|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
o ja...
obejrzalam ta walke... i powiem tylko ja *******e... niezly jest... dobranoc, choc nie wiem czy po tym zasne... (zagwiazdkowane slowo zaczyna sie na "pier" a konczy "ole" a w srodku jest "d" ![]() Ja podsumowalam to tak - walka trwala 4.14, z czego 4 min to byly podchody a akcja zajela Pudzianowi 14sek... ![]() Przypomina mi to dawna walke Goloty i to jak jakis widz wyszedl do wc, a jak wrocil to bylo juz po walce
Edytowane przez Eve1603 Czas edycji: 2009-12-12 o 00:10 |
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mokro w gaciach dobranoc ![]() Eve 44 sekundy nie 4 minuty ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-12-12 o 00:11 |
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Nadal nie jestem entuzjastka takich sportow, ale to jak Pudzian rzucal Najmanem zrobilo na mnie wrazenie...
Ciacho ![]() Dobranoc - teraz na serio ![]() Dalabym se leb odrabac, ze widzialam 4.14, ale... moze mnie zamroczylo
Edytowane przez Eve1603 Czas edycji: 2009-12-12 o 00:16 |
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Pare istotnych szczegolow ktore pozwola najmanowi wygrac:
1.Zna wszystkie wysokie loł kiki i loł pancze 2.Zna wszystkie niskie haj kiki i haj pancze 3.Zna pelna kombinacje 10 poczwornych kombosow 4.Ma 10 gnistych kól o srdenicy 0.5 metra 5.Ma smoczy oddech 6.Potrafi zamrazac recami 7.Nauczyl sie szbko machac recami tlumaczac panorame firm na migi. 8.Potrafi boegac bokiem 9.ma caly komplet kart z pokemonami. 10.ma 10 rozowych kucykow litle pony. 11.Dobra kondycja ktora ma dzieki roznoszeniu poczty elektronicznej. 12.co najwazniejsze zna wszystie fatality a mortal kombat. 13.ma stragan na allegro
|
#1355 |
|
Rozeznanie
|
witam wieczorowa pora
![]() nie liczac mega niewyspania..to byl jeden z piekniejszych dzis dni Na spacerek polecialysmy z Kala jeszcze przed poludniem(10.30) co sie nam jeszcze nie zdarzylo ![]() ale stwierdzilam,ze lepiej na dworku zasnie,po kleiku ,ktory wszamala bez gadania i spala mi 2godz!!!wrocilysmy-cycus,obiadek(ziemniak ze szpinakiem,nawet bardzo min nie plula ale za wiele go nie zjadla..choc zawsze cus )a potem obie poszlysmy o 15.00 spac,wtulone przy cycuniu... i tak saplysmy sobie do 18.00!!! przyszedl Tz,przejal opieke,wykapal Mala,a ja relaksik ![]() czuje ,ze zyje...bo w dzien ledwie nogami prezebieralam.. aha.. wczoraj poznalam dziewczyne z naszego bloku,ktora ma synka tez z lipca tyle,ze zeszlego roku..bardzo sympatyczna,dzis sie tez spotkalysmy.. przypadkiem..nie moglysmy sie nagadac... czuje,ze wreszcie poznlalam tutaj "odpowiednia"kolezank e dla siebie mamy podobne gusty,lubimy podobne ksiazki,uwaga na i jej tz Polakami,ktorzy nie pija alkocholu i nie imprezuja w kazdy weekend(a to zadkosc )Poczulysmy fluidy![]() Mell-nie obawiaj sie ,ze Kalunia zdradzi Aleksia z Hubkiem,jest za stary najwyzej co troche sie z nim pobawi,ok?![]() Jak tam humorek,poprawil sie troszku?pamietaj,ze po burzy zawsze wychodzi slonce Cenna zyciowa dewiza-ursull Aguska,wcale Ci sie nie dziwie,ze nie masz sily...Nocne pogaduchy sa fajne ale na drugi dzien ciezko jest funkcjonowac,zwlaszcza jak sie jeszcze wstaje w nocy ![]() Eve-sloneczko,przeciez wybaczylas juz ursull,jej przelotne