|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
60 kg to mało
zaraz skoncze moje dzielo i pokaze
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
w taki mrazie ide sie kapac jak wroce to juz pewnie zobacze Twoje dzielo
![]() w miedzyczasie oblukalam cie na nk i naprawde-jelsi sie nie obrazisz-super sexy z Ciebie kobietka jest |
|
|
|
#1773 | |
|
Lena
|
no jak nie jak tak! i to bardzo...!
![]() Cytat:
![]() ............... ja już po sesji filmowo- weselnej.. fajnie tak oglądnąć siebie na kasecie/płycie... i koleżanka obaliła sama winko... ale szła do domu prosto, więc wszystko ok!
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
jasne
![]() ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- lula witaj! |
|
|
|
#1775 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ufff...zrobiłam te zdjęcie połaczone.nie miałam dobrych fotek al ecos widac. prosze bardzo i całe szczęście sie za mnie wzięła i pilnowała i przestałam tak myslec .a wagowo to chyba nad tym morzem sie też źle czułam bo po operacji i zmęczona zestresowana i odrazu widać że coś nei tak jak te zdjecia na kompie przejrzałam. ![]() A teraz lodówka własnie sie ze mną żegna. baj baj. no more,no more. jakgdyby fu.ck you lodówko
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
Mustique ja to zawsze wolesama najpierw oblukac jak wyszlam na danym nagraniu
matkoooo ale zwala heheheh![]() a mowicie o filmie szybcy i wsciekli czy cos takiego?kiedys na kompie ogladalam...;p ale wlaczylam akurta w momencie na scene z jakas pink girl w jej pink car.i zwrocilam prawie nawet M.przelaczyl;p
|
|
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę się prysznicować i spać Dobranoc ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- jolka niezła laska z ciebie
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
jolcia na tym pierwszym to jak anorektyczka wygladalas,bez obrazy
a wiec faktycznie na schodach ladnie ale moim zdaniem naj to na tym 56 kg i 61,5 moim zdaniem wygladas bardzo kobieco...ale co ja ci bede gadac-jesli Ty sie czujesz lepiej jak wazysz mniej to i tak Cie nie przekonamjesli Cie urazilam czyms to przepraszam ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- joanwi dobrze mowisz
|
|
|
|
#1779 |
|
Rozeznanie
|
lusesita ja sie nie obrazam
nie jestem obrażalska praktycznie w cale. bo ja jestem za duża gaduła i na 5 min umiem sie jedynie obrazić ale na 1 anorektyczka-kompletnie. i tak juz prawie myślałam,na szczeście mama mnie wzięla w obroty i kazała jeśc. a teraz chcę ważyc tak 61. bo do 53 to nie schudne aż tyle woli nie mam
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Załącznik 2715908
Załącznik 2715909a jesli juz mamy porownywac sylwetki to duzo zalezy tez od zdjecia moim zdaniem. np. na tym w welonie to wyglaam ok moim zdnaiem, a na tym z m.tragicznie grubo - szczegolnie brzuch...fakt ze tam mam tunike,ale ogolnie na tym drugim jakas taka napuchniet ajestem a to tylko tydzien roznicy byl,wiec...![]() jolcia na tym zdjeciu w czerwonej sukience tez jest ok zreszta i wtedy wlasnie pomyslalam:wow sexy lady
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-12-13 o 13:31 |
|
|
|
#1781 |
|
Rozeznanie
|
akurat sie tak nie czuje wcale ale dziekuje
lusesita super ta kiecka na 2 zdj. i chuda wygladasz i jestes
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-12-12 o 23:42 |
|
|
|
#1782 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze sie nie znamy - więc cześć ale tu dziewczynyza Tobą tęskniły Cytat:
![]() Cytat:
zyj w zgodzie z lodówka bo jestes kobieca a o to chodzi |
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
na pewno chcesz schudnac az do 61??? moim zdaniem przesadzasz troszke;p
aletak jak wczesniej pisalam: i tak Cie nikt nie przekona jak sie tak czulas lepiej to najwazniejsze...ide czytac, bo chyba lapie dola od swoich zdjec;p dobranoc! ![]() |
|
|
|
#1784 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja dzis mam okrutny dzień... wahania nastrojów straszne...
