Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-12, 23:05   #1771
jolkajp
Rozeznanie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

60 kg to mało zaraz skoncze moje dzielo i pokaze
Stary 2009-12-12, 23:09   #1772
lusesita23
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

w taki mrazie ide sie kapac jak wroce to juz pewnie zobacze Twoje dzielo

w miedzyczasie oblukalam cie na nk i naprawde-jelsi sie nie obrazisz-super sexy z Ciebie kobietka jest
Stary 2009-12-12, 23:10   #1773
Mustique
Lena

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny wrocilam teskniolyscie??? hehehe:P
no jak nie jak tak! i to bardzo...! opowiqadaj zaraz co tam u ciebie w tym wielkim świecie słychać!

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość

idę Vina oglądać - teraz pewnie wszystkie się zlecą

no i zaje.biście - jakieś fatum nademną ... w tej części Vin nie gra
no właśnie też czekałam z ozorkiem na niego,,... a tu doopa.. to nie ta część! ale autka ładne!

...............
ja już po sesji filmowo- weselnej.. fajnie tak oglądnąć siebie na kasecie/płycie... i koleżanka obaliła sama winko... ale szła do domu prosto, więc wszystko ok!
Stary 2009-12-12, 23:13   #1774
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
niunia wstaw koniecznie zdjecie bluzki jak ja kupisz
jasne

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ----------

lula witaj!

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 23:27   #1775
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
w taki mrazie ide sie kapac jak wroce to juz pewnie zobacze Twoje dzielo

w miedzyczasie oblukalam cie na nk i naprawde-jelsi sie nie obrazisz-super sexy z Ciebie kobietka jest
Mrauuuu.... Dzięki. i mam koci charakter gratisowo-wredziocha jak mi za pazury zajdzie ktoś,tak jak moja Kicia sie dobrałysmyMoze i sexy ale ile ja mam kompleksów...Boże

ufff...zrobiłam te zdjęcie połaczone.nie miałam dobrych fotek al ecos widac. prosze bardzo byłam kiedys chudzinka-ta na schodach 53 kg.czułam sie naj,naj. a najgozej jak te 50 kg. bo ja nie jadłam i naprawde myslałam,że jestem gruba i zaczynalam myslec jak anorektyczka i powiedzialma mamie i całe szczęście sie za mnie wzięła i pilnowała i przestałam tak myslec. ale jak sobie przypomne to jakas masakra. samo w głowie cos mówiło.nie jedz, tłuste tłuste...brrr... i sie czułam wtedy źle,ciagle zimno mi było.
a wagowo to chyba nad tym morzem sie też źle czułam bo po operacji i zmęczona zestresowana i odrazu widać że coś nei tak jak te zdjecia na kompie przejrzałam.
A teraz lodówka własnie sie ze mną żegna. baj baj. no more,no more. jakgdyby fu.ck you lodówko
Stary 2009-12-12, 23:28   #1776
lusesita23
Zakorzenienie

Mustique ja to zawsze wolesama najpierw oblukac jak wyszlam na danym nagraniu zanim obejrzre np. z TŻ. zawsze jest mniej wiecej tak matkoooo ale zwala heheheh
a mowicie o filmie szybcy i wsciekli czy cos takiego?kiedys na kompie ogladalam...;p ale wlaczylam akurta w momencie na scene z jakas pink girl w jej pink car.i zwrocilam prawie nawet M.przelaczyl;p
Stary 2009-12-12, 23:32   #1777
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
az tez Wam pokaze moja metamorfozenie smiac sie:jako blondi to w w ieku 15 lat tez gdzies...az do 21 lat chyba;p

po namysle:dodalam jescze siebie w ciemnej czekoladzie;p i chyba ten fryzjer ma racje-w brazie mi lepiej...
w brązie ci najlepiej a czerń z reguły postarza

idę się prysznicować i spać

Dobranoc

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

jolka niezła laska z ciebie

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 23:34   #1778
lusesita23
Zakorzenienie

jolcia na tym pierwszym to jak anorektyczka wygladalas,bez obrazy moge byc szczera nie?