milostki?! zreszta my tylko po psiacielsku sobie wczoraj plotkowaly Co do prezentu na 30-tke..to powiem tylko-WOW!napewno nawet przez chwilke nie mialas dolka ,ze to juz nie 20-dziescia..bo ja kiepsko sie czulam..jakos tak melancholijnie.. w ten dzien..moze dlatego,ze mercia nie dostalam napewno me samopoczucie byloby super![]() Iwciadens-jaka Ty pieknotka jestes!!!i te oczy (zart )Lad na fryzurka i kolorek tez![]() Ja jutro ide na ciecie i kolorek.... ale sie ciesze Caro-mnie tez sie wydaje,ze ta dziewczyna sciemnia..najwyrazniej nie dorosla do roli matki,moze i chcilal dziecka ale nie dojrzala do wychowania jego(jej-coreczki) Moja kolezanka(ta od marchwianki na soli i cukrze )powiedzi ala do mnie,ze tez nie karmila synka,bo miala pokarm slaby![]() zapytalam,skad wie ze on slaby byl?odp."bo nie maialm tlustych plam na koszulce(bieliznie)a to ponoc oznacza,ze jest rzadki" ![]() Ja przez pierwsze 10 min wylacznie wode sciagalam,dopiero potem bylo mleczko wlasciwie a jak postalo w lodowce to nawet smietanka sie zebrala.echhhh kobity nie chca karmic i tyle..bo to na poczatku bywa dosc klopotliwe(latwo i szybko zrobisz butle i poda kazdy,nie wiaze na cale dnie i noce..) Ja po 3 tyg.Kali,tak sie zawzielam,ze przez m-c byla tylko na moim mleczku(zero dokarminia!)myslalm wczesniej ,ze to koniec bedzie mojego cycowania..Kalinka,jadla niespokojnie,wyrywala sie,szarpala cycusiem(tez myslam,ze moze sie nie najada..i po tym.m-cu ja zwazylam2xpo 2 tyg.i okazalo sie ze wazyla b.ladnie)..do tego przez 2m-ce mialam okropne bole prawej piersi..jak dostawialam Kale,to Tz robil mi zimne oklady na kark bo mialam mokry,od potu.. ale nie poddalam sie i dumna jestem z tego-bardzo! A przepisik-the best Gosik-bardzo Ci wspolczuje tych nocnych pobudek..U nas tez wczesniej kalina budzila sie tylko na ciumaknie(tak co 2 godz.przez cala dobe jadla)ale potem przy nocnym mleczku,lepiej sypia..ale to tez zalezy od dnia..Wcale Ci sie nie dziwie,ze na wsi za dziwolaga robisz ![]() Treaz coraz mniej kobiet karmi piersia(rozumiem kazda,ktora z jakis powodow nie moze ale czasem to wiem,ze to sciema).Mysle,ze one tak pozytywnie odbieraja Twoje karmienie (Gosiaczku,a gdzie pracujesz,jesli mozna wiedziec? )Marika-przepraszam,ze wczesniej Ci nie odpisalam,jak pytalas o mleczko dla glodomorkow..to jest takie ,ktore zawiera cukry proste,dluzej sie wchlaniaja i bardziej syca hehe..jak to czego wachalam Tz?bo ladnie pachnial Illbanko- aljaka- anulkax2-Ty maly kusicielu..namawiasz te biedne matki do chlania,jak Ci nie wstyd! (mowie tak bo ja pic nie moge i mi szkoda kaalinaa-bardzo mi sie podoba projekt Waszego domku ![]() Ze spacerkami to my tez krazymy i krazymy jak Kala zasnie w najlepsze..do domu wtedy wracac szkoda.. Edytowane przez DORIS0208 Czas edycji: 2009-12-12 o 00:43 |
|
|
|
#1356 |
|
Zadomowienie
|
