|
|
#2281 |
|
BAN stały
|
Dot.: pogaduszki o ...wszystkim
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo raczej nie moge pozwolic sobie na takiego drinka chyba ze samemu sie zrobi, bo w klubie od 20zl i to jakis z niskiej półki jak bylam na urodzinach kolezanki i Nadolskiego to oni sami robili drinki wodka+sok bananowy+ syrop malinowy pychota Chociaz ja i tak za wodka nie przepadam
|
|
|
#2284 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2285 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za malo ufna jestem
|
|
|
#2286 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2287 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak poznałam eksTża na necie miałam 15 lat... Byłam zdesperowana, bo wszystkie dziewczyny z klasy miały Tżów, a ja nie.
Pamiętam jakie były problemy z moimi rodzicami. Nie chcieli o tym w ogóle słyszeć. Ale potem jakoś ich namówiłam. Musiałam "pokazać" nowego kolegę mamie a potem już było ok ![]() W sumie nie żałuję tej znajomości i 9 miesięcy, ale byłam wtedy młoda i głupia, on nie wiedział czego chce, a na dodatek na horyzoncie pojawił się mój obecny Tż i jakoś tak wyszło, że się rozstaliśmy... Ale do tej pory mamy ze sobą kontakt ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- O i jeszcze dodam, że w sumie poznawianie na necie jest chyba taką alternatywą dla osób może trochę mniej śmiałych. Przecież w necie nie ukrywają się sami zboczeńcy i tak dalej, co jednak nie znaczy, że można sobie ot tak szaleć. Trzeba uważać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2288 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No dokladnie....tak jak napsilam sa wartosciowi ludzie./...moja exprzyjaciolka ma chlopaka z neta |
|
|
|
|
#2289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaz np moja siostra poznala swojego meza w int.
Edytowane przez memorize Czas edycji: 2009-12-12 o 20:39 |
|
|
|
|
#2290 |
|
Zakorzenienie
|
Dużo w sumie jest takich par, które poznały się przez neta, a teraz są szczęśliwymi małżeństwami.
Motylicaja a wracając do tego, że jesteś nianią jak długo już opiekujesz się dzieciaczkami?
|
|
#2291 |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam pracę
Ja poznałam mojego Tż w internecie umówiliśmy się na spotkanie ja poszłam z koleżanką i od tego się zaczęło już 4 lata razem |
|
|
|
#2292 |
|
Zakorzenienie
|
No i mamy żywy przykład takich znajomości
![]() alazkrainy gratki za skończoną pracę ![]() Kurde tak sobie myślę, że może zacznę czytać książkę z biomedycznych, ale tak strasznie mi się nie chce.. ;/
|
|
#2293 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() QUOTE=agunineczka;1582193 5]Dużo w sumie jest takich par, które poznały się przez neta, a teraz są szczęśliwymi małżeństwami. Motylicaja a wracając do tego, że jesteś nianią jak długo już opiekujesz się dzieciaczkami?[/QUOTE]opiekjue sie 2 dzieci w 2 roznych domach jeden to chlopka lobuz Piotrek 2,5latka i Gabrysia 1,5 roku u Poitrka pracuje od 10.2008 roku a u Gaby od 03.2009 i wtorek i czwartek i czasem poniedzialek ejstem u Piotrka a w sorde i w piatek to na zmiane jestem u Gaby
|
||
|
|
|
#2294 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2295 | |
|
Zakorzenienie
|
ooo to fajną masz prace
![]() A nie planujesz potem żadnych studiów związanych właśnie z wychowywanie dzieci czy cos podobnego? ![]() Sprawdziłam sobie to menu: Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Ja sobie codziennie mówię, że dziś już nie, bo się nie opłaca
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2297 |
|
Zadomowienie
|
...ale dostalam pyszne czekoladki
to tak na lepsze odchdzanie
|
|
#2298 |
|
Zakorzenienie
|
memorize ty się odchudzasz?! Widziałam na galerii jaka szczupła i piękna dziewczyna z Ciebie!
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Widzę, że Tż trochę wyda w Sylwka na %... parzcie jakie ceny... ;/ http://www.klubnext.pl/ (kliknijcie na cennik..)
|
|
#2299 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja tylko sobie tak mowie ze sie odchudzam raz w tyg na pitce, slodycze etc![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
moze wypic troszke przed wejsciem?
|
||
|
|
|
#2300 |
|
Rozeznanie
|
no właśnie memorize, ja nie wiem z czego Ty się odchudzasz !
![]() Co do poznawania ludzi przez neta to nie jestem przeciwna,ale nie spotkałabym się z chłopakiem w ciemno,nie widząc nawet jego zdjęć , no i zgadzam się z memorize ,że trzeba uważać,bo różni w sieci grasują ... Kupiłam tylko perfum dla kumpeli na urodzinki a dla siebie niestety nic Aga, ja się trochę boję,że mi coś dosypią do żarcia jak zostawię bez opieki
|
#2301 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tak, no bo kurde, takie ceny... ;/ U tża coś se chlustnę
A to jednak Sylwester i wypić troszkę trzeba... Kurcze, strasznie drogo. W niektórych klubach jest dużo taniej. Np TU ... ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Patka, przecież to jedzenie tam wiecznie leżeć nie będzie. Tylko przekąski i ewentualnie zimne. Zresztą ta strefa ze stolikami będzie miała kelnerów, to chyba będą pilnować...
|
|
#2302 |
|
Zadomowienie
|
Mojej mamie kiedys dosypali cos do piwa...
Ogladam wlasnie galerianki, bardzo fajny ale tragiczny... |
|
|
|
#2304 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2305 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak Ci do paluszków dosypią niby? Aldo do chipsów? Specjalna posypkę dorobią? ![]() ![]() Akurat o takie coś to się nie boję... Zresztą nawet jak dosypią to i tak ma mnie kto pilnować
|
|
|
#2307 |
|
Rozeznanie
|
no różne są sposoby
jakimś kwasem żrącym obleją ![]() Idę kąpu kąpu,dobranoc
|
#2309 |
|
BAN stały
|
[QUOTE=agunineczka;1582209 2]ooo to fajną masz prace
![]() A nie planujesz potem żadnych studiów związanych właśnie z wychowywanie dzieci czy cos podobnego? ![]() narazie nie wiem..... a ja tera FIltruje z facetam na gg |
|
|
|
#2310 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jak bylam na urodzinach kolezanki i Nadolskiego to oni sami robili drinki wodka+sok bananowy+ syrop malinowy pychota
za malo ufna jestem

to cofam swoje słowa ucz się ucz nauka to potęgi klucz
moze wypic troszke przed wejsciem?