a wiec faktycznie na schodach ladnie ale moim zdaniem naj to na tym 56 kg i 61,5 co oczywiscie nie znaczy, ze teraz jest zle-na tym ostatnim to nie wiem gdzie Ty masz te 68 moim zdaniem wygladas bardzo kobieco...ale co ja ci bede gadac-jesli Ty sie czujesz lepiej jak wazysz mniej to i tak Cie nie przekonam moim zdaniem jest ok tylko blagam nie przesadzaj bo na tym pierwszym to...brrr....taka bidulka z Ciebie;p

jesli Cie urazilam czyms to przepraszam

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

joanwi dobrze mowisz
Stary 2009-12-12, 23:38   #1779
jolkajp
Rozeznanie

lusesita ja sie nie obrazam nie jestem obrażalska praktycznie w cale. bo ja jestem za duża gaduła i na 5 min umiem sie jedynie obrazić ale na 1 anorektyczka-kompletnie. i tak juz prawie myślałam,na szczeście mama mnie wzięla w obroty i kazała jeśc. a teraz chcę ważyc tak 61. bo do 53 to nie schudne aż tyle woli nie mam
Stary 2009-12-12, 23:40   #1780
lusesita23
Zakorzenienie

Załącznik 2715908

Załącznik 2715909a jesli juz mamy porownywac sylwetki to duzo zalezy tez od zdjecia moim zdaniem. np. na tym w welonie to wyglaam ok moim zdnaiem, a na tym z m.tragicznie grubo - szczegolnie brzuch...fakt ze tam mam tunike,ale ogolnie na tym drugim jakas taka napuchniet ajestem a to tylko tydzien roznicy byl,wiec...

jolcia na tym zdjeciu w czerwonej sukience tez jest ok zreszta mas zchyba z tego wesela takie zdjeice na nk? i wtedy wlasnie pomyslalam:wow sexy lady

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-12-13 o 13:31
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 23:40   #1781
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość

jolka niezła laska z ciebie
akurat sie tak nie czuje wcale ale dziekuje miło to słyszeć od osoby obiektywnej.

lusesita super ta kiecka na 2 zdj. i chuda wygladasz i jestes

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2009-12-12 o 23:42
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 23:40   #1782
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
U mnie dalej pruszy śnieg i już niektóre miejsca są białe, chociaż bardzo malutko. Niedawno wróciłam z zakupów, boże ile ludzi było w realu! , a teraz biorę się za sprzątanie a potem może upiekę pierniczki i ciasteczka maślane

Sonek - oj to bardzo niedobrze ciekawe skąd Ci się to wzięło
a ja tez dzis byłam w realu

Cytat:
zalaczam zdjecie sis po jej metamorfozie-tylko ten koles odwazyl sie jej zrobic ten kolor twierdzac, ze bedzie ok

dotta ja tez musze koncowki...a wlasciwie polowe wlosow bo mam taka postrzepiona, ze masakra
super kolor Twojej sis a jakie ma piekne oczy.... swoje czy soczewki

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Kobitki ja Was chyba nigdy nie nadrobię Litości
Wczoraj zasnęłam przy kompie tak jakoś jak posta Dottty czytałam - procenty i zmęczenie swoje zrobiły.

Dziś łaziliśmy po mieście w poszukiwaniu butów dla Łukasza, ale nic nie znaleźliśmy Zmarzałam jak nie wiem co. A jak przyszłam to wzięłam się za mycie okien Zgupłam chyba

Całuję, ściskam Was mocno
Mam nadzieję, że pamiętacie o mnie

Może uda mi się w tym roku nadrobic i byc na bieżąco z Wami
ja pamiętam

Cytat:
jeszcze sie nie znamy - więc cześć ale tu dziewczyny
za Tobą tęskniły
Cytat:
az tez Wam pokaze moja metamorfozenie smiac sie:jako blondi to w w ieku 15 lat tez gdzies...az do 21 lat chyba;p

po namysle:dodalam jescze siebie w ciemnej czekoladzie;p i chyba ten fryzjer ma racje-w brazie mi lepiej...
brąz brąz brąz!
Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Mrauuuu.... Dzięki. i mam koci charakter gratisowo-wredziocha jak mi za pazury zajdzie ktoś,tak jak moja Kicia sie dobrałysmyMoze i sexy ale ile ja mam kompleksów...Boże