I ZAS PIERWSZA Z RANA Witajcie mamulki A ja wstałam w rewelacyjnym humorku, bo starm się oduczyc mojego okruszka nocnego jedzenia i drugi dzień mi wyszło. Dzisiaj przespana nocka tylko o 5:30 słyszałam że sie wiercił to na śpiocha dałam mu kilka łyczków picia i spał do 7:30 i akurat je mlecio z klikiem IGNASIOWI I MARCELKOWI 100 LATEK Eve - no wiesz co ja mam z Tż jeden zasadniczy problem że on ciągle sie za durnymi autami ogląda ale dalam mu ostatnio do zrozumienia że się nie zgadzam i to stnowczo na kolejne auto, bo mamy jakies tam oszczędnośi, może nie jakieś kokosy ale ja uważam że my musimy takie miec bo ja puki co nie pracuje on wrócił z Austrii i też nie wiem kiedy pójdzie do pracy a z czergos trzeba życ prawda? Wczoraj sobie pomyslalam że chcialabym tak iśc do sklepu i kupowac co mi się chce aleeee to marzenia, chyba że w lotka wygram lub w radiu ZET ze 150tyś . Eve hehe Caro - już sprawdzam . Wy to jestescie z ursuul zdolniachy milena - dziękuję za zaproszonko, przyjęte DORIS - to superowo że zapoznałaś taka koleżankę będziesz teraz tak jak ja wiecznie z nimi się spotykała hehe. No a w nocy pospałaś teraz? bo tyle w dzień spac . Bardzo mądra ta twoja koleżanka .A ja ok 10 ruszam na miasto w poszukiwaniu bransoletki oraz portfela skrzanego koniecznie czerwonego, na prezent. Bo dzisiaj oczywiście Dominika się bawi. Tate zwerbowalam aby był moim osobistym kierowcą więc dzisiaj sobie zaszaleję, tylko jeszcze wypadałoby mi kupic sobie cosik do ubrania . Więc watpie żbym znalazła jakąs chwilkę dla was ale jutro zdam relacje, i proszę nie pisac za dużo .
|
|
|
|
#1357 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() to niech nie czytają ![]() Obejrzałam przed chwilą tą walke Pudziana ![]() Iwcia dens ja nie piwosz, nie byłam w tym sklepie, ale dzieki za cyne. Ja wole winko. RESZTA PÓŹNIEJ. Lece PA
|
|
#1358 | ||||
|
Rozeznanie
|
helol
![]() u nas nocka srednia taka jakas i maly i ja z katarem wstalismy , tz wrocil po pracy i now wybyl a wlasnie zadzwonila kolezanka ze mi chetnie Szymka na spacer zabierze a ja w tym czasie na zakupki bym wyskoczyla ![]() Ursullka to odpocznij przez weekendzik( tu sie pewnie wiele nie bedzie dzialo ) porzadnie i wracaj tu szybko bo kogo jak kogo ale Twoje wizazowe wypociny to ja lubie czytacCytat:
![]() niely niezly![]() a Ty chyba lubisz prasowac ? mi na szczescie odpadaja rzeczy malego - prasuje je nianiaa wyprobuj sosik pychota ,on dodaje salatce smaku dlatego tak naprawde niewazne z czym ona jest aby miala sosik i slonecznik czyli Illbanka zmysla ![]() wiedzialam ze tu cos nie teges za duzo z Was ma zakola![]() a nie pochwale synka tylko stwierdze fakt ze juz mi ze 4 dni pod rzad spo po poludniu po 2.5 godz a ten sexi dance to musze przemyslec, bo nie wiem czy sie tam odnajde Cytat:
nie ogladalam walki bo juz sobie smacznie spalam zapodaj ten przepis na rybne kotleciki, nie mam takiej potrawy w domowym menu Cytat:
a Van Diesel nie jest zly ale Pudzianowi do niego dalekoooooCytat:
to mialas dzionek fajowy ja tez taki chce ![]() dzieln karmiaca mamusia z Ciebie - ja sie poddalam po 3 miesiacach bo maly mi jaja urzadzal nie chcial ssac i nie przybieral na wadze mimo ze przystawialam go calymi dniami(jak patrze teraz na jego zdjecia to normalnie jak maly anorektyk wygladal ), potem mu sciagalam mleczko przez miesiac ale jakos mi pokarm zanikal zanikla i zniknal calkiem szkoda fajnie ze zafluidkowalas do sasiadki ja jedna mam ale nie bardzo mi przpadla teraz 2 poznalam to z ta juz mozna pogadac nie powiem - corcie ma 2 dni mlodsza od mojego Szymka i 2.5kilo lzejsza![]() pochwal sie fotkami i dziekuje Carotka spalas w ogole z wrazenia??