łzy mi dzis sie lały strumieniami... masakra w pracy taki tłum z nie ogarnełam do teraz, zero kultury wsród ludzi teraz a klientów to juz wogóle a podobno świeta ida po pracy pojechałam po ten polar i kupiłam plus jeszcze okularki na basem strój jednoczęsciowy i czepuś wszystko new a co... jutro sobie pojade na basen wypróbować ![]() co tam u Was dziewuszki? ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
meg oczy sis to orygninaly;p ale nie powtorze jej tych komplemetnow, niech sie nie czuje za pewnie
![]() i tez bylam dzis w realu ![]() baj baj kochane do juterka ![]() jolka nie ma za co |
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
a kiecka mojej sis
meg u mnie zamula;p dlatego spadam bo jeszcze bardziej Wam bede zamulac a faktycznieludzie to swinie-a jak sobie towar z rak wydzieraja...krzycza...ot wieraja rucaja na podloge-to dzis zaobserwalam w realu wlasnie![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- niunia dobranoc |
|
|
|
#1788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba że za dobrą opłatą
|
|
#1789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
;/ okropnie
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
jakby TŻ byl ode mnie grubszy to moze bym i sie cieszyla
ale zartuje,wiem, ze nie jest zle...aczkolwiek na niektorych zdjeciach jestem soba zniesmaczona![]() ona z tylu ma wiazanie takie jak w gorsecie...dzieki temu mialam talie dobranoc |
|
|
|
#1791 |
|
Rozeznanie
|
zAPOMNIAŁAM. Byłam w biedronce dzis. kupa babć
i stoi taka babcia brzydka z lasą,taka pomarszczona z 80 lat. i ma w reku koszyk. i niechcący ją szturchnela taka pani ze 40 lat i przeprosiła. a ta stara baba-popchnęla ją, koszy na ziemie rzuciła, cos burkneła i pokazała środkowy palec! ahahahahha a ta pani 40 lat-szok. i tylko skomentowała,że taka stara pani a pokazuje na co to ją stać. i odeszła. jak te akcje zobaczyłam-śmaiłąm sie z 5 minut. stara nadpobudliwa baba z fu.ck you ![]() "mam talie" -to tekst mojej siostry bo ona talii raczej nie ma.i jak sie ubieze czasem,że sie podkresla te część ciała to leci i pokazuje-patrz!mam talie
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-12-12 o 23:54 |
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
jolka
juz sobie to wyobrazilam i z ta talia tez dobre-ja ez tak mowie![]() znalazlam zdjecie co do ktorego etpau mojej wagi bym mogla wrocic-gdyby nie moje obzarstwo.bluzka przed brzuch i nic sie nie wylewa-piekne czasy ![]() jutro te zdjecia pokasuje;p ide w koncu do tego lozka bo oczy mi sie juz zamykaja ![]() Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-12-13 o 13:31 |
|
|
|
#1793 |
|
Wtajemniczenie
|
ale Wam sie włączył temat wagi... mi zawsze cos w niej nie pasuje . chciałabym miec troche mnie kg... ale co zrobic staram sie ruszac ale waga przeważnie w miejscu stoi... moze przed ślubem sie silniej zmotywuje... hahahah moja kolezanka z grupy teraz miała w sierpniu wesele i przeszła na diete chyba raczej głowóke i schudła do ślubu 17 kg
![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- nikogo tu nie ma więc trzeba sie zbierać dobranoc
|
|
#1794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- halo jest tu kto chyba ide spać
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
No nie dałam rady za chiny ludowe Was nadrobic
A teraz oczka mi się kleją, więc idę się wypluskac i lulu, a jutro znów po buty dla Łukasza i do rodziców, więc może wieczorkiem się odezwę, ale nie piszcie tyle ![]() Pchły na noc ![]() Pa
|
|
|
|
#1796 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie od 41 - 60 strony