ufff...zrobiłam te zdjęcie połaczone.nie miałam dobrych fotek al ecos widac. prosze bardzo byłam kiedys chudzinka-ta na schodach 53 kg.czułam sie naj,naj. a najgozej jak te 50 kg. bo ja nie jadłam i naprawde myslałam,że jestem gruba i zaczynalam myslec jak anorektyczka i powiedzialma mamie i całe szczęście sie za mnie wzięła i pilnowała i przestałam tak myslec. ale jak sobie przypomne to jakas masakra. samo w głowie cos mówiło.nie jedz, tłuste tłuste...brrr... i sie czułam wtedy źle,ciagle zimno mi było.
a wagowo to chyba nad tym morzem sie też źle czułam bo po operacji i zmęczona zestresowana i odrazu widać że coś nei tak jak te zdjecia na kompie przejrzałam.
A teraz lodówka własnie sie ze mną żegna. baj baj. no more,no more. jakgdyby fu.ck you lodówko
ostra mieszanka zyj w zgodzie z lodówka bo jestes kobieca a o to chodzi |
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 23:43   #1783
lusesita23
Zakorzenienie

na pewno chcesz schudnac az do 61??? moim zdaniem przesadzasz troszke;p

aletak jak wczesniej pisalam: i tak Cie nikt nie przekonajak sie tak czulas lepiej to najwazniejsze...

ide czytac, bo chyba lapie dola od swoich zdjec;p

dobranoc!
Stary 2009-12-12, 23:45   #1784
87_meg
Wtajemniczenie

ja dzis mam okrutny dzień... wahania nastrojów straszne...
łzy mi dzis sie lały strumieniami... masakra

w pracy taki tłum z nie ogarnełam do teraz, zero kultury wsród ludzi teraz a klientów to juz wogóle a podobno świeta ida

po pracy pojechałam po ten polar i kupiłam plus jeszcze okularki na basem strój jednoczęsciowy i czepuś wszystko new a co... jutro sobie pojade na basen wypróbować

co tam u Was dziewuszki?

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

Cytat:

aletak jak wczesniej pisalam: i tak Cie nikt nie przekonajak sie tak czulas lepiej to najwazniejsze...

dobranoc!
nie pisz tak głupolu
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
Stary 2009-12-12, 23:45   #1785
lusesita23
Zakorzenienie

meg oczy sis to orygninaly;p ale nie powtorze jej tych komplemetnow, niech sie nie czuje za pewnie

i tez bylam dzis w realu

baj baj kochane do juterka

jolka nie ma za co
Stary 2009-12-12, 23:47   #1786
niunia32
Zakorzenienie

dobranoc!

fajnie zobaczyć Wasze fotki

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 23:48   #1787
lusesita23
Zakorzenienie

a kiecka mojej sis

meg u mnie zamula;p dlatego spadam bo jeszcze bardziej Wam bede zamulac a faktycznieludzie to swinie-a jak sobie towar z rak wydzieraja...krzycza...ot wieraja rucaja na podloge-to dzis zaobserwalam w realu wlasnie

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

niunia dobranoc
Stary 2009-12-12, 23:49   #1788
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:

dobranoc!
hihii nikt chyba że za dobrą opłatą a ty LUSESITA przecież super figurka czym sie łamac?a tą sukienką jestem zauroczona. super wzór ma ja lubie sukienki które są inne niz zwykłe.mam zboczeie na punkcie pleców.i kazda sukeinke mam z tyłu wyciętą praktycznie. albo jakas kokarda z tyłu lub łancuszek a potem mi zimno w plery
Stary 2009-12-12, 23:52   #1789
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
a kiecka mojej sis

meg u mnie zamula;p dlatego spadam bo jeszcze bardziej Wam bede zamulac a faktycznieludzie to swinie-a jak sobie towar z rak wydzieraja...krzycza...ot wieraja rucaja na podloge-to dzis zaobserwalam w realu wlasnie