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziołchy
Moc całusów dla Ignasia i Marcelka Dziś mam lepsiejszy humorek,niż wczoraj,może dlatego,że miałam bardzo bardzo złą noc (znczy super,tylko jedno karmienie o północy,ale ciii,żeby nie przechwalić ).Obejr załam wczoraj "New moon" i wszystko błoby super,gdyby nie aktor grający Edwarda,no nie podchodzi mi ten koleś,taki kluchowaty jest dla mnie .Walki Pudzin-Nejman nie odglądałam i nawet nie zamierzałam,bo moje zdanie o Pudzianie i wogóle o tego typu "zabawach ",w przeciwieństwie do większości z was, jest takie: . Wczoraj miałam telekonferencję w sprawie tego,nieszczęsnego mieszkania.Zawsze po czymś takimłapię doła,bo demony przeszłości wracają.Czeka mnie mnóstwo załatwiania i nie wiem jak się za to zabrać ![]() Może któraś z was orientuje się czy mogę załatwić "opinię banku" dotyczącą mieszkania,na którym wisi kredyt hipoteczny,a które z tym kredytem chcę sprzedać.Chodzi mi o to,czy mogę to załatwić będąc za granicą? Wysłałam do banku maila,ale nie wiem czy to poskutkuje .iwcia dens ty to fajna i kochana babka jesteś,szkoda,że ostatnio tak rzadko tu zaglądasz Ten przepis na sałatkę bardzo ciekawy i chyba się skuszę i zrobię dzisiaj.Uwielbiam słonecznik w każdej postaciMarika dojszły te foty czy nie,mów mi tu szybko Ty znowu imprezujesz? i dobrze,wybaw się za mnie również.Gratki dla Igorka za udaną nockę![]() Eve jak ja bym chciała mieć kilkanaście tysię cy euro i najnowszy model merca .Żartuję,u ważam,że kasa wszystko psuje (wiem z autopsji) i wystarczy mi tyle,aby zapewnić sobie normalne zycie i czasem urlopik.Przez normalne życie rozumię: brak martwienia się o rachunki,móc kupić sobie jakiś ciuch bez specjalnych wyrzeczeń,wyjazd na urlopik raz w roku i oczywiście troszkę kasiorki dla dziecka na start w dorosłe życie.Więcej nie chcę,bo pieniądze to same problemy![]() Właściwie mam podobne podejście do twojego TŻ,nie ma sensu kisić kasy,tylko żyć Milena z tą datą urodzenia to dobre jest,a może tu chodzi o to,że niektóre kobiety to non stop swój wiek zmieniają,im starsze tym młodsze ![]() Caro ja ci powiem co Pudzina ma w twarzy Pudzian ma w twarzy oczy,nos i ustaDoris twoja Kalinka mi się śniła,ale była już duża,jakiś 9lat.Tylko to pamiętam ze snu,że to ona była Fajnie,że masz nową,normalną koleżankę.To teraz nie będziesz miała dla nas czasu![]() Anulka Anulka cześć Mell faktycznie podobne z iwcią dens jesteście ![]() A ja dzisiaj uszka z grzybami będę robić.Może nawet ruskie przy okazji,bo ochota mnie naszła.Co jakiś czas zajrzę tu do was
Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-12-12 o 11:37 |
|
|
|
