|
|
#4231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Cytat:
|
|
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
nie jest żle
![]() skupienie i powaga jak się patrzy i emanuje jeszcze takie bojowe nastawienie to przez ten drób![]() ale jeszcze chwila,dobrniesz do końca ![]() oddasz kurnik,zgarniesz kaskę.. to i kolorki wrócą, i banan będzie jak się patrzy.. |
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie widziałam , rozłączyło mnie.
---------- Dopisano o 02:52 ---------- Poprzedni post napisano o 02:47 ---------- [QUOTE=macerata;15809531] Cytat:
![]() ![]() nie dziw się , że pan dr nie chce się z nami przyjaznić-my wszystkie znajdziemy pod choinką rózgi---------- Dopisano o 03:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ---------- Dobrejnocki życzę hi hi dziś śniły mi sie moje cycusie .
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#4234 |
|
Raczkowanie
|
LISTOPADOWA jeszcze troszke i wezmiesz sobie dluuuga kapiel, nasmarujesz sie balsamem i usiadziesz zrelaskowana przed kompem www.wizaz.pl ;P Jeszcze troszke i moze nawet skonczysz do 15stego?
![]() A potem zaczniesz sie tuczyc )AGNES Ty szukasz pracy jako fryzjerka,czy w innym salonie? MYA wiesz mniej wiecej jaki rozmiar staniczka bedziesz miala po op? HORITKO pomysl jaka ulge odczujesz Ty i Twoje dzieci,gdy w koncu GO zostawicie. Wiadomo,ze poczatki zawsze sa trudne i strach ogarnia na sama mysl,ze moze jednak sobie nie poradzisz..A pewnie poradzisz ANIU masz moze jakas stronke ze swoimi zdjeciami? Uwielbiam ogladac zdjecia, zwlaszcza jesli profesjonalista je robi
|
|
|
|
#4235 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane,
nie mialam wczoraj sily ani nastroju na pisanie. Nie dość, ze w malzeństwie się wali, to mam zmiany, które wygladają jak książkowy czerniak skóry... aczkolwiek to tylko podejrzenie i muszę dokładnie je przebadać. Ale nie nastraja to optymistycznie.
|
#4236 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie martw sie na zapas, dopoki nie porobisz koniecznych badan, trzeba wierzyc i myslec pozytywnie, ZAWSZE a mozesz mi powiedziec jakie to sa zmiany, jak to wyglada? i skad sie to moglo wziasc?
|
|
#4237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ta gorsza to zmiana 6x4 mm brązowo-czarna, o nieregularnym ksztalcie i wyczuwalnie pod palcami nierownej powierzchni. Podejrzewam, ze skutek wieloletniego nadużywania słońca i solarium
|
|
#4238 |
|
Zadomowienie
|
Horo, nawet nie staram sobie wyobrazic jak sie teraz czujesz ... mowia, ze nieszczescia chadzaja parami, ale ja wierze ze badanie histopatologiczne da ujemny wynik ... Horo, kiedy wyniki?
I czy mozemy Ci jakos pomoc? Mocno sciskam i doprawdy wierze, ze diagnoza bedzie dla Ciebie pomyslna |
|
|
|
#4239 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma nic gorszego niz siedziec w niepewnosci, biedactwo az rece ci sie trzesa wiem ze trudno cokolwiek powiedziec w takiej chwili i rozumiem ze jestes przerazona i panicznie sie boisz, ale dopoki nie ma wynikow badan naprawde nie ma potrzeby sie zamartwiac
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2009-12-12 o 09:24 |
|
|
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TYlko, jak sam powiedział, takim badaniem w 100% nie jest w stanie określić czy to czerniak... dopiero po wycięciu zmiany jest to mozliwe.
|
|
#4241 |
|
Kazar Lady
|
Horo - Słońce umów się do jakiegoś speca na wycięcie znamion oddadza na his-pat ...może to nic poważnego ale jeśli to od razu będą wycięte..nie wiem czy sie coś zmieniło w leczeniu czerniaka ale podstawa to leczenie chirurgiczne i nastawienie psychczne
|
|
|
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś Pani ginekolog zwrócila mi na to uwagę jak bylam w ciąży i od tego czasu oobserwowałam to... powiększyło się, zmieniło kolor na ciemniejszy i czasem tak dziwnie swędzi-piecze... trudno określić.