Mabi84 - dobrze, że z babcią lepiej. Mustique - gratuluję Antosi a co to za prezent dla TŻ-a ? Ale macie wysyp wesel ![]() Kaska87 - piękna historia i bardzo ładny pierścionek ![]() Lusesita23 - mi się najbardziej podobała IV część "Przed świtem". Ja mam samsunga Avilę i sobie chwalę, mimo że dużo korzystam z telefonu to bateria długo trzyma 87_meg - gratuluję rocznic , - dobrze, że już się pogodziliście. I fajny sylwestrem się szykujeHonolinka - śliczna sukienka! ![]() Elunka88 - jeśli chodzi o TŻ-a i jego sytuację, to jeśli to był pierwszy raz to chyba już dostał nauczkę, teraz najważniejsze czego potrzebuje to wsparcie. Będzie dobrze, trzymam ... franca dopuściła cię do zaliczenia ? Sonek - a może Ci fotografowie mają www to może coś podpowiemy ? Micia - niezły ten kawał o zegarku Kasiulenkowo - gratuluję rocznicy! T'ai - chyba jest jakiś wysyp na ciąże, bo dziś w realu pełno Pań widziałam... Ja też jestem mol książkowy. Butterfly20 - ciekawe pomysły na prezent. Kiedyś oglądałam tą grę, ale nie kupiłam może teraz się skusze ? A co do wesela to może uda Wam sie pójść z teściami na jakiś kompromis ? ![]() Stysik - dzięki za współczucie Dottta - mi się nie podobał, ale to fakt można było się pośmiać. To ja poproszę o historię Waszego związku. Bambusiek - dobrze, że udało Wam się dojść do porozumienia vs daty. A jak się czujesz ? I dlaczego daje się w prezencie łyżeczkę ![]() Cobra - będzie dobrze ![]() Jolkajp - niezła ta Twoja kicia Niunia - dzięki za przepis ![]() ------ Przez ostatnie lata - z tego co pamiętam - to na święta jeździliśmy do babci za Wrocław, więc z Piotrkiem nie widziałam się całe święta. W tym roku zostajemy w domu i plan jest taki, że wigilię każdy u siebie, a potem Piotrek będzie odwoził dziadków do domu, więc przyjedzie po mnie i razem pójdziemy na pasterkę, a potem do babci na chwilę. A 25.12 i 26.12 to jeszcze nie wiem jak będzie. Jeśli moi dziadkowie nie przyjadą do nas na święta, a będzie kasa to moze 26.12 byśmy do nich pojechali. * Chodzić na basen przynajmniej 1 w tygodniu (to już zaczęte, bo od 3 tyg chodzimy * pracować systematycznie w Ori i najpóźniej do grudnia '10 osiągnąć kolejny tytuł. Cytat:
Cytat:
![]() Jak ten czas szybko leci! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Zaległości nadrobione |
||||||
|
|
|
#1797 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
to bedzie powitanie radosne ![]() Cytat:
a na tych kolejnych zdjeciach tez fajnie wygladasz w ogole bardo ladna jestes w kazdej wadze ![]() Cytat:
Bylismy dzisiaj na zakupach i kupilam sobie kurtke i spodnie narciarskie to moge teraz spokojnie smigac bo wczesniej wygladalam jak uboga krewna Tomasa ![]() Dobranoc kolorowych snow
|
|
#1798 | ||
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=butterfly20;1581592 3]Sonek oooo cóż to za nastrój? A może masz PMS?
![]() Jestem drogie PM-ki. Powracam do Was w nieco lepszym humorze. Tym bardziej, ze jakieś pół godz. temu odkryłam, że ten mój fatalny nastrój wynika pewno faktycznie z PMS. Podejrzewam, ze to PMS , bo od popołudnia płaczę z byle powodu, a to u mnie najpewniejszy symptom zblizającej się @. No a może te Wasze fluidy tak pomogły. ---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ---------- Cytat:
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
pierwsza!!
![]() dziś na 13 30 do szkoły ![]() mam nadzieję ze obejrze dziś dziennik Brigitte Jones (jakos tak się to pisze ja ważę 63 przy wzroście 177 ![]() po niech będę taka dobra |
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

zaraz skoncze moje dzielo i pokaze

.
matkoooo ale zwala
heheheh

, a teraz biorę się za sprzątanie a potem może upiekę pierniczki i ciasteczka maślane 
ciekawe skąd Ci się to wzięło 
a co to za prezent dla TŻ-a ? Ale macie wysyp wesel