#1360 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej mamuśki
![]() Wczoraj zajrzałam tylko na chwilkę, poczytałam trochę i poszłam spać, bom zmęczona i padnięta była za to teraz od nich odpocznę, bo mam 3 dni wolnego w ogóle Dawid wczoraj w nocy spał jak nie on po kąpieli o 19 pobawił się jeszcze godzinę i zasnął, obudził się UWAGA o 4 nad ranem trochę pociumał tylko wody i mleczka i poszedł jeszcze spać do 8 za to w dzień spał 2 razy po pół godzinie dzisiaj w nocy już standardowo było, pobudka o północy i 5 nad ranem, a ostateczne rozbudzenie i 9 południa jeszcze nie ma a ja już poprałam, zmieniłam pościel, umyłam naczynka i ubrałam choinkę fotki potem Ursull DZIĘKUJĘ BARDZO ![]() Poiglot jaki śliczny Mikołaj z Bryanka ![]() Marika na szczęście siostra wróciła już na stałe do Polski, więc mamy dużo czasu na pogaduchy za owocne zakupkiKalina współczuję nocki i dnia też Gossik biedaczko, że Ty jeszcze dajesz radę funkcjonować Iwcia dens pasuje Ci blond kolorek i jaka Ty chudzinka ![]() Illbana Doris za zawziętość w karmieniu piersią i fajnie, że masz nową kuleżankę
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Napiszcie prosze co potrafiły juz wasze dzieci jak skonczyły 6 miesiecy? Siadziały juz, raczkowały...itp. ?
|
|
#1362 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry mamuśki, wpadam tylko na moment pozdrowić Was cieplutko i całuski przesyłam
Lecę papa |
|
|
|
#1363 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba dzis nie mam dnia do gotowania.Już zdążyłam przypalić garnek i grzyby
Zaraz TŻ z pracy powinien wrócić,to mu małą zapakuję i niech idą na spacer jakiś,a ja będę miała chwilę na zrobienie czegokolwiek .Do tej pory zrobiłam farsz do uszek,ugotowałam ziemniaki do pierogów,zrobiłam pranie (ale jeszcze nie wywiesiłam) i nakarmiłam Milenkę ziemniaczkiem z masełkiem![]() Teraz kawusia i chwila relaksu ![]() Iwciag cześć kochana,gdzie uciekasz i dlaczego? Malutka domyślam się,że się podobało Casandra każde dziecko ineczej się rozwija,więc nie ma co się sugerować umiejętnosciami innych maluchów.Milenka umiała już siedzieć sama,wyciągać rączki,próbowała pełzać,jadła sama chrupka czy biszkopta,sama jadła z butelki. |
|
|
|
#1364 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny!!!
ja dzis mam wielki dzien sprzatania a i tak ledwo chodze bo strasznie mnie bolala noga po silowni ze nie moglam na nia ustac ale dzis jest juz lepiej malutka dobrze grzeczna byla i wogole jest bardzo radosnym i grzeczniutkim dzieciaczkiem ja tez ogladalam walke i od poczatku wiedzialam ze pudzian wygra, najman nie mial zadnych szans ale sam sie prosil o taka kompromitacje!!!