|
|
#4243 |
|
Zadomowienie
|
Horo, dokladnie tak! Musi zostac pobrany material (wycinek) zmienionego miejsca i na tej podstawie robi sie badanie histopatologiczne. Na wynik oczekuje sie ok. tygodnia ...
|
|
|
|
#4244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.czerniak-stop.pl/badaniak...matoskopia.htm
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2009-12-12 o 09:37 |
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale w ciągu ostatnich 3 lat dwie moje koleżanki usuwały takie zmiany... jedna z brzucha, druga z szyi... obie nie żyją. I chyba dlatego mam dreszcze na samą myśl o czymkolwiek
|
|
#4246 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ale z drugiej strony nie masz na co czekać - to trzeba całe wyciąć dać bo badania - tylko żeby wyciął to odpowiedni człek a nie pierwszy lepszy co chce - trzeba szukac informacji - ludzi którzy coś wiedzą ..zajrzyj i tu.. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3361498&start=0 a ja podpytam o jakieś kliniki dobre o sposoby i takie tam i dam Ci znać koło wtorku |
|
|
|
|
#4247 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakos mi sie smutno zrobilo zmykam, potem do was wpadnehorus trzymaj sie mala
Szamanka Depilacja laserem Soprano XL BLU od 04.04.2015 Edytowane przez 2sweet Czas edycji: 2009-12-12 o 10:02 |
|
|
|
|
#4248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
skierowano mnie do usunięcia tego chirurgicznie, plus jeszcze paru innych znamion, wycięli mi i po tygodniu był wynik badania - nie mogłam się doczytać co na tym wyniku jest tak mi się ręce trzęsły aż pielęgniarka z tej kliniki mnie pytała jak wyszło.. na szczęście czysto, bez zmian, ale co przeżyłam, to moje.. życzę Ci, żeby i u Ciebie się tak to skończyło, tylko na nerwach.. |
|
|
|
|
#4249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja na temat czerniaka niewiele wiem,ale dziewczyny jak zawsze robią zrzutkę informacji by trochę się zorientować i oswoić z tematem.Może Listopadowa jak się pojawi to coś konkretnego powie/podrzuci,zobaczymy.. tak czy inaczej-nie denerwuj się, trzeba mądrze i szybko przygotować jakąś strategię na najbliższe dni,żeby jak najszybciej mieć jak najwięcej informacji. mężem sobie głowy teraz nie zaprzątaj,to poczeka. ![]() Twoje zdrowie jest teraz najważniejsze,no i dzieci Cię potrzebują.. to pewnie doda Ci sił.jak zawsze. trzeba by może szybko się dowiedzieć gdzie by tu pojechać bliżej/dalej gdzieś gdzie jest jakaś może sprawniejsza prywatna przychodnia/klinika gdzie mają specjalistów i odpowiedni sprzęt by szybko i sprawnie mogli sprawdzić co jest do sprawdzenia i zdiagnozować. nie wiem gdzie dokładnie mieszkasz,w mniejszych miejscowościach,albo gdzie się czymś konkretnie nie zajmują,albo z rzadka-różne badania pobierają,wysyłają do laboratorium,czekają na wyniki.. szkoda nerwów. trzeba gdzieś pojechać gdzie mają z tym doświadczenie i mogliby sprawnie to wszystko poprowadzić.może Twój lekarz wie(powinien chyba wiedzieć)gdzie.. mam nadzieję że głupot nie napisałam,bo to tak ogólnie,a jak konkretnie przy tej przypadłości to nie wiem, ważne by nie stać w miejscu,nie siedzieć i nie myśleć.. ![]() Działać. Działaj,Horo, ![]() a wszystko będzie dobrze.pracę masz taką,że dasz rady się zorganizować,dzieci pod opieką babci, my będziemy trzymać kciuki ![]() DASZ RADĘ I BĘDZIE DOBRZE
|
|
|
|
|
#4250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Słonko zaszło...znowu wpierdzieliłam się... |
|
|
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
