|
|
#4351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Też takiej szukałam, a wszędzie pełno cekinów i świecidełek wszelkich. W końcu mi się udało taką znaleźć w malutkim sklepie (chociaż musiałam wyłamać ozdobne zapięcie, bo wydawało mi się tandetne). W sieciówkach niczego takiego nie ma.
|
|
|
|
#4352 |
|
Zadomowienie
|
U mnie z butami nie powinno być problemu... Myślę, że coś znajdę, ewentualnie mogą być niektore za szerokie, bo mam wąską stope, ale przy tym mały rozmiar także napewno coś znajdę. Jutro sklepy otwarte to może pójdę na jakieś zakupy
|
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ktoras pisala ze z tym wzorem mozna troche przesadzićw sumie takie z wzorkami sa podobne do kabaretek... tyle ze mi sie podoba calosc w czerni
Edytowane przez hammie Czas edycji: 2009-12-12 o 19:26 |
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a czy takie coś mogłoby pasować(chodzi o krój)?
http://moda.allegro.pl/item842406060...ed_editio.html |
|
|
|
#4356 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szukam na necie zdjęcia moich bucików, ale nie mogę znaleźć, aparat znalazłam, ale kabla nie mam Ale i tak zdjęcia naprawdę nie oddają ich uroku, bo są boskie ) satyny, kosztują 99zł i są jeszcze czerwone i chyba szare. Ale naprawdę są cudne mimo niskiego obcasa i wygodne |
||
|
|
|
#4357 |
|
Konto usunięte
|
moja!<3 w rzeczywistosci ma czarny dół, satyno-podobny dol zle odbil swiatlo;-)
Edytowane przez 2011801131227 Czas edycji: 2009-12-12 o 19:36 Powód: byk |
|
|
|
#4358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ładna, to na górze to aksamit? |
||
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
8,5 mierzone z tej wyższej strony i jestem w lekkim szoku, bo dla mnie to wyglądało na 5
|
|
|
|
#4360 |
|
Przyczajenie
|
Według mnie te sukienki są bardzo eleganckie i przy tym napewno wygodniejsze niż taka długa ..
Osobiście w tym roku wybieram się na studniówkę i sama nie wiem co mam założyć. Dzięki Tobie mam wgląd to ciekawych sukienek A co do ekstrawaganckich dodatków ... Bardzo ciekawy pomysł.. Musisz tylko sprawdzić czy wszystko będzie do siebie pasowało Pozdrawiam .. Klaudia
|
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
No ja tez jakoś szczególnie nie jestem przekonan,szukam i kombinuje a może w końcu coś znajdę. :/
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4363 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
To poganiaj go, bo Ci wykupią najładniejsze buty
![]() Ja bym z chęcią założyła krótką, bo jest dużo ładnych, ale mam straszne kompleksy i to takie realne, bo mam żylaka na nodze (przed studniówką nie zrobię, bo to jednak trochę kosztuje) i sporo blizn i mogłabym mieć tylko kryjące przeciw żylakowe rajstopy, żeby to jakoś wyglądało, a jakoś mi się nie widzi mieć np. czarnych rajstop na studniówkę, a poza tym bym się ugotowała w takich 80 den A do długiej mogę założyć cieliste pończochy i będę mogła się bawić swobodnie
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze pozostają pończochy z pasem albo takie niby samonośne, ale z niby pasem, nie wiem, czy wiesz, o jakie chodzi, ale pewnie takie też by się odznaczały. Zawsze można przytyć |
|
|
|
|
#4367 |
|
Zadomowienie
|
Ja już 2 lata próbuje przytyć i jeśli przybiore chociaż 2kg to wszystko idzie w brzuch i robią się fałki, które też mi widać pod sukienką
Jeszcze wyjdzie na to, że będę musiała ubrać gatki ściagające Albo zaczne jeść Activie
|
|
|
|
#4368 |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=EwelinQsia;15820831]A góra z jakiego materiału? Bo mi wygląda na sztruks?!