|
#1365 |
|
Raczkowanie
|
Czesc mamuski
Jestem takaaaaaaa zla bo wyjazd do polski raczej niewypali wszyscy jestesmy chorzy tzn Maxiula od piatku ma antybiotyk bo mial gardelko czerwone i uszko do tego te zeby okropnie go mecza .Tz dalej charle a w poniedzialek idzie do pracy bo jesli pojdzie dalej na L4 to na swieta niedostanie wolnego .Mnie dzis zaczelo gardzielko bolec i pewnie najblizsze dni beda nieciekawe Mam pytanko do was - ktora mierzy temperature maluszkowi w uchu? bo tak sie zastanawiam czy moze od tego Maxiule bolalo to uszko ![]() Niemam prezentow bo niewiem czy pojedziemy do polski nawet dla tzta nic bo w mojej wiosce nic niekupie a do miasta teraz niepojade przez te choroby Wybaczcie ze tak o sobie ale mam mega dola
|
|
|
|
#1366 |
|
Zadomowienie
|
michaela ja niestety nie pomoge bo na szczaescie moja niunia nie chorowala jeszcze tylko miala lekki katarek
uszka do gory moze szybko sie wyleczycie i jednak pojedziecie na swieta do polski trzymam za was kciuki
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ja na chwile ![]() BUZIACZKI DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH GWIAZD ![]() U nas wszystko ok ![]() Bryanek mnie troszke denerwuje bo nauczyl sie pluc i czesto jedzenie zamienia sie w katastrofe.. aleee oby sie szybko oduczyl ![]() Jutro maaam randke z tztem.. eeh juz sie nie moge doczekac![]() oby wieczorek bylmily.. napewno goraco wieczor sie niezakonczy bo po, jedziemy do mojej mamy na noc bo tam bd spal Bryanek ciekawe jak sobie dam rade bez mojego synka a jak synek bez mamciA Bryankowi kupilam chrupki kukurydziano marchewkowe i je po troszku mietosi..Pytanko mam Od kiedy podawac zolto?i jak je podawac??
|
#1368 |
|
Zadomowienie
|
Przeczytalam co naskrobalyscie przez dwa dni i uciekam cos zjesc bo schudlam ostatnio i tzreba nadrobic ![]() Iwcia dens sliczna jestes i wlsoki fajnie wyszly, w ogole nie widac zeby wczesniej byly ciemniejsze Jeszcze tylko dodam, ze ciesze sie, ze Pudzian wygral, nie lubie tego Najmana Aaa i mam teraz urlop Zebyscie widzialy co Jasio teraz robi, zeby dostac sie do lapka |
|
|
|
#1369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie sadze zeby od tego bolalo uszko.. uzywalam takiego termometru i bylo zawsze wszystko ok zdrowka zyczymy i calujemy
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
cze
![]() Michaela ![]() Poiglotka zółtko od już po pół co drugi dzień do zupki, a jak nic nie będzie Bryanowi to po całym I trzymam kciuki za randkę Zdaj relacje w szczegółach
|
#1371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i moge dodac do sloiczka te zoltko??
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Tak możesz
![]() Ale bezpośrednio przed jedzonkiem
|
#1373 |
|
Wtajemniczenie
|
Podczytałam Was trochę, bo dziś wieczór mam labę, Iwo wykąpany, ubrany teraz karmiony przez ciocię a ja odpoczywam.
|
|
|
|
#1374 |
|
BAN stały
|
Bladynkapoznan
jest proszona o pojawienie sie na watku Lejdisek!! gdyz tesknimy za TOBA |
|
|
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
blondynkipoznań to my nie widziały hoho
|
#1376 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, pamiętam o Was, ale nie mam czasu żeby poczytać czy coś skrobnąć. Gosia ciągle budzi się w nocy, dziś np. urządziła sobie (i nam) imprezkę od 2 do 4. staje już sama w łóżeczku, więc kilka dni temu obniżyliśmy łóżeczko na maxa.
