mi nie bylo... Ale sie uwzielas na ten czarny lakier ;p Ja bym zrobila french
|
|
|
#4308 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze nie chce cie straszyc ale moze byc.......... ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
ccc ma piekna kolekcje ![]() jak przyjdzie ci ten stanik to bardzo cie prosze.......... wyslalabys mi zdjecia tylu? tak na sobie? bo tez chyba go musze kupic......... tylko zalezy mi na tym zeby byl nizej niz zwykly stanik. prosilam sprzedajacego ale sie nie doczekalam zdjec
|
|
#4309 |
|
Zadomowienie
|
Sąsiad miał guzek na węzle, okazało się, że rak i umarł w wieku 21lat. Ale miał nie pod pachą, ale w zgięciu przy nodze. Mojej siostrze tez ostatnio guzek wyszedł i leciała odrazu do lekarza, ale dostała jakaś maść i zszedł... I dlatego ja bym też odrazu leciała znając ten przypadek.
Edytowane przez EwelinQsia Czas edycji: 2009-12-12 o 17:13 |
|
|
|
#4310 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja też bym wolała. Ale tej i tak nie będę miała
Cytat:
Najlepiej chyba kierować się na mateczny, a stamtąd już czymkolwiek podjechać te kilka przystanków. Z tego co pamiętam, to 103 jedzie prawie pod samo wejście a innymi autobusami trzeba kawałeczek podejść. Tylko lepiej wysiąść nie na przystanku "bonarka" tylko następnym, jest chyba trochę bliżej ![]() Cytat:
![]() ja szukam długiej i naprawdę ciężko o coś ciekawego.. też chciałam czarną albo granatową bez udziwnień, ale takich po prostu nie ma ![]() Dzisiaj chciałam pojechać z mamą do ostatniego sklepu, o jakim słyszałam, ale powiedziała mi, że się źle czuje to zabrałam tatę ![]() nareszcie mi się coś spodobało, ale jak zobaczyłam ceny... Ponieżej 900zł raczej nic tam nie było.. ![]() Ale tata do mnie powiedział, że tyle to musi kosztować Za to jak wróciłam do domu i opowiedziałam mamie, to powiedziała, że to przesada. Ja wiem, ale to pierwszy sklep, w którym cokolwiek mi się podobało. I jestem załamana, bo albo wydam tysiąc na sukienkę, albo pójdę na studniówkę kompletnie niezadowolona ze swojego wyglądu
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli zamierzasz pomalowac paznokcie na kolorowo i zalozyc rajstopy to nie chce nic mowic ale popelnisz wielka gafe............. do rajstop nigdy nie maluje sie paznokci na inny kolor niz naturalny!
|
|
#4312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie nie chce czarnego Ale jak bym zrobiła french na dłoniach to do stóp tez bym musiała. A tam muszę mieć koniecznie coś kryjącego.
|
|
|
|
|
#4313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
uff dobrze ze ja mam pelne buty
|
|
#4314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są albo push-upy albo koktajlowe... a ja też potrzebuję 2w1 no.
|
|
|
#4315 |
|
Zadomowienie
|
Oglądacie Miss??? Ale niektóre mają kiecki
|
|
|
|
#4316 | |
|
żona
|
Cytat:
no ale coz nie będzię chłop rządził![]() W tym roku krawcowa wszyje mi do sukienki miseczki od stanika, wiec jestem zadowolona )Ok laski ja mykam z Tz na jakies piwo nie piszcie duzo
|
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego myślałam o sprayu, ale też będzie mi głupio tak bez niczego. Nie wiem jeszcze. Jak pójdę do kosmetyczki to zapytam.
|
|
|
|
#4318 |
|
Zakorzenienie
|
ja oglądam.. no niektóre mają świetne !
|
|
#4319 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
moze jest jakiś 'lewy' dobra to nie było śmieszne ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- ale Ty musisz byc ładna
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

Śliczna!

. myslalam nad czarna kreacja + jasno rozowy / pudrowy makijaz i dodatki.. chociaz z czerwona podwiazka sie bedzie gryzlo.. no, mam jeszcze miesiac.. zdarze
.
te buty ktore masz na sobie sie nie nadaja na studniowke ?

Nie pisałam, bo nie mam koncepcji.... Na wesele w sierpniu kupiłam sukienkę(2 dni przed ślubem w pierwszym sklepie
Więc jest już coś w tych sieciówkach? nie wiem czy kupić teraz czy poczekać do stycznia...

?
Ponieżej 900zł raczej nic tam nie było..
są albo push-upy albo koktajlowe... a ja też potrzebuję 2w1 no.