![]() aksamit;-) w realu asuper to wyglada;-) |
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To chyba pozostaje tylko dieta na masę + jakieś ćwiczenia, albo lepiej sport regularnie uprawiany, bylebyś tylko za dużych mułów sobie nie wyrobiła ![]() A na trawienie świetne jest siemię lniane, najlepiej całe, zmielone w domu i zalane wrzątkiem. Ja codziennie piję gdzieś 2 łyżki na duży kubas wody i widzę, jak mi się brzuszek spłaszcza
|
|
|
|
|
#4370 |
|
Raczkowanie
|
Mogę was prosić o radę? Zamierzam kupić na studniówkę buty, na obcasie oczywiście. Mam dylemat, ponieważ 36 jest trochę ciasnawe, boję się, że już po godzinie chodzenia będę miała opuchnięte stopy, a z drugiej strony 37 też nie jest idealne, trochę lata. I moje pytanie, czy są jakieś wkładki, czy cuś, co mogłoby mi pomóc w lekko niedopasowanym bucie?
|
|
|
|
#4371 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Ogladam te wasze sukienki i oglądam i teraz juz sama nie wiem. Bardzo bym chciala krótką sukienkę. Mam 176cm wzrostu, do tego fajne szpilki i moje nogi będą siegały nieba A jeśli chodzi o długie to tylko te z sheri hill ;D BTW: Strasznie podoba mi się ta sukienka z okładki z Megan Fox, biała z zamkami... Wiele bym za nią dała Jest wg mnie idealna..
|
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Poganiam, przed chwilą wysłałam mu smsa żeby to w końcu zmierzył, a odpowiedź, którą dostałam to 'ale właściwie po co?'
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba sie w ogole nie znam, bo dla mnie to i koronka moze byc do peep toe ![]() |
|
|
|
|
#4374 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() caramely ta ostatnia jest cudna Edytowane przez EwelinQsia Czas edycji: 2009-12-12 o 20:24 |
||
|
|
|
#4375 |
|
Rozeznanie
|
muszę się pochwalić moją dzisiaj zakupioną sukienką, butami oraz torebką
dopiero wczoraj zaczęłam poszukiwania studniówkowe, upatrzyłam sobie buty i torebkę, które dzisiaj kupiłam .. oraz przypadkiem właściwie kupiłam sukienkę, bo nie spodziewałam się, że znajdę taką, jaką sobie właściwie wymyśliłam buty + torebka z ccc, a sukienka orsay mierzyłam jeszcze 34, ale niestety nie mogłam się w niej dopiąć u góry, i ostatecznie wzięłam 36. jest dokładnie taka, jaką chciałam. czarna, skromna sukienka, czarne buty, czarna torebka, biżuteria to srebrne długie kolczyki i czarno-srebrny szal chciałam, żeby sukienka była praktyczna: wszystkie które spotykałam były takie obcisłe, że ruszyć nie dałoby rady, a ta jest idealna, luźniejsza, nawet po schodach w niej wejdę, myślę, że nie będzie mnie ograniczała w tańcu poza tym mam zamiar używać jej jeszcze po studniówce jako małej czarnej na różne okazje podobnie z butami i torebką, już wiem, że ubiorę je na sylwestra ![]() byłam pewna, że nie znajdę sukienki, która mi się spodoba, a jednak się udało w orsay jest dużo ładnych sukienek, mierzyłam też czerwoną z takiego atłasowego materiału, leżała bardzo ładnie, ale ten materiał lekko tandetnie wyglądał. była też czarna z podobnego materiału, niestety ktoś kto ją szył oraz projektował popełnił błąd, bo sam materiał układał się bardzo ładnie, ale zamek był za twardy w stosunku do niego i na pupie robiła się taka pufa ![]() generalnie jestem bardzo zadowolona z tego, że właściwie podczas pierwszego dnia poszukiwania sukienki udało mi się już ją kupić |
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wg mnie nie pasuje + będzie efekt czarności od góry do dołu, a to na studniówce nie wygląda dobrze, koronka zazwyczaj jest dość gęsta. |
|
|
|
|
#4377 |
|
Zadomowienie
|
anjya ładnie, skromnie, klasycznie, podoba mi się, choć ja wole zaszaleć zawsze z odrobiną koloru, żeby rzucać się troche w oczy
|
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
|
anjya, śliczny komplet. Ta sukienka jest za kolana? Wygląda na krótszą
![]() A ile cm mają te buty?
|
|
|
|
#4379 |
|
Raczkowanie
|
a myślicie że dostane gdzieś tą z zamkami? ^^
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, wątpię. Po 1 ubrania i biżuteria jaką wykorzystuje Elle są dość drogie i od najlepszych projektantów, po 2 jest dość oryginalna, wiec wątpię żeby któraś sieciówka ją skopiowała. Więc można jedynie uszyć u jakiejś dobrej krawcowej, która tego nie zbabrze albo zapłacić niebotyczną sumę i kupić od projektanta.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:38.

Teraz są naprawdę modne, a pasują właśnie do prostych kreacji..
tylko ktoras pisala ze z tym wzorem mozna troche przesadzić
Ale i tak zdjęcia naprawdę nie oddają ich uroku, bo są boskie