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ----------

niunia dobranoc
gdybyś wiedziała jak u mnie zamula ;/ okropnie
Stary 2009-12-12, 23:52   #1790
lusesita23
Zakorzenienie

jakby TŻ byl ode mnie grubszy to moze bym i sie cieszyla ale zartuje,wiem, ze nie jest zle...aczkolwiek na niektorych zdjeciach jestem soba zniesmaczona

ona z tylu ma wiazanie takie jak w gorsecie...dzieki temu mialam talie

dobranoc
Stary 2009-12-12, 23:52   #1791
jolkajp
Rozeznanie

zAPOMNIAŁAM. Byłam w biedronce dzis. kupa babć i stoi taka babcia brzydka z lasą,taka pomarszczona z 80 lat. i ma w reku koszyk. i niechcący ją szturchnela taka pani ze 40 lat i przeprosiła. a ta stara baba-popchnęla ją, koszy na ziemie rzuciła, cos burkneła i pokazała środkowy palec! ahahahahha a ta pani 40 lat-szok. i tylko skomentowała,że taka stara pani a pokazuje na co to ją stać. i odeszła. jak te akcje zobaczyłam-śmaiłąm sie z 5 minut. stara nadpobudliwa baba z fu.ck you

"mam talie" -to tekst mojej siostry bo ona talii raczej nie ma.i jak sie ubieze czasem,że sie podkresla te część ciała to leci i pokazuje-patrz!mam talie

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2009-12-12 o 23:54
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-12, 23:57   #1792
lusesita23
Zakorzenienie

jolka to mnie rozwalilas ta babcia juz sobie to wyobrazilam i z ta talia tez dobre-ja ez tak mowie

znalazlam zdjecie co do ktorego etpau mojej wagi bym mogla wrocic-gdyby nie moje obzarstwo.bluzka przed brzuch i nic sie nie wylewa-piekne czasy

jutro te zdjecia pokasuje;p

ide w koncu do tego lozka bo oczy mi sie juz zamykaja

Edytowane przez lusesita23
Czas edycji: 2009-12-13 o 13:31
lusesita23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 00:07   #1793
87_meg
Wtajemniczenie

ale Wam sie włączył temat wagi... mi zawsze cos w niej nie pasuje . chciałabym miec troche mnie kg... ale co zrobic staram sie ruszac ale waga przeważnie w miejscu stoi... moze przed ślubem sie silniej zmotywuje... hahahah moja kolezanka z grupy teraz miała w sierpniu wesele i przeszła na diete chyba raczej głowóke i schudła do ślubu 17 kg

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

nikogo tu nie ma więc trzeba sie zbierać
dobranoc
Stary 2009-12-13, 00:28   #1794
jolkajp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
ale Wam sie włączył temat wagi... mi zawsze cos w niej nie pasuje . chciałabym miec troche mnie kg... ale co zrobic staram sie ruszac ale waga przeważnie w miejscu stoi... moze przed ślubem sie silniej zmotywuje... hahahah moja kolezanka z grupy teraz miała w sierpniu wesele i przeszła na diete chyba raczej głowóke i schudła do ślubu 17 kg
o matko 17 kg to dużo dużo!

---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ----------

halo jest tu kto chyba ide spać
Stary 2009-12-13, 00:30   #1795
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

No nie dałam rady za chiny ludowe Was nadrobic
A teraz oczka mi się kleją, więc idę się wypluskac i lulu, a jutro znów po buty dla Łukasza i do rodziców, więc może wieczorkiem się odezwę, ale nie piszcie tyle

Pchły na noc
Pa

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 01:17   #1796
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrabianie od 41 - 60 strony

Mabi84 - dobrze, że z babcią lepiej.

Mustique
- gratuluję Antosi a co to za prezent dla TŻ-a ? Ale macie wysyp wesel

Kaska87
- piękna historia i bardzo ładny pierścionek

Lusesita23 - mi się najbardziej podobała IV część "Przed świtem". Ja mam samsunga Avilę i sobie chwalę, mimo że dużo korzystam z telefonu to bateria długo trzyma , ale jeden minus - ostatnio musiałam dzwonić do dhl-u i na infolinii kazali mi wybrać jakiś numer i nie umiałam włączyć na klawiaturze. Pracuś z Ciebie, a ludzi z roku współczuję.

87_meg - gratuluję rocznic , - dobrze, że już się pogodziliście. I fajny sylwestrem się szykuje

Honolinka
- śliczna sukienka!