..a tak a'propos...te Twoje znajome..wiadomo,samo się na myśl nasuwa..ale to nie to samo.. statystycznie cycolinki lepiej wypadają w problemach tego typu,chorobach,zmianach etc.. bo żeby mieć żelki to trzeba się dokładnie przebadać,i ogólnie częściej się badają,przykładają do tych kwestii już zawczasu większą wagę.. no i w ogóle świadomość jest większa,ponadprzeciętna,c zego nasze forum jest świetnym przykładem.. ![]() tak więc,zobaczysz.. strach ma wielkie oczy z wieloma sprawami w życiu dałaś rady a to na razie TYLKO podejrzenie trzeba JAK NAJSZYBCIEJ rozwiać WSZELKIE WĄTPLIWOŚCI bo to zamartwianie się na zapas, to nas w życiu wykańcza myśl POZYTYWNIE KONSTRUKTYWNIE o tym co DA SIĘ ZROBIĆ o tym na co MOŻESZ MIEĆ WPŁYW a a nuż się okaże,że reszta to pikuś BĄDŻ SILNA I MĄDRA,jak zawsze a wszystko będzie dobrze.. ![]() |
|
|
|
#4252 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4253 |
|
BAN stały
|
Horo nie ma co zakladac najgorszego...Niedlugo napiszesz nam ,ze to nic powaznego ... A my wszystkie odetchniemy z ulga
A ty z nowa sila do zycia uporasz sie z zyciowymi sprawami,TZ-owi ufunduj lot na Madagaskar i skup sie na sobie i dzieciach ![]() Mya jeszcze 3dni Edytowane przez TiNi87 Czas edycji: 2009-12-12 o 15:59 |
|
|
|
#4254 |
|
Rozeznanie
|
będzie cięzko, nawet bardzo...początki sa bardzo trudne...ale najwaznijsze ze chcesz to zakonczyć bo to nie ma sensu, po co sie ranić, po co dawać sie ranic, ponizac i niszczyć psychiczne...my kobiety jestesmy silne, zawsze damy sobie radę!
|
|
|
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki glupim cyckom mam Was
Dziękuję Wam za to pocieszenie, ale... swoje przeżywam i się zamartwiam. Przed swietami odpadają jakiekolwiek badania... czekam do Nowego Roku... moze okaze się lepszy. Sorry, ze wprowadzilam taką smutną atmosferę, ale... musialam się wygadać... ciężko z takimi wątpliwościami borykać się samotnie.
|
#4256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- ależ pustki
|
|
|
|
|
#4257 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny, jestem załamana. Mam kilka guzków. Położone przypowięziowo. Chirurg nie chce ich operować, bo mówi, że przy tym położeniu trzeba być pociąć prawie całą pierś na kawałki, nie udałoby się najprawdopodobniej uniknąć uszkodzenia przewodów mlecznych. Znowu, po prawie 9 miesiącach od wykrycia guzków usłyszałam, że trzeba je dalej obserwować.
Jestem tym zdołowana, bo powiększanie w tej sytuacji odpada. Tymczasem wklejam fotkę, którą obiecałam. Może coś wymyślimy wspólnie jaki rozmiar wkładki byłby odpowiedni. Chcę spróbować rozmowy z innym specjalistą, mimo, że ta babka jest podobno b. dobrą specjalistką. |
|
|
|
#4258 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co z tymi gózkami? była jakas biopsja? jakiego pochodzenia są? |
|
|
|
|
#4260 |
|
BAN stały
|
dupeczki cześc
dzieki dobre kobietki za dobre rady i czymania kciuków POMOGŁO. siedze teraz w kafejce internetowej. mam tylko 30 min. takze niezdąze wszystkiego przeczytać i niebardzo wiem oco chodzi. DZIEKI DZIEKI dziewczynki ze niezapomnieliśćie omnie i jak zazwoniła MARCHEWKA to poczułam taka szczęśliwa i nietaka samotna. az ryczać chciało ze szczęścia. będe miała kompa to napiszę dla kazdej osobiste podziękowania, a narazie DZIĘKUJĘ i KOCHAM WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! HORUS to jest bardzo powazne i prosze cie idz z tym do lekarza jeszcze w tym roku,bo tu kazdy dzień moze sie liczyc. pomodle za ciebie zeby było wszystko OK. MARCHEWKA byłam z dziećmi na imprezie swiątecznej firmowej.ten X pojechał z dobrej strony, czy do dupy i juz go niemasz a wy z kolezanką byłyscie w 69. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.

to przez ten drób
kurcze, to pan dr tu jednak zagląda czasem 

.

wiem ze trudno cokolwiek powiedziec w takiej chwili i rozumiem ze jestes przerazona i panicznie sie boisz, ale dopoki nie ma wynikow badan naprawde nie ma potrzeby sie zamartwiac