Mała ma 70 cm i waży 8,4kg (czyli ciągle nie podwoiła wagi urodzeniowej ), ciągle bezzębna (chociaż pani doktor twierdzi, że dziąsła rozpulchnione i idą zęby), ciągle karmię piersią, ciągle bez @. przesyłam uściski i całusy dla majowo-czerwcowych bobasów i ich mam Edytowane przez rumiankowa Czas edycji: 2009-12-12 o 21:30 |
|
|
|
#1377 |
|
Wtajemniczenie
|
Ignaś dziękuje za życzenia swoim uroczym bezzębnym uśmiechem
![]() Klaudia życzymy gorącej i miłej randki. O relację pytać nie będę bo dzisiejszą nockę i jutrzejszą spędzam bez męża więc jeszcze mi ochoty narobisz Tak jak Carolajna napisała pół żółtka co drugi dzień (cholero wstrętna musisz być zawsze pierwsza z odpowiedziami? ) Dziewczyny których pociechy mają ząbki powiedzcie mi czy w okresie ząbkowania kupy maluchów były rzadkie i pojawiały się odparzenia? Bo Igulowi na pupci pojawiła się wstrętna czerwona plama która go boli. proszku nie zmieniałam, pieluch też nie więc nie wiem skąd to odparzenia. Szperałam w internecie i wyczytałam że to może mieć związek z ząbkami. Jak mam to cholerstwo wyleczyć? Nie mam pojęcia jak, myślałam że ten problem nas ominie. Dajecie już maluchom chrupki? Cholera to ja jestem sto lat za murzynami bo ciągle jeszcze miksuje zupki a potem przeciskam przez drobne sitko. Muszę tu częściej bywać to nadrobię zaległości ![]() P.S. Ponieważ tak dawno mnie nie było to pochwalę się jak wygląda moja pociecha po 2 miesiącach od ostatniego razu Wybaczcie, ale solenizantowi wolno ![]() P.S. Magduchacha jeszcze tu bywa? bo Igul tęskni za jej Nisią
Edytowane przez Heksa Czas edycji: 2009-12-12 o 21:16 |
|
|
|
#1378 |
|
Zakorzenienie
|
cze rumianku
Heksa ![]() tak ![]() Ja wietrzyłam dużo pupcie a smarowałam sudocremem, linomagiem i takim kremowym paskudztwem...clorocośtam ![]() My już jemy chrupki kukurydziane i chrupaczki ryżowe z bobovity ![]() A zupek już nie miksuje tak bardzo, zdarzają się tam takie maleńkie kawałeczki w gruncie rzeczy nie jest już to papka Pilnuje tego bo znam przypadek gdzie mama podawała córci takie zupki długo i teraz Mała ma 4 latka i nie potrafi zjeść normalnej zupy...wszystko musi być zmiksowane ![]() Zresztą w słoiczkach od 6 mies też są już kawałki warzywek
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-12-12 o 21:36 |
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
eh musze sie wyzalic
apropo jutrzejszej randki myslalam ze bedzie tak ze pojedziemy jutro do mojej mamy zostawimy Bryanka wyjdziemy na pare godzin.. Bryanek bedzie spal z moja mama wrocimy i bedziemy spac u mojej mamy A tz gada ze jestem niemyslaca ze jak to bd spac u mojej mamy ze Bryan nie moze spac z moja mama, ze nie ma tam lozeczka ze jak to itp... ![]() nO i plany mi sie pokrzyzowaly... nie wyobrazam sobie o 23 w nocy jechac do domuz Bryankiem i go budzic myslalam ze milo spedze ten czas.. tz mi teraz wkrecil glupia mysl do glowy tym gadaniem i odechcialo mi sie spac u mamy i tego zeby Bryanek spal z nia kurde.. chyba nigdzie nie pojdei bede siedziala w domu.. sprzatala gotowala.. bo to jest najlepszym wyjsciem
|
#1380 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
O! moja nie moja ursull ![]() Dziewczyny co wy widzicie w Pudzianie ![]() Dzisiaj pierwszy raz byliśmy na basenie z Dziecmi Dziewczyny a jak ja nie dawałam żółtka dzieciom, bo nie wiedziałam, to bardzo źle zrobiłam?
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-12-12 o 22:06 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:01.

na i jej tz Polakami,ktorzy nie pija alkocholu i nie imprezuja w kazdy weekend(a to zadkosc
(zart

.
MÓJ KOCHANY SYNUŚ IGOREK

, tz wrocil po pracy i now wybyl 

).Obejr załam wczoraj "New moon" i wszystko błoby super,gdyby nie aktor grający Edwarda,no nie podchodzi mi ten koleś,taki kluchowaty jest dla mnie
. 
za owocne zakupki