Elunka88
- jeśli chodzi o TŻ-a i jego sytuację, to jeśli to był pierwszy raz to chyba już dostał nauczkę, teraz najważniejsze czego potrzebuje to wsparcie. Będzie dobrze, trzymam ... franca dopuściła cię do zaliczenia ?

Sonek - a może Ci fotografowie mają www to może coś podpowiemy ?

Micia - niezły ten kawał o zegarku , gratuluję oceny i miłego kuligu. Nas najbliższa wspólna noc czeka w sylwestra, a potem to dopiero w czerwcu jak rodzinka pojedzie na wakacje, no chyba że wcześniej pojedziemy do babci w odwiedziny to tam może...

Kasiulenkowo - gratuluję rocznicy!

T'ai - chyba jest jakiś wysyp na ciąże, bo dziś w realu pełno Pań widziałam... Ja też jestem mol książkowy.

Butterfly20 - ciekawe pomysły na prezent. Kiedyś oglądałam tą grę, ale nie kupiłam może teraz się skusze ? A co do wesela to może uda Wam sie pójść z teściami na jakiś kompromis ?

Stysik - dzięki za współczucie

Dottta
- mi się nie podobał, ale to fakt można było się pośmiać. To ja poproszę o historię Waszego związku.

Bambusiek
- dobrze, że udało Wam się dojść do porozumienia vs daty. A jak się czujesz ? I dlaczego daje się w prezencie łyżeczkę

Cobra - będzie dobrze

Jolkajp - niezła ta Twoja kicia , ładna torebka

Niunia - dzięki za przepis
------
Cytat:
Napisane przez isabele Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie jak spędzacie ze swoimi TŻ święta??
Przez ostatnie lata - z tego co pamiętam - to na święta jeździliśmy do babci za Wrocław, więc z Piotrkiem nie widziałam się całe święta. W tym roku zostajemy w domu i plan jest taki, że wigilię każdy u siebie, a potem Piotrek będzie odwoził dziadków do domu, więc przyjedzie po mnie i razem pójdziemy na pasterkę, a potem do babci na chwilę. A 25.12 i 26.12 to jeszcze nie wiem jak będzie. Jeśli moi dziadkowie nie przyjadą do nas na święta, a będzie kasa to moze 26.12 byśmy do nich pojechali.

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
Jakie są wasze noworoczne postanowienia? macie jakieś?
* Chodzić na basen przynajmniej 1 w tygodniu (to już zaczęte, bo od 3 tyg chodzimy )
* pracować systematycznie w Ori i najpóźniej do grudnia '10 osiągnąć kolejny tytuł.

Cytat:
Napisane przez kasiunialusia Pokaż wiadomość
a mój TŻ twierdzi ze do gina powinno się pójśc po pierwszym razie
Cytat:
to widzę że tylko ja taka zołza .... u nas jest powiedziane że ten kto rodzi przez kilka godzin w męczarniach to podejmuje ostateczną decyzję w kwestii imienia ostatecznie się z nim skonsultuję po za tym on daje nazwisko to ja imiona
Ciekawa teoria

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
<brzydal> już prawie 2 tygodnie ze mną siedzi
Jak ten czas szybko leci!

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
a moja mama wiedziała kiedy co i jak bo tz był wczesniej 2 tyg przed u moich rodziców w tajemnicy przedemną i prosił ojca i mamę ma o reke
Nieźle wykombinował.

Cytat:
Siema. przywitam sie. zła jestem... moj tż po pracy oczywiście musial piwko wypić i sie wstawił i śpi. chyba zapijał smutki przez mój @ bo nie omieszkał mi tego nie wypomnieć. po czym stwierdził, że nie chce sie kłócić i mnie kocha i dobranoc. Faceci mają jakoś nie pokolei we łbie czasem. Rozumując jak on to ja powinnam

co miesiąc leżeć nawalona
Niech ja tylko rano zbiore siły i dam mu popalić chyba mamy tydzien ciężki miedzy nami. Za***io.za....

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
T'ai, Dotta jak zaczynalyście brać anty to mialyscie na poczatku nudnosci?
Pytanie nie do mnie, ale odp. Nie miałam i nie mam. Jedyne co to waga mi podskoczyła

Cytat:
no właśnie jest problem bo nie wiem Myślę nad sklepem internetowym z koszulkami (bo firma Tż robi nadruki) a moim marzeniem jest płatny hotelik/dom tymczasowy dla psów i kotów ale do tego musiała bym mieć ziemię (kasę na budy i kojce bym z UP dostała pewnie) niestety ziemi nie posiadam
Oryginalny pomysł z hotelem.

---
Zaległości nadrobione Teraz zmykam spać, a rano napiszę co nowego u nas i powklejam fotki. Dobranoc!

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 01:47   #1797
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
tesknilysmy jutro musisz wszystko opowiedziec
Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
A wiecie co, we wtorek wraca moja mama ale zleciały te 3 tygodnie masakra
no zleciały to bedzie powitanie radosne
Cytat:

Pokazac wam jakim byłam kiedyś murzynem jak mialam 15 lat?i to naturalna opalenizna nie zadne solaria. rumunek byłam nie. teraz to nawet tak bym rady nie dała sie oplaić chyba To pokaże i tak. nudzi mi sie i ogladam stare zdjęcia. tylko sie nie przestraszcie mnie to było 6 lat temu
o kurczaki faktycznie opalona byłas a na tych kolejnych zdjeciach tez fajnie wygladasz w ogole bardo ladna jestes w kazdej wadze takze nie musisz miec kompleksow
Cytat:

chyba braz najlepiej a figurke masz bardzo ladna

Bylismy dzisiaj na zakupach i kupilam sobie kurtke i spodnie narciarskie ale sie ciesze to moge teraz spokojnie smigac bo wczesniej wygladalam jak uboga krewna Tomasa

Dobranoc kolorowych snow

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 02:11   #1798
sonek
Raczkowanie

[QUOTE=butterfly20;1581592 3]Sonek oooo cóż to za nastrój? A może masz PMS?

Jestem drogie PM-ki. Powracam do Was w nieco lepszym humorze. Tym bardziej, ze jakieś pół godz. temu odkryłam, że ten mój fatalny nastrój wynika pewno faktycznie z PMS. Prawdopodobnie dostane tydzień wcześniej @, no bo chyba przez tydzień nie będzie mnie męczył taki fatalny nastrój. Podejrzewam, ze to PMS , bo od popołudnia płaczę z byle powodu, a to u mnie najpewniejszy symptom zblizającej się @. No a może te Wasze fluidy tak pomogły. W kocu w PM 2011 największa drzemie moc!

---------- Dopisano o 02:04 ---------- Poprzedni post napisano o 02:01 ----------

Cytat:
T'ai ogolnie to ja jestem blondynka;p ale taka srednia, albo ciemna;p i nie chodzi o sciecie, bo tez zapuszczam tylko o sam kolor, jakies cieniowanie moze?w sumie co mi szkodzi tak teraz mysle...on nie bierze nic od sis, bo ona mu robi tlumaczenia, od mam tez nic nie chcial.on ogolnie czesze psy;p ale ludzi tez tylko z polecenia takich, znajomych itd. zobacze jeszcze co M.powie
czesze psy? !no to mu reklamę teraz walnęłaś, ze ho ho

---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:04 ----------

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
hmmm nie udało mi się skopiować tego zdjecia niestety
ale tu jest link
http://www.ona-moda.eu/
Kolekcje -> Sposa -> Jasmina

Oczywiście zdjęcie nie oddaje piękna i uroku sukni, modelka jest zresztą sztywna strasznie i jeszcze cieniutkie szeleczki będą
No w moim stylu to ta suknia nie jest, ale przecież nie o to chodzi. Dla Ciebie jest najpiękniejsza i na pewno będziesz w niej wyglądać cudnie

sonek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 08:33   #1799
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

pierwsza!!

dziś na 13 30 do szkoły do 18 :30 ale mam dziś pracownię wiec sama praktyka wiec spoko zleci szybko chyba

mam nadzieję ze obejrze dziś dziennik Brigitte Jones (jakos tak się to pisze )

ja ważę 63 przy wzroście 177

po dla każdej niech będę taka dobra
punktu widzenia w każdej chwili.

Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-13, 09:16   #1800
Stysik
Zakorzenienie

Cześć

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości